WELCOME TO

TV AI UHD 4K Siri C6

Membuat hidup cerdas

KETAHUI LEBIH LANJUT

TV AI FHD Siri S6500

Cinta pertama anda dengan AI

"OK, GOOGLE"

TCL BERJUMPA TV Android

PENDATANG BARU
CARI

Siri C815

QLED Andorid TV

CARI

Siri P6

P6 UHD Android TV

CARI

Siri S6500

S6500 FHD AI TV

CARI

Siri D3000

LED TV

VIDEO
QLED
TCL QLED tv - beyond your imagination

TCL QLED TV

Di Luar Imaginasi anda

Tiada keraguan bahawa TCL QLED memastikan produk TV berkualiti ultra tinggi. Teknologi TCL QLED boleh memberikan adegan dengan warna yang meriah, menyerlahkan, dan gelap yang lebih mendalam dengan meningkatkan kontras dan pelbagai warna. Terima kasih kepada teknologi proprietari TCL, kualiti gambar dan pengalaman tontonan di mana telah dipromosikan di luar imaginasi anda.

PRODUK
65" C815 Series
QLED Andorid TV

65" C815 Series
QLED Andorid TV

49" Siri S6500
FHD AI ANDROID TV

Dengan TV Android dan Pembantu Google dibina dalam, apa TCL S6500 mahu membawa kepada anda adalah pengalaman kehidupan rumah pintar yang tidak dijangka. Menjadikan ruang tamu anda sebagai hab hiburan bukanlah perkara yang sukar lagi, dengan WCG, HDR Pro, sudut tontonan lebar dan Harman/Kardon, satu-satunya perkara yang anda dan keluarga anda perlu lakukan adalah menikmati.

50" Siri P6
4K UHD SMART TV

TCL P6 mengabungkan kualiti gambar 4K UHD yang unggul, yang menyampaikan pengalaman yang muktamad HDR pengimejan. Reka bentuk seni yang menggabungkan sarung logam dan sangat sempit menyempitkan membuat produk ini bukan sahaja TV, tetapi karya seni yang indah untuk ruang tamu anda.

TEROKAI TV YANG IDEAL UNTUK ANDA

APABILA MEMILIH TV BARU, ANDA PERLU MEMPERTIMBANGKAN PELBAGAI KRITERIA YANG BERBEZA. DAN IA TIDAK SELALU MUDAH UNTUK MENETAPKAN KEUTAMAAN(LIHAT) ANDA CAMPUR DENGAN DALAM BAHAGIAN,PENGGUNAAN, KUALITI IMEJ 4K ATAU UHD, TV PINTAR ATAU SAMBUNGAN TV ANDROID, BAJET)

KETAHUI LEBIH LANJUT