Повідомлення є дійсним від 20 грудня 2019 року.

У цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії описано основні принципи захисту ваших персональних даних, які використовує та обробляє компанія TCL Global та/або її філії та дочірні компанії (спільно називаються «TCL» або «ми»), а також надано інформацію про типи персональних даних, які ми збираємо, як ми їх використовуємо, як ми їх розкриваємо, та які права ви маєте стосовно обробки ваших персональних даних. Ваша конфіденційність дуже важлива для нас.Ми поважаємо вашу приватність, коли використовуємо ваші особисті дані.

TCL захищає ваші персональні дані відповідно до будь-яких чинних законів про конфіденційність та нашої Політики конфіденційності. Це Повідомлення про політику конфіденційності містить опис найбільш використовуваних методів з обробки ваших персональних даних.Будь ласка, зверніть увагу, що деякі конкретні дії з обробки даних можуть бути предметом окремої і спеціально розробленої заяви про конфіденційність, доданої до цього Повідомлення про конфіденційність.

Коли застосовується це повідомлення про конфіденційність?

Це Повідомлення про політику конфіденційності компанії застосовується щоразу, коли ми збираємо особисту інформацію від вас або про вас, коли ви отримуєте доступ будь-який з наших веб-сайтів або користуєтесь пристроями бренду Alcatel та TCL, використовуєте послуги (потокові послуги, онлайн-послуги і ті, які надаються через ваш обліковий запис TCL), додатки, програмне забезпечення, технології та будь-які інші матеріали («матеріали TCL») або коли ви зв'язуєтеся з нами будь-яким способом. Це Повідомлення про політику конфіденційності компанії стосується індивідуальних споживачів та інших осіб, що є нашими клієнтами, діловими партнерами, постачальниками та іншими організаціями, з якими TCL має або планує ділові відносини.Щоб дізнатися більше, будь ласка, перейдіть до будь-якого з наступних розділів:

· Персональні дані, які ми збираємо про вас

· Використання ваших персональних даних

· Розкриття ваших персональних даних третім особам

· Посилання на третіх осіб

· Міжнародна передача персональних даних

· Безпека ваших персональних даних

· Збереження ваших персональних даних

· Ваші права

· Особливості продукту

· Використання файлів cookie

· Зв'язок з нами

Ми можем оновлювати або змінювати Повідомлення про політику конфіденційності компанії в будь-який час, щоб доповнити його інформацією про шляхи використання ваших даних або про зміни у відповідних законах. Будь-яке оновлення цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії набуває чинності з моменту його розміщення на нашому веб-сайті за посиланням: http://www.tcl.com/ua/uk/povidomlennya-pro-konfidencijnistb.html. Крім того, ми також можемо надіслати вам повідомлення, щоб проінформувати вас про зміни в цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії.

Якщо ви відвідуєте наші веб-сайти або користуєтесь нашими пристроями або послугами, для яких потрібно надавати особисті дані, то ви автоматично приймаєте умови та погоджуєтеся з практикою, описаною в цьому Повідомлення про політику конфіденційності компанії.

Персональні дані, які ми збираємо про вас

Ми можемо збирати і обробляти наступні персональні дані про вас:

· Iнформацію, яку ви надаєте нам Це включає інформацію про вас, яку ви надаєте нам, заповнюючи форми, вводячи інформацію на нашому веб-сайті, створюючи облікові записи користувачів або спілкуючись з нами особисто, по телефону, онлайн, електронною поштою або іншим чином. «Особиста Інформація» означає: (і) будь-які дані, які ідентифікують або описують, відносяться до, прямо або побічно пов'язані з конкретним споживачем або домогосподарством відповідно до Закону штату Каліфорнія про захист конфіденційності споживачів; і (ii) будь-яку інформацію, що відноситься до ідентифікованої фізичної особи («суб'єкту даних»), у випадку застосування застосування Загального регламенту про захист даних («GDPR»). Особиста інформація включає в себе, окрім всього, наступне:

· Особисту та/ або ділову контактну інформацію: ваше ім'я, адресу доставки, виставлення рахунків та/або адресу місця роботи, адресу електронної пошти, номер телефону;

· Iнформацію для входу в систему: ім'я користувача, пароль, нік;

· Демографічну інформацію: дату народження, стать;

· Платіжну інформацію: дані вашої дебетової або кредитної картки, банківські реквізити або іншу платіжна та фінансова інформацію;

· Іншу інформацію про вас, наприклад, дані про вашу професію, мову або зразок голосу;

· Iнформацію про матеріали та послуги компанії TCL, якими ви володієте та користуєтеся, місцезнаходження вашого пристрою та часовий пояс, а також підтвердження того, що ви їх придбали.

За винятком певної інформації, яка вимагається за законом, ваше рішення надати будь-яку особисту інформацію компанії TCL є добровільним. Таким чином, ви не будете стикаєтесь із ризиком несприятливих наслідків, якщо не бажаєте надати TCL свою особисту інформацію.Однак, будь ласка, зверніть увагу, що, якщо ви не надаєте певну особисту інформацію, TCL може бути не в змозі виконати деякі цілі, описані в цьому Повідомлення про політику конфіденційності компанії, і ви не зможете використовувати або отримувати доступ до певних пристроїв або послуг TCL, які вимагають використання такої особистої інформації.

· Інформацію, яку ми збираємо або генеруємо про вас.Це, крім іншого, включає в себе наступне:

· детальну інформацію про використання вашого облікового запису TCL, застосунків, веб-сайтів і пристроїв TCL і Alcatel;

· детальні дані про ваше використання наших продуктів, такі як контент, що ви переглядаєте через пристрої, і звички використання;

· IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатор пристрою, ідентифікатор терміналу, серійний номер, номер IMEI, номер IMSI та будь-які інші ідентифікатори пристроїв або специфічну для пристрою інформація про ваші матеріали TCL; геолокаційну інформацію, надану GPS-сигналом вашого пристрою або передану через прилеглі точки доступу Wi-Fi і вежі стільникового зв'язку, коли ви використовуєте певні послуги і включаєте функцію визначення місця розташування;

· журнали помилок, коди помилок та їх описи, а також іншу інформацію, яку ви надаєте у зв'язку з помилками або дефектами, що виникли з будь-яким з ваших матеріалів TCL; і

· інформацію щодо післяпродажного обслуговування, записи телефонних розмов між вами і нашими співробітниками.

· Iнформацію, яку ми отримуємо з інших джерел. Це, крім іншого, включає в себе наступне:

· інформацію з соціальних мереж;

· інформацію, отриману від інших постачальників продуктів, послуг, веб-сайтів і застосунків;

· інформацію з інших комерційних або загальнодоступних джерел; і

· якщо ви берете участь у програмах маркетингових досліджень, організованих та/або спонсованих компанією TCL, ми також можемо збирати інформацію зі сторонніх веб-сайтів або соціальних мереж відповідно до Політики конфіденційності цих веб-сайтів і соціальних мереж.

Будь-який раз, коли ми збираємо інформацію про вас від третіх осіб, ми гарантуємо, що ці треті особи можуть ділитися цією інформацією з нами і що наше використання особистої інформації, отриманої від них, відповідає всім чинним законам про захист даних.

Ми не будемо свідомо збирати ніяку особисту інформацію про дітей у віці до 13 років, не уточнивши, що така інформація повинна бути наданою тільки за згодою батьків або опікунів, якщо це потрібно відповідно до будь-якого застосовним законодавством. TCL буде використовувати особисту інформацію, що стосується дітей, тільки в тій мірі, в якій це дозволено законом, якщо було отримано необхідну згоду батьків або опікунів.

Використання ваших персональних даних

Ваші персональні дані можуть бути зібрані, збережені, оброблені або іншим чином використані нами наступними способами і для наступних цілей:

· для керування нашими продуктами та послугами, а також вашим використанням наших матеріалів TCL;

· для оновлення програмного забезпечення, технічного обслуговування та підтримки матеріалів TCL;

· щоб допомогти вам керувати вашим обліковим записом TCL;

· щоб дозволити вам завантажувати та купувати наші продукти та послуги, такі як наші програми та пов'язані з ними веб-сайти, та / або надати вам доступ до сторонніх програм, встановлених на пристрої;

· для обробки платіжних операцій або замовлень на матеріали TCL;

· для зв'язку з вами стосовно матеріалів та послуг TCL, наприклад, в тому випадку, якщо будь-які матеріали TCL змінилися або виникли проблеми;

· (особливо за умови використання вашого ділового контакту) для виконання звичайних ділових операцій і пов'язаних з ними адміністративних цілей;

· для захисту від шахрайства та запобіганню його, а також інших юридичних або інформаційних ризиків безпеки;

· для забезпечення збереження матеріалів TCL і запобігання злочинності та шахрайства;

· щоб відповідати на будь-які скарги або питання, які можуть виникнути стосовно матеріалів TCL, а також для захисту і здійснення законних прав;

· для поліпшення або персоналізації існуючих матеріалів TCL або розробки нових;

· для адміністрування конкурсів, рекламних акцій, заходів, маркетингових досліджень, опитувань щодо матеріалів TCL;

· для полегшення внутрішніх цілей, таких як аудит, аналіз даних і дослідження для поліпшення наших продуктів, послуг, користувацького досвіду та комунікацій з клієнтами;

· для дотримання всіх чинних законів, нормативних актів, директив та судових рішень;

· щоб відправляти вам інформацію стосовно TCL і мати можливість зробити цю інформацію більш актуальною для вас. Для певних маркетингових дій нам може знадобиться ваша згода. Ми пропонуємо вам різні способи відмовитися від отримання певних повідомлень від нас. Якщо ви хочете відмовитися від отримання наших маркетингових повідомлень електронною поштою, ви можете натиснути на посилання "Відмовитися від підписки", розташовану в нижній частині електронного листа, і далі діяти за інструкціям.Ви завжди можете переглянути та оновити свої уподобання в будь-який час за допомогою наданого вам методу.

Ми не продаємо і ніяким чином не розкриваємо надану вами особисту інформацію, за винятком випадків, описаних в цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії, розкритих вам під час збору даних або описаних в будь-якому конкретному повідомленні про конфіденційність, залежно від обставин.Ми не будемо розкривати вашу особисту інформацію третім особам, якщо тільки таке розкриття не буде необхідним з посиланням на правовий характер цілей обробки. Детальніше це описано в наступному розділі «Розкриття вашої особистої інформації третім особам».

Ми маємо право обробляти вашу особисту інформацію в цілях, зазначених у цьому Повідомленні про політику конфіденційності компанії, оскільки застосовується одна або декілька з наступних умов:

· обробка ваших персональних даних необхідна для виконання договору з вами і надання вам продуктів і послуг;

· TCL зобов'язана робити це відповідно до юридичного зобов'язання, якому вона підпорядковується;

· Обробка даних необхідна TCL для встановлення, здійснення або захисту своїх законних прав або для цілей судового розгляду;

· TCL має законний інтерес у зборі та обробці вашої особистої інформації, наприклад, з посиланням на наступне:

· проведення юридично допустимих маркетингових досліджень щодо наших продуктів і послуг;

· поліпшення наших продуктів і послуг;

· покращення релевантності наших повідомлень або вмісту, який ми вам надаємо;

· зменшення наших ризиків, наприклад, пов'язаних з кредитуванням або шахрайством; і

· розробку нашого навчального процесу і систем; і

· надану вами попередню згоду на певні види обробки даних. Наприклад, ви можете дати згоду на отримання маркетингових повідомлень від нас або від третіх осіб від імені компанії TCL.

Розкриття вашої особистої інформації третім особам

Ми можемо розкривати вашу особисту інформацію нашим філіям і дочірнім компаніям TCL в одному або декількох випадках, описаних нижче:

· щоб полегшити наше надання вам матеріалів TCL;

· якщо ми продаємо продукти та послуги, що надаються філіями та/або дочірніми компаніями TCL; і

коли це необхідно для однієї з цілей, для яких TCL законно обробляє вашу особисту інформацію відповідно до цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії. У разі розголошення вашої особистої інформації будь-якому партнеру TCL або дочірньої компанії TCL на вищевказаних умовах ми вживемо відповідних заходів для забезпечення того, щоб доступ до вашої особистої інформації був наданий тільки співробітникам цих філій TCL і дочірніх компаній TCL, які потребують її для обробки даних відповідно до цього Повідомлення про політику конфіденційності компанії і відповідно до принципу мінімізації даних.

Ми також можемо передавати вашу особисту інформацію третім особам, щоб краще обслуговувати вас в певних ситуаціях, включаючи наступні:

· у разі продажу будь-якого бізнесу або активів TCL або злиття з іншою компанією, ми можемо розкрити вашу особисту інформацію потенційному покупцеві для забезпечення належної перевірки та за фактом продажу або злиття;

· якщо ми продаємо вам сторонні продукти або послуги, ми можемо передавати вашу особисту інформацію цим третім особам;

· коли ви даєте свою згоду на розкриття вашої особистої інформації конкретній та ідентифікованій третій особі або категорії третіх осіб;

· стороннім агентам або підрядникам (наприклад, постачальникам наших послуг зі зберігання електронних даних), яких ми наймаємо для підтримки в постачанні наших послуг і продуктів.Ці треті особи будуть нести відповідальність за те, як вони використовують вашу особисту інформацію у зв'язку зі своїми послугами та продуктами, як описано в окремому повідомленні про політику конфіденційності компанії, наданому ними; і,

· діловим партнерам, які надають продукти та / або послуги, що є компонентами матеріалів TCL, які ми надаємо вам. Ці треті особи будуть нести відповідальність за те, як вони використовують вашу особисту інформацію стосовно своїх послуг та продуктів, як це описано в окремому повідомленні про конфіденційність, наданому ними; і

· в тій мірі, в якій це вимагається законом, якщо ми зобов'язані розкривати ваші персональні дані з метою виконання будь-яких юридичних зобов'язань, встановлення, здійснення або захисту наших законних прав.

Посилання на сторонні сайти

Наш сайт може містити посилання на сторонні сайти. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст таких сайтів, і це Повідомлення про конфіденційність не поширюється на них.Якщо у вас виникли запитання про обробку ваших персональних даних іншими сайтами, перегляньте їх політику конфіденційності і зв'яжіться з ними безпосередньо.

Міжнародні передачі персональної інформації

Користування обліковим записом TCL або інших матеріалів TCL може включати передачу, зберігання та обробку ваших персональних даних у вашій країні і за її межами відповідно до цього Повідомленням про конфіденційність. Закони про захист Персональних даних країн, в які можуть бути передані ваші Персональні дані, можуть не гарантувати такий же рівень захисту, як ваша країна.

Передача особистих даних за межі Європейської економічної зони (EЕЗ), при Загальному положенні про захист даних.

Під час передачі ваших персональних даних за межі ЄЕЗ, ми забезпечимо їх захист таким чином, щоб це відповідало тому, як би вони захищалася згідно умов ЄЕЗ. Якісний рівень захисту буде забезпечений за допомогою одного з наступних механізмів:

· третя країна, куди ми передаємо ваші персональні дані, за рішенням Європейської комісії, була визнана здатною забезпечити якісний рівень захисту;

· імпортер і експортер підписали «стандартні договірні умови», затверджені Європейською комісією від 5 лютого 2010 р встановлюють зобов'язання щодо захисту персональних даних відповідно до стандартів ЄС; або

· У разі відсутності якісного рівня захисту контролер і обробник персональних даних забезпечують якісні заходи захисту і забезпечують дотримання прав суб'єктів персональних даних та ефективні засоби правового захисту для суб'єктів персональних даних.

Ви можете запросити додаткову інформацію про те, як ми захищаємо ваші персональні дані у разі передачі її за межі країни ЄЕЗ (включаючи копію Стандартних положень договору, укладених з імпортерами у третій країні), зв'язавшись з нами, як описано в розділі «Зворотній зв'язок». Розділ див. нижче.

Безпека ваших особистих даних

Було узгоджено організаційні, фізичні та технічні заходи безпеки, які відповідають галузевим стандартам для захисту наданих вами персональних даних і запобігання будь-якого несанкціонованого доступу, розкриття, використання, зміни, пошкодження або іх втрати. Ми вживемо всі доступні та практичні заходи для захисту ваших персональних даних, включаючи наступні:

· Ми будемо використовувати SSL і інші технічні заходи для забезпечення шифрування наших послуг і продуктів.Ми регулярно перевіремо наші методи збору, зберігання і обробки інформації (включаючи заходи фізичного захисту) для запобігання несанкціонованого доступу до системи.

· Ми надамо нашим співробітникам і співробітникам третіх осіб доступ до ваших персональних даних лише в тих випадках, коли це необхідно для того, щоб допомогти нам в обробці ваших персональних даних та надання вам послуг. На цих співробітників і сторонній персонал (третіх осіб, уповноважених нами) поширюються суворі договірні зобов'язання про дотримання конфіденційності. Якщо вони не виконають дані зобов'язання про дотримання конфіденційності, вони можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення конфіденційності, і наша співпраця з ними може бути припинена.

· Безпека ваших персональних даних дуже важлива для нас. Ми будемо продовжувати докладати зусиль щодо впровадження заходів безпеки для забезпечення захисту ваших персональних даних, таких як забезпечення повного шифрування для зберігання і передачі інформації, щоб запобігти несанкціонованого доступу, використання або розкриття ваших персональних даних. Ніхто, крім користувача, не може отримати доступ до вмісту певних зашифрованих даних.

· Ми будемо використовувати шифрування та інші заходи безпеки, щоб передавати і зберігати ваші персональні дані конкретних типів; також, ми будуть застосовані технічні заходи для обробки ваших персональних біометричних даних перед їх зберіганням, наприклад, ми будемо зберігати тільки основні компоненти таких персональних біометричних даних.

· Ми відповідально підійдемо до вибору ділових партнерів і постачальників послуг та запровадимо вимоги щодо захисту персональних даних в ділових контрактах, аудитах та положеннях між обома сторонами.

· Ми проведемо коучинги з безпеки і захисту конфіденційності, тестування і рекламну діяльність, щоб підвищити обізнаність співробітників про важливість захисту персональних даних.

Однак, будь ласка, пам'ятайте, що ніяка передача даних через інтернет не може бути гарантовано захищена на 100%. Отже, ми не можемо забезпечити або гарантувати безпеку будь-яких ваших персональних даних, які ви нам передаєте, і ви розумієте, що передача будь-яких ваших персональних даних, робиться на ваш ризик. Якщо ми дізнаємося про злом системи безпеки, ми будемо діяти своєчасно відповідно до будь-якого чинного законодавства.

Збереження персональних даних

TCL зберігає ваші персональні дані тільки до тих пір поки це необхідно, і вони будуть видалені після періоду часу у відповідності з наступними критеріями:

· TCL зберігає ваші персональні дані, доки вони мають до вас безпосереднє відношення;

· TCL зберігає ваші персональні дані до тих пір, поки вони відповідають юридичним зобов'язанням, яким вони підпорядковується; TCL зберігає ваші персональні дані в тих випадках, коли потрібно захистити або вдосконалити правову позицію TCL (наприклад, під час судових розглядів, розслідувань регулюючих органів).

Ваші права

Закони про захист даних можуть надати вам ряд юридичних прав щодо персональних даних, які ми зберігаємо про вас. Не всі закони про захист даних однакові, тому не всі ці права застосовуються скрізь. Крім того, деякі з цих прав вимагають кваліфікації і обмежень, і реалізація цих прав може вплинути на послуги і продукти, які ми вам надаємо. Проте, ми розуміємо, що ваші персональні дані належать тільки вам, що дозволяє вам контролювати те, як ми їх використовуємо.

Ваші права можуть включати:

· право запитувати доступ до персональних даних, які ми обробляємо про вас, включаючи право на отримання і копіювання таких даних;

· право відкликати вашу згоду на обробку ваших персональних даних у будь-який час. Проте, зверніть увагу, що ми все ще маємо право обробляти ваші персональні дані, якщо у нас є інша законна причина для цього (окрім згоди);

· в деяких випадках це право на отримання деяких персональних даних в структурованому, широко використовуваному і машиночитаємому форматі і / або запит про передачу цих даних третій стороні, якщо це технічно можливо. Зверніть увагу, що це право поширюється тільки на персональні дані, надані вами;

· право на запит виправлення ваших персональних даних, якщо вона є неточною або неповною;

· право на запит видалення ваших персональних даних при певних обставин. Зверніть увагу, що можуть виникти обставини, коли ви просите нас видалити ваші персональні дані, але ми за законом маємо право їх зберегти;

· право на заперечення і право вимагати, щоб ми обмежували нашу обробку ваших персональних даних при певних обставин. Знову ж таки, можуть бути обставини, коли ви заперечуєте або вимагайте нас обмежити нашу обробку ваших персональних даних, але ми за законом маємо право продовжувати обробку ваших персональних даних та / або відхилити цей запит; та

· право подати скаргу у контролюючий орган (інформація про який наводиться нижче), якщо ви вважаєте, що нами були порушені будь-які права.

Ви можете скористатися своїми правами, зв'язавшись з нами, використовуючи інформацію, зазначену в розділі «Зворотній зв'язок» нижче.

Нам може знадобитися підтвердження запиту перед його виконанням і, наприклад, ми можемо запросити підтвердження наявних даних. Для перевірки особи запитувача або повноважень на виконання запиту що разглядається, ми будемо використовувати тільки персональні дані надані у запиті споживача.

Ви можете дізнатися більше інформації про свої права або подати скаргу до відповідного контролюючого органа, якщо вважаєте, що наша обробка ваших персональних даних порушує будь-який застосовний закон. Контактні дані для всіх контрольних органів Європейського Союзу можна знайти тут: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Ваші права на конфіденційність в Каліфорнії

Відповідно до законодавства штату Каліфорнія ми зобов'язані надати наступну інформацію.За останні 12 місяців ми зібрали такі персональні дані:

 

Категорія персональних даних

 

Ресурс(и)

 

Задача(і)

 

Надання інформації третім особам

 

Ідентифікатори, які можуть включати ім'я, поштову адресу, мережевий ідентифікатор, адреса інтернет-протоколу, адреса електронної пошти або ім'я облікового запису

 

Безпосередньо від вас (наприклад, від спостереження за вашими діями на нашому веб-сайті) та від стороннього постачальника інформації, такого як соціальні мережі

 

Виконання або задовільнення причини, по якій було надано інформацію, наприклад, для допомоги в керуванні обліковим записом TCL, зв'язатися для уточнення переліку продуктів і послуг і відповісти на запит або обробити замовлення

 

Розкриття інформації в комерційних цілях: компаніям, що входять у групу компаній TCL, інтернет-провайдерам, платіжним системам

 

Категорії персональних даних, що містяться у записах клієнтів, які можуть включати ім'я, адресу, номер телефону, місце роботи, номер банківського рахунку, номер кредитної картки, номер платіжної картки або будь-яку іншу платіжну і фінансову інформацію

 

Безпосередньо від вас

 

Виконання або задовільнення причини, по якій було надано інформацію, наприклад, для допомоги в керуванні обліковим записом TCL, зв'язатися для уточнення переліку продуктів і послуг і відповісти на запит або обробити замовлення

 

Розкриття інформації в комерційних цілях: компаніям, що входять у групу компаній TCL, інтернет-провайдерам, платіжним системам

 

Комерційна інформація, яка може включати записи про придбаних, отриманих або розглянутих продукти або послуги, інші історії, тенденції покупки або споживання

 

Безпосередньо від вас

 

Виконання або задовільнення причини, по якій було надано інформацію, наприклад, для допомоги в керуванні обліковим записом TCL, зв'язатися для уточнення переліку продуктів і послуг і відповісти на запит або обробити замовлення

 

Розкриття інформації в комерційних цілях: компаніям, що входять у групу компаній TCL, інтернет-провайдерам, платіжним системам

 

Інтернет або інша подібна мережева активність, яка може включати в себе перегляд історії, історію пошуку, інформацію про взаємодію споживача з веб-сайтом, додатки або реклами

 

Опосередковано від вас (наприклад, від спостереження за вашими діями на нашому веб-сайті)

 

 

Задовільнення причини, через яку було надано інформацію, наприклад, для поліпшення наших продуктів, послуг або для надання цільової реклами

 

Розкриття інформації в комерційних цілях: компаніям, що входять у групу компаній TCL, інтернет-провайдерам

 

Дані геолокації, які можуть включати дані фізичного місцезнаходження або руху

 

Безпосередньо від вас

 

Задовільнення причини, через яку було надано інформацію, наприклад, для допомоги у керувнні обліковим записом TCL, для поліпшення наших продуктів, послуг або для надання цільової реклами

 

Розкриття інформації в комерційних цілях: компаніям, що входять у групу компаній TCL, інтернет-провайдерам

 

Висновки, що базуються на іншій особистій інформації, яка може включати в себе профіль, що відображає переваги людини, його характеристики, психологічні тенденції, схильність, поведінку, ставлення, інтелект, здібності й уміння

 

 

Опосередковано від вас (наприклад, від спостереження за вашими діями на нашому веб-сайті) та від стороннього постачальника інформації, такого як соціальні мережі

 

Задовільнення причини, по якій було надано інформацію, наприклад, надання цільової реклами

 

Розкриття інформації в комерційних цілях: компаніям, що входять у групу компаній TCL, інтернет-провайдерам

Тільки для резидентів Каліфорнії, США, на додаток до вищезазначених прав в розділі «Ваші права», з 1 січня 2020 року ви будете мати право на наступне:

· право знати.Ви можете запросити інформацію про категорії і конкретні частини персональних даних, яку ми зібрали про вас, а також про категорії джерел, з яких така інформація збирається, про мету збору таких даних і продажу або розголошення в комерційних цілях ваших персональних даних для третіх осіб;

· право відмовитися від продажу ваших персональних даних третім особам. Якщо персональні дані, що підлягають продажу, є персональними даними дитини у віці від 13 до 16 років, ій надається право вибору. Дитині до 12 років потрібна батьківська / опікунська авторизація;

· право не піддаватися дискримінації для здійснення будь-яких прав, згаданих вище; і

· за деякими правовими винятками ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних.

Крім того, розділ 1798.83 Цивільного кодексу Каліфорнії дозволяє користувачам, які є резидентами Каліфорнії, запитувати певну інформацію про розкриття нами персональних даних третім сторонам з метою прямого маркетингу. Щоб створити такий запит, будь ласка, зв'яжіться з нами, використовуючи контактну інформацію, зазначену нижче, і в рядку теми вашого запиту вкажіть «Shine the Light».

Ви можете скористатися своїми правами, зв'язавшись з нами, використовуючи інформацію, зазначену в розділі «Зворотній зв'язок» нижче.Ви можете призначити уповноваженого агента для подання запиту від вашого імені. Такий уповноважений агент має бути зареєстрований у державного секретаря штату Каліфорнія.Запит агента може бути відхилено, якщо він не надасть доказів того, що він уповноважене лице, що діє від вашого імені.

Особливі умови продукту

Дане Повідомлення про конфіденційність в цілому розкриває використання ваших персональних даних щодо наших продуктів і послуг. Персональні дані також можуть оброблятися додатково для відповідних товарів або послуг.

· Smart TV

· Ми та наші сторонні партнери збираємо особисту інформацію про використання вами продуктів Smart TV, таку як: ім’я та тривалість переглянутих відео, матеріали, яким користувач надає перевагу, переглянуті сторінки та час, що був проведений на цих сторінках. Це потрібно, щоб ми мали змогу краще розуміти, як саме споживачі використовують продукт та переконатися, що ми можемо продовжувати покращувати та налаштовувати наші сервіси.

· Ми маємо змогу збирати додаткові персональні дані задля забезпечення дистанційної діагностики проблем із вашими продуктами Smart TV. Наприклад, ми маємо змогу зберігати знімки екрану в режимі реального часу та інформацію стосовно даних, що зберігаються у ваших продуктах Smart TV. Це потрібно задля забезпечення вирішення проблем із вашими продуктами Smart TV якомога ефективніше.

· Ми також зберігаємо персональні дані про використання вами Amazon Alexa або функцій віртуального цифрового помічника з функцією розпізнавання мови Google Action на ваших продуктах Smart TV. Інформація містить опис пристрою, ваш голос, позначку вміння та голосові команди. Якщо ви використовуєте функції віртуального цифрового помічника з функцією розпізнавання мови, голосові дані будуть оброблені Google або Amazon. Ваші дані будуть прямо передані Google або Amazon.Будь ласка, зверніться до повідомлень про порядок використання особистої інформації Google або Amazon для отримання інформації щодо подальшої обробки ваших персональних даних цими компаніями.

· T-Cast

· Ми та наші сторонні партнери будемо збирати деталі щодо використання вами додатка T-Cast, у тому числі обсяг використання вами додатка T-Cast (що вимірюється кількістю натискань, яку ви робите), а також вибір сервісів, що ви робите через додаток T-Cast.Ми робимо це, щоб краще розуміти використання вами додатка T-Cast та налаштовувати схеми розміщення у додатку згідно ваших уподобань.

· TCL Home

· Ми та наші сторонні партнери будемо збирати деталі щодо використання вами додатка TCL Home, такі як обсяг використання вами додатка TCL Home, інформацію, що ви надаєте у живих чатах та вибір вами сервісів, що ви робите через додаток TCL Home. Ми робимо це, щоб краще розуміти використання вами додатка TCL Home, покращувати наші сервіси та налаштовувати схеми розміщення у додатку згідно ваших уподобань.

· Якщо ви використовуєте обліковий запис сторонніх партнерів (Facebook або Twitter), щоб залогінитися у додатку TCL Home, ми також збираємо та оброблюємо ваші персональні дані, що стосуються цього облікового запису сторонніх партнерів. Будь ласка, зверніться до повідомлень про порядок використання особистої інформації Facebook або Twitter для отримання відповідної інформації.

· T-Channel

· Ми маємо змогу збирати та обробляти ваші персональні дані, пов’язані із вашим обліковим записом користувача Roku TV (наприклад, адресу вашої електронної пошти) та/або з будь-яким обліковим записом сторонніх партнерів (Facebook or Google), що ви можете використовувати, аби увійти у платформу T-Channel. Будь ласка, зверніться до повідомлень про порядок використання особистої інформації відповідних сторонніх партнерів задля отримання подальшої інформації про те, як вони надають нам ваші персональні дані.

· T-Channel дозволяє користувачам шукати матеріали, доступні у T-Channel, умикаючи функцію управління голосом у Roku TV. Коли ви використовуєте функції управління голосом, ваші голосові дані можуть прямо оброблюватися Roku TV. Будь ласка, зверніться до повідомлень про порядок використання особистої інформації Roku TV задля отримання інформації про подальшу обробку ваших голосових даних.

· Ми маємо змогу збирати та обробляти ваші персональні дані, пов’язані із пристроєм Roku TV, що ви маєте (наприклад, модель пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою, бренд, MAC-адреса, версія операційної системи Roku, регіон, IP-адреса, версія додатку), а також із використанням вами T-Channel (наприклад, записи натиснень та історію пошуку). Ми маємо змогу залучати процесингові центри сторонніх партнерів задля аналізу такої інформації та створювати досьє згідно вашого використання та уподобань. Ми робимо це, щоб краще розуміти використання нашими споживачами додатка T-Channel та робити вам рекомендації, засновані на матеріалах, у яких ви можете бути зацікавлені.

· Мобільні, планшетні пристрої TCL та пристрої TCL, що користувач надягає

· Ми маємо змогу збирати та обробляти спеціальні категорії персональних даних, таких як біометричні дані та дані про поточний стан, коли ви використовуєте деякі додатки на мобільному, планшетному пристрої TCL або пристрої TCL, що користувач надягає.  Ця інформація необхідна для коректної роботи функцій цих додатків. Ми оброблюємо деякі категорії ваших персональних даних, засновуючись на вашій явній згоді, і ви можете відкликати свою згоду на таку обробку в будь-який час. Однак ви повинні пам’ятати, що, якщо ви вирішите це зробити, можливо, ми не будемо мати можливості надавати вам деякі послуги.Якщо ви вирішите відкликати свою згоду, ми повідомимо вам більше про можливі наслідки.

· Ми маємо змогу збирати та обробляти дані пристрою та вміст журналів сеансу, включаючи домен URL, IP-адреси, деталі використання вами нашого веб-сайту, хмарних сховищ, App Store, історію пошуку, пошукові запити, тип браузеру та частоту сеансу, окрім унікальних ідентифікаторів пристрою;

· Деякі мобільні пристрої TCL є торговою маркою Alcatel, однак ці повідомлення про порядок використання особистої інформації також відноситься до цих пристроїв.

Будь ласка, майте на увазі, що коли ви отримуєте доступ до матеріалів, що надаються сторонніми партнерами у продуктах TCL, цей сторонній партнер може зберігати або отримувати інформацію про матеріали TCL (наприклад, IP-адресу або ідентифікатори пристрою), та будь-яку транзакцію, що запитується вами (наприклад, ваш запит на придбання або орендування матеріалу). TCL не несе відповідальності за конфіденційність та безпеку постачальників сторонніх партнерів.

Використання файлів cookies

Ми використовуємо файли «cookies» та схожі веб-технології для підтримки певних функцій облікового запису TCL, інших веб-сайтів та додатків, що ми розробляємо. Файл cookie – це фрагмент коду, що розміщується на вашому пристрої.Ми використовуємо два типи файлів cookies: «сеансові файли cookies» та «постійні файли cookies».

Сеансові файли cookies спливають після закриття вами браузеру. Сеансові файли cookies ідентифікують вас під час веб-сесії, привласнюючи вашому пристрою випадково згенерований унікальний ідентифікаційний номер.Ми використовуємо сеансові файли cookies, щоб:

· мати змогу надавати вам продукти, послуги та керувати транзакціями. Наприклад, ми можемо розміщувати файл cookie, щоб запам’ятати, які саме товари ви зберігали у свої корзині з онлайн-покупками; і

· задля певного управління контентом та редагування.

Постійні файли cookies не спливають після закриття вами браузеру. Ми використовуємо постійні файли cookies, щоб:

· реєструвати, чи відвідувач увійшов до облікового запису TCL;

· реєструвати, коли відвідувач облікового запису TCL або іншого веб-сайту, додатку TCL, дає згоду на використання файлів cookies;

· в цілях коректної роботи та дизайну. Наприклад, ми маємо змогу використовувати файли cookies, щоб реєструвати, які саме частини наших веб-сайтів або додатків популярні, та зрозуміти, як покращити їхню функціональність;

· покращувати досвід користувача та персоналізувати те, що ви бачити. Наприклад, ми маємо змогу використовувати файли cookies, щоб реєструвати те, чому надає перевагу користувач, та гарантувати більш доречний матеріал веб-сайту / додатку (у тому числі й рекламу);

· ми й наші сторонні партнери мали змогу робити рекламні оголошення або налаштовувати маркетингові повідомлення, що ви погодилися отримувати. Наприклад, ми маємо змогу використовувати файли cookies, щоб реєструвати, які сами продукти та послуги ви покупаєте або у яких зацікавлені, та використовувати послуги сторонніх партнерів, щоб робити доречні рекламні оголошення, що показуються на наших та інших веб-сайтах / додатках та які засновані на цій інформації; та

· задля певного управління контентом та редагування.

Якщо ви не бажаєте отримувати файли cookies, ви можете налаштувати свій браузер, щоб відхилювати файли cookies, або щоб було попередження, коли файли cookies розміщуються на вашому пристрої. Ви можете також видаляти файли cookies, коли ви залишаєте обліковий запис TCL або інші веб-сайти / додатки TCL. Хоча вам не обов’язково давати згоду на файли cookies, коли ви відвідуєте обліковий запис TCL, якщо ви налаштували свій браузер, щоб відхилювати файли cookies, ви, можливо, не зможете використовувати усі функції облікового запису або будь-якого іншого веб-сайту / додатку TCL.

Ми використовуємо Google Analytics, що є інструмент веб-аналітики, який допомагає нам розуміти, як саме користувачі взаємодіють з обліковим записом TCL або веб-сайтом / додатком TCL. Google Analytics реєструє ваші дії на нашому веб-сайті (наприклад, сторінки, що ви бачили, посилання, на які ви натискали) та допомагає нам вимірювати вашу взаємодію з матеріалами, що ми надаємо. Ця інформація використовується, щоб складати звіти та покращувати обліковий запис TCL або веб-сайт / додаток TCL. У звітах знаходяться тенденції веб-сайту, не ідентифікуючи окремих відвідувачів. Ви маєте змогу відмовитися від послуг Google Analytics, і це не вплине на ваше використання нашого сайту. Більше інформації стосовно відмови від послуг Google Analytics на всіх веб-сайтах, що ви використовуєте, можна знайти за посиланням Google: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Для отримання додаткової інформації про файли cookies, що ми використовуємо, будь ласка, перегляньте нашу Політику щодо файлів cookies за цим посиланням: https://www.tcl.com/content/legal-notice/cookies-policy.html.

Тільки для жителів Сполучених Штатів Америки

· Network Advertising Initiative також пропонує засоби відмовитися від деяких рекламних файлів cookies. Будь ласка, перейдіть за посиланням https://www.networkadvertising.org, щоб дізнатися більше. Майте на увазі, що така відмова не означає, що ви більше не будете бачити інтернет-рекламу. Це не означає, що компанія або компанії, від послуг яких ви відмовились, більше не будуть показувати рекламу, що відповідає вашим уподобанням та моделям використання.

У цей же час, наш веб-сайт не розпізнає автоматичні сигнали браузера щодо механізмів супроводу, що можуть включати сигнали «не відстежувати».

Як звернутися до нас

Якщо ви бажаєте отримати більше інформації щодо зберігання, використання, розкриття, передачі або обробки будь-яких ваших персональних даних або здійснення будь-якого з перелічених вище прав, будь ласка, зв'яжіться з нами способом, зазначеним нижче.

Для жителів Європейської економічної зони, наш представник у Європейському Союзі – TCL Європа, що мають свої офіси на 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy- Les-Moulineaux, France. Будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою privacy_dpo@tcl.com.

Для користувачів в Індії, наш представник, що відає відшкодуванням за скаргами, це Mr. Sarbajit Bhattacharjee, з яким можна зв’язатися за адресою privacyqueryindia@tcl.com.

Для користувачів в Сполучених Штатах Америки, дочірніми організаціями TCL є TTE Technology, Inc. та TCT Mobile Inc., відповідні адреси та контакти позначені нижче:

"TTE Technology, Inc. (для TCL TV та послуг)
1860 Compton Ave.Corona
CA 92881
Зв’яжіться з нами за адресою consumerdata@tcl.com, або подзвоните на безкоштовний номер 1-877-300-8837"

TCT Mobile, Inc. (для мобільних, планшетних пристроїв TCL, пристроїв TCL, що користувач надягає, та послуг)
25 Edelman, suite 250
Irvine, CA 92618
Зв’яжіться з нами, надіслав електронний лист за адресою privacy.na@tcl.com, або подзвонив на наш безкоштовний номер 1-855-368-0829.

Для користувачів у Китаї або в інших регіонах світу, блок керування даними – Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, адреса 9F Будівля D4, Міжнародне Е-місто, №1001 дорога Чжуншань Юань, Вулиця Селі, район Наньшань, Місто Шеньчжень, Провінція Гуандун, Китай.

Щоб отримати більше інформації щодо того, як звернуться до TCL, будь ласка, погляньте пункт зв’яжіться з нами.