TCL COMMUNICATIONIN TIETOSUOJAILMOITUS

Kieli

Tämä tietosuojailmoitus astuu voimaan 30.7.2021.

 

Tässä tietosuojailmoituksessa selitetään, miten TCL ja/tai sen kumppanit ja tytäryhtiöt (yhdessä ”TCL” tai ”me”) suojelee sinuun liittyviä käsittelemiään henkilötietoja (sinun ”henkilötietojasi”), minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme sinusta, mitä teemme niillä, mihin tarkoituksiin niitä keräämme, miten paljastamme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojen käsittelemisen suhteen.

 

Kiitos, kun valitsit TCL:n!

 

MILLOIN TÄTÄ TIETOSUOJAILMOITUSTA SOVELLETAAN?

 

Tätä tietosuojailmoitusta sovelletaan, kun käsittelemme henkilötietojasi, kun olet käyttänyt mitä tahansa Alcatelin sivustoa (mukana lukien www.alcatelmobile.com), TCL- tai Alcatel-merkkistä laitetta, kuten puhelinta, tablettia, kelloa, ranneketta, puettavia laitteita, reitittimiä tai tiettyjä muita TCL:n sovelluksia ja palveluita, jotka tarjoaa TCL Communication Technology Holdings Limited, joissa saatetaan viitata tähän tietosuojailmoitukseen (yhdessä ”TCL:n materiaalit”).

 

TCL:n älylaitesovellukset (mukaan lukien TCL-tili, TCL-kanava, TCL Home -sovellus, BrowserHere/T-Browser, TCL Live, TV Guard, MagiConnect, Chat Now, Älygalleria, Muistutus, Sää, Pelikeskus, Eleohjaus ja Etädiagnoosi) katetaan osoitteessa https://www.tcl.com/global/en/privacy-notice.html.

 

C:\Users\luoy\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\VL0JBG6K\www.alcatelmobile.com

 

Katso myös osoitteesta https://www.tcl.com/global/en/privacy-notice.html lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät TCL:n sivustoa (www.tcl.com), TCL:n äly-TV-tuotteita tai SEMP-merkkisiä laitteita.

 

C:\Users\luoy\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Outlook\VL0JBG6K\www.tcl.com

 

Tämä tietosuojailmoitus koskee myös asiakkaittemme, liikekumppaneittemme, toimittajiemme ja muiden organisaatioiden, joiden kanssa TCL:llä on tai saattaa tulla olemaan liikesuhteita, yritysyhteyshenkilöiden henkilötietojen käsittelemistä.

 

Voit lukea lisää napsauttamalla mitä tahansa alla olevaa osiota:

 

KERÄÄMÄMME SINUA KOSKEVAT YHTEYSTIEDOT

 

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUKSET

 

HENKILÖTIETOJESI PALJASTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ULKOMAILLE

 

HENKILÖTIETOJESI TIETOTURVA

 

HENKILÖTIETOJESI SÄILYTTÄMINEN

 

OIKEUTESI

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

 

YHTEYDENOTTO

 

Saatamme päivittää tätä tietosuojailmoitusta aika ajoin kuvastamaan muutoksia siinä, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, tai muutoksia soveltuvissa laeissa.

 

Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset astuvat voimaan, kun ne julkaistaan sivustollamme osoitteessa  https://www.tcl.com/global/en.html.

 

Lisäksi saatamme myös ilmoittaa sinulle tähän tietosuojailmoitukseen tehdyistä soveltuvien lakien edellyttämistä muutoksista.

 

VIERAILEMALLA SIVUSTOILLAMME, ANTAMALLA TIETOJASI TAI KÄYTTÄMÄLLÄ TCL:N MATERIAALEJA VAHVISTAT, ETTÄ OLET LUKENUT JA YMMÄRTÄNYT TÄSSÄ TIETOSUOJAILMOITUKSESSA KUVATUT KÄYTÄNNÖT.

 

 

KERÄÄMÄMME SINUA KOSKEVAT YHTEYSTIEDOT

 

Yksityisyytesi on meille tärkeää, joten selitämme tässä, mitä sinua koskevia henkilötietoja keräämme.

 

Huomaa, että jos et anna tiettyjä henkilötietoja, TCL ei välttämättä pysty toteuttamaan joitain tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuja tarkoituksia etkä sinä välttämättä pysty käyttämään tiettyjä TCL:n materiaaleja.

Saatamme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia henkilötietoja:

 

Meille antamasi tiedot.

 

Tämä kattaa sinua koskevat tiedot, jotka annat täyttämällä lomakkeita, syöttämällä tietoja sivustollemme, luomalla käyttäjätilejä tai kommunikoimalla kanssamme kasvokkain, puhelimitse, verkossa, sähköpostitse tai muutoin ja joista sinut voidaan tunnistaa tai jotka voivat tehdä sinut tunnistettavaksi asiayhteydestä riippuen.

 

Nämä tiedot sisältävät rajoituksetta seuraavat:

 

Henkilökohtaiset yhteystiedot: nimesi, toimitusosoite, laskutus- ja/tai yritysosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero:

 

Kirjautumistiedot: käyttäjätunnus, salasana, kutsumanimi;

 

Demografiset tiedot: syntymäaika, sukupuoli;

 

Maksutiedot: pankki- tai luottokortin tiedot, pankkitiedot tai muut maksu- ja taloustiedot;

 

Muita sinua koskevia tietoja, kuten ammattisi (sinulta saatetaan kysyä ammattia esim. osallistuessasi kyselyymme), kieli ja terveystiedot (kuten kuntoilutiedot, ml. pituus ja paino, ruumiinlämpötila, sykenopeus, unenlaatutiedot, kävely/juoksu/pyöräilytiedot);

 

Kysymyksesi, valituksesi tai palautteesi tuotteistamme ja palveluistamme tai vastauksista kyselyihimme;

 

Tietoja omistamistasi ja käyttämistäsi TCL:n materiaaleista ja niiden ostotosite tämän soveltuessa ja

 

Alaikäisen vanhemman tai huoltajan sähköpostiosoite.

 

Keräämämme ja tuottamamme sinua koskevat tiedot.

 

Saatamme kerätä Internetiin, sähköiseen toimintaan ja muihin asioihin liittyviä tietoja käyttämistäsi laitteista ja selaimista.

 

Tämä sisältää rajoituksetta seuraavat:

 

Tiedot TCL:n materiaalien käytöstä;

 

Laitteesi sijainti ja aikavyöhyke;

 

Tietoja sinulle toimittamiemme tuotteiden käytöstä, kuten selaushistoria, hakuhistoria sekä sivun napsautukset, selaimen tyyppi, istuntojen tiheys ja muut toimintasi, kun käytät tuotteitamme tai palveluitamme;

 

TCL:n materiaaleihisi liittyvä IP-osoite, MAC-osoite, laitetunnus, päätetunnus, sarjanumero, IMEI-tunnus, IMSI-tunnus, mainontatunnus (ainutlaatuinen käyttäjätunnus, joka annetaan laitteellesi mainontatarkoituksissa), laitteistomalli ja muut laitetunnukset tai laitekohtaiset tiedot;

 

Tarkat ja summittaiset maantieteelliset laiteesi GPS-signaalista saadut tai läheisellä Wi-Fi-tukiasemalla tai matkapuhelinmastolla kommunikoidut tiedot käyttäessäsi tiettyjä palveluita ja sijaintiominaisuuden ollessa käytössä.

 

Voit kieltää sijaintitietojesi keräämisen milloin vain tuotteittesi tai sovellustesi käyttöjärjestelmä asetuksista, tämän soveltuessa;

 

Terveydentilaasi sekä liittyviä tietoja sekä kunto- ja kuntoilutietoja (kuten pituutesi ja painosi, ruumiinlämpötilasi, sykenopeutesi, unenlaatusi, kävely-, juoksu- ja pyöräilyseurantatiedot) siinä määrin kuin annat meille tällaisia tietoja tai muutoin hyväksyt niiden keräämisen;

 

Virhelokit, virhekoodit ja virheiden kuvaukset ja muut antamasi tiedot, jotka liittyvät vikoihin tai viallisiin kokemuksiin missään TCL:n materiaaleissa;

 

Tiettyjen TCL-sovellusten keräämät tiedot.

 

Esimerkiksi, kun käytät TCL-tili-sovellusta matkapuhelimessasi, se muodostaa yhteyden Internetiin, pyytää järjestelmältäsi käyttöoikeuksia (mukaan lukien tallennustilan, kameran, Internet-yhteyden ja yhteystietojen käyttöoikeuksia) ja kerää sähköpostiosoitteesi, tilisi salasanan, tilisi nimen, sukupuolesi, maan/alueen, laitemalli, laitteen nimen, sovellusversion ja matkapuhelimen käyttöjärjestelmän version;

 

Sijainti, missä käytät TCL Connect -sovellusta muodostaaksesi yhteyden useaan TCL- tai Alcatel-laitteeseesi ja hallitaksesi niitä (kuten kellot, rannekkeet ja reitittimet) ja myös Wi-Fi- tai Bluetooth-tietosi, sijainti, TCL-tili, puhelimen laitetiedot sekä yhdistettävien TCL- tai Alcatel-laitteiden tiedot;

 

Sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, faksinumerosi, chat-historiasi ja sinun ja asiakaspalvelutiimin välisten puhelinkeskustelujen tallenteet, kun tarjoamme sinulle tukipalvelua; ja

 

Muita tietoja, jotka paljastimme sinulle, kun käynnistit tietyt sovellukset ensimmäisen kerran.

 

Muista lähteistä saamamme tiedot.

 

Saatamme kerätä sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta.

 

Tämä sisältää rajoituksetta seuraavat:

 

Tietoja sosiaalisen median verkostoista;

 

Tuotteiden, palveluiden, sivustojen ja sovellusten muilta toimittajilta saatuja tietoja;

 

Korjauspalveluihin liittyviä tietoja mobiililaitteittesi operaattoreilta;

 

Muut kaupallisesti tai julkisesti tarjolla olevat lähteet (jotka laki sallii); ja

 

Jos osallistut TCL:n järjestämiin ja/tai sponsoroimiin tai sen puolesta järjestettyihin ja/tai sponsoroituihin markkinatutkimusohjelmiin, saatamme myös kerätä tietoja kolmansien osapuolten sivustoilta tai sosiaalisen median verkostoista kyseisten sivustojen ja sosiaalisen median verkostojen tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 

Saatamme myös kerätä muita tietoja sinusta, laitteestasi ja TCL:n materiaalien käytöstä tavalla, joka kuvataan keräyshetkellä, ja/tai suostumuksellasi soveltuvien lakien mukaisesti.

 

Emme tietoisesti kerää mitään henkilötietoja alle 13-vuotiaista tai lainkäyttöalueellasi vähimmäisikää nuoremmista lapsista ilmoittamatta selkeästi, että tällaiset tiedot tulisi antaa ainoastaan vanhemman tai huoltajan luvalla, jos jokin voimassa oleva laki sitä edellyttää.

 

TCL käyttää lapsiin liittyviä henkilötietoja ainoastaan soveltuvien lakien sallimassa määrin ja vaadittaessa vain vanhemman tai huoltajan suostumuksella.

 

Jos uskot, että lapsesi on antanut henkilötietojaan ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevassa Yhteydenotto-osiossa ilmoitettua sähköpostiosoitetta.

 

Jos lapsesi käyttää Kids Learning tai Kids Mode -palveluitamme, TCL family watchia tai muita lapsille tarkoitettuja TCL-tuotteita tai -palveluita, toimitamme sinulle erillisen tietosuojakäytännön, jossa kerrotaan yksityiskohtaisemmin, miten suojelemme lasten henkilötietoja.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUKSET

 

Saatamme kerätä, säilyttää, käsitellä tai muutoin käyttää henkilötietojasi seuraavilla tavoilla ja seuraavissa tarkoituksissa:

 

Toimittaaksemme, aktivoidaksemme, tarkistaaksemme ja hallinnoidaksemme ostamiasi tuotteitamme ja palveluitamme;

 

Toimittaaksemme ohjelmistopäivityksiä, ylläpitopalveluita, teknistä tukea ja tukipalveluita TCL:n materiaaleille;

 

Auttaaksemme TCL-tilin rekisteröinnissä ja hallinnoinnissa;

 

Jotta voit ladata ja hankkia tuotteitamme ja palveluitamme, kuten sovelluksiamme ja niihin liittyviä sivustoja, ja/tai jotta voimme tarjota sinulle pääsyn laitteeseen asennettuihin kolmannen osapuolen sovelluksiin;

 

Käsitelläksemme TCL:n materiaalien maksuja ja tilauksia;

 

Ottaaksemme sinuun yhteyttä TCL:n materiaalien tiimoilta esimerkiksi, jos joitain TCL:n materiaaleja on muutettu, tai ottaaksemme esiin ongelmia, kuten tarkistaaksemme tilisi ja henkilöllisyytesi, paikantaaksemme tietoturvatapahtumia ja taistellaksemme haittatoimenpiteitä vastaan;

 

Suojautuaksemme petoksilta ja tietoturvariskeiltä ja estääksemme niiltä sekä pitääksemme TCL:n materiaalit turvassa;

 

Määrittääksemme, harjoittaaksemme tai puolustaaksemme sen laillisia oikeuksia tai oikeudenkäyntitarkoituksissa;

 

Vastataksemme mahdollisiin valituksiin tai kysymyksiin, joita saatat esittää TCL:n materiaaleihin liittyen, ja puolustaaksemme ja harjoittaaksemme laillisia oikeuksiamme;

 

Personalisoidaksemme TCL:n materiaaleja pyynnöstäsi;

 

Vianmäärittääksemme TCL:n materiaalien toimintoja ja muita niihin liittyviä ongelmia;

 

Arvioidaksemme ja kehittääksemme uusia toimintoja, teknologioita ja parannuksia TCL:n materiaaleihin;

 

Hallinnoidaksemme TCL:n materiaaleihin liittyvää sisältöä, tarjouksia, tapahtumia, markkinatutkimuksia ja kyselyitä;

 

Tukeaksemme TCL:n sisäisiä tapahtumia, kuten tilintarkastuksia ja tietoanalyyseja ja suorittaaksemme tutkimusta tuotteidemme, palveluidemme, käyttökokemusten sekä asiakasyhteydenpidon parantamiseksi;

 

Noudattaaksemme soveltuvia lakeja, säädöksiä, direktiivejä ja oikeuden päätöksiä samoin kuin pätevien viranomaisten päätöksiä;

 

Lähettääksemme sinulle tietoja TCL:n materiaaleista ja auttaaksemme tekemään näistä tiedoista sinulle olennaisempia.

 

Saatamme tarvita suostumuksesi tiettyihin markkinointitoimiin.

 

Tarjoamme sinulle erilaisia tapoja peruuttaa tiettyjen kommunikaatioidemme tilauksen.

 

Jos haluat peruuttaa sähköpostimarkkinointiviestiemme tilauksen, voit napsauttaa Peruuta tilaus -linkkiä sähköpostin lopusta ja noudattaa annettuja ohjeita;

 

Me saatamme mainontakumppaniemme kanssa esittää ei-personalisoituja mainoksia joissain tuotteissamme ja palveluissamme.

 

Jos mainontakumppanimme esittävät personalisoituja mainoksia, hankimme siihen etukäteen sinulta nimenomaisen suostumuksen soveltuvien lakien mukaisesti; ja

 

Kaikkiin muihin tarkoituksiin, joihin olet antanut suostumuksesi.

 

Siinä määrin kuin sinusta keräämiämme henkilötietojen katsotaan soveltuvien lakien mukaan kuuluvan henkilötietojen erityisluokkiin tai arkaluontoisiin henkilötietoihin, käsittelemme tällaisia tietoja perustuen nimenomaiseen suostumukseesi, ja voit peruuttaa suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn milloin tahansa.

 

Tällöin sinun on kuitenkin pidettävä mielessäsi, että tämä peruminen saattaa estää tiettyjen palveluiden tarjoamisen sinulle.

 

Jos päätät perua suostumuksesi, kerromme sinulle lisää mahdollisista seuraamuksista.

 

Jos soveltuvat lait sallivat, saatamme myös käsitellä nimenomaisesti julkaisemiasi henkilötietojen erityisluokkia tai määrittääksemme, harjoittaaksemme tai puolustaaksemme oikeusvaateita.

 

Jos toimit organisaatiosi yritysyhteyshenkilönä ostamalla tai käyttämällä TCL:n materiaaleja organisaatiosi puolesta, saatamme kerätä nimesi, toimitusosoitteesi, laskutus- ja/tai liikeosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja käyttää henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen suorittaaksemme tavallisia liiketoimia tai niihin liittyviä hallinnollisia tarkoituksia tai muissa tarkoituksissa, jotka määritellään yllä osiossa Henkilötietojen käyttötarkoitukset.

 

HENKILÖTIETOJESI PALJASTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

 

Emme myy emmekä muutoin paljasta meille antamiasi henkilötietoja paitsi kuten tietosuojailmoituksessa kuvataan, kuten sinulle tietoja kerättäessä ilmoitetaan tai kuten missä tahansa tietyssä tietosuojailmoituksessa kuvataan, näiden soveltuessa.

 

Saatamme paljastaa henkilötietojasi TCL:n kumppaneille ja tytäryhtiöille yhdessä tai useammassa alla kuvatussa tilanteessa:

 

Tukeaksemme TCL:n materiaalien toimittamista sinulle;

 

Markkinoidessamme TCL:n kumppaneiden ja/tai TCL:n tytäryhtiöiden tarjoamia tuotteita ja palveluita markkinoidessamme; ja

 

Niissä tarkoituksissa, joissa TCL käsittelee henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen puitteissa.

 

Saatamme myös jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa saavuttaaksemme osiossa Henkilötietojen käyttötarkoitukset mainitut tarkoitukset, mukaan lukien seuraavat:

 

Jos mikä tahansa TCL:n yritys tai resurssi myydään toiselle yhtiölle tai jos tapahtuu fuusio tai muu merkittävä liiketapahtuma, saatamme paljastaa henkilötietosi due diligence -tarkoituksissa liiketapahtuman päätyttyä;

 

Saatamme jakaa mainontatunnuksesi (ainutlaatuinen laitteillesi mainontatarkoituksissa annettu käyttäjätunnus) mainontakumppaneillemme, jotta he voivat esittää ei-henkilökohtaisia mainoksia;

 

Jos markkinoimme sinulle kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita, saatamme jakaa henkilötietojasi näiden kolmansien osapuolten kanssa;

 

Kun annat suostumuksesi henkilötietojen paljastamiselle tietylle ja nimetylle kolmannelle osapuolelle tai kolmansien osapuolten kategorialle;

 

Kolmannen osapuolen edustajille tai urakoitsijoille (esimerkiksi sähköisten tietojen tallennuspalveluiden tarjoajille), jotka palkkaamme tukemaan meitä palveluitten ja tuotteiden toimittamisessa sinulle.

 

Ryhdymme toimenpiteisiin vaatiaksemme, että tällaiset kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen ehtojen ja salassapitovelvollisuuden mukaisesti;

 

Liikekumppaneille, jotka toimittavat tuotteita ja/tai palveluita, jotka on upotettu sinulle tarjoamiimme TCL:n materiaaleihin tai jotka toimivat niiden komponentteina.

 

Nämä kolmannet osapuolet ovat vastuussa siitä, miten ne käyttävät henkilötietojasi palveluittensa ja tuotteittensa yhteydessä, mikä kuvataan erillisessä, niiden toimittamassa tietosuojailmoituksessa, jonka suosittelemme tarkistamaan; ja

 

Lain sallimassa määrin tai jos meillä on velvollisuus paljastaa henkilötietojasi noudattaaksemme jotain lakivelvoitetta sekä määrittääksemme, harjoittaaksemme tai puolustaaksemme meidän ja/tai kolmansien osapuolten laillisia oikeuksia.

 

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvattujen henkilötietojen paljastamistilanteiden lisäksi saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa vain, kun olet antanut siihen luvan.

 

Huomaa, että jos käytät kolmannen osapuolen palveluita, kuten sosiaalisen median palveluita, kolmannen osapuolen kertakirjautumistyökaluja tai kolmannen osapuolen sovelluksia tai mobiilialustoja, kun käytät palveluitamme tai tuotteitamme, nämä kolmannen osapuolen palvelut saattavat kyetä keräämään sinua koskevia tietoja, mukaan lukien tietoja toimistasi tuotteissa ja palveluissa, ja ne saattavat ilmoittaa yhteyksillesi kolmannen osapuolen palveluissa tuotteiden ja palveluiden käytöstä.

 

Kaikki tällainen kolmansien osapuolten suorittama henkilötietojen käsittely tapahtuu yksinomaan heidän omien tietosuojakäytäntöjensä puitteissa.

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

 

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, ja tuotteemme saattavat sisältää valmiiksi asennettuja kolmansien osapuolten kehittämiä ja operoimia sovelluksia.

 

Emme ole vastuussa niiden tietosuojamenettelyistä tai tällaisten sivustojen ja sovellusten sisällöstä.

 

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske niitä.

 

Sinun tulee lukea huolella kolmansien osapuolten palveluihin liittyvät tietosuojakäytännöt ja ottaa tarvittaessa yhteyttä suoraan näihin osapuoliin.

 

Lisäksi TCL- tai Alcatel-mobiililaitteittesi operaattorit saattavat myös kerätä henkilötietojasi palvelun parantamiseksi, diagnoosien tekemiseksi ja muissa tarkoituksissa.

 

Tämä tietosuojailmoitus ei koske näitä operaattoreita, emmekä ole vastuussa heidänkään tietosuojamenettelyistään.

 

Jos haluat tietää tarkemmin, miten nämä operaattorit keräävät ja käsittelevät henkilötietojasi, ota niihin yhteyttä suoraan.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN ULKOMAILLE

 

TCL saattaa jakaa henkilötietojasi ulkomaille yrityskonserninsa yrityksille toteuttaakseen tässä tietosuojailmoituksessa kuvatut toiminnot.

TCL voi myös antaa henkilötietojesi käsittelemisen tai jakamisen alihankintatyöksi maasi ulkopuolella sijaitseville kolmansille osapuolille.

Kun käytät TCL:n materiaaleja, saatamme siirtää, säilyttää ja käsitellä tietojasi asuinmaassasi ja sen ulkopuolella tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Henkilötietojesi käsittelyyn saattaa näin ollen soveltua myös muita kuin oman maasi lakeja.

TCL ryhtyy asianmukaisiin toimenpiteisiin taatakseen, että henkilötietojen siirto tapahtuu soveltuvien yksityisyydensuojalakien mukaisesti ja erityisesti, että käytetään sopimus-, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, kuten mm. Euroopan komission hyväksymiä vakiolausekkeita.

 

HENKILÖTIETOJESI TIETOTURVA

 

Olemme ottaneet käyttöön alan kansainvälisten standardien mukaisia organisatorisia, fyysisiä ja teknisiä turvatoimia suojellaksemme antamiasi henkilötietoja ja estääksemme tietojen luvattoman käytön, paljastumisen, muuntelun, vahingoittumisen ja menetyksen.

 

Otamme vastuun ja ryhdymme käytännön toimiin suojellaksemme henkilötietojasi, mukaan lukien seuraavat:

 

Käytämme SSL-sertifikaatteja ja muita teknisiä keinoja taataksemme salauksen palveluittemme ja tuotteittemme yhteydessä.

 

Tarkistamme säännöllisesti tietojen keruun, säilytyksen ja käsittelyn käytäntömme (mukaan lukien fyysiset turvatoimet) estääksemme luvattoman pääsyn järjestelmiin.

 

Valtuutamme työntekijämme ja kolmansien osapuolten henkilökunnan käyttämään henkilötietojasi yksinomaan tarpeen vaatiessa, jotta he voivat auttaa meitä käsittelemään henkilötietojasi ja toimittamaan sinulle palveluita.

 

Nämä työntekijät ja ulkopuolinen henkilökunta (valtuuttamissamme kolmansissa osapuolissa) ovat tiukkojen sopimuspohjaisten salassapitovelvollisuuksien alaisia.

 

Henkilötietojesi turvallisuus on meille erittäin tärkeää.

 

Pyrimme jatkuvasti suojelemaan henkilötietojasi ja otamme käyttöön suojatoimia, kuten salauksen tarjoamisen tietojen tallennukselle ja lähetykselle, jotta tietosi olisivat turvassa luvattomalta pääsyltä, käytöltä ja paljastumiselta.

 

Valitsemme liikekumppanit ja palveluntarjoajat harkiten ja toteutamme henkilötietojen suojeluvaatimukset osapuolten välisissä liikesopimuksissa.

 

Suoritamme tietoturva- ja yksityisyydensuojakoulutusta, testausta ja suhdetoimintaa parantaaksemme työntekijöitten tietoisuutta henkilötietojen suojelemisen tärkeydestä.

 

Ymmärräthän kuitenkin, että tietojen siirron Internetissä ei voida koskaan taata olevan sataprosenttisen turvallista.

 

Jos saamme selville tietoturvajärjestelmiemme rikkomisesta, toimimme ajanmukaisesti ja soveltuvia lakeja noudattaen.

 

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

 

TCL säilyttää henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin tässä tietosuojailmoituksessa kuvatut tarkoitukset edellyttävät ja poistaa tiedot kohtuullisen ajan kuluttua seuraavien kriteerien perusteella:

 

TCL säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitaan osiossa Henkilötietojen käyttötarkoitukset mainituissa tarkoituksissa. Tämä saattaa vastata sitä ajanjaksoa, jona TCL:llä on kanssasi jatkuva suhde; ja

 

TCL säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen siihen kohdistuvien lakivelvoitteiden noudattamiseksi tai puolustautuakseen meitä vastaan kohdistuneilta kanteilta.

 

OIKEUTESI

 

Tietosuojalait saattavat myöntää sinulle useita laillisia oikeuksia hallussamme olevien henkilötietojesi suhteen.

 

Kaikki yksityisyydensuojalait eivät ole samoja, joten kaikki nämä oikeudet eivät välttämättä ole voimassa kaikissa maissa.

 

Tämän tietosuojailmoituksen liitteissä on lisätietoja oikeuksistasi tietyillä lainkäyttöalueilla.

 

Ymmärrämme kuitenkin, että henkilötietosi kuuluvat yksinomaan sinulle, ja tämä tuo henkilötietojesi käytön hallintaasi.

 

Oikeutesi saattavat sisältää seuraavat:

 

Oikeus pyytää pääsyä käsittelemiimme sinua koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada tietoja tällaisista tiedoista sekä niiden kopio;

 

Oikeus pyytää, että oikaisemme tai korjaamme henkilötietosi, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia;

 

Oikeus pyytää, että pyyhimme tai poistamme henkilötietosi tietyissä olosuhteissa.

 

Huomaa, että joissain olosuhteissa saatat pyytää meitä poistaman henkilötietosi mutta laki velvoittaa meitä säilyttämään ne;

 

Jos soveltuvat lait sen sallivat, oikeus tehdä valitus pätevälle valtion virastolle jos uskot, että olemme loukanneet oikeuksiasi.

 

Voit harjoittaa oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä Yhteydenotto-osiossa lueteltuja yhteystietoja.

 

Voimme joutua vahvistamaan tarkistettavan asiakaspyyntösi, ennen kuin voimme toteuttaa pyyntösi, ja saatamme esimerkiksi pyytää sinua vahvistamana sinua koskevia tietoja, jotka meillä jo on.

 

Käytämme tarkistettavassa asiakaspyynnössä annettuja tietoja ainoastaan tarkistamaan pyytäjän henkilöllisyyden tai valtuudet tehdä pyynnön.

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

 

Me ja kolmannen osapuolen mainonta- ja data-analyysikumppanimme käytämme ”evästeitä” ja vastaavia teknologioita, mukaan lukien pikselitunnisteita ja jäljitteitä (”automaattisia keräystyökaluja”) tukemaan TCL-tilin, mobiililaitteiden ja muiden operoimiemme sivustojen ja sovellusten tiettyjä ominaisuuksia.

 

Automaattiset keräystyökalut ovat laitteessasi käytettyjä koodinpätkiä.

 

Automaattisten keräystyökalujen avulla sivusto tunnistaa selaimesi tai laitteesi vieraillessasi TCL:n sivustolla/sovelluksessa tai kun palaat TCL:n sivustolle/sovellukseen.

 

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä on evästekäytännössämme, joka löytyy täältä:

 https://www.tcl.com/global/en/tcl-cookies-policy.html

 

Käytämme kahdenlaisia automaattisia keräystyökaluja:

 

”istuntoevästeitä” ja ”pysyviä evästeitä”.

 

Istuntoeväste vanhenee, kun suljet selaimen.

 

Istuntoeväste tunnistaa sinut selausistunnon aikana antamalla laitteellesi satunnaisesti tuotetun ainutlaatuisen tunnusluvun.

 

Käytämme istuntoevästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

 

Jotta voimme toimittaa sinulle tuotteita ja palveluta ja hallinnoida tapahtumia.

 

Saatamme esimerkiksi käyttää evästettä muistamana, mitä tuotteita olet tallentanut verkko-ostoskoriin, ja

 

tiettyihin sisällönhallinta- ja muokkaustarkoituksiin.

 

Pysyvät istunnot eivät vanhene, kun suljet selaimen.

 

Käytämme pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

 

Tallentamaan, onko vierailija kirjautunut TCL-tilille;

 

Tallentamaan, kun TCL-tilin tai muun TCL:n sivuston/sovelluksen vierailija antaa suostumuksen evästeiden käytölle, tämän soveltuessa;

 

Suoritus- ja design-tarkoituksiin.

 

Saatamme esimerkiksi käyttää evästettä seuraamaan, mitkä sivustojen tai sovellusten osat ovat suosittuja, ja selvittämään, miten voimme parannella niiden toiminnallisuutta;

 

Parantaaksemme käyttökokemusta ja personalisoidaksemme, mitä näet.

 

Saatamme esimerkiksi käyttää evästeitä tallentamaan käyttäjän asetukset ja varmistamaan, että käyttäjille tarjotaan entistä olennaisempaa sisältöä sivustolla/sovelluksessa (mukaan lukien mainossisältöä);

 

Auttamaan meitä ja kolmannen osapuolen kumppaneitamme toimittamaan mainoksia tai räätälöityjä markkinointiviestejä, joita olet suostunut vastaanottamaan.

 

Saatamme esimerkiksi käyttää evästeitä tallentamaan, mitä tuotteita ja palveluita ostat tai mistä olet kiinnostunut, ja käyttää kolmannen osapuolen palveluita mahdollistaaksemme näiden tietojen perusteella olennaiset mainokset sivustoillamme/sovelluksissamme; ja

 

tiettyihin sisällönhallinta- ja muokkaustarkoituksiin.

 

Automaattisten keräystyökalujen hallinnointi

 

Jos et halua saada evästeitä, voit määrittää selaimesi hylkäämään evästeet tai ilmoittamaan, kun laitteeseesi tallennetaan eväste.

 

Voit myös poistaa evästeet heti, kun poistut TCL-tililtä tai muulta TCL:n sivustolta/sovelluksesta.

 

Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, kun käyt TCL-tilillä, jos määrität selaimen hylkäämään evästeet, et välttämättä kykene käyttämään kaikkia TCL-tilin tai muun TCL:n sivuston/sovelluksen ominaisuuksia tai toimintoja.

 

Esimerkiksi useimpien selainten työkalurivin Ohje-osiossa kerrotaan, miten selainta estetään hyväksymästä uusia evästeitä, miten selain saadaan ilmoittamaan, kun saat uusia automaattisia keräystyökaluja, ja miten automaattiset keräystyökalut poistetaan käytöstä täysin.

 

Voit löytää lisätietoja tietyistä suosituista selaimista napsauttamalla seuraavia linkkejä:

 

Google Chrome; Microsoft Edge; Mozilla Firefox; Microsoft Internet Explorer; Opera ja Apple Safari.

 

https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform=Desktop&hl=en

 

https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

 

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

 

https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 

https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

 

https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

 

Kun laki niin edellyttää, esitämme sinulle evästebannerin, kun vierailet sivustollamme/sovelluksessamme ensimmäistä kertaa. Siinä selitetään, millaisia automaattisia keräystyökaluja käytämme, ja se pyytää suostumustasi tiettyihin käyttämiimme automaattisiin keräystyökaluihin.

 

Automaattisten keräystyökalujen kautta kerätyt henkilötiedot

 

Käytämme automaattisten keräystyökalujen kautta kerättyjä henkilötietoja yllä kuvattuihin tarkoituksiin (mukaan lukien osio Henkilötietojen käyttötarkoitukset).

 

Niiden evästeiden kohdalla, joiden käytölle pyydämme suostumuksesi, tukeudumme suostumukseen myös lakipohjana näiden evästeiden kautta kerättyjen henkilötietojen käsittelylle.

 

YHTEYDENOTTO

 

Jos haluat saada lisätietoja henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä, paljastamisesta, siirtämisestä tai käsittelemisestä tai yllä mainittujen oikeuksien harjoittamisesta, ota meihin yhteyttä jollain alla mainitulla kanavalla.

 

ETA:n asukkaille: edustajamme Euroopan unionissa on TCT Mobile Europe, jonka virallinen osoite on Le Capitole, 55 rue des Champs-Pierreux, 92000 Nanterre, France.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy_dpo@tcl.com.

 

privacy_dpo@tcl.com

 

UK:n asukkaille: edustajamme Isossa-Britanniassa on TCT Mobile UK Limited, jonka virallinen osoite on 10 Finsbury Square, London EC2A 1AF, England.

 

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy_dpo@tcl.com.

 

privacy_dpo@tcl.com

 

Intian asukkaille: Intian Grievance Officer on Mr. Sudhansu Sahu, jonka sähköpostiosoite on privacyqueryindia@tcl.com.

 

privacyqueryindia@tcl.com

 

Yhdysvaltain asukkaille: TCL:n tytäryhtiö on TCT Mobile (US) Inc., jonka viralliset osoitteet ja yhteystiedot luetellaan alla:

 

TCT Mobile, Inc.

 

25 Edelman, suite 200

 

Irvine, CA 92618, USA

 

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy.na@tcl.comtai soita meille maksuttomaan numeroon +1 855 368 0829

 

privacy.na@tcl.com

 

Brasilian asukkaille: TCL:n tytäryhtiö on Semp TCL Mobilidade Ltda.

 

(verotunnus 08.649.664/0001-98), jonka osoite ja yhteystiedot luetellaan alla:

 

Semp TCL Mobilidade Ltda

 

Avenida Arnaldo Rojek, nº 01, Rua 5, Galpão H - parte 1, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP 07.786-900

 

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacidade@semptcl.com.br tai soita meille numeroon +55 (11) 3004 7570.

 

privacidade@semptcl.com.br

 

Kiinan ja maailman muiden alueiden asukkaille: rekisterinpitäjä on TCL Communication Technology Holdings Limited, jonka osoite on 10F Building F4, TCL Communication Technology Building, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China.

 

Jos sinulla on ratkaisematon huolenaihe tietosuojasta tai tietojen käytöstä, jota emme ole käsitelleet tyydyttävästi, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen kiistanratkaisupalvelun tarjoajaamme (veloituksetta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

 

TRUSTe

 

BRASILIAN LIITE

 

(Tämä istunto astuu voimaan LGPD:n voimaantulopäivänä)

 

Yleiskatsaus

 

Tämän liitteen ehdot soveltuvat yksinomaan henkilötietojen käsittelytoimiin Brasilian lakien puitteissa, erityisesti muutetun lain nro 13.709/2018 (”LGPD”).

 

Jos TCL:n kansainvälisen tietosuojailmoituksen ja tämän liitteen välillä on ristiriitoja, sovelletaan tämän liitteen ehtoja yksinomaan puhuttaessa Brasilian lakien alaisista käsittelytoimista.

 

Henkilötietojen käsittelemisen lakipohjat

 

Henkilötietoja voidaan käsitellä jonkin seuraavan pääasiallisen lakipohjan perusteella:

 

(i) TCL:n laki- tai säädösvelvoitteiden noudattaminen; (ii) sopimusvelvoite; (iii) laillisten oikeuksien harjoittaminen oikeudenkäynnissä, hallinnollisessa menettelyssä tai välimiesmenettelyssä; (iv) hengen ja terveyden suojeleminen; (v) TCL:n tai kolmansien osapuolten lailliset intressit ja (vi) luoton suojeleminen.

 

Tehtävä

 

Kun käyt sivustoillamme, annat henkilötietojasi tai käytät TCL:n materiaaleja, ilmoitat ymmärtäväsi henkilötietojesi keräämisen, käytön, lähettämisen, siirtämisen, luokittelun, säilytyksen, muokkaamisen, kommunikoinnin, paljastamisen, poistamisen ja muun käsittelyn kuten se kuvataan tässä tietosuojailmoituksessa.

 

Henkilötietojen luottamuksellisuus ja sinun velvollisuutesi

 

TCL pyrkii suojelemaan henkilötietojasi parhaansa mukaan.

 

Olet vastuussa kaikista TCL:n materiaaleihin liittyvistä käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi suoritetuista toimista.

 

Jos jostain syystä uskot, että joku on saanut tilitietosi luvatta, ota meihin yhteyttä osion Yhteydenotto mukaisesti.

 

Oikeutesi

 

Soveltuvat säännöt ja lait myöntävät sinulle seuraavat oikeudet:

 

(i) oikeus vahvistaa henkilötietoihisi liittyvien käsittelytoimien olemassaolo; (ii) oikeus päästä tietoihin; (iii) oikeus korjata virheelliset, puutteelliset ja vanhentuneet henkilötiedot; (iv) oikeus tarpeettomien tai liiallisten henkilötietojen sekä soveltuvien lakien vastaisesti käsiteltyjen henkilötietojen anonymointiin, estoon ja poisjättöön; (v) oikeus siirrettävyyteen; (vi) oikeus jättää pois henkilötiedot, joita ei enää tarvita niiden keräystarkoitukseen, paitsi tapauksissa, joissa henkilötietoja on säilytettävä ja laki sallii sen; (vii) oikeus saada tietoja yksityisistä ja julkisista tahoista, joiden kanssa henkilötietojasi on jaettu; (viii) oikeus saada tietoja suostumuksen kieltämisen seurauksista; (ix) oikeus peruuttaa suostumus; (x) oikeus toimittaa henkilötietojen käsittelemistä koskeva anomus Brazilian National Data Protection Authoritylle (”ANPD”) ja (xi) oikeus kieltää henkilötietojen käsitteleminen soveltuvien lakien laiminlyönnin perusteella.

 

Automaattiset päätökset ja profilointi

 

Automaattiset päätökset tarkoittavat päätöksiä, jotka perustuvat algoritmien ja tietokoneohjelmien käyttöön ilman ihmisten toimia.

 

Toisaalta profilointiin sisältyy tiettyjen henkilötietojen, kuten mielenkiinnon kohteiden, mieltymysten, käytöksen ja sijainnin, analysointia käsittelemällä henkilötietoja automaattisesti tilastollisilla prosesseilla.

 

Tämän käsittelyn seurauksena saatamme lähettää sinulle kohdennettuja kommunikaatioita ja esittää alustoillamme olennaisempia tietoja, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

 

Sinulla on oikeus pyytää tarkistamaan päätös, joka on tulos automaattisesta tietojen käsittelystä.

 

Rekisterinpitäjä

 

Rekisterinpitäjä on TCL Communication Technology Holdings Limited, jonka osoite on 10F Building F4, TCL Communication Technology Building, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China, paitsi jos tietyssä tietosuojalausonnossa toisin ilmoitetaan.

 

Voit ottaa yhteyttä TCL:n tietosuojavastaavaan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen privacidade@semptcl.com.br tai soittamalla maksuttomaan numeroon +55 (11) 3004 7570.

 

privacidade@semptcl.com.br

 

Sinulla on myös oikeus lähettää tietojesi käsittelemistä koskeva anomus maan tietosuojaviranomaisille.

 

Ota tällöin yhteyttä suoraan maan tietosuojaviranomaiseen.

 

EUROOPAN TALOUSALUEEN (ETA) JA ISON-BRITANNIAN (UK) LIITE

 

Henkilötietojen käyttö

 

Saatamme kerätä, säilyttää, käsitellä tai muutoin käyttää henkilötietojasi seuraavilla tavoilla ja seuraavissa tarkoituksissa ja seuraavin oikeudellisin perustein:

 

1.

 

Toteuttaaksemme välisemme sopimuksen ja toimittaaksemme sinulle TCL:n materiaaleja;

 

Toimittaaksemme, aktivoidaksemme, tarkistaaksemme ja hallinnoidaksemme ostamiasi tuotteitamme ja palveluitamme;

 

Toimittaaksemme ohjelmistopäivityksiä, ylläpitopalveluita, teknistä tukea ja tukipalveluita TCL:n materiaaleille;

 

Auttaaksemme TCL-tilin rekisteröinnissä ja hallinnoinnissa;

 

Jotta voit ladata ja hankkia tuotteitamme ja palveluitamme, kuten sovelluksiamme ja niihin liittyviä sivustoja, ja/tai jotta voimme tarjota sinulle pääsyn laitteeseen asennettuihin kolmannen osapuolen sovelluksiin;

 

Käsitelläksemme TCL:n materiaalien maksuja ja tilauksia;

 

Ottaaksemme sinuun yhteyttä TCL:n materiaalien tiimoilta esimerkiksi, jos joitain TCL:n materiaaleja on muutettu tai niissä ilmenee ongelmia;

 

2.

 

Noudattaaksemme lakivelvoitteitamme;

 

Noudattaaksemme soveltuvia lakeja, säädöksiä, direktiivejä ja oikeuden päätöksiä samoin kuin pätevien viranomaisten päätöksiä;

 

Suojautuaksemme petoksilta ja muilta laillisilta tai tietoturvariskeiltä ja estääksemme ne sekä pitääksemme TCL:n materiaalit turvassa mm. tarkistamalla tilisi ja henkilöllisyytesi, paikantamalla tietoturvatapaukset ja taistelemalla haittatoimia vastaan;

 

3.

 

TCL:llä on laillinen intressi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi;

 

Määrittääksemme, harjoittaaksemme tai puolustaaksemme sen laillisia oikeuksia tai oikeudenkäyntitarkoituksissa;

 

Vastataksemme mahdollisiin valituksiin tai kysymyksiin, joita saatat esittää TCL:n materiaaleihin liittyen, ja puolustaaksemme ja harjoittaaksemme laillisia oikeuksia;

 

Personalisoidaksemme TCL:n materiaaleja pyynnöstäsi;

 

Ymmärtääksemme, tarkistaaksemme, käsitelläksemme ja korjataksemme ongelmia TCL:n materiaaleissa;

 

Arvioidaksemme ja kehittääksemme uusia toimintoja, teknologioita ja parannuksia TCL:n materiaaleihin;

 

Hallinnoidaksemme TCL:n materiaaleihin liittyvää sisältöä, tarjouksia, tapahtumia, markkinatutkimuksia ja kyselyitä;

 

Tukeaksemme TCL:n sisäisiä tapahtumia, kuten tilintarkastuksia ja tietoanalyyseja ja suorittaaksemme tutkimusta tuotteidemme, palveluidemme, käyttökokemusten sekä asiakasyhteydenpidon parantamiseksi;

Kehittääksemme koulutusprosessejamme ja -järjestelmiämme;

 

Suorittaaksemme liiketoimintasuunnittelua, laatiaksemme raportteja ja tehdäksemme ennusteita;

 

Lähettääksemme sinulle tietoja TCL:n materiaaleista ja auttaaksemme tekemään näistä tiedoista sinulle olennaisempia.

 

Saatamme tarvita suostumuksesi tiettyihin markkinointitoimiin.

 

Tarjoamme sinulle erilaisia tapoja peruuttaa tiettyjen kommunikaatioidemme tilauksen.

 

Jos haluat peruuttaa sähköpostimarkkinointiviestiemme tilauksen, voit napsauttaa Peruuta tilaus -linkkiä sähköpostin lopusta ja noudattaa ohjeita; ja

 

Esittääksemme ei-personalisoituja mainoksia.

 

4.

 

Muut tarkoitukset tietopohjaisella suostumuksellasi.

 

TCL voi käyttää henkilötietojasi yllä mainittujen tarkoitusten kanssa yhteensopiviin tarkoituksiin.

 

Arvioitaessa, onko tarkoitus yhteensopiva, huomioimme soveltuvien lakien kriteerit, mukaan lukien kohtuulliset odotuksesi.

 

Toisin sanoen, henkilötietoja saatetaan käyttää ei-ristiriitaisiin ja/tai ei-liiallisiin toissijaisiin tarkoituksiin suhteessa yllä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Oikeutesi

 

ETA:n jäsenmaisen ja Ison-Britannian tietosuojalait saattavat myöntää sinulle useita laillisia oikeuksia hallussamme olevien henkilötietojesi suhteen.

 

Nämä oikeudet saattavat sisältää seuraavat:

 

Oikeus pyytää pääsyä käsittelemiimme sinua koskeviin henkilötietoihin ja pyytää meitä korjaamaan puutteet näissä tiedoissa.

 

Oikeus pyytää kopio ja siirtämään sinua koskevat käsittelemämme henkilötiedot;

 

Oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyissä olosuhteissa.

 

Huomaa, että joissain olosuhteissa saatat pyytää meitä poistaman henkilötietosi mutta laki velvoittaa meitä säilyttämään ne;

 

Tietyissä tapauksissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja oikeus pyytää, että rajoitamme niiden käsittelyä.

 

Jälleen, joissain tilanteissa saatat vastustaa tai pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, mutta meillä saattaa olla laillinen oikeus jatkaa henkilötietojesi käsittelemistä ja/tai hylätä tämä pyyntö;

 

Oikeus peruuttaa milloin tahansa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn;

 

Oikeus lähettää valitus valvontaviranomaiselle (tiedot löytyvät täältä: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en ETA:ssa ja https://ico.org.uk/make-a-complaint/ Isossa-Britanniassa), jos uskot, että olemme loukanneet oikeuksiasi.

 

https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

 

https://ico.org.uk/make-a-complaint/

 

Alaikäiset

 

Jos olet 13–16-vuotias, asut ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa ja pyydämme sinulta suostumusta, varmista että kykenet antamaan maasi tietosuojalakien puitteissa pätevän suostumuksen ilman vanhempiesi tai huoltajasi lupaa.

 

Tarkistamme ikäsi ja saatamme pyytää vanhemman/huoltajan suostumusta.

 

Henkilötietojen siirtäminen

 

Kun siirrämme henkilötietojasi ETA:n tai Ison-Britannian ulkopuolelle, varmistamme että niitä suojellaan vastaavalla tavalla kuin suojelemme henkilötietojasi ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa, ja takaamme riittävän suojaustason jollain seuraavista mekanismeista:

 

Kolmas valtio, johon siirrämme henkilötietojasi, on tunnistettu kykeneväksi takaamaan riittävä suojaustaso Euroopan komission tai Ison-Britannian ulkoministerin päätöksellä, tämän soveltuessa;

 

Maahantuoja ja maasta viejä ovat allekirjoittaneet Euroopan komission tai Ison-Britannian ulkoministerin hyväksymät ”vakiolausekkeet”, tämän soveltuessa; tai

 

Tämän soveltuessa TCL saattaa myös jakaa tietoja poikkeustapauksissa tietyissä soveltuvien lakien mukaisissa tilanteissa, kuten tarjotakseen pyytämiäsi palveluita, suorittaakseen sopimuksen etujesi mukaisesti, nimenomaisella suostumuksellasi sen ollessa tarpeen julkisille intresseille tärkeistä syistä ja tarvittaessa oikeusvaateiden määrittämiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi.

 

Voit myös pyytää lisätietoja siitä, miten suojelemme henkilötietojasi, jos niitä siirretään ETA-maan tai Ison-Britannian ulkopuolelle, (mukaan lukien kopion kolmannen maan maahantuojan kanssa solmituista vakiolausekkeista) ottamalla heihin yhteyttä Yhteydenotto-osion mukaisesti.

 

KALIFORNIAN LIITE

 

Tietosuojaoikeudet Kaliforniassa

 

Olemme viimeisen 12 kuukauden aikana keränneet TCL Communicationsin tietosuojailmoituksessa kuvattuja henkilötietokategoroita.

 

Koskee vain Yhdysvaltain Kalifornian asukkaita: yllä olevassa Oikeutesi-osiossa mainittujen oikeuksien lisäksi olet oikeutettu alla lueteltuihin oikeuksiin 1. tammikuuta 2020 lähtien:

 

Oikeus tietää.

 

Voit pyytää tietoja keräämiemme sinua koskevien henkilötietojen kategorioista ja yksityiskohdista sekä niiden lähteiden kategorioista, joista tällaista tietoa kerätään, tällaisten tietojen keräystarkoituksista sekä henkilötietojesi myynnistä tai paljastamisesta liiketoiminnallisissa tarkoituksissa kolmansille osapuolille;

 

Oikeus olla tulematta syrjityksi yllä olevien oikeuksien harjoittamisen takia; ja

 

Tietyt lailliset poikkeukset huomioiden sinulla on oikeus pyytää poistamaan henkilötietosi.

 

Huomaa, että jos emme kykene tarkistamaan henkilöllisyyttäsi, saatamme hylätä pyyntösi poistaa tiedot, jolloin ilmoitamme sinulle hylkäämisen syyt.

 

Kun saamme pyyntösi, varmennamme sen tarkistamalla, että pyynnön sähköpostiosoite on sama kuin tiliä rekisteröitäessä käytetty sähköpostiosoite.

 

Saatamme pyytää lisätietoja (kuten IMEIn tai laitteen sarjanumeron), jos meidän on tarkistettava henkilöllisyytesi huolellisemmin tukeaksemme turvallisuutta tai suojautuaksemme petokselta.

 

Sinulla voi olla soveltuvan lain mukainen oikeus lähettää pyyntö valtuutetun edustajan kautta.

 

Jotta voidaan nimetä valtuutettu edustaja harjoittamaan oikeuksiasi ja valintojasi puolestasi, saatamme pyytää todisteita siitä, että olet antanut tällaiselle edustajalle valtakirjan tai että edustajalla on muutoin kirjallinen lupa harjoittaa oikeuksia puolestasi.

 

Lisäksi, Kalifornian siviililain pykälä 1798.83 sallii käyttäjien, jotka ovat Kalifornian asukkaita, pyytämään tiettyjä tietoja henkilötietojen paljastamisesta kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Jos haluat esittää tällaisen pyynnön, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla ja kirjoita pyynnön aiheriville ”Shine the Light”.

 

Voit harjoittaa oikeuksiasi yllä kuvatulla tavalla ja/tai lähettää valituksen Kalifornian tietosuojalain noudattamisesta ottamalla meihin yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostitse yllä olevan Yhteydenotto-osion tiedoilla.

 

Voit nimetä valtuutetun edustajan tekemään pyynnön puolestasi.

 

Tällaisen valtuutetun edustajan on rekisteröidyttävä Kalifornian ulkoministeriössä.

 

Saatamme hylätä edustajalta saamamme pyynnön, jos hän ei toimita todistetta, että olet valtuuttanut hänet toimimaan puolestasi.