Повідомлення про політику конфіденційності компанії TCL Global

 

 

Повідомлення про конфіденційність є ефективним станом на 20 грудня 2021 року.

 

У цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії визначено основні принципи захисту ваших персональних даних (ваші «персональні дані»), які використовує та обробляє компанія TCL та/або її філії та дочірні компанії, (разом «TCL» або «ми»), а також надано інформацію про типи персональних даних, які ми збираємо, як ми їх використовуємо, розкриваємо та які права ви маєте, стосовно обробки персональних даних.

 

Дякуємо, що обрали компанію TCL!

 

Коли застосовується це повідомлення про конфіденційність?

Це Повідомлення про політику конфіденційності компанії застосовується, коли ми обробляємо Ваші персональні дані в результаті Вашого доступу та використання веб-сайту TCL (www.tcl.com), продуктів Smart TV TCL, пристроїв із брендом SEMP, додатків для інтелектуальних служб TCL (включаючи акаунт TCL, канал TCL, Додаток TCL Home, BrowserHere / T-Browser, TCL Live, TV Guard, MagiConnect, Chat Now, Smart Gallery, Reminder, Weather, Game Center, Gesture Control та Remote Diagnosis) та інші пристрої, веб-сайти або програми TCL, які можуть посилатися на це Повідомлення про конфіденційність (у сукупності «Матеріали TCL»).

 

Будь ласка, зверніться до [Політики конфіденційності стосовно комунікацій TCL], щоб отримати більш конкретну інформацію про те, як ми обробляємо ваші персональні дані під час доступу та використання веб-сайтів Alcatel (зокрема www.alcatelmobile.com), телефонів, планшетів, годинників, браслетів, носимих пристроїв від бренду TCL та Alcatel, маршрутизаторів та інших додатків або послуг, що надаються компанією TCL Communication Technology Holdings Limited.

 

TRUSTe

 

Це Повідомлення про політику конфіденційності компанії також стосується обробки персональних даних ділових контактів у межах нашої клієнтської бази, персональних даних наших ділових партнерів, постачальника та інших організацій, з якими компанія TCL має або планує ділові відносини.

 

Щоб дізнатися більше, будь ласка, перейдіть до будь-якого з наступних розділів:

 

·  Персональні дані, які ми збираємо про вас.

·  Використання ваших персональних даних

·  Розкриття вашої особистої інформації третім особам

·  Посилання на третіх осіб

·  Міжнародна передача персональних даних

·  Безпека ваших персональних даних

·  Збереження ваших персональних даних

·  Ваші права

·  Особливі умови продукту

·  Використання файлів cookies

·  Як звернутися до нас

 

Ми можемо оновлювати це Повідомлення про політику конфіденційності компанії, щоб відобразити зміни, які стосуються того, як ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані, або зміни у чинному законодавстві. Будь-яке оновлення цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії набуває чинності з моменту його розміщення на нашому веб-сайті за посиланням: https://www.tcl.com/ua/uk. Крім того, ми можемо також повідомляти вам про зміни, внесені до цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії у порядку, відповідно до вимог чинного законодавства.

 

КОЛИ ВИ ВІДВІДУЄТЕ НАШІ ВЕБ-САЙТИ, НАДАЄТЕ ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ АБО ВИКОРИСТОВУЄТЕ МАТЕРІАЛИ КОМПАНІЇ TCL, ВИ ПІДТВЕРДЖУЄТЕ, ЩО ПРОЧИТАЛИ І ЗРОЗУМІЛИ ІНФОРМАЦІЮ, ОПИСАНУ В ЦЬОМУ ПОВІДОМЛЕННІ ПРО ПОЛТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ КОМПАНІЇ.

 

Персональні дані, які ми збираємо про вас.

Ваша конфіденційність важлива для нас, тому у цьому документі ми пояснюємо, які персональні дані ми збираємо. Будь ласка, зверніть увагу, що, якщо ви не надаєте певну особисту інформацію, компанія TCL може бути не в змозі виконати деякі цілі, описані в цьому Повідомлення про політику конфіденційності компанії, і ви не зможете використовувати або отримувати доступ до певних матеріалів компанії TCL.

 

Ми можемо збирати і обробляти наступні персональні дані про вас:

 

Інформація, яку ви нам надаєте. Сюди входить інформація про вас, яку ви надаєте нам, коли заповнюєте форми, вводите інформацію на нашому веб-сайті, коли створюєте облікові записи користувачів або спілкуєтесь з нами по телефону, в Інтернеті, через електронну пошту або іншим способом, здатним ідентифікувати вас або зробити вас ідентифікованими в залежності від контексту. Ця інформація, без обмежень, включає в себе наступне:

 

· Особиста контактна інформація: ваше ім’я, адреса доставки, платіжна адреса, електронна адреса, номер телефону;

· Для виконання наших юридичних зобов’язань, передбачених чинним законодавством, ми також можемо запросити ваш номер платника податку (ІПН);

· Iнформацію для входу в систему: ім'я користувача, пароль, нік;

· Демографічну інформацію: дату народження, стать;

· Платіжну інформацію: дані вашої дебетової або кредитної картки, банківські реквізити або іншу платіжна та фінансова інформацію;

· Інша інформація про вас, така як ваша професія (наприклад, коли ви берете участь у нашому опитуванні), дані про мову, стан здоров’я та фізичні показники; і

· Інформація про матеріали TCL, якими ви володієте та використовуєте, та підтвердження того, що ви їх придбали належним чином.

· Інформацію, яку ми збираємо або генеруємо про вас.

 

Ми автоматично збираємо інформацію про Інтернет, електронну активність та іншу інформацію з пристроїв та браузерів, якими ви користуєтесь. Це, крім іншого, включає в себе наступне:

 

· Інформація про використання вами матеріалів TCL;

· Місцезнаходження вашого пристрою та часовий пояс;

· Інформація про використання вами продуктів, які ми надаємо, наприклад, історія переглядів, історія пошуку, кліки на сторінки та ваші дії під час використання наших продуктів або послуг (наприклад, ми можемо збирати інформацію про час використання додатку, коли ви використовуєте канал TCL);

· IP-адреса, MAC-адреса, ідентифікатор пристрою, ідентифікатор терміналу, серійний номер, номер IMEI, номер IMSI та будь-які інші ідентифікатори пристроїв або специфічна для пристрою інформація про ваші матеріали TCL; інформація про геолокацію, надана GPS-сигналом вашого пристрою або передана через прилеглі точки доступу Wi-Fi і вежі стільникового зв'язку, коли ви використовуєте певні послуги й включаєте функцію визначення місця розташування;

· журнали помилок, коди помилок та їх описи, а також іншу інформацію, яку ви надаєте у зв'язку з помилками або дефектами, що виникли з будь-яким з ваших матеріалів TCL; і

У випадках, коли ми надаємо вам післяпродажне обслуговування, ваші адреси електронної пошти, номер телефону, адресу, номер факсу, історію чату або записи телефонних розмов між вами та нашими співробітниками служби підтримки.

 

Iнформацію, яку ми отримуємо з інших джерел.

 

Ми можемо збирати інформацію про вас від третіх сторін. Це, крім іншого, включає в себе наступне:

 

· інформацію з соціальних мереж;

· інформацію, отриману від інших постачальників продуктів, послуг, веб-сайтів і застосунків;

· З інших комерційних або загальнодоступних джерел (у порядку, дозволеному законодавством); і

· якщо ви берете участь у програмах маркетингових досліджень, організованих та/або спонсованих компанією TCL, ми також можемо збирати інформацію зі сторонніх веб-сайтів або соціальних мереж відповідно до Політики конфіденційності цих веб-сайтів і соціальних мереж.

 

Ми також можемо збирати іншу інформацію про вас, ваш пристрій або використання вами матеріалів TCL способом, про який повідомляється під час збору, та / або за вашою згодою відповідно до чинного законодавства.

 

Ми не будемо свідомо збирати ніяку особисту інформацію про дітей у віці до 13 років, не уточнивши, що така інформація надається лише за згодою батьків або опікунів, якщо це потрібно відповідно до будь-якого чинного законодавства. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала нам свої персональні дані без згоди батьків чи опікунів, будь ласка, зв’яжіться з нами за електронною адресою, яка вказана в розділі «Контакти» нижче. Компанія TCL використовуватиме персональні дані, що стосуються дітей або надані ними, тільки у випадках, коли це дозволено чинним законодавством, і у випадках нагальної потреби лише за згодою батьків чи опікунів. Якщо ваша дитина користується нашими послугами Kids Learning або Kids Mode, Сімейними годинниками TCL або іншими продуктами чи послугами компанії TCL для дітей, ми надішлемо вам окреме повідомлення про конфіденційність із детальнішими відомостями про те, як ми захищаємо персональні дані дітей.

 

Використання персональних даних

Ваші персональні дані можуть бути зібрані, збережені, оброблені або іншим чином використані нами наступними способами і для наступних цілей:

 

· Для доставки, активації, перевірки та управління нашими продуктами та послугами, які ви придбали;

· З метою оновлення програмного забезпечення, послуг з технічного обслуговування, технічної підтримки та післяпродажного обслуговування матеріалів TCL;

· З метою допомогти вам зареєструвати свій обліковий запис TCL та керувати ним;

щоб дозволити вам завантажувати та купувати наші продукти та послуги, такі як наші програми та пов'язані з ними веб-сайти, та / або надати вам доступ до сторонніх програм, встановлених на пристрої;

· для обробки платіжних операцій або замовлень на матеріали TCL;

· Для зв'язку з вами щодо матеріалів TCL, наприклад, , якщо будь-які матеріали TCL змінилися або виникли проблеми;

· Якщо обробка даних необхідна для встановлення, здійснення або захисту законних прав або для цілей судового розгляду;

· Для захисту від шахрайства й запобігання йому, зниження ризиків інформаційної безпеки, а також для захисту матеріалів TCL, таких як перевірка ваших облікових записів та ідентифікація, виявлення інцидентів безпеки та боротьби зі зловмисною діяльністю;

Щоб відповідати на будь-які скарги або питання, які можуть виникнути стосовно матеріалів TCL, а також для захисту і здійснення наших законних прав;

· Щоб персоналізувати матеріали TCL за вашим запитом;

· Для усунення функціональних або інших проблем, пов’язаних із матеріалами TCL;

· Для оцінки та розробки нових функціональних можливостей, технологій та вдосконалення матеріалів TCL;

· для адміністрування конкурсів, рекламних акцій, заходів, маркетингових досліджень, опитувань щодо матеріалів TCL;

· Для здійснення внутрішніх процесів, таких як аудит, аналіз даних і дослідження для поліпшення наших продуктів, послуг, користувацького досвіду та комунікацій з клієнтами;

· З метою дотримання всіх чинних законів, норм, положень та судових рішень, а також рішень компетентних органів;

· щоб відправляти вам інформацію стосовно TCL і мати можливість зробити цю інформацію більш актуальною для вас. Для певних маркетингових дій нам може знадобиться ваша згода. Ми пропонуємо вам різні способи відмовитися від отримання певних повідомлень від нас. Якщо ви хочете відмовитися від отримання наших маркетингових повідомлень електронною поштою, ви можете натиснути на посилання "Відмовитися від підписки", розташовану в нижній частині електронного листа, і далі діяти за інструкціям.

 

Щоб показувати персоналізовану рекламу наших продуктів та послуг на веб-сайті TCL та відображати неперсоналізовану рекламу в інших матеріалах TCL. Наші рекламні партнери можуть також показувати неперсоналізовану рекламу, використовуючи деякі наші продукти або сервіси. Якщо персоналізована реклама з їхнього боку таки матиме місце, ми попередньо запитаємо вашу явну згоду, відповідно до чинного законодавства; і Інші цілі, які ми реалізовуватимемо з вашої згоди.

 

Оскільки персональні дані, які ми збираємо про вас, відповідно до чинного законодавства, вважаються окремою категорією персональних даних, а саме конфіденційними персональними даними, ми обробляємо такі дані на основі вашої явної згоди, і ви можете в будь-який час відкликати свою згоду на таку обробку. Ми оброблюємо деякі категорії ваших персональних даних, засновуючись на вашій явній згоді, і ви можете відкликати свою згоду на таку обробку в будь-який час. Однак ви повинні пам’ятати, що, якщо ви вирішите це зробити, можливо, ми не будемо мати можливості надавати вам деякі послуги. Якщо ви вирішите відкликати свою згоду, ми повідомимо вам більше про можливі наслідки. У випадках, коли це дозволено чинним законодавством, ми можемо також обробляти спеціальні категорії персональних даних, які ви відкрито опублікували, або для встановлення, здійснення або захисту юридичних вимог.

 

У розділі «Особливі умови, що стосуються продукту» нижче наведено більш детальну інформацію про персональні дані, які ми збираємо, та цілі, для яких ми використовуємо персональні дані у зв’язку з TCL Smart TV, MagiConnect, додатком TCL Home та TCL Channel.

 

Якщо ви дієте як діловий контакт вашої організації для придбання або використання матеріалів TCL від імені вашої організації, ми можемо збирати таку інформацію, як ваше ім’я, адресу доставки, платіжну адресу та / або адресу компанії, адресу електронної пошти, номер телефону та використовувати ваші персональні дані, необхідні для здійснення звичайних господарських операцій для адміністративних або інших цілей, зазначених вище у Розділі «Використання персональних даних».

 

Розкриття вашої особистої інформації третім особам

Ми не продаємо і ніяким чином не розкриваємо надану вами особисту інформацію, за винятком випадків, описаних в цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії, розкритих вам під час збору даних або описаних в будь-якому конкретному повідомленні про конфіденційність, залежно від обставин.

 

Ми можемо розкривати вашу особисту інформацію нашим філіям і дочірнім компаніям TCL в одному або декількох випадках, описаних нижче:

 

· щоб полегшити наше надання вам матеріалів TCL;

· якщо ми продаємо продукти та послуги, що надаються філіями та/або дочірніми компаніями TCL; і

· Для однієї з тих цілей, для яких компанія TCL обробляє ваші персональні дані згідно до цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії.

· Ми також можемо передавати ваші персональні дані третім сторонам для досягнення цілей, зазначених у розділі «Використання персональних даних» вище, зокрема:

У разі продажу будь-якого бізнесу або активів компанії TCL іншій компанії, злиття або інших важливих операцій, ми можемо розкрити ваші персональні дані для цілей належної перевірки та після завершення угоди;

· Ми можемо поділитися вашим рекламним ідентифікатором (унікальним ідентифікатором користувача, призначеним вашим пристроям з рекламною метою) з нашими рекламними партнерами для показу неперсоналізованої реклами;

якщо ми продаємо вам сторонні продукти або послуги, ми можемо передавати вашу особисту інформацію цим третім особам;

· коли ви даєте свою згоду на розкриття вашої особистої інформації конкретній та ідентифікованій третій особі або категорії третіх осіб;

· стороннім агентам або підрядникам (наприклад, постачальникам наших послуг зі зберігання електронних даних), яких ми наймаємо для підтримки в постачанні наших послуг і продуктів. Ми вживемо заходів, щоб вимагати від таких третіх сторін обробляти ваші персональні дані відповідно до положень, викладених у цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії, та згідно з вимогами конфіденційності;

· діловим партнерам, які надають продукти та / або послуги, що є компонентами матеріалів TCL, які ми надаємо вам. Ці треті особи будуть нести відповідальність за те, як вони використовують вашу особисту інформацію стосовно своїх послуг та продуктів, як це описано в окремому повідомленні про конфіденційність, наданому ними; і

· У тій мірі, в якій це вимагається законом, якщо ми зобов'язані розкривати ваші персональні дані з метою виконання будь-яких юридичних зобов'язань, встановлення, здійснення або відстоювання наших законних прав.

 

Окрім розкриття персональних даних, зазначених у цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії, ми можемо передавати ваші персональні дані третім особам, коли ви надаєте на це дозвіл.

 

Зверніть, будь ласка, увагу: якщо, користуючись нашими матеріалами, ви отримуєте доступ до сервісів третіх сторін - таких як сервіси соціальних мереж, інструменти єдиного підпису, додатки, мобільні платформи та оператори зв'язку ваших пристроїв — ці сервіси третіх сторін можуть збирати інформацію про вас, зокрема інформацію про ваше користування продуктами та сервісами, вони можуть повідомляти про ваше використання сторонніх сервісів, використання продуктів та послуг відповідно до власної політики конфіденційності.

 

Посилання на третіх осіб

Наш сайт може містити посилання на сторонні сайти. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст таких сайтів, і це Повідомлення про конфіденційність не поширюється на них. Ви повинні уважно ознайомитися з політикою конфіденційності, пов’язаною з послугами третіх осіб, звертаючись, у разі потреби, безпосередньо до цих сторін.

 

Міжнародна передача персональних даних

Компанія TCL ділиться вашими персональними даними в усьому світі з компаніями в межах своєї корпоративної групи для здійснення заходів, зазначених у цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії. Компанія TCL може також укладати субдоговори й передавати обробку або передачу ваших персональних даних третім особам, розташованим за межами вашої країни. Коли ви використовуєте Матеріал TCL, ми можемо передавати, зберігати та обробляти вашу інформацію всередині та за межами вашої країни проживання, відповідно до цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії. Отже, обробка ваших персональних даних може також регулюватися законами, відмінними від законів вашої країни.

 

Компанія TCL вживає відповідні заходи для забезпечення того, щоб передача персональних даних здійснювалась відповідно до чинного законодавства про конфіденційність, і, зокрема, контролює застосування договірних, технічних та організаційних заходів, таких як, без обмежень, стандартні договірні положення, затверджені Європейською комісією.

 

Безпека ваших персональних даних

Було узгоджено організаційні, фізичні та технічні заходи безпеки, які відповідають галузевим стандартам для захисту наданих вами персональних даних і запобігання будь-якого несанкціонованого доступу, розкриття, використання, зміни, пошкодження або іх втрати. Ми застосуємо розумні й практичні заходи для захисту ваших персональних даних, зокрема такі:

 

Ми будемо використовувати SSL і інші технічні заходи для забезпечення шифрування наших послуг і продуктів. Ми регулярно перевіремо наші методи збору, зберігання і обробки інформації (включаючи заходи фізичного захисту) для запобігання несанкціонованого доступу до системи.

 

Ми надамо нашим співробітникам і співробітникам третіх сторін доступ до ваших персональних даних виключно в тих випадках, коли це необхідно для того, щоб допомогти нам в обробці ваших персональних даних та надання вам послуг. На цих співробітників і сторонній персонал (третіх осіб, уповноважених нами) поширюються договірні зобов'язання про дотримання ними конфіденційності.

 

Безпека ваших персональних даних дуже важлива для нас. Ми і надалі докладатимемо зусиль щодо впровадження заходів безпеки для забезпечення захисту ваших персональних даних, таких як забезпечення шифрування для зберігання і передачі інформації, щоб запобігти несанкціонованому доступу, використанню або розкриттю ваших персональних даних.

 

Ми будемо відповідально підбирати ділових партнерів і постачальників послуг та запровадимо вимоги щодо захисту персональних даних в ділових контрактах між обома сторонами.

 

Ми проведемо коучинги з безпеки і захисту конфіденційності, тестування і рекламну діяльність, щоб підвищити обізнаність співробітників про важливість захисту персональних даних.

 

Однак, будь ласка, пам'ятайте, що ніяка передача даних через інтернет не може бути гарантовано захищена на 100%. Якщо нам стане відомо про будь-яке порушення нашої системи безпеки, ми діятимемо своєчасно і відповідно до будь-якого чинного законодавства.

 

Зберігання персональних даних

Компанія TCL зберігає ваші персональні дані тільки до тих пір поки це необхідно, згідно до цілей, описаних у цій Політиці конфіденційності, і вони будуть видалені після закінчення відповідного періоду часу, враховуючи наступні критерії:

 

Компанія TCL зберігає ваші персональні дані тільки до тих пір, поки вони потрібні для цілей, зазначених у розділі «Використання персональних даних», що може збігатися з періодом, протягом якого компанія TCL підтримує постійні стосунки з вами; і

Компанія TCL зберігає ваші персональні дані до тих пір, поки потрібно виконати юридичне зобов'язання, на яке ці дані поширюються, або забезпечити захист, якщо проти компанії висунуто позови.

 

Ваші права

Закони про захист даних можуть надати вам ряд юридичних прав щодо персональних даних, які ми зберігаємо про вас. Не всі закони про захист даних однакові, тому не всі ці права застосовуються скрізь. Ви можете переглянути Додатки до цього Повідомлення про політику конфіденційності, щоб отримати більш детальну інформацію про свої права в деяких окремих правових випадках.

 

Проте, ми розуміємо, що ваші персональні дані належать тільки вам, що дозволяє вам контролювати те, як ми їх використовуємо. Ваші права можуть включати:

 

· право запитувати доступ до персональних даних, які ми обробляємо про вас, включаючи право на отримання і копіювання таких даних;

· Право на запит виправлення ваших персональних даних, якщо вони є неточними або неповними;

· Право на запит видалення ваших персональних даних за певних обставин. Зверніть увагу, що може виникнути ситуація, коли ви просите нас видалити ваші персональні дані, але ми за законом маємо право їх залишити;

 

У випадках, коли це дозволено чинним законодавством, право подати скаргу до компетентного державного органу, якщо ви вважаєте, що ми порушили будь-які ваші права.

 

Ви можете скористатися своїми правами, зв'язавшись з нами, використовуючи інформацію, зазначену в розділі «Зворотній зв'язок» нижче.

 

Нам може знадобитися підтвердження запиту перед його виконанням і, наприклад, ми можемо запросити підтвердження наявних даних. Для перевірки особи запитувача або повноважень на виконання запиту що разглядається, ми будемо використовувати тільки персональні дані надані у запиті споживача.

 

Особливі умови продукту

Дане Повідомлення про конфіденційність в цілому розкриває використання ваших персональних даних щодо наших продуктів і послуг. Персональні дані також можуть оброблятися додатково для відповідних товарів або послуг.

 

Smart TV

Ми та наші сторонні партнери збираємо особисту інформацію про використання вами продуктів Smart TV, таку як: ім’я та тривалість переглянутих відео, матеріали, яким користувач надає перевагу, переглянуті сторінки та час, що був проведений на цих сторінках. Це потрібно, щоб ми мали змогу краще розуміти, як саме споживачі використовують продукт та переконатися, що ми можемо продовжувати покращувати та налаштовувати наші сервіси.

 

Ми можемо збирати персональні дані, коли ви використовуєте камеру або мікрофон своїх продуктів Smart TV. Наприклад, коли ви використовуєте камеру (як вбудовану, так і зовнішню камеру) для ведення відеочатів у прямому ефірі на своїх продуктах Smart TV, для надання послуг відеочату ми можемо збирати дані про ваші облікові записи TCL, історію вашого відео- та аудіочата, дані, надані службі підтримки, пов’язані з усуненням несправностей та відгуки, пов’язані з використанням послуг.

 

Ми маємо змогу збирати додаткові персональні дані задля забезпечення дистанційної діагностики проблем із вашими продуктами Smart TV. Наприклад, ми маємо змогу зберігати знімки екрану в режимі реального часу та інформацію стосовно даних, що зберігаються у ваших продуктах Smart TV. Це потрібно задля забезпечення вирішення проблем із вашими продуктами Smart TV якомога ефективніше.

 

Продукти Smart TV фіксують дані про використання вами функції голосового помічника Amazon Alexa або Google Action на ваших продуктах Smart TV. Інформація містить опис пристрою, ваш голос, позначку вміння та голосові команди. Якщо ви використовуєте функції віртуального цифрового помічника з функцією розпізнавання мови, голосові дані будуть оброблені Google або Amazon. Ваші дані будуть прямо передані Google або Amazon. Будь ласка, зверніться до повідомлень про порядок використання особистої інформації Google або Amazon для отримання інформації щодо подальшої обробки ваших персональних даних цими компаніями.

 

Наші сторонні рекламні партнери можуть використовувати автоматичне розпізнавання контенту (ACR) та інші технології для збору інформації про перегляд та використання телевізора, щоб створювати профілі користувачів та визначати, яку саме персоналізовану рекламу показувати на ваших пристроях. Ви можете надавати чи не надавати нам дозвіл на збір даних за допомогою ACR, дотримуючись способу, описаного на сторінці налаштувань вашого Smart TV.

 

MagiConnect

Ми та наші сторонні партнери збиратимемо детальну інформацію про ваше використання додатка MagiConnect, включаючи обсяг використання вами додатка MagiConnect (вимірюється кількістю кліків, які ви робите), а також вибір послуг, який ви здійснюєте через додаток MagiConnect. Ми робимо це для того, щоб краще розуміти ваше використання додатка MagiConnect та адаптувати макет додатка відповідно до ваших уподобань.

 

TCL Home

Ми та наші сторонні партнери будемо збирати деталі щодо використання вами додатка TCL Home, такі як обсяг використання вами додатка TCL Home, інформацію, що ви надаєте у живих чатах та вибір вами сервісів, що ви робите через додаток TCL Home. Ми робимо це, щоб краще розуміти використання вами додатка TCL Home, покращувати наші сервіси та налаштовувати схеми розміщення у додатку згідно ваших уподобань.

Щоб надати вам послуги, що дозволяють підключати та керувати кількома пристроями TCL та пристроями інших виробників, якими ви володієте, ми та наші сторонні партнери також збиратимемо про вас таку інформацію: Інформація про Wi-Fi або Bluetooth, місцезнаходження, обліковий запис TCL, інформація про ваш телефон та інформація про пристрої TCL, які ви підключаєте.

 

TCL CHANNEL

Додаток TCL Channel дозволяє користувачам шукати контент, доступний на TCL Channel, ініціюючи функцію голосового управління на Roku TV. Коли ви використовуєте функції управління голосом, ваші голосові дані можуть прямо оброблюватися Roku TV. Будь ласка, зверніться до повідомлень про порядок використання особистої інформації Roku TV задля отримання інформації про подальшу обробку ваших голосових даних.

Ми маємо змогу збирати та обробляти ваші персональні дані, пов’язані із пристроєм Roku TV або TCL, яким ви володієте (наприклад, модель пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою, бренд, MAC-адреса, версія операційної системи Roku, регіон, IP-адреса, версія додатку), а також із використанням вами TCL Channel (наприклад, записи кліків та історію пошуку). Ми маємо змогу залучати процесингові центри сторонніх партнерів задля аналізу такої інформації та створювати досьє згідно вашого використання та уподобань. Ми робимо це, щоб краще розуміти використання нашими споживачами додатка TCL Channel та підготувати для вас рекомендації, на основі матеріалів, які можуть бути вам цікаві.

 

Використання файлів cookies

Ми та наші сторонні партнери з реклами та аналізу даних використовуємо файли cookies та подібні веб-технології, включаючи піксельні теги або веб-маяки («автоматизовані засоби збору інформації») для підтримки певних функцій облікового запису TCL, Smart TV та інших веб-сайтів та додатків, якими ви користуєтесь. Інструменти автоматизованого збору інформації - це фрагменти коду, що розміщуються на вашому пристрої. Автоматизовані засоби збору дозволяють веб-сайту розпізнавати ваш браузер або пристрій під час вашого відвідування веб-сайту / додатку TCL або коли ви повертаєтесь на веб-сайт / до додатку TCL. Для отримання додаткової інформації про файли cookies, що ми використовуємо, будь ласка, перегляньте нашу Політику щодо файлів cookies за цим посиланням: https://www.tcl.com/ua/uk/legal/cookies-policy

 

Ми використовуємо два типи автоматизованих інструментів збору: «Сеансові файли cookies» та «постійні файли cookies».

 

Сеансові файли cookies спливають після закриття вами браузеру. Сеансові файли cookies ідентифікують вас під час веб-сесії, привласнюючи вашому пристрою випадково згенерований унікальний ідентифікаційний номер. Ми використовуємо сеансові файли cookies:

 

· Мати можливість надавати вам продукти, послуги та керувати операціями. Наприклад, ми можемо розміщувати файл cookie, щоб запам’ятати, які саме товари ви зберігали у свої корзині з онлайн-покупками; і

· задля певного управління контентом та редагування.

 

Постійні файли cookies не спливають після закриття вами браузеру. Ми використовуємо постійні файли cookies, щоб:

 

· реєструвати, чи відвідувач увійшов до облікового запису TCL;

· Фіксувати, коли відвідувач облікового запису TCL або іншого веб-сайту, додатку TCL, дає згоду на використання файлів cookies;

· в цілях коректної роботи та дизайну. Наприклад, ми маємо змогу використовувати файли cookies, щоб реєструвати, які саме частини наших веб-сайтів або додатків популярні, та зрозуміти, як покращити їхню функціональність;

· покращувати досвід користувача та персоналізувати те, що ви бачити. Наприклад, ми маємо змогу використовувати файли cookies, щоб реєструвати те, чому надає перевагу користувач, та гарантувати більш доречний матеріал веб-сайту / додатку (у тому числі й рекламу);

· ми й наші сторонні партнери мали змогу робити рекламні оголошення або налаштовувати маркетингові повідомлення, що ви погодилися отримувати. Наприклад, ми маємо змогу використовувати файли cookies, щоб реєструвати, які сами продукти та послуги ви покупаєте або у яких зацікавлені, та використовувати послуги сторонніх партнерів, щоб робити доречні рекламні оголошення, що показуються на наших та інших веб-сайтах / додатках та які засновані на цій інформації; та

· задля певного управління контентом та редагування.

 

Як керувати інструментами автоматизованого збору

Якщо ви не бажаєте отримувати файли cookies, ви можете налаштувати свій браузер, щоб відхилювати файли cookies, або щоб було попередження, коли файли cookies розміщуються на вашому пристрої. Ви можете також видаляти файли cookies, коли ви залишаєте обліковий запис TCL або інші веб-сайти / додатки TCL. Хоча вам не обов’язково давати згоду на файли cookies, коли ви відвідуєте обліковий запис TCL, якщо ви налаштували свій браузер, щоб відхилювати файли cookies, ви, можливо, не зможете використовувати усі функції облікового запису або будь-якого іншого веб-сайту / додатку TCL.

 

Наприклад, розділ довідки на панелі інструментів у більшості веб-браузерів розповість, як заборонити браузеру приймати нові файли cookies, як змусити браузер повідомляти вам, коли ви отримуєте нові автоматизовані інструменти збору, і як повністю вимкнути автоматизовані інструменти збору . Більш детальну інформацію, яка стосується деяких популярних браузерів, ви можете знайти, натиснувши на посилання:

 

Google Chrome 

(https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en);

Microsoft Edge 

(https://support.microsoft.com/en-us/windows/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-bb8174ba-9d73-dcf2-9b4a-c582b4e640dd);

Mozilla Firefox

(https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop?redirectslug=enable-and-disable-cookies-website-preferences&redirectlocale=en-US);

Microsoft Internet Explorer 

(https://support.microsoft.com/en-gb/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d);

Opera (https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/) et

Apple Safari (https://support.apple.com/zh-cn/guide/deployment/depf7d5714d4/web).

 

У випадках, коли це передбачено чинним законодавством, при першому відвідуванні нашого веб-сайту / встановленні додатку ви побачите банер cookies, який пояснює, який тип автоматизованих інструментів збору ми використовуємо, і який запитає вашу згоду на деякі автоматизовані засоби збору, які ми використовуємо.

 

Персональні дані, зібрані за допомогою засобів автоматизованого збору

Ми використовуємо персональні дані, зібрані за допомогою засобів автоматизованого збору, для цілей, зазначених вище (у тому числі в Розділі «Використання персональних даних»). Щодо тих файлів cookies, стосовно яких ми просимо вашої згоди на їх розміщення, ми також покладаємось на згоду як юридичну основу для обробки персональних даних, зібраних за допомогою цих файлів cookies.

 

Для американських користувачів Ініціатива з реклами в мережі Інтернет також пропонує засоби відмови від деяких рекламних файлів cookies. Будь ласка, перейдіть за посиланням https://www.networkadvertising.org, щоб дізнатися більше. Майте на увазі, що така відмова не означає, що ви більше не будете бачити інтернет-рекламу. Це не означає, що компанія або компанії, від послуг яких ви відмовились, більше не будуть показувати рекламу, що відповідає вашим уподобанням та моделям використання.

 

У цей же час, наш веб-сайт не розпізнає автоматичні сигнали браузера щодо механізмів супроводу, що можуть включати сигнали «не відстежувати».

 

Як звернутися до нас

Якщо ви бажаєте отримати більш детальну інформацію про зберігання, використання, розкриття, передачі або обробки ваших персональних даних або скористатись будь-яким з перелічених вище прав, будь ласка, зв'яжіться з нами способом, зазначеним нижче.

 

Для жителів Європейської економічної зони, наш представник у Європейському Союзі – TCL Європа, що мають свої офіси на 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy- Les-Moulineaux, France.  Будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою privacy_dpo@tcl. com.

 

Для жителів Великобританії нашим представником у Великобританії є компанія TCL Electronics UK Limited, головний офіс якої знаходиться за адресою: 2nd Floor, Office 201, The Porter Building, 1 Brunel Way, Slough, Berkshire, United Kingdom, SL1 1FQ. Будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою privacy_dpo@tcl. com.

 

Для користувачів в Індії, наш представник, що відає відшкодуванням за скаргами, це Mr. Sudhansu Sahu, з яким можна зв’язатися за адресою privacyqueryindia@tcl.com.

 

Для користувачів в Сполучених Штатах Америки, дочірньою організацією TCL є компанія TTE Technology, Inc., адреси та контакти якої зазначені нижче:

 

TTE Technology, Inc.

1860 Compton Ave. Corona

CA 92881

Зв’яжіться з нами за адресою consumerdata@tcl. com, або подзвоните на безкоштовний  номер 1-877-300-8837

 

Для користувачів у Бразилії дочірньою компанією TCL є компанія Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A. (податковий номер платника податків 24.227.491 / 0001-76), адреса та відповідні контакти вказані нижче:

 

Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.

Avenida Arnaldo Rojek, nº 01, Rua 4, Galpão C - parte 2, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP: 07.786-900

Зв’яжіться з нами за електронною адресою privacidade@semptcl.com.br або зателефонуйте на номер +55 (11) 3004-7570.

 

Для користувачів у Китаї або в інших регіонах світу, блок керування даними – Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, адреса 9F Будівля D4, Міжнародне Е-місто, №1001 дорога Чжуншань Юань, Вулиця Селі, район Наньшань, Місто Шеньчжень, Провінція Гуандун, Китай.

 

Якщо у вас є невирішені проблеми щодо конфіденційності або використання даних, які ми не вирішили задовільно, зв’яжіться з нашим стороннім постачальником вирішення спорів у США (безкоштовно) за адресою https://feedback-form.truste.com/watchdog/request .

 

ДОДАТОК ДЛЯ БРАЗИЛІЇ

(Ця сесія набуває чинності з дати набуття чинності Загального закону про захист особистих даних LGPD)

 

Загальний огляд

Положення, викладені в цьому Додатку, застосовуються виключно до обробки персональних даних, що діє відповідно до законодавства Бразилії, зокрема Загального закону про захист особистих даних № 13.709 / 2018 із змінами та доповненнями («LGPD»). У разі суперечності між положеннями, викладеними в основному тексті Міжнародного повідомлення про політику конфіденційності компанії TCL та цим Додатком, положення цього Додатку мають перевагу виключно стосовно обробної діяльності, що підпадає під законодавство Бразилії.

 

Правові основи обробки персональних даних

Обробка персональних даних може проводитися відповідно до однієї з таких основних правових основ: (i) Дотримання законодавчих чи нормативних зобов'язань компанією TCL; (ii) необхідність укладення договору; (iii) дотримання законних прав у судових, адміністративних або арбітражних провадженнях; (iv) захист життя та здоров'я; (v) законний інтерес компанії TCL або третіх сторін; та (vi) кредитні гарантії.

 

Зобов’язання

Коли ви відвідуєте наші веб-сайти, надаєте свої особисті дані або використовуєте матеріали TCL, ви підтверджуєте, що ознайомлені з інформацією щодо збору, використання, розповсюдження, передачі, класифікації, доступу, зберігання, зміни, донесення, розкриття, видалення або будь-якої іншої діяльності з обробки, що стосується до ваших особистих даних, як описано в Повідомленні про політику конфіденційності компанії.

 

Конфіденційність персональних даних та ваша відповідальність

Компанія TCL докладає максимум зусиль для захисту ваших персональних даних. Ви несете відповідальність за всі дії під своїм логіном та паролем, що пов’язані з матеріалами TCL. Якщо ви вважаєте, що інформація з вашого облікового запису використовується неправомірно, будь ласка, зв’яжіться з нами, як це описано в розділі «Контакти».

 

Ваші права

Відповідні до чинних норми та законодавства ви маєте такі права: (i) Право підтвердити існування діяльності з обробки, пов'язаної з вашими персональними даними; (ii) право доступу; (iii) право на виправлення неправильних, неповних або неактуальних персональних даних; (iv) право на анонімізацію, блокування або видалення непотрібних або зайвих персональних даних або персональних даних, оброблених з порушенням чинного законодавства; (v) право переносимості; (vi) право на вилучення персональних даних, які більше не потрібні для цілей, для яких іх збирали, але не у випадках, коли збереження персональних даних є необхідним і дозволеним законодавством; (vii) право на отримання інформації про приватні та державні структури, яким передавались ваші персональні дані; (viii) право на отримання інформації про наслідки відмови у згоді; (ix) право відкликати згоду; (x) право подати петицію до Бразильського національного органу з питань захисту даних («ANPD») щодо обробки персональних даних; та (xi) право відмовити в обробці персональних даних через невідповідність чинному законодавству.

 

Автоматизоване прийняття рішень та профілювання

Автоматизоване рішення - це рішення, на основі використання алгоритмів та комп’ютерних програм без втручання людини.

 

В той же час, профілювання передбачає аналіз певних особистих аспектів, таких як ваші інтереси, уподобання, поведінка, місцезнаходження за допомогою автоматизованої обробки персональних даних за допомогою статистичних процесів. В результаті такої обробки інформації ми можемо надіслати вам цільове повідомлення, представити на наших платформах більш релевантну інформацію, яка, на нашу думку, може вас зацікавити.

 

Ви маєте право вимагати перегляду рішення, прийнятого в результаті автоматизованої обробки інформації.

 

Контролер даних

Контролером даних є компанія Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, яка діє за адресою 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China, якщо інше не повідомлено в окремій заяві про конфіденційність.

 

Щоб зв’язатися з компанією DPO TCL, надішліть електронний лист на адресу privacidade@semptcl.com.br або зателефонуйте на нашу безкоштовну лінію за номером +55 (11) 3004-7570.

 

Ви також маєте право подати заяву до Національного органу із захисту даних у Бразилії (ANPD) щодо обробки ваших даних. Для цього зверніться безпосередньо до ANPD.

 

ДОДАТОК ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ЗОНИ

(ЄЕЗ) І ВЕЛИКОБРИТАНІЯ (UK)

 

Використання персональних даних

Ми можемо збирати, зберігати, обробляти або іншим чином використовувати ваші персональні дані наступними способами і для наступних цілей на правових засадах:

 

1. Щоб укласти з вами договір та надати вам матеріали TCL;

Для доставки, активації, перевірки та управління нашими продуктами та послугами, які ви придбали;

Щоб забезпечити оновлення програмного забезпечення, послуги з технічного обслуговування, технічну підтримку та послуги післяпродажного обслуговування матеріалів TCL;

З метою допомогти вам зареєструвати свій обліковий запис TCL та керувати ним;

щоб дозволити вам завантажувати та купувати наші продукти та послуги, такі як наші програми та пов'язані з ними веб-сайти, та / або надати вам доступ до сторонніх програм, встановлених на пристрої;

для обробки платіжних операцій або замовлень на матеріали TCL;

Для зв'язку з вами щодо матеріалів TCL, наприклад, , якщо будь-які матеріали TCL змінилися або виникли проблеми;

 

2. Щоб виконувати юридичні зобов’язання, які на нас покладаються;

З метою дотримання всіх чинних законів, норм, положень та судових рішень, а також рішень компетентних органів;

Для захисту від шахрайства й запобігання йому, зниження ризиків інформаційної безпеки, а також для захисту матеріалів TCL, таких як перевірка ваших облікових записів та ідентифікація, виявлення інцидентів безпеки та боротьби зі зловмисною діяльністю;

 

3. Компанія TCL переслідує законний інтерес у зборі та обробці ваших персональних даних;

Якщо обробка даних необхідна для встановлення, здійснення або захисту законних прав або для цілей судового розгляду;

щоб відповідати на будь-які скарги або питання, які можуть виникнути стосовно матеріалів TCL, а також для захисту і здійснення законних прав;

Щоб персоналізувати матеріали TCL за вашим запитом;

Для усунення функціональних або інших проблем, пов’язаних із матеріалами TCL;

Для оцінки та розробки нових функціональних можливостей, технологій та вдосконалення матеріалів TCL;

для адміністрування конкурсів, рекламних акцій, заходів, маркетингових досліджень, опитувань щодо матеріалів TCL;

Для здійснення внутрішніх процесів, таких як аудит, аналіз даних і дослідження для поліпшення наших продуктів, послуг, користувацького досвіду та комунікацій з клієнтами;

Щоб розробляти наш навчальний процес і системи;

Для ведення бізнес-планування, звітів та встановлення прогнозів;

Для виконання договірних зобов'язань перед третіми особами;

щоб відправляти вам інформацію стосовно TCL і мати можливість зробити цю інформацію більш актуальною для вас. Для певних маркетингових дій нам може знадобиться ваша згода. Ми пропонуємо вам різні способи відмовитися від отримання певних повідомлень від нас. Якщо ви хочете відмовитися від отримання наших маркетингових повідомлень електронною поштою, ви можете натиснути на посилання "Відмовитися від підписки", розташовану в нижній частині електронного листа, і далі діяти за інструкціям; та Щоб здійснювати показ неперсоналізованої реклами.

 

4. Інші цілі за вашої інформованої згоди.

Компанія TCL може використовувати ваші персональні дані для цілей, сумісних із зазначеними вище цілями. Оцінюючи сумісність цілей, ми будемо враховувати критерії, встановлені чинним законодавством, включаючи ваші обґрунтовані очікування. Іншими словами, персональні дані можуть використовуватися для неконфліктних та / або додаткових другорядних цілей стосовно тих, що зазначені вище.

Ваші права

Закони про захист даних у державах-членах ЄЕЗ та Великобританії можуть надати вам ряд юридичних прав щодо персональних даних, які ми зберігаємо про вас. Ці права можуть включати:

Право вимагати доступу до персональних даних, які ми обробляємо про вас, і вимагати від нас виправлення неточностей в цій інформації.

Право вимагати копію та передавати персональні дані, які ми обробляємо про вас;

Право на запит видалення ваших персональних даних за певних обставин. Зверніть увагу, що може виникнути ситуація, коли ви просите нас видалити ваші персональні дані, але ми за законом маємо право їх залишити;

право на заперечення і право вимагати, щоб ми обмежували нашу обробку ваших персональних даних при певних обставин. Знову ж таки, можуть бути обставини, коли ви заперечуєте або вимагайте нас обмежити нашу обробку ваших персональних даних, але ми за законом маємо право продовжувати обробку ваших персональних даних та / або відхилити цей запит

право відкликати вашу згоду на обробку ваших персональних даних у будь-який час.

Право подати скаргу у контролюючий орган (інформацію про який можна знайти за посиланням: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en для ЄЕЗ та https://ico.org.uk/make-a-complaint/ для Великобританії), якщо ви вважаєте, що нами були порушені будь-які ваші права.

 

Неповнолітні особи

Якщо вам від 13 до 16 років, ви проживаєте в ЄЕЗ чи Великобританії, і ми запитуємо вашу згоду, переконайтеся, що згідно до законодавства про захист даних у вашій країни ви можете надати дійсну згоду без дозволу батьків або опікуна. Ми перевіримо ваш вік і, можливо, попросимо згоду батьків / опікунів.

 

Передача персональних даних

Під час передачі ваших персональних даних за межі ЄЕЗ або Великобританії, ми забезпечимо їх захист таким чином, щоб це відповідало тому, як би вони захищалися згідно до умов ЄЕЗ або Великобританії. Якісний рівень захисту буде забезпечений за допомогою одного з наступних механізмів:

 

· Третя країна, куди ми передаємо ваші персональні дані, за рішенням Європейської комісії або Державного секретаря Великобританії була визнана здатною забезпечити якісний рівень захисту;

· Імпортер та експортер підписали «стандартні положення договору», затверджені Європейською комісією або державним секретарем Великобританії, залежно від ситуації; або

· Відповідно до вимог, компанія TCL може також надавати дані відповідно до відступів для конкретних ситуацій, визначених чинним законодавством, наприклад, щодо надання послуг, що вимагаються вами, укладення або виконання договору у ваших інтересах, за вашої явної згоди, якщо це необхідно для важливих причини, що становлять суспільний інтерес, а при необхідності встановлювати, здійснювати або захищати позовні заяви.

 

Ви можете запитати додаткову інформацію про те, як ми захищаємо ваші персональні дані у разі передачі її за межі країни ЄЕЗ або Великобританії (включаючи копію Стандартних положень договору, укладену з імпортерами у третій країні), зв'язавшись з нами, як описано в розділі «Контакти» нижче.

 

ДОДАТОК ДЛЯ КАЛІФОРНІЇ

Ваші права на конфіденційність в Каліфорнії

За останні 12 місяців ми могли зібрати категорії персональних даних, які описані в Міжнародному повідомленні про політику конфіденційності компанії TCL.

 

Тільки для резидентів Каліфорнії, США, на додаток до вищезазначених прав в розділі «Ваші права», з 1 січня 2020 року ви будете мати право на наступне:

 

· право знати. Ви можете запросити інформацію про категорії і конкретні частини персональних даних, яку ми зібрали про вас, а також про категорії джерел, з яких така інформація збирається, про мету збору таких даних і продажу або розголошення в комерційних цілях ваших персональних даних для третіх осіб;

· право не піддаватися дискримінації для здійснення будь-яких прав, згаданих вище; і

за деякими правовими винятками ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних.

· Щойно ми отримаємо ваш запит, ми перевіримо його, з'ясуємо, чи електронна адреса запиту збігається з адресою електронної пошти, яку ви використовували для реєстрації вашого облікового запису. Ми можемо запитати додаткову інформацію (наприклад, ваш IMEI або серійний номер пристрою), якщо нам потрібно додатково підтвердити вашу особу для підвищення безпеки або захисту від шахрайства. Відповідно до чинного законодавства, ви можете мати право подати запит через уповноваженого агента. Щоб призначити уповноваженого агента, який представлятиме ваші інтереси та прийматиме рішення від вашого імені, ми можемо вимагати докази того, що ви надали такому агенту довіреність або що агент, в іншому випадку, має дійсне письмове доручення представляти ваші інтереси.

 

Крім того, розділ 1798. 83 Цивільного кодексу Каліфорнії дозволяє користувачам, які є резидентами Каліфорнії, запитувати певну інформацію про розкриття нами персональних даних третім сторонам з метою прямого маркетингу. Щоб створити такий запит, будь ласка, зв'яжіться з нами, використовуючи контактну інформацію, зазначену нижче, і в рядку теми вашого запиту вкажіть «Shine the Light».

 

Ви можете скористатися своїми правами і зв’язатисьіз нами, використовуючи інформацію, зазначену в розділі «Контакти» нижче. Ви можете призначити уповноваженого агента для подання запиту від вашого імені. Такий уповноважений агент має бути зареєстрований у державного секретаря штату Каліфорнія. Запит агента може бути відхилено, якщо він не надасть доказів того, що він уповноважене лице, що діє від вашого імені.