TCL Küresel Gizlilik Bildirimi

Bu Gizlilik Bildirimi 24 Aralık 2021 tarihinden itibaren geçerlidir.

Bu Gizlilik Bildirimi, TCL'nin ve/veya bağlı kuruluşlarının ve yan kuruluşlarının (topluca "TCL" veya "biz") sizinle ilgili olarak işlediğimiz kişisel verileri ("Kişisel Verileriniz") nasıl koruduğunu, hakkınızda ne tür Kişisel Veriler topladığımızı, onunla ne yaptığımızı, onu nasıl ifşa ettiğimizi ve Kişisel Verilerin işlenmesiyle ilgili hangi haklara sahip olduğunuzu belirtir.

TCL'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

BU GİZLİLİK BİLDİRİMİ NE ZAMAN GEÇERLİDİR?

Bu Gizlilik Bildirimi, TCL web sitesine (www.tcl.com), TCL akıllı TV ürünlerine, SEMP marka cihazlara, TCL akıllı hizmet uygulamalarına (TCL Hesabı, TCL Kanalı, TCL Home Uygulaması, BrowserHere/T-Browser, TCL Live, TV Guard, MagiConnect, Chat Now, Smart Gallery, Reminder, Weather, Game Center, Hareketle Kontrol ve Uzaktan Teşhis) ve buna atıfta bulunabilecek diğer TCL cihazları, web siteleri veya uygulamaları Gizlilik Bildirimi (topluca “TCL Materyalleri”).

Alcatel web sitelerine (www.alcatelmobile.com dahil), TCL ve Alcatel markalı telefonlar, tabletler, saatler, bilezikler, giyilebilir cihazlara eriştiğinizde ve bunları kullandığınızda Kişisel Verilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi için lütfen [TCL İletişim Gizlilik Politikası]'na bakın. TCL Communication Technology Holdings Limited tarafından sağlanan cihazlar, yönlendiriciler ve diğer uygulamalar veya hizmetler.

Bu Gizlilik Bildirimi ayrıca müşterilerimiz, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve TCL'nin iş ilişkisi içinde olduğu veya iş ilişkisi kurmayı düşündüğü diğer kuruluşlar içindeki iş bağlantılarının Kişisel Verilerini işlememiz için de geçerlidir.

TRUSTe

Daha fazlasını öğrenmek için lütfen aşağıdaki bölümlerden herhangi birine tıklayın:

WEB SİTELERİMİZİ ZİYARET EDEREK, BİLGİLERİNİZİ VEYA TCL MATERYALLERİNİ KULLANARAK, BU GİZLİLİK BİLDİRİMİNDE TANIMLANAN UYGULAMALARI OKUDUĞUNUZU VE ANLADIĞINIZI ONAYLARSINIZ.

Gizliliğiniz bizim için önemlidir, bu nedenle burada sizinle ilgili hangi Kişisel Verileri topladığımızı açıklıyoruz. Belirli Kişisel Verileri sağlamazsanız, TCL'nin bu Gizlilik Bildiriminde belirtilen bazı amaçları gerçekleştiremeyebileceğini ve belirli TCL Materyallerini kullanamayacağınızı veya bunlara erişemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

Sizinle ilgili aşağıdaki Kişisel Verileri toplayabilir ve işleyebiliriz:

Bize sağladığınız bilgiler. Bu bilgiler; formları doldurarak, web sitemize bilgi girerek, kullanıcı hesapları oluşturarak veya bizimle yüz yüze, telefonla, çevrimiçi, e-posta veya başka bir şekilde iletişim kurarak sizi tanımlamak veya duruma bağlı olarak tanımlanabilir kılmak için bize verdiğiniz, sizinle ilgili bilgileri içerir. Bu bilgiler, sınırlama olmaksızın aşağıdakileri içerir:

o Kişisel iletişim bilgileri: adınız, gönderiminiz, fatura adresiniz, e-posta adresiniz, telefon numaranız;

o Yürürlükteki yasaların gerektirdiği yasal yükümlülüklerimize uymak için TC kimlik numaranızı da alabiliriz;

o Giriş bilgileri: kullanıcı adı, şifre, takma ad;

o Demografik bilgiler: doğum tarihi, cinsiyet;

o Ödeme bilgileri: banka veya kredi kartı bilgileriniz, banka bilgileriniz veya diğer ödeme ve finansal bilgileriniz;

o Mesleğiniz (örneğin anketimize katıldığınız zaman), dil, sağlık ve egzersiz verileri gibi sizinle ilgili diğer bilgiler; ve

o Sahip olduğunuz ve kullandığınız TCL Materyalleri hakkında bilgiler ve uygun olduğunda bunları satın aldığınızın kanıtı.

Sizin hakkınızda topladığımız veya ürettiğimiz bilgiler.

Kullandığınız cihazlardan ve tarayıcılardan İnternet, elektronik aktivite ve diğer bilgileri otomatik olarak topluyoruz. Buna sınırlama olmaksızın aşağıdakiler dahildir:

o TCL Materyallerini kullanımınızla ilgili ayrıntılar;

o Cihazınızın konumu ve saat dilimi;

o Göz atma geçmişi, arama geçmişi, sayfa tıklamaları ve ürünlerimizi veya hizmetlerimizi kullanırken yaptığınız faaliyetler gibi size sunduğumuz ürünleri kullanımınızla ilgili ayrıntılar (örneğin, TCL Channel'ı kullandığınızda uygulamayı zaman kullanarak toplayabiliriz);

o IP adresi, MAC adresi, Cihaz Kimliği, Terminal Kimliği, seri numarası, IMEI numarası, IMSI numarası, reklam kimliği (reklam amacıyla cihazlarınıza atanan benzersiz bir kullanıcı kimliği) ve diğer tüm cihaz tanımlayıcıları veya cihaza özel bilgiler TCL Materyalleriniz hakkında; Belirli hizmetleri kullanırken ve konum özelliğini etkinleştirirken cihazınızın GPS sinyali tarafından sağlanan veya yakındaki bir Wi-Fi erişim noktaları ve baz istasyonları aracılığıyla iletilen konum belirleme bilgileri;

o Hata günlükleri, hata kodları ve hata açıklamaları ve TCL Materyallerinizden herhangi biriyle ilgili hatalar veya kusur deneyimiyle ilgili olarak sağladığınız diğer bilgiler; ve

o Size satış sonrası hizmetler sunduğumuz durumlarda, e-postalarınız, telefon numaranız, adresiniz, faks numaranız, sohbet geçmişiniz veya siz ve destek personelimiz arasındaki telefon görüşmelerinin kayıtları.

Diğer kaynaklardan elde ettiğimiz bilgiler.

Üçüncü taraflardan hakkınızda bilgi toplayabiliriz. Buna sınırlama olmaksızın aşağıdakiler dahildir:

o Sosyal medya ağlarından alınan bilgiler;

o Diğer ürün, hizmet, web sitesi ve uygulama sağlayıcılarından elde edilen bilgiler;

o Diğer ticari veya kamuya açık kaynaklar (kanunların izin verdiği ölçüde); ve

o TCL tarafından/adına düzenlenen ve/veya sponsor olunan pazar araştırma programlarına katılırsanız, ilgili web sitelerinin ve sosyal medya ağlarının gizlilik politikalarına uygun olarak üçüncü taraf web sitelerinden veya sosyal medya ağlarından da bilgi toplayabiliriz.

Sizinle, cihazınızla veya TCL Materyallerinin kullanımıyla ilgili diğer bilgileri, toplama sırasında bilgilendirildiği şekilde ve/veya geçerli yasalara uygun olarak sizin onayınız ile toplayabiliriz.

KİŞİSEL VERİLERİN KULLANIMI

Kişisel Verileriniz tarafımızca aşağıdaki şekillerde ve amaçlarla toplanabilir, saklanabilir, işlenebilir veya başka bir şekilde kullanılabilir:

·   Satın aldığınız ürün ve hizmetlerimizi teslim etmek, etkinleştirmek, doğrulamak ve yönetmek için;

·   TCL Materyalleri için yazılım güncellemeleri, bakım hizmetleri, teknik destek ve satış sonrası hizmetler sağlamak;

·   TCL hesabınızı kaydetmenize ve yönetmenize yardımcı olmak için;

·   Uygulamalarımız ve ilgili web siteleri gibi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi indirmenize ve satın almanıza ve/veya cihazda yüklü üçüncü taraf uygulamalara erişmenize izin vermek için;

·   TCL Materyalleri için ödeme işlemlerini veya siparişlerini işlemek için;

·   Örneğin, herhangi bir TCL Materyalinin değişmesi veya sorunlar ortaya çıkması durumunda, TCL Materyalleri ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek için;

·   Yasal haklarını oluşturmak, kullanmak veya savunmak için veya yasal işlemler amacıyla;

·   Dolandırıcılık ve bilgi güvenliği risklerine karşı korunmak ve bunları önlemek ve ayrıca hesaplarınızı ve kimliğinizi doğrulamak, güvenlik olaylarını tespit etmek ve kötü niyetli faaliyetlerle mücadele etmek gibi TCL Materyallerini güvende tutmak için;

·   TCL Materyalleri ile bağlantılı olarak öne sürebileceğiniz her türlü şikayet veya soruya yanıt vermek ve yasal haklarımızı savunmak ve kullanmak;

·   Talebi üzerine TCL Materyallerini kişiselleştirmek için;

·   TCL Materyalleri için işlevsellik veya diğer sorunları gidermek için;

·   TCL Materyalleri üzerinde yeni işlevler, teknolojiler ve iyileştirmeleri değerlendirmek ve geliştirmek;

·   TCL Materyalleri ile ilgili yarışmaları, promosyonları, etkinlikleri, pazar araştırmalarını, anketleri yönetmek;

·   Ürünlerimizi, hizmetlerimizi, kullanıcı deneyimimizi ve müşteri iletişimimizi geliştirmek için TCL'nin denetim, veri analizi ve araştırma gibi dahili amaçlarını kolaylaştırmak;

·   Yürürlükteki tüm yasa, yönetmelik, yönerge ve mahkeme kararlarının yanı sıra yetkili makamların kararlarına uymak;

·   Size TCL Materyalleri hakkında bilgi göndermek ve bu bilgilerin sizinle daha alakalı olmasına yardımcı olmak. Bazı pazarlama faaliyetleri için izninize ihtiyacımız olabilir. Size, bizden belirli iletişimleri almayı reddetmeniz için çeşitli yollar sunuyoruz. Bizden e-posta pazarlama iletişimi almaktan vazgeçmek isterseniz, e-postanın altında bulunan “Abonelikten çık” bağlantısını tıklayabilir ve talimatları uygulayabilirsiniz;

·   Ürün ve hizmetlerimizin kişiselleştirilmiş reklamlarını TCL web sitesinde ve diğer TCL Materyallerinde kişiselleştirilmemiş reklamları görüntülemek için. Reklam ortaklarımız ayrıca bazı ürünlerimiz veya hizmetlerimiz üzerinde kişiselleştirilmemiş reklamlar gösterebilir. Kişiselleştirilmiş reklam göstereceklerse, geçerli yasaların gerektirdiği şekilde önceden açık onayınızı alacağız; ve

·   Rızanız ile diğer amaçlar.

Hakkınızda topladığımız Kişisel Verilerin, yürürlükteki yasalar uyarınca özel Kişisel Veri kategorileri veya hassas Kişisel Veriler olarak kabul edildiği ölçüde, bu tür verileri açık rızanıza dayalı olarak işleriz ve bu tür işlemeye ilişkin rızanızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Ancak, bunu yapmayı seçerseniz size belirli hizmetleri sunmaya devam edemeyebileceğimizin farkında olmalısınız. Onayınızı geri çekmeyi seçerseniz, olası sonuçlar hakkında size daha fazla bilgi vereceğiz. Yürürlükteki yasaların izin vermesi durumunda, açıkça kamuya açıkladığınız veya yasal iddialar oluşturmak, uygulamak veya savunmak için özel Kişisel Veri kategorilerini de işleyebiliriz.

Aşağıdaki "Ürüne Özel Koşullar" Bölümü, topladığımız Kişisel Veriler ve Kişisel Verileri TCL'nin akıllı TV, MagiConnect, TCL Home uygulaması ve TCL Channel ile bağlantılı olarak kullanma amaçlarımız hakkında daha ayrıntılı bilgi sağlar.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARA AÇIKLANMASI

Bize sağladığınız Kişisel Verileri, bu Gizlilik Bildiriminde açıklananlar, veri toplama sırasında size açıklananlar veya uygun olduğu şekilde herhangi bir özel gizlilik bildiriminde açıklananlar dışında satmayız veya başka bir şekilde ifşa etmeyiz.

Kişisel Verilerinizi aşağıda açıklanan koşullardan bir veya daha fazlasında TCL'nin bağlı kuruluşları ve yan kuruluşlarıyla ifşa edebiliriz:

·   Size TCL Materyalleri sağlamamıza yardımcı olmak için;

·   TCL'nin bağlı kuruluşları ve/veya TCL'nin yan kuruluşları tarafından sağlanan ürün ve hizmetleri pazarladığımız yer; ve

·   TCL'nin bu Gizlilik Bildirimi kapsamında Kişisel Verilerinizi işlediği amaçlardan biri için.

Yukarıdaki “Kişisel Verilerin Kullanımı” Bölümünde belirtilen amaçlara ulaşmak için Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz:

·   Herhangi bir TCL işinin veya varlıklarının başka bir şirketle satılması, birleşme veya diğer önemli işlemler durumunda, Kişisel Verilerinizi durum tespiti amacıyla ve işlemin tamamlanması üzerine ifşa edebiliriz;

·   Kişiselleştirilmemiş reklamları göstermeleri için reklam kimliğinizi (reklamcılık amacıyla cihazlarınıza atanan benzersiz bir kullanıcı kimliği) reklam ortaklarımızla paylaşabiliriz;

·   Size üçüncü taraf ürün veya hizmetleri pazarlarsak, Kişisel Verilerinizi bu üçüncü taraflarla paylaşabiliriz;

·   Kişisel Verilerinizi belirli ve tanımlanmış üçüncü taraflara veya üçüncü taraf kategorilerine ifşa etmek için onay verdiğinizde;

·   Hizmetlerimizi ve ürünlerimizi size sunmamızda bize destek olmaları için kiraladığımız üçüncü taraf aracılara veya yüklenicilere (örneğin, elektronik veri depolama hizmetlerimizin sağlayıcılarına). Bu tür üçüncü tarafların Kişisel Verilerinizi bu Gizlilik Bildiriminde belirtilen hükümlere uygun olarak ve bir gizlilik yükümlülüğü altında işlemesini sağlamak için gerekli adımları atacağız;

·   Size sunduğumuz TCL Materyallerinin bir bileşeni olarak yerleşik veya hizmet veren ürünler ve/veya hizmetler sağlayan iş ortaklarına. Bu üçüncü taraflar, doğrulamanız teşvik edilen, kendileri tarafından sağlanan ayrı bir gizlilik bildiriminde açıklandığı gibi, hizmetleri ve ürünleriyle bağlantılı olarak Kişisel Verilerinizi nasıl kullandıklarından sorumlu olacaklardır; ve

·   Yasaların gerektirdiği ölçüde veya herhangi bir yasal yükümlülüğe uymak için Kişisel Verilerinizi ifşa etmekle yükümlüysek, yasal haklarımızı ve/veya üçüncü şahısları tesis etmek, kullanmak veya savunmak.

Bu Gizlilik Bildiriminde belirtilen Kişisel Verilerin ifşa edilmesinin yanı sıra, paylaşıma izin verdiğinizde Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz.

ÜÇÜNCÜ TARAF BAĞLANTILARI

KİŞİSEL VERİLERİN ULUSLARARASI AKTARIMI

TCL, Kişisel Verilerinizi, bu Gizlilik Bildirimi'nde belirtilen faaliyetleri gerçekleştirmek için kendi kurumsal grubu içindeki şirketlerle global olarak paylaşır. TCL ayrıca Kişisel Verilerinizin işlenmesi veya paylaşılması için ülkeniz dışında bulunan üçüncü taraflara taşeronluk yapabilir. TCL Malzemesini kullandığınızda, bilgilerinizi bu Gizlilik Bildirimi ile tutarlı olarak ikamet ettiğiniz ülke içinde ve dışında aktarabilir, saklayabilir ve işleyebiliriz. Bu nedenle Kişisel Verilerinizin işlenmesi, ülkenizdeki kanunlar dışındaki kanunlara da tabi olabilir.

KİŞİSEL VERİLERİNİN GÜVENLİĞİ

Sağladığınız Kişisel Verileri korumak ve herhangi bir yetkisiz erişim, ifşa, kullanım, değişiklik, hasar veya veri kaybını önlemek için sektör standartlarına uygun organizasyonel, fiziksel ve teknik güvenlik önlemleri aldık. Aşağıdakiler dahil olmak üzere Kişisel Verilerinizi korumak için makul ve pratik adımlar atacağız:

·   Hizmetlerimiz ve ürünlerimizle ilgili olarak şifrelemeyi sağlamak için SSL ve diğer teknik önlemleri kullanacağız. Yetkisiz sistem erişimini önlemek için bilgi toplama, depolama ve işleme (fiziksel güvenlik önlemleri dahil) uygulamamızı düzenli olarak inceleyeceğiz.

·   Kişisel Verilerinizi işlememize ve size hizmetleri sunmamıza yardımcı olmak için çalışanlarımıza ve üçüncü tarafların personeline, bilmesi gereken bazında kişisel verilerinize erişme yetkisi vereceğiz. Bu çalışanlar ve harici personel (tarafımızca yetkilendirilen üçüncü şahısların) sözleşmeye dayalı gizlilik yükümlülüklerine tabidir.

·   Kişisel Verilerinizin güvenliği bizim için son derece önemlidir. Kişisel Verilerinizi korumak ve Kişisel Verilerinize yetkisiz erişim, kullanım veya ifşayı önlemek için bilgi depolama ve iletimi için şifreleme koruması sağlamak gibi koruma önlemleri uygulamak için çabalarımızı sürdüreceğiz.

·   İş ortaklarını ve hizmet sağlayıcıları ihtiyatlı bir şekilde seçeceğiz ve her iki taraf arasındaki iş sözleşmelerine Kişisel Verilerin korunması gerekliliklerini uygulayacağız.

Ancak, İnternet üzerinden hiçbir veri aktarımının %100 güvenli olduğunun garanti edilemeyeceğini lütfen anlayın. Güvenlik sistemimizin herhangi bir ihlalinin farkına varırsak, yürürlükteki yasalara uygun olarak zamanında hareket edeceğiz.

KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI

TCL, Kişisel Verilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında açıklanan amaçlar için gerekli olduğu sürece saklar ve aşağıdaki kriterlere göre makul bir süre sonra silecektir:

·   TCL, Kişisel Verilerinizi, tabi olduğu yasal bir yükümlülüğe uyması veya bize karşı ileri sürülen iddiaları savunması gerektiği sürece saklar.

HAKLARINIZ

Veri koruma yasaları, hakkınızda elimizde bulunan Kişisel Verilerle ilgili olarak size bir takım yasal haklar verebilir. Tüm veri koruma yasaları aynı değildir, dolayısıyla bu hakların tümü her yerde geçerli değildir. Belirli yargı alanlarındaki haklarınız hakkında daha fazla ayrıntı için bu Gizlilik Bildiriminin Eklerine başvurabilirsiniz.

Ancak, Kişisel Verilerinizin yalnızca size ait olduğunu ve bu bilgilerin, bunları nasıl kullandığımızı kontrol etmenize olanak tanıdığını biliyoruz. Haklarınız şunları içerebilir:

·   Sizinle ilgili olarak işlediğimiz Kişisel Verilere, bu tür veriler hakkında bilgi edinme ve bunların kopyalarını alma hakkı da dahil olmak üzere erişim talep etme hakkı;

·   Yanlış veya eksik olan Kişisel Verilerinizi düzeltmemizi veya düzeltmemizi talep etme hakkı;

·   Belirli durumlarda Kişisel Verilerinizi silmemizi veya silmemizi talep etme hakkı. Lütfen Kişisel Verilerinizi silmemizi veya silmemizi istediğiniz durumlar olabileceğini, ancak yasal olarak bunları saklama hakkına sahip olduğumuzu unutmayın;

·   Yürürlükteki yasalar izin veriyorsa, haklarınızdan herhangi birinin tarafımızca ihlal edildiğini düşünüyorsanız, yetkili devlet kurumuna şikayette bulunma hakkı.

Talebinizi tamamlamadan önce doğrulanabilir tüketici talebinizi onaylamamız gerekebilir ve örneğin, sizinle ilgili halihazırda elimizde bulunan veri noktalarını onaylamanızı isteyebiliriz. Yalnızca doğrulanabilir bir tüketici talebinde sağlanan Kişisel Verileri, talepte bulunanın kimliğini veya talepte bulunma yetkisini doğrulamak için kullanacağız.

ÜRÜNE ÖZEL ŞARTLAR

Bu Gizlilik Bildirimi, genel olarak Kişisel Verilerinizi ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili olarak nasıl kullandığımız için geçerlidir. Belirli ürünler veya hizmetlerle ilgili olarak ek Kişisel Verileri de işleyebiliriz.

AKILLI TELEVİZYON

Biz ve üçüncü taraf ortaklarımız, oynatılan videoların adı ve süresi, kullanıcı favorileri, görüntülenen sayfalar ve bu sayfalarda harcanan zaman gibi Smart TV ürünlerini veya kullanımınız hakkında Kişisel Veriler topluyoruz. Bu, müşterilerimizin ürünü nasıl kullandığını daha iyi anlayabilmemiz ve iyileştirmeler yapmaya ve hizmetlerimizi uyarlamaya devam edebilmemizi sağlamak içindir.

Smart TV ürünlerinizin kamerasını veya mikrofonunu kullandığınızda Kişisel Veriler toplayabiliriz. Örneğin, Smart TV ürünlerinizde görüntülü canlı sohbetler yapmak, görüntülü canlı sohbet hizmetleri sağlamak için kamerayı (yerleşik veya harici kamera) kullandığınızda, TCL hesaplarınız, görüntülü ve sesli sohbetiniz hakkında veri toplayabiliriz. geçmişi, sorun gidermeyle ilgili destek verileri ve hizmetlerin kullanımıyla ilgili geri bildirimler.

Smart TV ürünlerinizle ilgili sorunların uzaktan teşhisini sağlamak için ek Kişisel Veriler toplayabiliriz. Örneğin, Smart TV ürünlerinizde depolanan veriler hakkında gerçek zamanlı ekran görüntüleri ve bilgiler toplayabiliriz. Bu, Smart TV ürünlerinizle ilgili sorunların mümkün olduğunca verimli bir şekilde çözülmesini sağlamak içindir.

Smart TV ürünleri, Smart TV ürünlerinizdeki Amazon Alexa veya Google Action sesli yardımcısı işlevinin verilerini yakalar. Bu bilgiler bir cihaz açıklamasını, sesinizi, Beceri Simgenizi ve Ses komutunu içerir. Sesli asistan işlevini kullandığınızda, ses verileriniz Google veya Amazon tarafından işlenecektir. Verileriniz doğrudan Google veya Amazon'a aktarılacaktır. Kişisel Verilerinizin bu şirketler tarafından daha fazla işlenmesi hakkında bilgi için lütfen Google veya Amazon gizlilik bildirimlerine bakın.

Üçüncü taraf reklam ortaklarımız, kullanıcıların profillerini oluşturmak ve cihazlarınızın alacağı kişiselleştirilmiş reklamları belirlemek için TV izleme ve kullanım bilgilerinizi toplamak için otomatik içerik tanıma (OİT) ve diğer teknolojileri kullanabilir. Smart TV'nizin ayarlar sayfasında sağlanan yöntemi izleyerek OİT ile veri toplamayı etkinleştirmemize izin verip vermeyeceğinizi kontrol edebilirsiniz.

MagiConnect

Biz ve üçüncü taraf ortaklarımız, MagiConnect uygulamasında yaptığınız kullanım hacmi (yaptığınız tıklama sayısı ile ölçülür) ve MagiConnect aracılığıyla yaptığınız hizmet seçimi de dahil olmak üzere MagiConnect uygulamasını kullanımınızla ilgili ayrıntıları toplayacağız. uygulama. Bunu, MagiConnect uygulamasını kullanımınızı daha iyi anlamak ve uygulamanın düzenini tercihlerinize göre uyarlayabilmek için yapıyoruz.

TCL HOME

Biz ve üçüncü taraf ortaklarımız, TCL Home uygulamasını kullanım hacminiz, canlı sohbet yoluyla sağladığınız bilgiler ve TCL Home aracılığıyla yaptığınız hizmet seçimleri gibi TCL Home uygulamasını kullanımınızla ilgili ayrıntıları toplayacağız. uygulama. Bunu, TCL Home uygulamasını kullanımınızı daha iyi anlamak, hizmetlerimizi geliştirmek ve uygulamanın düzenini tercihlerinize göre uyarlamak için yapıyoruz.

Size, birden fazla TCL cihazını ve size ait olan diğer üreticilerin cihazlarını bağlamanıza ve yönetmenize olanak tanıyan hizmetler sunmak için, biz ve üçüncü taraf ortaklarımız, sizinle ilgili şu bilgileri de toplayacağız: Wi-Fi veya bluetooth bilgileri, konum, TCL hesap, telefonunuzla ilgili cihaz bilgileri ve bağlanacak TCL cihazlarıyla ilgili bilgiler.

TCL CHANNEL

TCL Channel, kullanıcıların Roku TV'de sesli kontrol işlevini başlatarak TCL Channel içinde bulunan içeriği aramasına olanak tanır. Sesle kontrol işlevini kullandığınızda, ses verileriniz doğrudan Roku TV tarafından işlenecektir. Ses verilerinizin daha fazla işlenmesi hakkında bilgi için lütfen Roku TV gizlilik bildirimlerine bakın.

ÇEREZ KULLANIMI

Biz ve üçüncü taraf reklamcılık ve veri analizi ortaklarımız, TCL hesabının, akıllı TV'nin ve işletilen diğer web sitelerinin ve uygulamaların belirli özelliklerini desteklemek için piksel etiketleri veya web işaretçileri dahil olmak üzere "çerezler" ve benzer web teknolojileri ("otomatik toplama araçları") kullanıyoruz. Bizim tarafımızdan. Otomatik toplama araçları, cihazınıza dağıtılan kod parçalarıdır. Otomatik toplama araçları, TCL web sitesini/uygulamasını ziyaretiniz sırasında veya TCL web sitesine/uygulamasına geri döndüğünüzde web sitesinin tarayıcınızı veya cihazınızı tanımasını sağlar. Kullandığımız çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adreste bulunan Çerez Politikamıza bakın: https://www.tcl.com/global/en/tcl-cookies-policy.html

İki tür otomatik toplama aracı kullanıyoruz: "oturum çerezleri" ve "kalıcı çerezler".

Bir oturum tanımlama bilgisi, tarayıcınızı kapattıktan sonra sona erer. Bir oturum tanımlama bilgisi, cihazınıza rastgele oluşturulmuş benzersiz bir kimlik numarası atayarak tarama oturumunuz sırasında sizi tanımlayacaktır. Oturum çerezlerini kullanıyoruz:

·   Size ürün ve hizmetler sunmamızı ve işlemleri yönetmemizi sağlamak için. Örneğin, bir çevrimiçi alışveriş sepetinde hangi öğeleri depoladığınızı hatırlamak için bir tanımlama bilgisi kullanabiliriz; ve

·   Belirli içerik yönetimi ve düzenleme amaçları için.

Kalıcı çerezlerin süresi, tarayıcınızı kapattığınızda dolmaz. Kalıcı çerezler kullanıyoruz:

·   Bir ziyaretçinin TCL hesabına giriş yapıp yapmadığını kaydetmek için;

·   Bir TCL hesabını veya diğer TCL web sitesini / uygulamasını ziyaret eden bir kişinin, uygun olduğunda, çerez kullanımımıza izin verdiğini kaydetmek için;

·   Performans ve tasarım amaçları için. Örneğin, web sitelerimizin veya uygulamalarımızın hangi bölümlerinin popüler olduğunu izlemek ve işlevlerini nasıl geliştireceğimizi bulmak için tanımlama bilgileri kullanabiliriz;

·   Kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve gördüklerinizi kişiselleştirmek için. Örneğin, kullanıcı tercihlerini kaydetmek ve daha alakalı web sitesi / uygulama içeriğinin (reklam içeriği dahil) kullanıcılara iletilmesini sağlamak için çerezleri kullanabiliriz;

·   Bizim ve birlikte çalıştığımız üçüncü taraf ortakların, almayı kabul ettiğiniz reklamları veya size özel pazarlama mesajlarını iletmelerini sağlamak. Örneğin, hangi ürün ve hizmetleri satın aldığınızı veya ilgilendiğinizi kaydetmek için çerezleri kullanabilir ve bu bilgilere dayalı olarak bizim ve diğer web sitelerinde/uygulamalarımızda ilgili reklamların gösterilmesini sağlamak için üçüncü taraf hizmetlerini kullanabiliriz; ve

·   Belirli içerik yönetimi ve düzenleme amaçları için.

Otomatik Tahsilat Araçları Nasıl Yönetilir

Çerez almak istemiyorsanız, tarayıcınızı çerezleri reddedecek veya cihazınıza bir çerez yerleştirildiğinde sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca çerezleri TCL hesabından veya diğer TCL web sitesinden/uygulamasından ayrılır ayrılmaz silebilirsiniz. TCL hesabını ziyaret ettiğinizde tanımlama bilgilerini kabul etmeniz gerekmese de, tarayıcınızı tanımlama bilgilerini reddedecek şekilde ayarlarsanız, TCL hesabının veya diğer TCL web sitesinin/uygulamanın tüm özelliklerini ve işlevlerini kullanamayabilirsiniz.

Örneğin, çoğu web tarayıcısındaki araç çubuğunun Yardım bölümü, tarayıcınızın yeni tanımlama bilgilerini kabul etmesini nasıl engelleyeceğinizi, yeni bir otomatik toplama aracı aldığınızda tarayıcının sizi nasıl bilgilendirmesini sağlayacağınızı ve otomatik toplama araçlarını nasıl tamamen devre dışı bırakacağınızı size söyleyecektir. Bazı popüler tarayıcılarla ilgili olarak, aşağıdaki ilgili bağlantıları tıklayarak daha fazla bilgi bulabilirsiniz: Google Chrome; Microsoft Edge; Mozilla Firefox; Microsoft Internet Explorer; Opera ve Apple Safari..

Yürürlükteki yasaların gerektirdiği durumlarda, web sitemizi/uygulamamızı ilk kez ziyaret ettiğinizde, ne tür otomatik toplama araçları kullandığımızı açıklayan ve kullandığımız bazı otomatik toplama araçları için onayınızı isteyen bir çerez başlığı sunacağız.

Otomatik Toplama Araçları ile Toplanan Kişisel Veriler

Otomatik toplama araçları aracılığıyla toplanan Kişisel Verileri yukarıda belirtilen amaçlar için kullanırız ("Kişisel Verilerin Kullanımları" bölümü dahil). Bunları yerleştirmek için onayınızı istediğimiz bu tanımlama bilgileri için, bu tanımlama bilgileri aracılığıyla toplanan Kişisel Verileri işlemek için yasal dayanak olarak onaya da güveniriz.

Şu anda web sitemiz, "Do Not Track" talimatlarını içerebilecek izleme mekanizmalarıyla ilgili otomatik tarayıcı sinyallerini tanımamaktadır.

İLETİŞİM

Kişisel Verilerinizin toplanması, kullanılması, ifşa edilmesi, aktarılması veya işlenmesi veya yukarıda belirtilen haklardan herhangi birinin kullanılması hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen aşağıda belirtilen belirli kanallardan bizimle iletişime geçin.

AEA'da ikamet edenler için, Avrupa Birliği'ndeki temsilcimiz, ofisleri 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy- Les-Moulineaux, Fransa adresinde bulunan TCL Europe'dur. Lütfen bize privacy_dpo@tcl.com adresinden ulaşın.

Birleşik Krallık'ta ikamet edenler için Birleşik Krallık'taki temsilcimiz, ana ofisi 2nd Floor, Office 201, The Porter Building, 1 Brunel Way, Slough, Berkshire, Birleşik Krallık, SL1 1FQ adresinde bulunan TCL Electronics UK Limited'dir. Lütfen bize privacy_dpo@tcl.com adresinden ulaşın.

Hindistan'daki kullanıcılar için Hindistan'daki Şikayet Görevlimiz Bay Sudhansu Sahu'dur ve bu kişiye privacyqueryindia@tcl.com adresinden ulaşılabilir.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kullanıcılar için TCL yan kuruluşu, ilgili adresleri ve irtibat bilgileri aşağıda belirtilen TTE Technology, Inc.'dir:

TTE Teknoloji A.Ş.

1860 Compton Ave. Corona

CA 92881

Consumerdata@tcl.com adresine e-posta göndererek veya 1-877-300-8837 numaralı ücretsiz numaramızı arayarak bizimle iletişime geçin.

Brezilya'daki kullanıcılar için, TCL'nin yan kuruluşu, adresi ve ilgili irtibat kişisi aşağıda belirtilen Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.'dır (Vergi Mükellefi Numarası 24.227.491/0001-76):

Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.

Avenida Arnaldo Rojek, nº 01, Rua 4, Galpão C - bölüm 2, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP: 07.786-900

privacidade@semptcl.com.br adresine e-posta göndererek veya +55 (11) 3004-7570 numaralı telefonu arayarak bize ulaşın.

Çin'deki ve dünyanın diğer bölgelerindeki kullanıcılar için veri denetleyicisi, adresi 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen adresinde bulunan Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd'dir. Şehir, Guangdong Eyaleti, Çin.

Tatmin edici bir şekilde ele almadığımız çözümlenmemiş bir gizlilik veya veri kullanımı endişeniz varsa, lütfen https://feedback-form.truste.com/watchdog/request adresinden ABD merkezli üçüncü taraf anlaşmazlık çözüm sağlayıcımızla (ücretsiz) iletişime geçin.

EK BREZİLYA

(Bu bölüm LGPD'nin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren yürürlüğe girer)

Genel Bakış

Bu Ek'te belirtilen hükümler münhasıran Brezilya mevzuatına, özellikle n. Değiştirildiği şekliyle 13.709/2018 (“LGPD”). TCL Global Gizlilik Bildirimi'nin ana metninde ve bu Ek'te belirtilen hükümler arasında çelişki olması durumunda, bu Ek'in hükümleri münhasıran Brezilya Kanununa tabi işleme faaliyetleri ile ilgili olarak geçerli olacaktır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Dayanağı

Kişisel Verilerin işlenmesi, aşağıdaki ana yasal dayanaklardan birine uygun olarak gerçekleştirilebilir: (i) TCL'nin yasal veya düzenleyici bir yükümlülüğüne uygunluk; (ii) sözleşme gerekliliği; (iii) adli, idari veya tahkim işlemlerinde yasal hakların kullanılması; (iv) yaşamın ve sağlığın korunması; (v) TCL'nin veya üçüncü tarafların meşru menfaati; ve (vi) kredi koruması.

Taahhüt

Sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, Kişisel Verilerinizi sağladığınızda veya TCL Materyallerini kullandığınızda, Gizlilik Bildiriminde açıklandığı şekilde Kişisel Verilerinizi toplama, kullanma, iletme, aktarma, sınıflandırma, erişim, depolama, değiştirme, iletişim, ifşa, eleme veya ilgili diğer herhangi bir işleme faaliyeti hakkında bilgilendirildiğinizi beyan etmiş olursunuz.

Kişisel Verilerin Gizliliği ve Sorumluluklarınız

TCL, Kişisel Verilerinizi korumak için elinden gelen çabayı göstermektedir. TCL Materyalleri ile ilgili kullanıcı adı ve şifreniz altındaki tüm faaliyetlerden siz sorumlusunuz. Herhangi bir şekilde hesap bilgilerinizin yetkisiz olarak bilindiğini düşünüyorsanız, lütfen “Bize Ulaşın” bölümünde açıklandığı şekilde bizimle iletişime geçin.

Haklarınız

Geçerli kurallar ve mevzuat size aşağıdaki hakları vermektedir: (i) Kişisel Verilerinizle ilgili işleme faaliyetlerinin varlığını teyit etme hakkı; (ii) erişim hakkı; (iii) yanlış, eksik veya güncel olmayan Kişisel Verileri düzeltme hakkı; (iv) Gereksiz veya aşırı Kişisel Verilerin veya ilgili mevzuata aykırı olarak işlenen Kişisel Verilerin anonim hale getirilmesi, bloke edilmesi veya hariç tutulması hakkı; (v) taşınabilirlik hakkı; (vi) Toplanma amaçları için artık gerekli olmayan, ancak Kişisel Verilerin saklanmasının gerekli olduğu ve yasalarca izin verildiği durumlarda Kişisel Verileri hariç tutma hakkı; (vii) Kişisel Verilerinizin paylaşıldığı özel ve kamu tüzel kişileri hakkında bilgi edinme hakkı; (viii) rızanın reddedilmesinin sonuçları hakkında bilgi; (ix) onayı geri çekme hakkı; (x) Kişisel Verilerin işlenmesiyle ilgili olarak Brezilya Ulusal Veri Koruma Kurumuna (“ANPD”) dilekçe verme hakkı; ve (xi) ilgili mevzuata uyulmaması nedeniyle Kişisel Verilerin işlenmesini reddetme hakkı.

Otomatik karar ve Profil Oluşturma

Otomatik karar, insan müdahalesi olmaksızın algoritmaların ve bilgisayar programlarının kullanımına dayanan kararlardır.

Öte yandan, profil oluşturma, Kişisel Verilerin istatistiksel süreçlerle otomatik olarak işlenmesi yoluyla ilgi alanlarınız, tercihleriniz, davranışınız, konumunuz gibi belirli kişisel yönlerin analizlerini içerir. Bu işlemin sonucunda, size hedeflenmiş iletişim gönderebilir, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz platformlarımızda daha alakalı bilgiler sunabiliriz.

Bilgilerin otomatik olarak işlenmesinde gerçekleştirilen bir kararın gözden geçirilmesini talep etme hakkınız vardır.

Denetleyici

Veri denetleyicisi, 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Eyaleti, Çin adresinde bulunan Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd'dir. özel bir gizlilik bildirimi.

TCL'nin DPO'su ile iletişime geçmek için lütfen privacidade@semptcl.com.br adresine bir e-posta gönderin veya +55 (11) 3004-7570 numaralı ücretsiz hattımızı arayın.

Ayrıca verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak ANPD'ye dilekçe verme hakkınız da bulunmaktadır. Bunun için lütfen doğrudan ANPD ile iletişime geçin.

EK AVRUPA EKONOMİK ALANI

(AEA) VE İNGİLTERE (İNGİLTERE)

Kişisel Verilerin Kullanımı

Kişisel Verileriniz, tarafımızca aşağıdaki şekillerde ve aşağıdaki amaçlarla ve yasal dayanakla toplanabilir, saklanabilir, işlenebilir veya başka bir şekilde kullanılabilir:

1. Sizinle bir sözleşme yapmak ve size TCL Materyalleri sağlamak için;

·   Satın aldığınız ürün ve hizmetlerimizi teslim etmek, etkinleştirmek, doğrulamak ve yönetmek için;

·   TCL Materyalleri için yazılım güncellemeleri, bakım hizmetleri, teknik destek ve satış sonrası hizmetler sağlamak;

·   TCL hesabınızı kaydetmenize ve yönetmenize yardımcı olmak için;

·   Uygulamalarımız ve ilgili web siteleri gibi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi indirmenize ve satın almanıza ve/veya cihazda yüklü üçüncü taraf uygulamalara erişmenize izin vermek için;

·   TCL Materyalleri için ödeme işlemlerini veya siparişlerini işlemek için;

·   Örneğin, herhangi bir TCL Materyalinin değişmesi veya sorunlar ortaya çıkması durumunda, TCL Materyalleri ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek için;

2. Tabi olduğumuz bir yasal yükümlülüğe uymak;

·   Yürürlükteki tüm yasa, yönetmelik, yönerge ve mahkeme kararlarının yanı sıra yetkili makamların kararlarına uymak;

·   Dolandırıcılık ve bilgi güvenliği risklerine karşı korunmak ve bunları önlemek ve ayrıca hesaplarınızı ve kimliğinizi doğrulamak, güvenlik olaylarını tespit etmek ve kötü niyetli faaliyetlerle mücadele etmek gibi TCL Materyallerini güvende tutmak için;

3. TCL'nin Kişisel Verilerinizi toplama ve işleme konusunda meşru menfaati vardır;

·   Yasal haklarını oluşturmak, kullanmak veya savunmak için veya yasal işlemler amacıyla;

·   TCL Materyalleri ile bağlantılı olarak öne sürebileceğiniz her türlü şikayet veya soruya yanıt vermek ve yasal hakları savunmak ve kullanmak;

·   Talebi üzerine TCL Materyallerini kişiselleştirmek için;

·   TCL Materyalleri için işlevsellik veya diğer sorunları gidermek için;

·   TCL Materyalleri üzerinde yeni işlevler, teknolojiler ve iyileştirmeleri değerlendirmek ve geliştirmek;

·   TCL Materyalleri ile ilgili yarışmaları, promosyonları, etkinlikleri, pazar araştırmalarını, anketleri yönetmek;

·   Ürünlerimizi, hizmetlerimizi, kullanıcı deneyimimizi ve müşteri iletişimimizi geliştirmek için TCL'nin denetim, veri analizi ve araştırma gibi dahili amaçlarını kolaylaştırmak;

·   Eğitim süreçlerimizi ve sistemlerimizi geliştirmek;

·   İş planlaması yapmak, raporlamak ve tahminler oluşturmak;

·   Üçüncü şahıslara borçlu olunan sözleşme yükümlülüklerine uymak;

·   Size TCL Materyalleri hakkında bilgi göndermek ve bu bilgilerin sizinle daha alakalı olmasına yardımcı olmak. Bazı pazarlama faaliyetleri için izninize ihtiyacımız olabilir. Size, bizden belirli iletişimleri almayı reddetmeniz için çeşitli yollar sunuyoruz. Bizden e-posta pazarlama iletişimi almaktan vazgeçmek isterseniz, e-postanın altında bulunan “Abonelikten çık” bağlantısını tıklayabilir ve talimatları uygulayabilirsiniz; ve

·   Kişiselleştirilmemiş reklamları görüntülemek için.

4. Bilgilendirilmiş onayınız ile diğer amaçlar.

TCL, Kişisel Verilerinizi yukarıda belirtilen amaçlarla uyumlu amaçlar için kullanabilir. Bir amacın uyumlu olup olmadığını değerlendirirken, makul beklentileriniz de dahil olmak üzere geçerli yasalarda belirtilen kriterleri dikkate alacağız. Diğer bir deyişle, Kişisel Veriler, yukarıda belirtilen amaçlarla bağlantılı olarak çelişmeyen ve/veya aşırı ikincil amaçlar için kullanılabilir.

Haklarınız

AEA'nın üye ülkelerindeki ve Birleşik Krallık'taki veri koruma yasaları, hakkınızda elimizde tuttuğumuz Kişisel Verilerle ilgili olarak size bir takım yasal haklar verebilir. Bu haklar şunları içerebilir:

·   Sizinle ilgili işlediğimiz Kişisel Verilere erişim talep etme ve bu bilgilerdeki yanlışlıkları düzeltmemizi talep etme hakkı.

·   Bir kopyasını talep etme ve hakkınızda işlediğimiz Kişisel Verileri aktarma hakkı;

·   Belirli durumlarda Kişisel Verilerinizi silmemizi veya silmemizi talep etme hakkı. Lütfen Kişisel Verilerinizi silmemizi veya silmemizi istediğiniz durumlar olabileceğini, ancak yasal olarak bunları saklama hakkına sahip olduğumuzu unutmayın;

·   Belirli durumlarda Kişisel Verilerinizi işlememize itiraz etme ve kısıtlamamızı talep etme hakkı. Yine Kişisel Verilerinizi işlememize itiraz ettiğiniz veya bizden kısıtlamamızı istediğiniz durumlar olabilir ancak yasal olarak Kişisel Verilerinizi işlemeye devam etme ve/veya bu talebi reddetme hakkına sahibiz;

·   Kişisel Verilerinizi işlememize ilişkin onayınızı herhangi bir zamanda geri çekme hakkı;

·   Denetim Otoritesine şikayette bulunma hakkı (ayrıntıları şurada bulunabilir: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en EEA için ve https://ico.org.uk /make-a-complaint/ for United Kingdom) haklarınızdan herhangi birinin tarafımızca ihlal edildiğini düşünüyorsanız.

Reşit Olmayanlar

13 ila 16 yaşları arasındaysanız, AEA'da veya Birleşik Krallık'ta yaşıyorsanız ve onayınızı istiyoruz, ülkenizin veri koruma yasaları uyarınca ebeveyninizin veya vasinizin izni olmadan geçerli bir onay verebildiğinizden emin olun. Yaşınızı doğrulayacağız ve ebeveyn/vasi onayı isteyebiliriz.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel Verilerinizi AEA veya Birleşik Krallık dışına aktardığımızda, Kişisel Verilerinizin AEA veya Birleşik Krallık'ta tarafımızca nasıl korunacağı ile tutarlı bir şekilde korunmasını ve yeterli düzeyde korumanın sağlanmasını sağlayacağız, aşağıdaki mekanizmalardan biri yoluyla:

·   Kişisel Verilerinizi aktardığımız üçüncü ülkenin, uygun olduğu şekilde Avrupa Komisyonu veya Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı'nın bir kararıyla yeterli düzeyde koruma sağlayabildiği kabul edilmiştir;

·   İthalatçı ve ihracatçı, uygun olduğu şekilde Avrupa Komisyonu veya Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı tarafından onaylanan "standart sözleşme maddelerini" imzaladılar; veya

·   Uygun olduğu şekilde, TCL, sizin tarafınızdan talep edilen hizmetleri sağlamak, çıkarınız doğrultusunda bir sözleşme akdetmek veya ifa etmek gibi geçerli yasalar kapsamında belirtilen belirli durumlar için derogasyonlara uygun olarak, gerektiği şekilde açık rızanızla verileri paylaşabilir. kamu yararının önemli nedenlerini ve gerekirse yasal iddiaları oluşturmak, uygulamak veya savunmak için.

Bir AEA ülkesi veya Birleşik Krallık dışına aktarım durumunda Kişisel Verilerinizin tarafımızca nasıl korunduğuna ilişkin ek ayrıntıları (üçüncü ülkedeki ithalatçılarla imzalanan Standart sözleşme maddelerinin bir kopyası dahil) “ Bize Ulaşın” bölümüne bakın.

EK KALİFORNİYA

California Gizlilik Haklarınız

Son 12 ay içinde, TCL Küresel Gizlilik Bildiriminde açıklanan Kişisel Veri kategorilerini toplamış olabiliriz.

Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya'da İkamet Edenler için, 1 Ocak 2020'den itibaren "Haklarınız" bölümünde yukarıda belirtilen haklara ek olarak aşağıdaki haklara sahip olacaksınız:

·   Bilme hakkı. Hakkınızda topladığımız Kişisel Verilerin kategorileri ve belirli parçalarının yanı sıra bu tür bilgilerin toplandığı kaynakların kategorileri, bu tür bilgilerin toplanma amacı ve Kişisel bilgilerinizin ticari amaçlarla satışı veya ifşası hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Üçüncü şahıslara veri;

·   Yukarıda belirtilen haklardan herhangi birinin kullanılması nedeniyle ayrımcılığa uğramama hakkı; ve

·   Belirli yasal istisnalara tabi olarak, Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkınız vardır.

Talebinizi aldığımızda, talebin e-posta adresinin hesabınızı kaydetmek için kullanılan e-posta adresiyle aynı olup olmadığını kontrol ederek bunu doğrulayacağız. Güvenliği artırmak veya dolandırıcılığa karşı koruma sağlamak için kimliğinizi daha fazla doğrulamamız gerekirse (IMEI veya cihaz seri numaranız gibi) ek bilgiler isteyebiliriz. Yürürlükteki yasalara uygun olarak, yetkili bir temsilci aracılığıyla talepte bulunma hakkınız olabilir. Haklarınızı ve seçimlerinizi sizin adınıza kullanmak üzere yetkili bir temsilci atamak için, bu temsilciye vekaletname verdiğinize veya acentenin başka bir şekilde sizin adınıza hakları kullanmak için geçerli bir yazılı yetkiye sahip olduğuna dair kanıt talep edebiliriz.

Ek olarak, Kaliforniya Medeni Kanunu Bölüm 1798.83, Kaliforniya'da ikamet eden kullanıcıların, Kişisel Verileri doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü taraflara ifşa etmemize ilişkin belirli bilgileri talep etmelerine izin verir. Böyle bir talepte bulunmak için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin ve talebinizin konu satırına “Shine the Light” yazın.

Yukarıdaki “Bize Ulaşın” bölümünde belirtilen bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçerek haklarınızı kullanabilirsiniz. Sizin adınıza talepte bulunması için yetkili bir temsilci atayabilirsiniz. Bu tür yetkili temsilci, California Eyalet Sekreteri'ne kayıtlı olmalıdır. Sizin adınıza hareket etmek üzere sizin tarafınızdan yetkilendirildiğine dair kanıt sunmayan bir temsilcinin talebini reddedebiliriz.