TCL Global meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedsmeddelelse er effektiv pr. 6. august 2021.

 

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger angiver hvordan TCL og/eller deres datterselskaber og underselskaber (tilsammen kaldet “TCL” eller “vi”) beskytter de personlige data vi behandler i forhold til dig (”dine personlige data”), hvilke typer personlige data vi opsamler om dig, hvad vi gør med dem, hvordan vi videregiver dem og hvilke rettigheder du har i forhold til behandlingen af personlige data.

 

Tak, fordi du valgte TCL!

 

Hvornår gælder denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger?

 

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger gælder, når vi behandler dine personlige data som et resultat af din adgang til og brug af TCL webstedet (www.tcl.com), TCL Smart TV produkter, SEMP mærkede enheder, TCL programmer (herunder TCL konto, TCL kanal, TCL Home App, BrowserHer/T-Browser, TCL Live, TV Guard, MagiConnect, Chat Nu, Smart Gallery, Påmindelse, Vejr, Spil Centrum, Vejr, Spil Centrum Gesture Kontrol and Remote Diagnosis) og andre TCL enheder, websteder eller programmer, der kan henvise til denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger (samlet kaldet "TCL materialer").

 

Se [TCL Kommunikation Privatliv Politik] for at få mere specifikke oplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige data, når du får adgang til og bruger Alcatel websteder (herunder www.alcatelmobile.com), TCL og Alcatel mærkede telefoner, tabletter, ure, armbånd, mobile enheder, routere og andre programmer eller tjenester, der leveres af TCL Kommunikation Teknologi Holdings Begrænset.

 

Denne meddelelse om beskyttelse gælder også for vores behandling af personoplysninger om forretningskontakter inden for vores kunder, forretningspartnere, leverandør og andre organisationer, som TCL har eller overvejer et forretningsforhold til.

 

For at finde ud af mere, kan du klikke på en af afsnittene nedenfor:

· Personlige data vi indsamler om dig.

· Brug af dine personlige oplysninger

· Videregivelse af dine personlige oplysninger til tredjepart

· Tredje parts links

· International overførsel af personlige data

· Sikkerhed for dine personlige data

· Opbevaring af dine personlige data

· Dine rettigheder

· Produktspecifikke betingelser

· Brug af cookies

· Kontakt os

 

Vi kan til hver en tid opdatere vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, for at fremhæve ændringer om hvordan vi opsamler og bruger dine personlige data eller ændringer i gældende love regelmæssigt. Enhver opdatering af denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger vil blive effektueret så snart den bliver tilgængelig på vores hjemmeside https://www.tcl.com/dk/da. Derudover kan vi også give dig besked om at informere dig om ændringerne i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger i henhold til gældende lovgivning.

 

VED AT BESØGE VORES WEBSTEDER, GIVE DINE OPLYSNINGER ELLER BRUGER TCL MATERIALER BEKRÆFTER DU, AT DU HAR LÆST OG FORSTÅET DE PRAKSIS, DER ER BESKREVET I DENNE MEDDELELSE OM PRIVATLIVETS FRED.

 

Personlige data vi indsamler om dig.

 

Deres privatliv er vigtigt for os, så vi forklarer her, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig. Men vær venligst opmærksom på, at hvis du ikke giver visse personlige data, kan du risikere at TCL ikke er i stand til at opnå nogle af de formål, der er oplyst i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger og du er muligvis ikke i stand til at bruge eller få adgang til nogle af TCL materialer.

 

Vi kan indsamle og bearbejde de følgende personlige data om dig:

 

Information som du giver os. Dette inkluderer information om dig som du giver os ved at udfylde en formular, indtastning af information på vores hjemmeside, oprettelse af brugerkonto eller ved at kommunikere med os, enten ansigt-til-ansigt, på telefon, online, via e-mail eller på anden måde, som er i stand til at identificere dig eller gøre dig identificerbar afhængigt af konteksten. Dette inkluderer, uden begrænsning, det følgende:

 

o Personlige kontaktoplysninger: dit navn, forsendelse, faktureringsadresse, e-mail-adresse, telefonnummer;

o For at overholde vores lovbestemte forpligtelser, der kræves i henhold til gældende lovgivning, kan vi også opkræve dit skatteyder nummer (CPF).

o Login detaljer: brugernavn, kodeord, kælenavn;

o Demografisk information: fødselsdato, køn;

o Betalingsinformation: dine kreditkortdetaljer, bankdetaljer eller andre betalings og finansielle informationer:

o Andre oplysninger om dig, som din beskæftigelse (f.eks. når du deltager i vores undersøgelse), sprog, helbred og øvelsesdata; og

o Oplysninger om TCL materialer, som du ejer og bruger, og dokumentation for, at du har købt dem, hvis det er relevant.Vi indsamler automatisk internet, elektronisk aktivitet og andre oplysninger fra de enheder og browsere, du bruger.

 

Information vi indsamler eller genererer om dig.

 

Vi indsamler automatisk internet, elektrisk aktivitet og andre oplysninger fra de enheder og browsere, du bruger. Dette inkluderer, uden begrænsning, det følgende:

o Oplysninger om din brug af TCL materialerne;

o Enhedens og tidszonens placering;

o Detaljer om din brug af de produkter, som vi leverer til dig som din browser historik, søgehistorik, sideklik og dine aktiviteter, når du bruger vores produkter eller tjenester (f.eks. kan vi indsamle appen med tiden, når du bruger TCL Kanal).

o IP-adressen, MAC-adressen, apparatets ID, Terminal-ID, serienummer, IMEI-nummer, IMSI-nummer, reklame-id (et unikt bruger-id, der er tildelt dine enheder til reklameformål) og andre måder at identificere apparater eller specifikke informationer om dine TCL-materialer, geolokations-information, som er leveret af dit apparats GPS-signal eller kommunikeret ved hjælp af et WI-FI adgangspunkt i nærheden og antennemaster, mens du bruger visse tjenester og starter placeringsegenskaben.

o fejllog, fejlkoder og fejlbeskrivelse og anden information som du leverer i forhold til fejl eller mangler, som du har oplevet med nogle af dine TCL-materialer; og

o Hvor vi leverer efter-salg tjenester til dig, dine e-mails, dit telefonnummer, din adresse, faxnummer, chat historik eller optagelser af telefonsamtaler mellem dig og vores support medarbejdere.

 

Information vi indsamler fra andre kilder.

 

Vi kan indsamle oplysninger om dig fra tredjeparter. Dette inkluderer, uden begrænsning, det følgende:

 

o Information fra sociale medier;

o Information fra andre udbydere af produkter, tjenester, hjemmesider og applikationer;

o Andre kommercielt eller offentligt tilgængelige kilder (som tilladt i henhold til loven); og

o hvis du deltager i markedsundersøgelser organiseret og/eller sponsoreret af/eller på vegne af TCL, må vi også indsamle information fra tredjeparts hjemmeside eller sociale medier, i henhold til privatlivsbeskyttelse af disse respektive hjemmesider og sociale medier.

 

Vi kan også indsamle andre oplysninger om dig, din enhed eller brugen af TCL materialer på den måde, der blev oplyst på indsamlingstidspunktet og/eller med dit samtykke i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Vi vil ikke bevidst indsamle personlige data fra eller om børn under 13 år eller mindste alder, der er tilladt i Deres område, uden at gøre det klart, at sådanne oplysninger kun bør gives med samtykke fra en forælder eller værge, hvis det kræves i henhold til gældende lovgivning. Hvis De mener, at Deres barn har givet os sine personoplysninger uden forældrenes eller værgens samtykke, bedes De kontakte os via den e-mail adresse, der er angivet i afsnittet Kontakter os nedenfor. TCL må kun anvende personoplysninger vedrørende eller fra børn, for så vidt det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og om nødvendigt kun med forældrenes eller værgens samtykke. Hvis dit barn bruger vores tjenester i børnelærings- eller børnetilstand, TCL familieovervågning eller andre TCL produkter eller -services til børn, giver vi dig en separat fortroligheds meddelelse med flere oplysninger om, hvordan vi beskytter børns personlige data.

 

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personlige oplysninger kan blive indsamlet, gemt, behandlet eller på anden vis brugt af os på følgende måder og til de følgende formål:

 

· At levere, aktivere, bekræfte og administrere vores produkter og services, som du har købt

· At levere softwareopdateringer, vedligeholdelsestjenester, teknisk support og efter-salgs service for TCL materialer;

· For at hjælpe dig med at registrere og administrere din TCL-konto;

· For at tillade at du kan downloade og købe vores produkter og tjenester, som for eksempel vores applikationer og relaterede hjemmeside og/eller give adgang til tredjepartsapplikationer installeret på apparatet;

· For at bearbejde betalingstransaktioner eller bestillinger af TCL-materialer;

· For at kontakte dig i forhold til TCL materialer for eksempel, i det tilfælde · hvor TCL materialer er ændret eller har nuværende problemstillinger;

· At etablere, udøve eller forsvare de lovlige rettigheder eller til formålet af lovlige aktiviteter;

· Beskyttelse mod og forebyggelse af svig og oplysninger sikkerhed risici samt sikring af TCL materialer, f.eks. kontrol af konti og identifikation, afsløring af sikkerhed hændelser og bekæmpelse af ondsindede aktiviteter

· For at svare på klager eller spørgsmål du kan stille i forbindelse med TCL-materialer og for at forsvare og udøve vores juridiske rettigheder;

· Tilpasse TCL Materialer efter din anmodning;

· Fejlfinding af funktioner eller andre problemer i forbindelse med TCL Materialerne;

· Evaluere og udvikle nye funktioner, teknologier og forbedringer vedrørende TCL Materialer;

· For at administrere indhold, reklame, begivenheder, markedsundersøgelser, undersøgelser i relation til TCL-materiale;

· For at lette TCL's interne formål, som f. eks. revision, data-analyse og forskning for at forbedre vores produkter, tjenester, brugererfaring og kundekommunikation;

· Overholde alle gældende love, forordninger, direktiver og retsafgørelser samt afgørelser truffet af kompetente myndigheder

· For at sende dig information om TCL-materialer og hjælpe med at gøre denne information mere relevant for dig. Vi kan få brug for dit samtykke i forhold til visse markedsføringsaktiviteter. Vi tilbyder dig forskellige måder at fravælge at modtage visse kommunikationer fra os. Hvis du gerne vil fravælge at modtage e-mail markedsføring fra os, kan du klikke på ”Afmeld” linket, som du finder i bunden af e-mailen og følge instruktionerne.

· Vise personlig reklame for vores produkter og tjenester på TCL's websted og vise ikke-personlig reklame på andre TCL materialer. Vores reklamepartnere kan også vise ikke-personlig reklame på nogle af vores produkter eller tjenester. Hvis de vil vise personlig reklame, vil vi indhente Deres udtrykkelige forudgående samtykke, som krævet i gældende lovgivning. Og

· Andre formål med dit samtykke.

· Omfang de personoplysninger, vi indsamler om dig, betragtes som særlige kategorier af personoplysninger eller følsomme personoplysninger i henhold til gældende lovgivning, behandler vi sådanne oplysninger på grundlag af Deres udtrykkelige samtykke, og De kan til enhver tid trække Deres samtykke til en sådan behandling tilbage. Men du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at gøre dette, vil vi ikke være i stand til at tilbyde visse tjenester til dig. Hvis du vælger at trække dit samtykke, vil vi fortælle mere om de mulige konsekvenser. Hvis det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, kan vi også behandle særlige kategorier af personoplysninger, som De udtrykkeligt har offentliggjort, eller for at etablere, udøve eller forsvare retskrav.

· Afsnittet "Produkt specifikke vilkår" herunder indeholder mere detaljerede oplysninger om de personoplysninger, vi indsamler, og de formål, som vi bruger personoplysningerne til i forbindelse med TCL's Smart TV, MagiConnect, TCL Hjemme program og TLC Kanal.

 

Hvis du fungerer som virksomhedskontakt for din organisation til at købe eller bruge TCL materialer på vegne af din organisation, kan vi indsamle dit navn, din forsendelse, fakturering og/eller virksomhed adresse, e-mail adresse, telefonnummer og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at udføre almindelige forretningsopgaver, til tilknyttede administrative formål eller til andre formål, der er angivet ovenfor i afsnittet "Brug af personoplysninger".

 

Videregivelse af dine personlige oplysninger til tredjepart

Vi sælger eller på anden vis videregiver ikke personlig information du har givet os, undtagen som beskrevet i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, som er videregivet til dig på tidspunkt for dataindsamling eller som beskrevet i alle specifikke privatlivsbeskeder, der er gældende.

 

Vi må gerne videregive dine personlige oplysninger til TCL’s datterselskaber eller underselskaber i en eller flere af de tilfælde der er beskrevet herunder:

 

· For at hjælpe os, med at give dig TCL-materialer;

 

· hvor vi markedsfører produkter og tjenester, leveret af TCL’s datterselskaber og/eller underselskaber; og

 

· For en af dem er dens ejendele, som TCL behandler dine personlige data i henhold til denne fortrolighedserklæring.

 

Vi kan også dele dine personoplysninger med tredjeparter for at opfylde de formål, der er nævnt i afsnittet "Brug af personoplysninger" ovenfor, herunder:

 

· Ved salg af TCL's virksomhed eller aktiver med en anden virksomhed, fusion eller andre væsentlige transaktioner kan vi videregive dine personoplysninger med henblik på rettidig omhu og efter transaktionens afslutning.

 

· Vi kan dele dit reklame-id (et entydigt bruger-id, der er tildelt dine enheder til reklameformål) med vores reklamepartnere, så de kan vise ikke-personlig reklame.

 

· hvis vi markedsfører tredjeparts produkter eller tjenester til dig, må vi dele dine personlige oplysninger med disse tredjeparter;

 

· når du giver dit samtykke til at videregive dine personlige oplysninger til bestemte og identificerede tredjeparter eller som har kategori som tredjepart;

 

· til tredjepartsagenter eller entreprenører (for eksempel udbyderen af vores elektroniske data opbevaring), som vi hyrer til at hjælpe os med at yde service og produkter til dig. Vi vil tage skridt til at kræve, at sådanne tredjeparter behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i denne fortrolighedserklæring og i henhold til en fortrolighedsforpligtelse;

 

· til forretningsforbindelser som tilbyder produkter og/eller tjenester, som er integreret eller fungerer som en del af de TCL-materialer, som vi leverer til dig. Disse tredjeparter er ansvarlige for hvordan de bruger dine personlige data i forbindelse med deres tjenester og produkter, som beskrevet i en separat privatlivsmeddelelse leveret af dem; som du opfordres til at verificere; og

 

· I det omfang påkrævet af loven, eller hvis vi er pålagt at videregive dine personlige data for at leve op til lovlige forhold, etablere, udøve eller forsvare dine lovlige rettigheder og/eller af tredjeparter.

 

Ud over oplysningerne i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger kan vi dele dine personlige oplysninger med tredjeparter, når du tillader deling.

 

Bemærk, at hvis du via vores services har adgang til tredjepartstjenester, som at sociale medietjenester, tredjeparts enkelt-log værktøjer, tredjeparts programmer, mobile platforme og teleudbydere af dine enheder - kan disse tredjepartstjenester indsamle oplysninger om dig, herunder oplysninger om din aktivitet på produkterne og tjenesterne, og de kan give dine forbindelser til tredjepartstjenester om din brug af produktet og tjenesterne i overensstemmelse med deres egne fortroligheds politikker.

 

Tredje parts links

Vores hjemmeside må indeholde links til tredjeparts hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for de privatlivsforhold eller indhold på disse sider og denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke for dem. De skal omhyggeligt læse fortroligheds politikkerne i forbindelse med tredjeparters tjenester og kontakte disse parter direkte i tilfælde af behov.

 

International overførsel af personlige data

TCL deler dine personoplysninger globalt med selskaberne i sin koncern for at udføre de aktiviteter, der er angivet i denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred. TCL kan også give behandling eller deling af dine personoplysninger i underentreprise til tredjeparter, der er etableret uden for dit land. Når du bruger TCL materiale, kan vi overføre, opbevare og behandle dine oplysninger i og uden for dit bopælsland i overensstemmelse med denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Behandlingen af dine personoplysninger kan derfor også være underlagt andre love end dem fra dit land.

 

TCL træffer passende foranstaltninger til at sikre, at videregivelse af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om privatlivets fred, og navnlig at der indføres aftalemæssige, tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som at, standarden Kontrakt bestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen, uden begrænsninger.

 

Sikkerhed for dine personlige data

Vi har taget organisatoriske, fysiske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger, som er på linje med industristandarder for at beskytte den personlige information du har givet og for at undgå nogen uautoriseret adgang, videregivelse, brug, redigering, skade eller tab af data. Vi vil tage rimelige og praktiske skridt til at beskytte dine personlige data, herunder følgende:

 

· Vi vil bruge SSL og andre tekniske forholdsregler for at sikre kryptering i forhold til vores tjenester og produkter. Vi vil jævnligt undersøge vores benyttelse af informationsindsamling, opbevaring og behandling (inklusiv fysiske sikkerhedsforanstaltninger) for at undgå uautoriseret systemadgang.

 

· Vi vil autorisere vores medarbejdere og personale hos tredjepart i forhold til adgang til dine personlige data, til at indbefatte et nødvendigt niveau for at behandle dine personlige data og levere tjenester til dig. Disse medarbejdere og eksternt personale (hos tredjeparter autoriseret af os) er genstand for kontraktforhold med fortrolighedserklæringer.

 

· Sikkerheden for dine personlige oplysninger er ekstremt vigtig for os. Vi vil fortsætte vores bestræbelser på at beskytte dine personlige data og gennemføre beskytte foranstaltninger, som at yde sørger for kryptering beskyttelse til lagring og overførsel af oplysninger for at forhindre uautoriseret adgang, brug eller videregivelse af dine personlige data.

 

· Vi vil vælge forretningspartnere og tjenesteudbydere forsigtigt og indføre kravene for personlig databeskyttelse i kontrakten mellem begge parter.

 

· Vi vil udføre sikkerheds- og privatlivsbeskyttelsestræningskurser, teste og lave reklameaktiviteter for at gøre medarbejderne opmærksom på vigtigheden af beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Du bedes være opmærksom på at ingen dataoverførsel over internettet kan garanteres at være 100 % sikker. Hvis vi bliver opmærksomme på enhver krænkelse af vores sikkerhedssystem, vil vi handle rettidigt i overensstemmelse med gældende love.

 

Opbevaring af dine personlige data

TCL opbevarer kun dine personlige data så længe, det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i dette Privatliv politik, og den vil blive slettet efter en rimelig frist i henhold til følgende kriterier:

 

· TCL opbevarer dine personoplysninger, så længe det har brug for dem til de formål, der er nævnt i afsnittet “Brug af person oplysninger”, som kan falde sammen med den periode, hvor TCL har et løbende forhold til dig. Og

 

· TCL opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at overholde en retlig forpligtelse, som det er underlagt, eller for at forsvare krav, der er rejst mod os.

 

Dine rettigheder

Databeskyttelseslovgivningen kan give dig en række af lovlige rettigheder i relation til den personlige information vi har om dig. Ikke alle databeskyttelseslove er de samme, så det er ikke alle rettigheder der gælder alle steder. Du kan se bilagene til denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger for at få flere oplysninger om dine rettigheder i bestemte jurisdiktioner.

 

Men vi anerkender at dine personlige oplysninger kun tilhører dig og dette gør dig i stand til at kontrollere hvordan vi bruger dem. Dine rettigheder kan inkludere:

 

· retten til at bede om adgang til de personlige oplysninger som vi behandler om dig, inklusive retten til at få information om og kopi af disse oplysninger;

 

· Retten til at bede om at vi retter dine personlige data, hvis de er forkerte eller ufuldstændige;

 

· Retten til at bede om at vi sletter dine personlige data i visse tilfælde. Bemærk, at der kan være omstændigheder, hvor De anmoder os om at slette eller slette Deres personlige data, men vi har juridisk ret til at opbevare dem.

 

· Hvis det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, retten til at indgive en klage til det kompetente statslige organ, hvis De mener, at nogen af Deres rettigheder er blevet krænket af os.

 

Du kan udøve din ret ved at kontakte os, ved hjælp af de detaljer der står i ”kontakt os” afsnittet nedenfor.

 

Vi kan få brug for at bekræfte din bevislige forbrugeranmodning, før vi fuldender din anmodning og for eksempel, kan vi bede dig bekræfte de data vi allerede har om dig. Vi vil kun bruge den personlige information der er benyttet i en bevislig forbrugeranmodning for at verificere anmoderens identitet eller autoritet til at lave anmodningen.

 

Produktspecifikke betingelser

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger gælder generelt i forhold til hvordan vi bruger dine personlige oplysninger i relation til vores produkter og tjenester. Vi kan også behandle yderligere personlige oplysninger i relation til særlige produkter eller tjenester.

 

Smart TV

Vi og vores tredjepartspartnere indsamler personlige oplysninger om din brug af Smart TV produkter, som navn og varighed af de videoer der bliver afspillet, brugerfavoritter, sider der er kigget på og den tid der er brugt på disse sider. Dette er for at vi bedre kan forstå hvordan vores kunder bruger produktet og sikre at vi kan fortsætte med at lave forbedringer og skræddersy dine tjenester.

 

Vi kan indsamle personlige data, når du bruger kameraet eller mikrofonen i dine Smart TV produkter. Når du f.eks. bruger kameraet (indbygget eller eksternt kamera) til at udføre videochat på dine Smart TV produkter, til at levere videoens direkte chat tjenester, kan vi indsamle data om dine TCL konti, din video og lyd chat historie, understøtte data vedrørende fejlfinding og feedback i forbindelse med brugen af services.

 

Vi kan indsamle yderligere personlige oplysninger for at levere fjernsupport af problemer med dit Smart TV produkt. For eksempel kan vi indsamle skærmbilleder og information om de data, der er gemt på dit Smart TV produkt. Dette er for at sikre at problemer med dit Smart TV produkt kan løses så effektivt som muligt.

 

Smart TV produkterne registrerer data fra Amazon Alexa eller  Google Aktionen stemme assistent fungere på dine Smart TV produkter. Denne information inkluderer en beskrivelse af apparatet, din stemme, kendetegn og stemmestyring. Når du benytter stemmeassistentfunktionen, vil dine stemmedata blive behandlet af Google eller Amazon. Dine data bliver direkte overført til Google eller Amazon. Vi henviser til Google eller Amazons privatlivsoplysninger for at få yderligere information om behandling af dine personlige oplysninger af disse firmaer.

 

Vores tredjeparts reklamepartnere kan bruge automatisk indholds genkendelse (ACR) og andre teknologier til at indsamle dine TV visnings og brugsoplysninger til at oprette brugerprofiler og bestemme, hvilke personlige annoncer dine enheder skal modtage. Du kan styre, om vi skal tillade, at dataindsamlingen aktiveres ved hjælp af ACR, ved at følge den metode, der er angivet på indstillingssiden på dit Smart TV.

 

MagiConnect

Vi og vores tredjepartspartnere indsamler detaljer om din brug af MagiConnect applikationen, herunder omfanget af den brug, du foretager af MagiConnect applikationen (målt ved det antal klik, du foretager) samt valget af de tjenester , du udfører via MagiConnect applikationen. Vi gør dette, så vi bedre forstår din brug af MagiConnect applikationen og kan skræddersy applikationen layout til dine præferencer.

 

TCL Home

Vi og vores tredjepartspartnere vil indsamle detaljer om brugen af TCL Home applikationen, som mængden af brug du benytter TCL Home applikationen til, informationen du giver via live chat og de valg af tjenester du foretager gennem TCL Home applikationen. Vi gør dette så vi bedre kan forstå din brug af TCL Home applikationen og forbedre de tjenester og skræddersy det udseende af applikationen du foretrækker.

 

Vi og vores tredjepartspartnere indsamler også følgende oplysninger om dig for at tilbyde dig services, der gør det muligt at tilslutte og administrere flere TCL enheder og andre producenters enheder, som ejes af dig: Wi-Fi eller blå tand oplysninger, placering, TCL konto, enhedsoplysninger om din telefon og oplysninger om de TCL enheder, der skal tilsluttes.

 

TCL KANAL

TCL kanal lader brugere søge efter indhold tilgængelig indenfor TCL kanal ved at starte stemmestyring funktionen i Roku TV. Når du benytter stemmestyringsfunktionen, vil dine stemmedata blive behandlet direkte af Roku TV. Vi henviser til Roku TVs privatlivsmeddelelse for yderligere information om behandling af dine stemmedata.

Vi kan indsamle og behandle data i relation til det Roku TV eller TCL apparat du har (f. eks. apparat, model, unikke identifikation, mærke, MAC adresse, Roku version af operativsystem, region, IP adresse, version af applikation) og din brug af TCL kanal (f. eks. optegnelser over dine klik og browserhistorik). Vi kan støde på tredjeparts behandlere, som analyserer disse data og bygger profiler i forhold til dit brug og præferencer. Vi gør dette så vi bedre kan forstå, hvordan vores kunder bruger TCL kanal og lave anbefalinger til dig om andet indhold, der kan interessere dig.

 

Brug af cookies

Vi og vores tredjepartspartnere inden for reklamer og dataanalyse bruger “cookies” og lignende webteknologier, herunder pixel mærker eller web beacons (“automatiserede indsamlings værktøjer”) til at understøtte visse funktioner i TCL kontoen, smart TV og andre websteder og programmer, som vi driver. Automatiserede indsamlingsværktøjer er kodestykker, der er implementeret på din enhed. De automatiserede indsamlingsværktøjer gør det muligt for webstedet at genkende din browser eller enhed under dit besøg på TCL's websted/program, eller når du vender tilbage til TCL's websted/program. For yderligere detaljer om de cookies vi bruger, henviser vi til vores Cookie politik, som kan findes her: https://www.tcl.com/dk/da/cookiespolicy.html

Vi bruger to typer automatiserede indsamlings værktøjer: “sessions cookies” og “vedvarende cookies”.

 

En sessionscookie udløber når du lukker din browser. En sessionscookie vil identificere dig mens du surfer ved at tildele dit apparat et tilfældigt genereret unikt identifikationsnummer. Vi bruger sessionscookies til:

 

· At gøre os i stand til at tilbyde produkter og tjenester til dig og håndtere transaktioner. For eksempel kan vi placere en cookie for at huske, hvilke emner du har gemt i en online indkøbskurv; og

 

· visse indholdsstyrings- og redigeringsformål.

 

Vedvarende cookies udløber ikke når du lukker din browser. Vi bruger vedvarende cookies:

 

· til at gemme om en besøgende er logget ind på TCL-kontoen.

 

· For at gemme når en besøgende på TCL-kontoen eller en anden TCL-hjemmeside/applikation giver tilladelse til vores brug af cookies; når det er relevant;

 

· til udviklingsog design formål. For eksempel kan vi bruge cookies til at se hvilke dele af vores hjemmeside eller applikationer der er populære og finde ud af hvordan vi forbedrer deres funktionalitet.

 

· for at forbedre brugeroplevelsen og personalisere det du ser. For eksempel, kan vi bruge cookies til at gemme brugerpræferencer og sikre at mere relevant hjemmeside/applikationsindhold (inklusiv reklamer) sendes til brugere;

 

· for at give os mulighed for at tredjeparter som vi arbejder med kan levere reklamer eller skræddersy markedsføringsbeskeder som du har godkendt at modtage. For eksempel kan vi bruge cookies til at gemme hvilke produkter og tjenester du køber og viser interesse for og bruge tredjeparts tjenester til at relevante reklamer bliver vist på vores og andre hjemmesider/applikationer baseret på den information; og

 

· visse indholdsstyrings- og redigeringsformål.

 

Sådan administreres automatiserede samlings værktøjer

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du sætte din browser til at afvise cookies og advare dig når en cookie placeres på din enhed. Du kan også slette cookies så snart du forlader din TCL-konto eller andre TCL-hjemmesider/applikationer. Men du er ikke forpligtet til at acceptere cookies når du besøger TCL-kontoen, hvis du sætter din browser til at afvise cookies, er du måske ikke i stand til at bruge alle de funktioner på TLC-kontoen eller andre TCL-hjemmesider/applikationer.

 

Hjælpedelen af værktøjslinjen på de fleste webbrowsere vil fortælle dig, hvordan du forhindrer din browser i at acceptere nye cookies, hvordan browseren giver dig besked, når du modtager nye automatiserede indsamlings værktøjer, og hvordan automatiserede indsamlings værktøjer helt deaktiveres. Med hensyn til nogle af de populære browsere kan du finde flere oplysninger ved at klikke på følgende relevante link: Google ChromeMicrosoft EdgeMozilla FirefoxMicrosoft Internet ExplorerOpera och Apple Safari.

 

Hvor det kræves i henhold til gældende lovgivning, præsenterer vi dig for et cookie-banner, første gang du besøger vores websted/program, der forklarer, hvilken type automatiserede indsamlings værktøjer vi bruger, og som beder dig om samtykke til nogle af de automatiserede indsamlings værktøjer, vi bruger.

 

Personoplysninger indsamlet via automatiserede indsamlings værktøjer

Vi bruger de personlige data der indsamles via automatiserede indsamlings værktøjer til de formål, der er angivet ovenfor (herunder i afsnittet “Anvendelse af personlige data”). De cookies, hvor vi anmoder om Deres samtykke til at anvende dem, stoler vi også på, at der er givet samtykke som retsgrundlag for behandling af personlige data der er indsamlet via disse cookies.

 

For amerikanske brugere tilbyder Network Advertising Initiative også et middel til at fravælge en række reklamecookies. Kig venligst på https://www.networkadvertising.org for at få mere at vide. Bemærk at framelding ikke betyder, at du ikke længere modtager reklamer online. Det betyder at firmaet eller firmaerne som du har frameldt, ikke længere kan give dig skræddersyede reklamer i forhold til hvad du foretrækker og benytte brugermønstre.

 

På dette tidspunkt kan vores hjemmeside ikke genkende automatiske browsersignaler vedrørende sporingsmekanismer, hvilket kan inkludere ”følg ikke” instruktioner.

 

Kontakt os

Hvis du gerne vil have yderligere oplysninger om indsamling, brug, videregivelse, overførsel eller behandling af dine personlige data eller udøvelse af nogle af de rettigheder der er beskrevet ovenfor, kan du kontakte os som beskrevet nedenfor.

 

For indbyggere i EEA er vores repræsentant i Europa TCL Europa, som har sit kontor på 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy- Les-Moulineaux, Frankrig. Kontakt os venligst på privacy_dpo@tcl. com.

Indbyggere i Det Forenede Kongerige er vores repræsentant i Det Forenede Kongerige TCL Elektronik UK Limited, som har sit hovedkontor på 2. etage, Office 201, Porter Bygning, 1 Brunel Way, Slough, Berkshire, Storbritannien, SL1 1FQ. Kontakt os venligst på privacy_dpo@tcl. com.

For brugere i Indien er vores klagemyndighed i Indien Hr. Sudhansu Sahu og kan træffes på privacyqueryindia@tcl. com.

For brugere i USA, TCL underselskaber er TTE Technology, Inc, deres adresser kan findes herunder:

TTE Technology, Inc.

 

1860 Compton Ave Korona

 

CA 92881

 

Kontakt os ved at sende en e-mail til consumerdata@tcl. com eller ring på vores gratis nummer 1-877-300-8837

 

Brugere i Brasilien er TCL's datterselskab Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A. (Tax Betalers nummer 24.227.491/0001-76), hvis adresse og relaterede kontakt er angivet nedenfor:

Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.

 

Avenida Arnaldo Rojek, nº 01, Rua 4, Galpão C - parte 2, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP: 07.786-900

 

Kontakt os ved at sende en e-mail til privacidade@semptcl.com.br, eller ved at ringe til +55 (11) 3004-7570.

 

For brugere i Kina og andre regioner af verden er datakontrolløren Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, som har adresse på 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, Kina

 

BILAG BRASILIEN

(Denne samling træder i kraft på dagen for LGPD's ikrafttræden)

 

Generel Oversigt

Bestemmelserne i dette bilag finder udelukkende anvendelse på personlige data der behandles efter den brasilianske lovgivning, navnlig lov nr. 13.709/2018 som ændret ("LGPD"). I tilfælde af uoverensstemmelse mellem bestemmelserne i hovedteksten til TCL's globale meddelelse om privatlivets fred og dette bilag har bestemmelserne i dette bilag udelukkende forrang i forbindelse med de behandlings aktiviteter, der er omfattet af brasiliansk lovgivning.

 

Retsgrundlag for behandling af personlige data

Behandlingen af personlige data kan ske i overensstemmelse med et af følgende hovedretsgrundlag: (i) opfyldelse af en retlig eller administrativ forpligtelse i henhold til TCL (ii) kontraktnødvendighed (iii) udøvelse af juridiske rettigheder i retslige, administrative eller voldgiftssager (iv) beskyttelse af liv og sundhed (v) TCL's eller tredjemands legitime interesser (vi) kredit beskyttelse.

 

Tilsagn

Når du besøger vores websteder, forsyner dig med dine personlige data eller bruger TCL Materialer, erklærer du dig bekendt med indsamling, brug, overførsel, overførsel, klassificering, adgang, lagring, ændring, kommunikation, videregivelse, fjernelse eller enhver anden behandlingsaktivitet i forbindelse med dine personoplysninger som beskrevet i meddelelsen om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Personlige data fortrolighed og dit ansvar

TCL gør sit bedste for at beskytte dine personlige data. Du er ansvarlig for alle aktiviteter under dit login og din adgangskode, der er relateret til TCL Materialer. Hvis du mener, at dine konto oplysninger er uautoriserede, skal du kontakte os som beskrevet i afsnittet “Kontakt os”.

 

Dine rettigheder

De gældende regler og lovgivning giver Dem følgende rettigheder: (i) Ret til at bekræfte, at der er tale om behandlingsaktiviteter i forbindelse med Deres personlig data (ii) samværsret (iii) ret til at korrigere ukorrekte, ufuldstændige eller forældede personlig data (iv) ret til anonymisering, blokering eller udelukkelse af unødvendige eller overdrevent omfattende personlig data eller af personlig data, der behandles i strid med gældende lovgivning (v) retten til mobilitet (vi) ret til at udelukke personoplysninger, som ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de indsamles, men i tilfælde, hvor det er nødvendigt og tilladt at opbevare de pågældende personlig data i henhold til lovgivningen (vii) ret til at få oplysninger om de private og offentlige enheder, som Deres personoplysninger blev videregivet til (viii) oplysninger om konsekvenserne af at nægte samtykke (ix) ret til at trække et samtykke tilbage (x) retten til at indgive andragender til den brasilianske nationale myndighed for databeskyttelse (“ANPD”) vedrørende behandling af personlig data (xi) ret til at afslå behandling af personlig data som følge af manglende overholdelse af den gældende lovgivning.

 

Automatisk afgørelse og profilering

Automatiserede beslutninger er beslutninger, der er baseret på anvendelse af algoritmer og computerprogrammer uden menneskelig medvirken.

 

På den anden side omfatter profilering analyser af visse personlige aspekter, som at dine interesser, præferencer, adfærd, placering, gennem en automatiseret behandling af personlig data med statistiske processer. Som følge af denne behandling kan vi sende Dem målrettet kommunikation, fremlægge mere relevante oplysninger på vores platforme, som vi mener, kan være af interesse for Dem.

 

De har ret til at anmode om en prøvelse af en afgørelse, der er truffet i forbindelse med en automatisk behandling af oplysninger.

 

Controller

Registeransvarlige er Shenzhen TCL Ny Technology Co., Ltd, med adresse på 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan Distrikt, Shenzhen City, Guangdong Province, Kina, medmindre andet fremgår af en specifik erklæring om beskyttelse af privatlivets fred.

 

For at kontakte TCL's DPO, bedes du sende en e-mail til privacidade@semptcl.com.br eller ved at ringe til vores gratis linje på +55 (11) 3004-7570.

 

De har også ret til at indgive andragender til ANPD i forbindelse med behandlingen af Deres data. Kontakt ANPD direkte.

 

BILAG EUROPÆISK ØKONOMISK OMRÅDE

(EEA) OG STORBRITANNIEN (UK)

 

BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personlige data kan blive indsamlet, gemt, behandlet eller på anden vis brugt af os på følgende måder og til de følgende formål og retsgrundlag:

 

1.     Indgå en kontrakt med dig og at giver dig TCL Materialer;

 

· At levere, aktivere, bekræfte og administrere vores produkter og services, som du har købt

 

· Levere softwareopdateringer, vedligeholdelsestjenester, teknisk support og efter-salgs service for TCL Materialer;

 

· For at hjælpe dig med at registrere og administrere din TCL-konto;

 

· For at tillade at du kan downloade og købe vores produkter og tjenester, som for eksempel vores applikationer og relaterede hjemmeside og/eller give adgang til tredjepartsapplikationer installeret på apparatet;

 

· For at bearbejde betalingstransaktioner eller bestillinger af TCL-materialer;

 

· For at kontakte dig i forhold til TCL materialer for eksempel, i det tilfælde hvor TCL materialer er ændret eller har nuværende problemstillinger;

 

2. Overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt;

 

· Overholde alle gældende love, forordninger, direktiver og retsafgørelser samt afgørelser truffet af kompetente myndigheder

 

· Beskyttelse mod og forebyggelse af svig og oplysninger sikkerhed risici samt sikring af TCL materialer, f.eks. kontrol af konti og identifikation, afsløring af sikkerhed hændelser og bekæmpelse af ondsindede aktiviteter

 

3. TCL har en legitim interesse i at indsamle og behandle dine personlig data;

 

· At etablere, udøve eller forsvare de lovlige rettigheder eller til formålet af lovlige aktiviteter;

 

· for at svare på klager eller spørgsmål du kan stille i forbindelse med TCL-materialer og for at forsvare og udøve retssikkerhed;

 

· Tilpasse TCL Materialer efter din anmodning;

 

· Fejlfinding af funktioner eller andre problemer i forbindelse med TCL Materialerne;

 

· Evaluere og udvikle nye funktioner, teknologier og forbedringer vedrørende TCL Materialer;

 

· For at administrere indhold, reklame, begivenheder, markedsundersøgelser, undersøgelser i relation til TCL-materiale;

 

· For at lette TCL's interne formål, som f. eks. revision, data-analyse og forskning for at forbedre vores produkter, tjenester, brugererfaring og kundekommunikation;

 

· Tdvikling af vores træningsproces og system;

 

· Udføre virksomheds planlægning, rapportere og udarbejde prognoser

 

· Overholde kontraktmæssige forpligtelser over for tredjemand

 

· For at sende dig information om TCL-materialer og hjælpe med at gøre denne information mere relevant for dig. Vi kan få brug for dit samtykke i forhold til visse markedsføringsaktiviteter. Vi tilbyder dig forskellige måder at fravælge at modtage visse kommunikationer fra os. Hvis du gerne vil fravælge at modtage e-mail markedsføring fra os, kan du klikke på ”Afmeld” linket, som du finder i bunden af e-mailen og følge instruktionerne; og

 

· Vise ikke-personlig reklame.

 

4. Andre formål med dit informerede samtykke.

 

TCL kan anvende dine personlig data til formål, der er forenelige med ovennævnte formål. Når vi vurderer, om et formål er foreneligt, vil vi tage hensyn til de kriterier, der er fastsat i gældende lovgivning, herunder Deres rimelige forventninger. Med andre ord kan personoplysninger anvendes til ikke-konfliktfyldte og/eller overdrevent omfattende sekundære formål i forbindelse med ovennævnte formål.

 

Dine rettigheder

 

Databeskyttelseslovgivningen i EEA-landene og Storbritannien kan give dig en række juridiske rettigheder i forhold til de personoplysninger, vi har om dig. Dine rettigheder kan inkludere:

 

· Retten til at anmode om adgang til de personlig data som vi behandler om Dem, og til at anmode os om at rette unøjagtigheder i disse oplysninger.

 

· Retten til at anmode om en kopi og til at overføre personlig data, som vi behandler om Dem

 

· Retten til at bede om at vi sletter dine personlige data i visse tilfælde. Bemærk, at der kan være omstændigheder, hvor De anmoder os om at slette eller slette Deres personlige data, men vi har juridisk ret til at opbevare dem.

 

· retten til at protestere og retten til at bede om at vi begrænser vores behandling af dine personlige oplysninger i visse tilfælde. Og igen, der kan være forhold hvor du protesterer eller beder os begrænse behandlingen af dine personlige informationer, men vi har lovmæssigt ret til at fortsætte med at behandle dine personlige oplysninger og/eller nægter at følge dette ønske;

 

· retten til at trække dit samtykke tilbage om at vi må behandle dine personlige oplysninger til hver en tid.

 

· Retten til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden (hvis oplysninger kan findes her: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en for EEA og https://ico.org.uk/make-a-complaint/ for Storbritannien), hvis du mener, at nogen af dine rettigheder er blevet krænket af os.

 

Mindreårige

Hvis man er mellem 13 og 16 år gammel, bor man i EEA eller UK, og vi beder om Deres samtykke, så sørg for, at man i henhold til landets ddata beskyttelse love kan give gyldigt samtykke uden tilladelse fra Deres forældre eller værge. Vi vil bekræfte din alder og kan bede om forældresamtykke.

 

Overførsel af personoplysninger

Når vi overfører dine personoplysninger uden for EEA eller Storbritannien, vil vi sikre, at de er beskyttet på en måde, der er i overensstemmelse med, hvordan dine personoplysninger vil blive beskyttet af os i EEA eller Storbritannien, og at der vil blive sikret et passende beskyttelsesniveau gennem en af følgende mekanismer:

 

· Det tredje land vi overfører dine personlige data til, er blevet anerkendt, som i stand til at sikre et passende niveau af beskyttelse ved en beslutning hos Europa kommissionen eller den britiske udenrigsminister, alt efter hvad der er relevant;

 

· Importøren og eksportøren har underskrevet de "standarden kontrakt bestemmelser", der er godkendt af Europa-Kommissionen eller UK udenrigsminister, som givet fald eller

 

· TCL kan i givet fald også dele oplysningerne i overensstemmelse med undtagelser for specifikke situationer, der er fastsat i henhold til gældende lovgivning, såsom levering af de tjenester, som du har anmodet om, indgåelse eller udførelse af en kontrakt i din interesse, med dit udtrykkelige samtykke, som er nødvendigt af hensyn til vigtige samfundsinteresser, og om nødvendigt for at etablere, udøve eller forsvare retskrav.

 

Du kan efterspørge yderligere detaljer om hvordan dine personlige data er beskyttet af os i tilfælde af overførsel udenfor et EEA land eller Storbritannien (inklusiv en kopi af standardkontraktklausuler indgået med importører i det tredje land) ved at kontakte os som beskrevet i ”kontakt os” afsnittet herunder.

 

BILAG CALIFORNIA

Dine privatlivsrettigheder i Californien

 

I de sidste 12 måneder har vi måske indsamlet kategorier af personlig data, der er beskrevet i TCL Globalt Privatliv Bemærk.

 

Kun for indbyggere i Californien, USA i tillæg til de ovenfor nævnte rettigheder i afsnittet ”dine rettigheder” fra 1. januar 2020, vil du have ret til disse rettigheder:

 

· retten til at vide. Du kan bede om information om de kategorier og specifikke dele af personlige oplysninger vi har indsamlet om dig, så vel som de kategorier af kilder fra hvilke denne information er indsamlet, formålet med indsamling af denne information og salget eller videregivelse til virksomhedsformål af dine personlige oplysninger til tredjepart;

 

· retten til ikke at blive diskrimineret mod at udøve nogen af de rettigheder der er nævnt ovenfor; og

 

· underlagt visse lovmæssige undtagelser, har du ret til at bede om at få slettet dine personlige oplysninger.

 

Når vi modtager din anmodning, kontrollerer vi den ved at kontrollere, om e-mail-adressen på anmodningen er den samme som den e-mail adresse, der bruges til at registrere din konto. Vi kan anmode om yderligere oplysninger (som at dit IMEI eller enhedens serienummer), hvis vi har brug for yderligere at kontrollere din identitet for at fremme sikkerheden eller beskytte mod svig. Du kan være berettiget, i overensstemmelse med gældende ret at indgive en anmodning gennem en bemyndiget agent. Udpege en befuldmægtiget til at udøve dine rettigheder og valg på dine vegne kan vi anmode om dokumentation for, at du har givet den pågældende befuldmægtiget, eller at agenten på anden måde har en gyldig skriftlig bemyndigelse til at udøve rettigheder på dine vegne.

 

Derudover tillader Californiens borgerlige lovbog afsnit 1798. 83 brugere, som er californiske indbyggere at bede om særlig information vedrørende vores videregivelse af personlige oplysninger til tredjepart til deres direkte markedsføringsformål. For at lave sådan en forespørgsel, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktinformationen nedenfor og skrive ”Shine the Light” i emnelinjen på din forespørgsel.

 

Du kan udøve din ret ved at kontakte os, ved hjælp af de detaljer der står i “kontakt os” afsnittet ovenfor. Du har ret til at vælge en autoriseret agent til at lave en forespørgsel på dine vegne. Denne autoriserede agent skal være registreret hos Californiens udenrigsminister. Vi kan benægte en forespørgsel fra en agent, der ikke kan bevise at de er autoriseret af dig, til at handle på vegne af dig.