TCL Általános Adatvédelmi Nyilatkozat

 

Ez az adatvédelmi értesítés érvényes 2021. augusztus december 20-ától.

 

Ennek az adatvédelmi közleménynek a preambuluma meghatározza, hogy a TCL és / vagy leányvállalatai (együttesen: „TCL” vagy „mi”) miként biztosítják az Önről feldolgozott személyes adatokat (az Ön „személyes adatait”), milyen személyes adatprofilokat gyűjtsön róluk, mit csinálunk velük, mit közlünk és milyen előjogokkal kell rendelkeznie a személyes adatok védelme szempontjából.

 

Köszönjük, hogy a TCL-t választotta!

 

Mikor érvényes ez az Adatvédelmi Nyilatkozat?

Ez az adatvédelmi nyilatkozat akkor érvényes, amikor az Ön személyes beállításait a TCL webhely (www.tcl.com), a TCL intelligens televíziók, a SEMP márkájú eszközök, a TCL szolgáltatási alkalmazások intelligens eszközei (beleértve a TCL fiókot, a TCL csatornát, a TCL) elérését és kezelését követően dolgozzuk fel. Home App, BrowserHere / T-Browser, TCL Live, TV Guard, MagiConnect, Chat Now, Smart Gallery, Reminder, Weather, Game Center, Gesture Control and Remote Diagnosis) és egyéb TCL-létesítmények, webhelyek vagy alkalmazások, amelyek hivatkoznak erre az adatvédelmi nyilatkozatra (együttesen: a „TCL anyagok”).

 

A [TCL kommunikációs adatvédelmi irányelvekben] talál további információt arról, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait, amikor hozzáfér az Alcatel webhelyeihez (beleértve a www.alcatelmobile.com webhelyet), a TCL és az Alcatel márkájú eszközökhöz, táblagépekhez, órákhoz, karkötőkhöz, hordható eszközökhöz, útválasztók és a TCL Communication Technology Holdings Limited által biztosított bármely más alkalmazás vagy szolgáltatás.

 

TRUSTe

 

Ez az adatvédelmi nyilatkozat arra is vonatkozik, ahogyan az üzleti kapcsolatok személyes adatait felhasználjuk ügyfeleinken, üzleti partnereinken, beszállítóinkon és más olyan vállalatokon belül, amelyekkel a TCL üzleti kapcsolatot tart fenn vagy tervez fenntartani.

 

Annak érdekében, hogy többet tudhasson meg, kérjük kattintson valamelyikre a lenti részekből:

 

·  Személyes adat, amit önről gyűjtünk.

·  Személyes adatok felhasználása

·  Személyes információinak közzététele harmadik fél számára

·  Harmadik féllel való kapcsolatok

·  Személyes adatok Nemzetközi Átvitele

·  Személyes adatainak védelme

·  Személyes adatainak megtartása

·  A jogai

·  Termékspecifikus feltételek

·  Sütik használata

·  Elérhetőségünk

 

Időnként frissíthetjük ezt az adatvédelmi közleményt, hogy tükrözze az Ön személyes adatai gyűjtésének és felhasználásának különbségeit, vagy az alkalmazandó törvények változását. Az Adatvédelmi Nyilatkozat változtatása akkor lép érvénybe, amikor közzétesszük a weboldalunkon: https://www.tcl.com/hu/hu. Ezenkívül fenntartjuk a jogot, hogy értesítsük Önt a jelen Adatvédelmi közlemény módosításáról, az alkalmazandó jogszabályok előírása szerint.

 

WEBOLDALAINAK LÁTOGATÁSÁVAL, ELÉRHETŐSÉGVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓJÁVAL, VAGY TCL ANYAGOK HASZNÁLATÁVAL ELISMERI, HOGY ELOLVASTA, ÉS TUDOMÁSUL VESZI AZ ADATVÉDELMI KÖZLEMÉNYEKBEN FOGLALT GYAKORLATOKNAK.

 

Személyes adat, amit önről gyűjtünk.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra, ezért elmagyarázzuk, milyen személyes adatokat gyűjtöttünk Önről. Kérjük, ne feledje, hogy ha ezeket a személyes adatokat nem gyűjtik össze, akkor a TCL nem biztos, hogy képes elérni a jelen titoktartási kötelezettségvállalásban említett bizonyos célokat, és előfordulhat, hogy Ön nem használhatja vagy látogathaja a TCL-tartalmakat.

 

A következő személyes adatokat gyűjthetjük és dolgozhatjuk fel önnel kapcsolatban:

 

·  Információ, melyet ön megad számunkra. Ezeket az Önre vonatkozó adatokat közölte velünk űrlapok kitöltésével, információk beírásával a weboldalunkon, felhasználói fiókok létrehozásával vagy velünk való beszélgetéssel, akár személyes, akár telefonon, az internet használatával, e-mailben vagy más módon, és akik a kontextustól függően képesek azonosítani vagy azonosíthatóvá tenni. Ide tartoznak, de nem kizárólag, a következők:

 

· Személyes elérhetőségek: az Ön neve, szállítási címe, számlázási címe, e-mail címe, telefonszáma;

·  Az alkalmazandó törvények által előírt jogi kötelezettségeink teljesítése érdekében az adószámát is megszerezhetjük;

·  Bejelentkezési információi: felhasználónév, jelszó, becenév;

·  Demográfiai információ: születési idő, nem;

·  Fizetési információ: hitel vagy bankkártya adatai, bank adatai, vagy másmilyen fizetési és pénzügyi információ;

·  Egyéb információk Önről, például szakmája jellege (felmérésünkben való részvétel esetén), anyanyelve, egészségére és fizikai aktivitására vonatkozó információk; és

·  Információ a birtokában lévő és használt TCL-berendezésekről, valamint annak igazolása, hogy beszerezte-e, ha van ilyen.

 

Információ, amelyet gyűjtünk vagy létrehozunk önről.

Automatikusan gyűjtünk adatokat az internetről, az elektronikus tevékenységről és egyéb információkról az Ön által használt eszközökről és böngészőkről. Ez korlátlan értelemben a következőket foglalja magába:

 

·  A TCL anyagok használatával kapcsolatos adatok;

·  A készülék helye és időzónája;

·  Az Ön számára biztosított termékek használatának részletei, például a böngészési előzmények, a keresések, az oldalra történő kattintások, valamint a saját tevékenységei termékeink vagy szolgáltatásaink használata közben (például gyűjthetjük az alkalmazás használatának idejét amikor a TCL csatornáját használja);

· IP-cím, MAC-cím, eszközazonosító, terminálazonosító, sorozatszám, IMEI-szám, IMSI-szám, reklámazonosító (egyedi felhasználói azonosító, amelyet hirdetési célokra rendeltek hozzá a berendezéshez), és minden más eszközazonosító elem, vagy bármilyen más, ez utóbbi a TCL-tartalmait illetően; a készülék GPS-jele által biztosított vagy a közeli Wi-Fi hozzáférési pontokon és cellatornyokon keresztül kommunikált földrajzi helyeket, amikor bizonyos szolgáltatásokat kell igénybe vennie, és engedélyeznie kell a helymeghatározási funkciót;

·  hibajelentések, hibakódok és hibaleírások és más információ, amelyet bármely TCL felületén tapasztalt hiba vagy hiányosság esetén tapasztalt; és

·  Ha értékesítés utáni szolgáltatást nyújtunk Önnek, akkor az e-mail címeit, telefonszámát, címét, faxszámát, csevegési előzményeit vagy telefonbeszélgetéseket rögzít Ön és támogatási ügynökünk között.

 

Információ más forrásokból.

Információkat gyűjthetünk Önről harmadik felektől. Ez korlátlan értelemben a következőket foglalja magába:

 

·  információ közösségi hálózatokról;

·  Információ, melyet termékek, szolgáltatások, weboldalak és applikációk adnak közre;

·  Egyéb kereskedelmi vagy állami források (a törvény által megengedett mértékben) ; és

·  ha részt vesz piackutató programokban, melyeket a TCL rendez és/vagy támogat és/vagy a TCL célját szolgálják, abban az esetben harmadik fél weboldalairól vagy közösségi hálózatokról gyűjtünk információt, azoknak a weboldaloknak és közösségi hálózatoknak adatvédelmi irányelveinek megfelelően.

 

Más információkat is gyűjthetünk Önről, eszközéről vagy a TCL tartalmak használatáról a gyűjtéskor tájékoztatott módon és / vagy az Ön beleegyezésével, a vonatkozó törvényeknek megfelelően.

 

Semmilyen körülmények között nem gyűjtünk tudatosan személyes adatokat a 13 évesnél fiatalabb gyermekekről vagy az Ön országának törvényei által engedélyezett alsó korhatárról, anélkül, hogy meghatároznánk, hogy ezeket az információkat csak szülő vagy gondviselő közreműködésével szabad megadni, ha a helyzet igényli. Ha úgy gondolja, hogy gyermeke a szülő vagy gondviselő beleegyezése nélkül megadta nekünk saját személyes adatait, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi „Kapcsolatfelvétel” részben megadott e-mail címen. A TCL a gyermekekkel kapcsolatos vagy gyermekektől származó személyes adatokat csak a hatályos törvények keretein belül, és ha szükséges, csak szülei vagy gondviselőjének beleegyezésével használja fel. Ha gyermeke (i) a Kids Learning vagy a Kids Mode szolgáltatásainkat, a TCL Family Watch vagy más TCL gyermekárukat vagy szolgáltatásainkat használja, külön adatvédelmi közleményt küldünk Önnek, amely részletesebb tájékoztatást nyújt az adatok védelméről.

 

A személyes adatok felhasználása

A személyes adatai kerülhetnek összegyűjtésre, tárolásra, felhasználásra vagy másmilyen használatra általunk a következő módokon a következő okokból kifolyólag:

 

·  A megvásárolt termékeink és szolgáltatásaink szállítása, aktiválása, ellenőrzése és kezelése;

·  Szoftverfrissítési szolgáltatás, karbantartási tanácsadás, technikai beavatkozás és értékesítés utáni szolgáltatás nyújtása a TCL Anyagok számára;

·  A TCL-fiók regisztrációjának és kezelésének elősegítése érdekében;

·  Hogy letölthesse és megvásárolhassa a termékeinket és szolgáltatásainkat, mint az applikációink, vonatkozó weboldalaink és / vagy hozzáférést adhasson harmadik fél részére az eszközön;

·  TCL felületekre vonatkozó vásárlások, tranzakciók és rendelések kezelésére;

·  Üzeneteket küldünk Önnek a TCL Anyagokkal kapcsolatban, például a TCL Anyagok módosításával vagy hibáival kapcsolatban;

·  Törvényes jogaik megállapítása, gyakorlása vagy védelme, vagy bírósági eljárás céljából;

·  hogy védjük és megelőzzük az információ csalását és biztonsági kockázatait, valamint fenntartsuk a TCL anyagok biztonságát, például a fiókjainak és azonosítóinak ellenőrzését, a biztonsági események felismerését és a rosszindulatú tevékenységek csökkentését;

·  Megválaszoljuk a TCL Anyagokkal kapcsolatban felmerülő panaszokat vagy kérdéseket, valamint megvédeni és gyakorolni törvényes jogainkat;

·  A TCL anyagok személyre szabása érdekében, kérésükre;

·  A TCL-anyagokkal kapcsolatos funkciókkal vagy más elemekkel kapcsolatos problémák megoldása;

·  Új funkciók, új technológiák és a TCL Anyagok fejlesztésének elemzése és fejlesztése;

·  versenyek, promóciók, események, piackutatás, kérdőívek adminisztrálásához TCL felületeknek;

·  Hozzájárulás a TCL belső céljainak eléréséhez, mint például a monitorozás, az adatok elemzése és a kutatás, a termékeink, szolgáltatásaink, felhasználói élményünk és az ügyfélkommunikáció fejlesztése érdekében;

·  Betartani az összes alkalmazandó törvényt, rendeletet, konferenciát és bírósági határozatot, valamint az illetékes hatóságok döntéseit;

·  Hogy információt küldjön a TCL felületekről, amellyel még relevánsabbá tehetjük az ön számára. Szükségünk lehet az engedélyére bizonyos marketingtevékenységek kapcsán. Több lehetőséget is nyújtunk arra, hogy bizonyos tőlünk érkező üzenetekről leiratkozzon. Ha le szeretne leiratkozni az e-mail marketing üzeneteinkről, kattintson a „Leiratkozás” linkre, ami az e-mail alján található, és kövesse az utasításokat.

 

Termékeink és szolgáltatásaink személyre szabott hirdetményeinek megjelenítése a TCL webhelyén, és nem azonosító információk megjelenítése más TCL adathordozókon. Hirdetési partnereink személyre szabott ajánlatokat is megjeleníthetnek egyes termékeiről vagy szolgáltatásairól. Ha személyes hirdetéseket akarnak megjeleníteni, akkor előzetesen megkapjuk az Ön kifejezett hozzájárulását, a vonatkozó törvények előírása szerint; és

Más célokra és is, az Ön beleegyezésével.

 

Amennyiben az önről gyűjtött személyes adatokat a hatályos törvények alapján különböző kategóriákba tartozó személyes adatoknak vagy érzékeny személyes adatoknak tekintjük, ezeket az adatokat kizárólag az Ön kifejezett hozzájárulása alapján kezelnénk, és Önnek lehetősége lenne visszavonni. Beleegyezését az ilyen feldolgozáshoz bármikor. Azonban tudnia kell, ha ezt választja, nem leszünk képesek bizonyos szolgáltatásokat elérhetővé tenni ön számára. Ha az engedélye megvonása mellett dönt, többet elárulunk a lehetséges következményekről; Ha az alkalmazandó előírások megengedik, akkor lehetőségünk van olyan speciális kategóriákkal is foglalkozni, amelyeket Ön kifejezetten nyilvánosságra hozott, vagy jogi igényeket támasztani, végrehajtani vagy megvédeni.

 

Az alábbi „Termékjellemzők” szakasz részletesebb információkat tartalmaz az általunk gyűjtött magánadatokról és azokról a célokról, amelyekre a személyes adatokat felhasználjuk a TCL intelligens TV-termékek, a MagiConnect, a TCL Home alkalmazás és a TCL Channel vonatkozásában.

 

Ha üzleti kapcsolattartó szerepet tölt be szervezetei számára, hogy megvásárolja vagy felhasználja a TCL anyagokat a szervezete érdekében, akkor összegyűjthetjük nevét, szállítási, számlázási és / vagy üzleti címét, e-mail címét, telefonszámát, telefonját, és felhasználhatjuk személyes adatok a rendszeres kereskedelmi műveletek elvégzéséhez, kapcsolódó vezetői célokhoz vagy a „Személyes adatok felhasználása” szakaszban meghatározott egyéb célokhoz szükséges keretek között.

 

Személyes Információi közzététele harmadik fél számára

Nem adjuk el, vagy tesszük máshogy közzé a Személyes Információkat, melyeket megad nekünk. Kivételt képez ez alól az eset, melyet az Adatvédelmi Nyilatkozat ír le, és ez az eset közzé van téve ön számára az adatgyűjtés közben, vagy ezen kívül bármely adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza.

Megoszthatjuk Személyes Információit a TCL partnereivel és leányvállalataival egyszer vagy többször is az alábbi körülmények között:

 

·  hogy segítsen ellátni önt TCL anyagokkal;

·  amikor olyan termékeket és szolgáltatásokat hirdetünk, melyeket a TCL partnerei és/vagy TCL leányvállalatai nyújtanak; és

·  Azon célok egyikére, amelyre a TCL az Adatvédelmi irányelvek alapján Önre tartozó személyes adatokat dolgoz fel.

 

Fenntartjuk a jogot arra is, hogy megosszuk személyes adataival kapcsolatos információkat harmadik fél szervezetekkel a fenti „Személyes adatok felhasználása” részben meghatározott célok elérése érdekében, ideértve:

 

·  Bármely tevékenység vagy a TCL vagyonának eladása egy másik céggel, egyesülés vagy más jelentős átalakulás esetén szükség lehet az Ön személyes adatainak átadására a kellő gondosság érdekében és a befejezés után;

·  Megoszthatjuk hirdetési felhasználónevét (egyedi felhasználónév, amelyet hirdetési célokra az ·  Ön készülékeihez rendeltek) és hirdetési partnereinket nem személyre szabott hirdetési adatok megjelenítésére;

·  Ha harmadik fél termékeit vagy szolgáltatásait nyújtjuk önnek, megoszthatjuk a Személyes Információt a harmadik fél számára;

·  Amikor engedélyt ad arra, hogy a Személyes Információit specifikus és azonosított harmadik fél vagy harmadik fél kategória számára közzé tegyük;

·  Harmadik felek ügynökségeinek vagy partnereknek (például az elektronikus adattároló szolgáltatásaink biztosítóinak), amelyeket azért bízunk meg, hogy a szolgáltatásainkat és termékeinket ön számára nyújthassuk. Intézkedéseket fogunk bevezetni, hogy ezeket a harmadik feleket arra kötelezzük, hogy az Ön személyes adatait a jelen adatvédelmi közleményben foglalt rendelkezések és a titoktartási kötelezettség legnagyobb tiszteletben tartásával kezeljék;

·  Üzletfeleknek, melyek olyan termékeket és / vagy szolgáltatásokat kínálnak, amelyek bele vannak ágyazva vagy részként szolgálnak a TCL felületeken, melyeket nyújtunk önnek. Ezek a harmadik fél cégek felelősek azért, ahogyan az Ön személyes adatait a szolgáltatásaikkal és más termékeikkel kapcsolatban feldolgozzák, amint azt az általuk megadott eltérő adatvédelmi közlemény leírja, amelynek ellenőrzésére felszólítjuk Önt; és

·  Amennyiben a törvény előírja, vagy ha jogi kötelezettségének teljesítése, valamint törvényes és / vagy harmadik felek jogainak megállapítása, gyakorlása vagy érvényesítése érdekében kötelesek vagyunk terjeszteni az Ön személyes adatait.

 

Az ezen adatvédelmi irányelvekben említett személyes adatok nyilvánosságra hozatalán kívül megoszthatjuk adatait harmadik felekkel, amikor engedélyezi a megosztást.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha szolgáltatásaiból harmadik féltől származó szolgáltatásokat - például közösségi média szolgáltatásokat, harmadik féltől származó egyedi jelzőeszközöket, harmadik féltől származó alkalmazásokat, mobil platformokat és telekommunikációs szolgáltatókat - szerez be szolgáltatásainkon keresztül, akkor ezek a harmadik féltől származó szolgáltatások információkat kell gyűjtenie rólad, különös tekintettel a szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos tevékenységedre, és értesíthetik harmadik fél szolgáltatói fórumokkal való kapcsolataidat az eszközök és szolgáltatások ilyen felhasználásáról, a hivatalukban lévő titoktartási politikának megfelelően.

 

Harmadik féllel való kapcsolatok

A weboldalunk harmadik felek oldalaira vezető linkeket tartalmazhat. Nem vagyunk felelősek az ilyen más oldalak adatvédelmi gyakorlataiért, és ez az Adatvédelmi Nyilatkozat nem vonatkozik rájuk. Az Ön felelőssége, hogy figyelmesen olvassa el a harmadik fél szolgáltatásainak adatvédelmi irányelveit, szükség esetén közvetlenül kommunikálva ezekkel a felekkel.

 

Személyes adatok Nemzetközi Átvitele

A TCL az Ön személyes adatait összesítve használja csoportja társaságaival az ebben az adatvédelmi közleményben meghatározott tevékenységek végrehajtása érdekében. A TCL kiszervezheti az Ön személyes adatainak feldolgozását vagy megosztását az Ön országán kívül található harmadik feleknek. Amikor Ön a TCL anyagot használja, képesek vagyunk továbbítani, tárolni és feldolgozni az Ön adatait mind tartózkodási országában, mind azon kívül, ezen adatvédelmi közleménynek megfelelően. A személyes adatok feldolgozását ezért az Ön országától eltérő törvények szabályozhatják.

 

A TCL megteszi a megfelelő intézkedéseket annak biztosítására, hogy a magánadatok továbbítása a magánélet tiszteletben tartása tekintetében az alkalmazandó előírásoknak megfelelően történjen, és különösen a szerződéses rendelkezések, valamint a technikai és szervezési intézkedések bevezetése - hely, például korlátozás nélkül az Európai Bizottság által jóváhagyott általános szerződési feltételek.

 

Személyes adatainak védelme

Szervezeti, fizikai és technikai biztonsági lépéseket tettünk, melyek megfelelnek az iparági követelményeknek, hogy az ön által megadott Személyes Információkat védjük, az illetéktelen hozzáférést, közzétételt, használatot, módosítást, károsodást vagy adatvesztést megakadályozzuk. Ésszerű és kivitelezhető lépéseket fogunk tenni az Ön személyes adatainak védelme érdekében, ideértve:

 

SSL-t és egyéb technikai megoldásokat fogunk alkalmazni annak érdekében, hogy a termékeink és szolgáltatásaink titkosítását lehetővé tegyük. Rendszeresen ellenőrizni fogjuk az információ gyűjtésével, tárolásával, és feldolgozásával kapcsolatos gyakorlatainkat (beleértve a fizikai biztonsági lépéseket), hogy az illetéktelen rendszerbe lépést elkerüljük.

 

Szükség szerint hozzáférést biztosítunk munkatársainknak és külső munkatársainknak az Ön személyes adataihoz, hogy segítsen nekünk személyes adatainak feldolgozásában és szolgáltatásokban. Ezeket az alkalmazottakat és külső alkalmazottakat (az általunk felhatalmazott harmadik felek) a szerződés titoktartási kötelezettsége köti.

 

A Személyes Információt védelme kifejezetten pontos számunkra. Továbbra is keményen dolgozunk az Ön személyes adatainak védelme és az olyan biztonsági intézkedések végrehajtása érdekében, mint az adattárolás és a szállítási titkosítás, hogy megakadályozzuk a személyes adatok illetéktelen hozzáférését, felhasználását vagy nyilvánosságra hozatalát.

 

Gondosan megválasztjuk az üzleti partnereket és a szolgáltatókat, és mindkét fél üzleti megállapodásában alkalmazzuk a személyes adatok védelmére vonatkozó szabványokat.

 

Biztonsági és adatvédelmi továbbképzéseket rendezünk, emellett tesztekkel és nyilvános tevékenységekkel biztosítjuk az alkalmazottak tudatosságát a személyes adat védelmének fontosságával kapcsolatban.

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy nincs olyan Interneten keresztül történő adatátvitel, ami 100%-ban biztonságosnak mondható. Ha tudomására jutunk biztonsági rendszerünk megsértéséről, haladéktalanul cselekszünk az alkalmazandó törvényekkel összhangban.

 

A személyes adatok megőrzése

A TCL csak a jelen adatvédelmi irányelvekben meghatározott okokból tárolja az Ön személyes adatait, és ésszerű idő elteltével megsemmisíti azokat a következő feltételek mellett:

 

·  A TCL mindaddig megőrzi az Ön adatait a „Személyes adatok felhasználása” részben meghatározott okok miatt, amelyek átfedésben lehetnek a TCL-hez való folyamatos kapcsolattal;

 ·  és Amíg az Ön személyes adatai megfelelnek a törvényi előírásoknak, vagy ha egy perben védekeznek velünk szemben, a TCL megőrzi az Ön személyes adatait.

 

A jogai

Az adatvédelmi törvények több jogot adhatnak a Személyes Információit kapcsolatban, melyeket önről tárolunk. Nem minden adatvédelem megegyező, ezért nem minden jog érvényes minden helyzetben. Ha további információra van szüksége egy adott országban / régióban fennálló jogairól, kérjük, adja meg ezt az adatvédelmi nyilatkozatot.

 

Azonban elismerjük, a Személyes Információi csak önhöz tartoznak, ezért jogában áll felügyelni a felhasználását. A jogai a következők:

 

·  Jog ahhoz, hogy az általunk feldolgozott, önnel kapcsolatos Személyes Információhoz hozzáférjen, ebbe beleértve az adatokról információk és másolat kérését;

·  Ha személyes adatai helytelenek vagy hiányosak, akkor joga van személyes adatainak helyesbítését vagy helyesbítését kérni;

·  Joga van megkövetelni tőlünk, hogy bizonyos körülmények között töröljük vagy távolítsuk el az Ön személyes adatait. Lehet, hogy el kell távolítani vagy törölni kell személyes adatait, de törvényesen megőrizhetjük azokat;

 

Amennyiben az alkalmazandó törvény megengedi, joga van panaszt benyújtani az illetékes hatósághoz, ha úgy gondolja, hogy megsértettük valamelyik jogát.

 

A jogait gyakorolhatja, ha felkeres minket az „Elérhetőség” részre kattintva lent.

 

Előfordulhat, hogy meg kell erősítenünk az Ön ellenőrizhető fogyasztói kérését, és például olyan adatok megerősítését kérhetjük, amelyekről rendelkezünk önről. Csak megerősíthető fogyasztói kérés esetén fogunk Személyes Információt használni, hogy a kérvényt benyújtót, vagy a kérelmi felhatalmazását azonosíthassuk.

 

Termékspecifikus feltételek

Az Adatvédelmi Nyilatkozat általános érvényű abban a tekintetben, ahogy a Személyes Információit a termékeink és szolgáltatásaink kapcsán felhasználjuk. Feldolgozhatunk egyéb Személyes Információkat bizonyos termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.

 

Smart TV

Mi és a harmadik fél partnereink személyes információkat gyűjtenek a Smart TV termékek használatáról, mint a lejátszott videók neve és hossza, felhasználói kedvencek, megtekintett oldalak, és az ezeken az oldalakon eltöltött idő. Így tudjuk jobban megérteni azt, a fogyasztóink hogyan használják a terméket, és biztosítjuk, a jövőben is tudunk fejlesztéseket eszközölni és a szolgáltatásainkat javítani.

 

Személyes adatokat gyűjthetünk Smart TV-jének kameráján vagy mikrofonján keresztül. Például, ha kamerát (beépített vagy külső) használunk valós idejű videocsevegéshez, és valós idejű videocsevegési szolgáltatásokat nyújtunk a Smart TV-n, információkat gyűjthetünk TCL-fiókjáról, videofelvételeiről és hangcsevegéséről. Segít megoldani a szolgáltatás használatával kapcsolatos kérdések és megjegyzések rögzítését.

 

Gyűjthetünk további személyes adatokat annak érdekében, hogy a Smart TV termékekkel kapcsolatos problémákat távolról azonosítsuk. Például begyűjthetünk valós idejű képernyőfotókat és a Smart TV termékeken tárolt adatairól információkat. Ez azt biztosítja, hogy a Smart TV termékekkel kapcsolatos problémák hatékonyan megoldódjanak.

 

Az okostévék intelligens TV-elemeket rögzítenek az Amazon Alexa vagy a Google Action Voice Assistant funkcióhoz. Ez az információ egy eszközleírást, a hangját, Skill Token és Hangutasításokat foglal magába. Amikor a hangasszisztens funkciót használja, a hangadatait a Google vagy Amazon dolgozza fel. Az adatok közvetlenül átvitelre kerülnek a Google-ről vagy Amazonról. Kérjük hivatkozzon a Google vagy Amazon adatvédelmi nyilatkozataira azzal kapcsolatban, hogy ezen cégek hogyan dolgozzák fel a személyes adatait.

 

Független hirdetési partnereink az automatizált tartalomfelismerés és más technológiák segítségével gyűjthetnek információkat a televízió megtekintéséről és használatáról, felhasználói profilokat hozhatnak létre, és meghatározhatják, hogy az eszköz milyen személyre szabott hirdetéseket kap. Kövesse a Smart TV beállításainak oldalán található lépéseket annak megállapításához, hogy engedélyezi-e az ACR adatgyűjtést.

 

MagiConnect

Mi és harmadik feleink információkat gyűjtünk arról, hogy miként használja a MagiConnect alkalmazást, ideértve a MagiConnect alkalmazás használatát (a kattintások számával mérve), valamint az Ön által választott lehetőséget az alkalmazás által nyújtott szolgáltatás varázslatos kapcsolatának engedélyezéséhez. Ezt azért tesszük, hogy jobban megértsük a MagiConnect alkalmazás használatát, és az alkalmazás megjelenését az Ön igényeihez igazítsuk.

 

TCL Home

Mi és a harmadik fél partnereink részleteket fognak gyűjteni arról, hogyan használja a TCL Home applikációt, például a használat mennyiségéről a TCL Home applikáción, az információról, melyet élő chat alatt adott meg, és arról, milyen szolgáltatásokat választ a TCL Home applikáción keresztül. Azért tesszük ezt, hogy jobban megérthessük a TCL Home applikáció használati szokásait, és a preferenciáinak megfelelően szabjuk meg az applikáció kivitelezését.

 

Ezenkívül mi és független partnereink a következő információkat gyűjtjük, hogy csatlakozási és kezelési szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek számos tulajdonában lévő TCL-eszköz és más gyártók eszközei számára: Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolat, hely, TCL-fiók, telefon- és TCL-eszköz adatai.

 

TCL CSATORNA

A TCL csatorna lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy anyagokat keressenek a TCL csatornán a Roku TV hangvezérlő funkciójának aktiválásával. Amikor a hangkontroll funkciót használja, a hangadatait a Roku TV közvetlenül dolgozza fel. Kérjük, hivatkozzon a Roku TV adatvédelmi nyilatkozataira a hangadatainak további feldolgozását illetően.

 

Gyűjthetünk és feldolgozhatunk a Roku TV vagy TCL eszközhöz kapcsolódó adatokat (például az eszköz modelljét, az egyedi eszközazonosítót, a márkát, a MAC-címet, az operációs rendszer Roku verzióját, a régiót, az IP-címet, az alkalmazást) és a TCL-csatornák használatát (például a kattintási előzmények és a böngészési előzmények). Harmadik fél feldolgozókat is megbízhatunk azzal, hogy elemezzék ezen adatokat, és a használata és preferenciái alapján építsék fel a felületet. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük, hogyan használják ügyfeleink a TCL csatornákat, és további anyagokat ajánlunk, amelyek érdekelhetik őket.

 

Sütik használata

A TCL-fiókok és az intelligens tévék, valamint más tulajdonunkban lévő webhelyek és internetes alkalmazások bizonyos aspektusainak engedélyezéséhez mi és független partnereink „cookie-kat” és hasonló webes technológiákat használunk, beleértve a pixeleket (automatikus gyűjtési technológia) a hirdetési és gyűjtési adatok gyűjtésére. Az automatikus gyűjtő eszköz az eszközön elhelyezett kód része. Az Autosave technológiával felismerheti böngészőjét vagy eszközét egy webhelyen, vagy amikor meglátogat egy TCL webhelyet / alkalmazást, vagy visszatér a TCL webhelyére / alkalmazásba. Az általunk használt sütik további részleteivel kapcsolatban kérjük, tekintse meg a Süti Irányelveinket a következő oldalon:

https://www.tcl.com/hu/hu/legal/cookies-policy

 

Két beszedési megbízást használnak: „Cookie-munkamenet” és „Állandó sütik”.

 

A munkamenet süti lezárul, amikor bezárja a böngészőjét. A munkamenet süti a böngészési munkamenet közben azonosítja önt úgy, hogy egy véletlenszerűen generált egyedi azonosítószámot kapcsol az ön eszközéhez. A munkamenetekhez sütiket használunk:

 

·  Engedje meg, hogy termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, és feldolgozzuk a tranzakciókat. Például sütiket használhatunk arra, hogy megjegyezzük, milyen cikkeket helyezett egy online bevásárlókosárba; és

·  Bizonyos termékrendezés és szerkesztési célokra.

 

A tartós sütik nem zárulnak le akkor, amikor bezárja a böngészőjét. A tartós sütiket ezekben az esetekben használjuk:

 

·  Ha azt szeretnénk rögzíteni, egy látogató bejelentkezett-e a TCL fiókjába;

·  Regisztráljon, amikor a TCL vagy más webhelyek / alkalmazások látogatói engedélyt adnak a sütik használatára (ha van ilyen);

·  Teljesítménybeli és kivitelezési célokra. Például sütiket alkalmazhatunk arra, hogy lekövessük, a weboldalaink vagy applikációink mely részei népszerűek, hogy még hasznosabbá tegyük őket;

·  Hogy a felhasználói élményt javítsuk és személyre szabjuk azt, amit lát. Például sütiket alkalmazhatunk arra, hogy a felhasználói preferenciákat rögzítsük, és biztosítsuk, a fontosabb weboldal / applikáció tartalom (beleértve a hirdetéstartalmakat) megjelenik a felhasználó előtt;

·  Hogy lehetővé tegyük magunk és a velünk dolgozó harmadik felek számára azt, hogy megjelenítsék a hirdetéseket és kiszabott marketingüzeneteket, melyeknek a fogadásához hozzájárult. Például sütiket alkalmazhatunk arra, hogy rögzítsük, mely termékeket és szolgáltatásokat vásárolja meg vagy mutat érdeklődést feléjük, és harmadik fél szolgáltatásokat használhatunk arra, hogy az ehhez tartozó hirdetéseket a saját vagy más weboldalakon / applikációkon ezen információk alapján megjelenítsük; és

·  Bizonyos termékrendezés és szerkesztési célokra.

 

Automatizált gyűjtőeszközök kezelése

Ha nem kíván sütiket alkalmazni, beállíthatja böngészőjét a sütik elutasítására, vagy arra, hogy figyelmeztessen, amennyiben egy süti kerül az eszközére. Le is törölheti a sütiket, amikor elhagyja a TCL fiókját vagy más TCL weboldalt / applikációt. Habár nem kötelező elfogadni a sütiket a TCL fiók meglátogatásánál, ha a böngészőjét a sütik elutasítására állítja, nem lesz lehetősége a TCL fiók vagy más TCL weboldal / applikáció által nyújtott minden funkciót kihasználni.

 

Például a legtöbb internetes böngésző eszköztára megmutatja, hogyan akadályozhatja meg böngészőjét az új sütik elfogadásában, hogyan emlékeztetheti a böngészőt az új automatizált gyűjtőeszközökre, és hogyan tilthatja le az automatizált gyűjtőeszközöket. Kattintson a következő linkekre, ha további információt szeretne a legnépszerűbb böngészőkről:

 

Google Chrome 

(https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en);

Microsoft Edge 

(https://support.microsoft.com/en-us/windows/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-bb8174ba-9d73-dcf2-9b4a-c582b4e640dd);

Mozilla Firefox

(https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop?redirectslug=enable-and-disable-cookies-website-preferences&redirectlocale=en-US);

Microsoft Internet Explorer 

(https://support.microsoft.com/en-gb/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d);

Opera (https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/)

Apple Safari (https://support.apple.com/zh-cn/guide/deployment/depf7d5714d4/web).

 

Ha a törvény előírja, első látogatásakor weboldalunkon / alkalmazásunkban kap egy cookie címkét, amely leírja az Ön által használt automatizált gyűjtőeszközök típusait, és felkéri Önt, hogy tekintse át az általunk alkalmazott automatizált gyűjtési módszerek néhányat.

 

Automatikus eszközök a személyes adatok gyűjtésére

A fent említett célokra az automatizált gyűjtési módszerekkel gyűjtött személyes adatokat használjuk (ideértve a „Személyes adatok felhasználása” szakaszt is). Amikor engedélyedet kérjük a konfigurálásához, hozzájárulunk a sütik révén megszerzett személyes adatok jogalapként történő kezeléséhez is.

 

Az online hirdetési program az Egyesült Államok felhasználói számára lehetőséget nyújt bizonyos hirdetési sütik letiltására is. Kérjük látogassa meg több információért a következő oldalt: https://www.networkadvertising.org. Felhívjuk figyelmét, a leiratkozás nem azt jelenti, hogy többé nem részesül hirdetésekben. Nem azt jelenti, hogy a cég vagy cégek, melyekről leiratkozott, nem fognak többé hirdetéseket megjelenítene a preferenciáinak és használati szokásainak megfelelően.

 

Ekkor a weboldalunk nem veszi figyelembe az automatizált böngészési jeleket, melyek a követő mechanizmusokkal kapcsolatosak, és ez „Ne Kövessenek” utasításokat eredményezhet.

 

Elérhetőségünk

Ha meg szeretné szerezni, használni, nyilvánosságra hozni, továbbítani vagy feldolgozni személyes adatait, vagy gyakorolni szeretné a fenti jogok bármelyikét, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi csatornákon keresztül.

 

Az EEA polgárai számára: az Európai Unióban a képviselőnk TCL Europe, aminek irodája itt található: 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy- Les-Moulineaux, Franciaország.  Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba itt: privacy_dpo@tcl.com.

 

A TCL Electronics EK Limited székhelye az EK állampolgárai számára a 201-es második emeleti irodában található, Porter Building, 1 Brunel Way, Slough, Berkshire, Egyesült Királyság, SL1 1FQ. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba itt: privacy_dpo@tcl.com.

 

Az indiai felhasználók részére Sérelmi Megbízottunk Mr. Sudhansu Sahu, elérhetősége: privacyqueryindia@tcl.com.

 

A TCL amerikai leányvállalata a TTE Technology, Inc., címe és elérhetőségei a következők:

 

TTE Technology, Inc.

1860 Compton Ave. Korona

Kalifornia 92881 Kalifornia

Lépjen velünk kapcsolatba email-en keresztül a consumerdata@tcl.com címen, vagy telefonon adíjmentes 1-877-300-8837 számon

A TCL leányvállalata a brazil ügyfelek számára a Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A. (Adózói szám: 24.227.491/0001-76).

 

Semp TCL Elektronikus Ipar és Kereskedelem S.A.

 

Arnaldo Rojeklaan, nem. 01, 4. utca, C-kísérleti 2. rész, Altos de Jordanésia, Cajamar / SP. - EPC: 07.786-900

Küldjön egy e-mailt a privacidade@semptcl.com.br címre, hogy kapcsolatba léphessen velünk, vagy hívja a +55 (11) 3004-7570 telefonszámot. Lépjen kapcsolatba velünk.

 

A Kína vagy más régiók lakóinak, az adatvezérlő a Shenzen TCL New Technology Co., Ltd, amelynek címe 9F, Épület D4, Nemzetközi E-Város, No.1001 Zhongshanyuan Út, Xili Utca, Nanshan Kerület, Shenzhen Város, Guangdong Tartomány, Kína.

 

Ha megoldatlan adatvédelmi vagy adathasználati aggályai vannak, amelyeket nem kezeltünk kielégítően, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az egyesült államokbeli székhelyű, harmadik fél vitarendezési szolgáltatónkkal (ingyenes) a https://feedback-form.truste.com/watchdog/request címen.

 

Kiegészítők Brazíliában

(Ez a találkozó az LGPD hatálybalépésének napján lép hatályba)

 

Áttekintés

A brazil törvények szerint e melléklet követelményei csak a személyes adatok aktív feldolgozására vonatkoznak, különös tekintettel a módosított sz. 13.709/2018 („LGPD”). Ha a TCL általános adatvédelmi nyilatkozatának rendelkezései nem felelnek meg a General Body ezen függelékének, akkor e melléklet rendelkezései csak a brazil törvények hatálya alá tartozó feldolgozási tevékenységekre vonatkoznak.

 

A személyes adatok feldolgozásának jogalapja

A személyes adatok a következő fő jogalapok alapján dolgozhatók fel: (i) Eleget teszek a TCL jogi vagy szabályozási kötelezettségeinek; (ii) És a szerződések szükségessége; (iii) törvényes jogokat gyakorol bírósági, közigazgatási vagy önkényes eljárások során; (iv). az élet és az egészség védelme; (v) a TCL vagy bármely harmadik fél jogi érdekei; és (vi) Hitelbiztosítás.

 

Ígéret

Amikor felkeresi oldalainkat, megadja személyes adatait vagy használja a TCL anyagokat, Ön tudomásul veszi és elfogadja személyes adatainak begyűjtését, felhasználását, továbbítását, osztályozását, hozzáférését, tárolását, módosítását, kommunikációját, nyilvánosságra hozatalát, eltávolítását és egyéb feldolgozását az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtak szerint.

 

A személyes adatok és felelősségük bizalmas kezelése

A TCL elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett. Ön a felhasználónevével és jelszavával felelős a TCL anyagával kapcsolatos minden tevékenységért. Ha úgy gondolja, hogy fiókja adatai ismeretlenek, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a „Kapcsolatfelvétel” részben.

 

A jogai

Az alkalmazandó előírások és törvények a következő jogokat biztosítják Önnek: (i) Joga van megerősíteni személyes feldolgozási tevékenységeinek létezését; (ii) a hozzáférési jog; (iii) a pontatlan, hiányos vagy elavult személyes adatok helyesbítésének joga; (iv) névtelenül blokkolja vagy kizárja a felesleges vagy túlzott személyes adatokat. Az alkalmazandó jogszabályok megsértésével kezelt személyes adatokhoz vagy személyes adatokhoz való jog; (v) a hordozhatóság joga; (vi) a személyes adatok kizárásának joga, amelyek már nem szükségesek az összegyűjtött célokhoz, hanem olyan esetekhez, amikor a személyes adatok megőrzése szükséges és a törvény alapján megengedett; (vii) jog a személyes adatokat megosztó magán- és közintézményekre vonatkozó információk fogadására; (viii) A hozzájárulás megtagadásának következményei (ix) a hozzájárulás visszavonásának joga; (x) a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos kérelem benyújtásának joga a brazil nemzeti adatvédelmi hatósághoz („ANPD”); és (xi) a személyes adatok kinyerésének joga a személyes adatokhoz való hozzáférés lehetetlensége miatt.

 

Automatizált döntéshozatal és profilalkotás

Az automatikus kiválasztás a döntések használatán alapul, emberi beavatkozás nélkül az algoritmusokban és a számítógépes programokban.

 

Másrészt az elemzés magában foglalja bizonyos személyes jellemzők elemzését a személyes adatok automatikus statisztikai feldolgozása révén, például érdekeik, preferenciáik, viselkedésük és elhelyezkedésük alapján. Ezért személyre szabott kommunikációs módszereket nyújthatunk Önnek, és relevánsabb tartalmat nyújthatunk platformunkon, amely úgy gondoljuk, hogy érdekelni fogja Önt.

 

Önnek joga van kérni az automatizált adatfeldolgozással kapcsolatos döntés felülvizsgálatát.

 

Adminisztrátor

Hacsak egy adott adatvédelmi nyilatkozat másként nem rendelkezik, az adatkezelő a Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd., 9. emelet, D4 épület, E város, 1001 Zhongshanyuan utca, Xili utca, Nanshan körzet, Shenzhen, Kína.

 

Ha kapcsolatba szeretne lépni a TCL DPO-val, küldjön egy e-mailt a privacidade@semptcl.com.br címre, vagy hívja ingyenes telefonszámunkat a +55 (11) 3004-7570 telefonszámon.

 

Önnek joga van kérni az ANPD-t az Ön adatainak feldolgozásához. Forduljon közvetlenül az ANPD-hez.

 

HOZZÁJÁRULÁS AZ EURÓPAI GAZDASÁGI TÉRSÉGHEZ

(EGT) ÉS A KAMARÁK UNIÓJA (EK)

 

A személyes adatok felhasználása

Személyes adatait a következő célokra és a következő jogi okokból gyűjthetjük, tárolhatjuk, feldolgozhatjuk vagy felhasználhatjuk:

 

1. Kezelni a tranzakciókat és átadni TCL anyagot;

A megvásárolt termékeink és szolgáltatásaink szállítása, aktiválása, ellenőrzése és kezelése;

Szoftverfrissítéseket, karbantartást, technikai támogatást és értékesítés utáni szolgáltatást nyújt a TCL anyagokhoz;

A TCL-fiók regisztrációjának és kezelésének elősegítése érdekében;

Hogy letölthesse és megvásárolhassa a termékeinket és szolgáltatásainkat, mint az applikációink, vonatkozó weboldalaink és / vagy hozzáférést adhasson harmadik fél részére az eszközön;

TCL felületekre vonatkozó vásárlások, tranzakciók és rendelések kezelésére;

Üzeneteket küldhessünk Önnek a TCL Anyagokkal kapcsolatban, például a TCL Anyagok módosításával vagy hibáival kapcsolatban;

 

2. A ránk háruló jogi kötelezettség teljesítése;

Betartani az összes alkalmazandó törvényt, rendeletet és bírósági határozatot, valamint az illetékes hatóságok döntéseit;

A csalás és információbiztonsági kockázatok elleni védelem és megelőzés, valamint a TCL-anyagok biztonságban tartása, például az Ön fiókjainak és azonosításának ellenőrzése, biztonsági incidensek észlelése és rosszindulatú tevékenységek elleni küzdelem;

 

3. A TCL törvényes jogokkal és érdekekkel rendelkezik az adatok gyűjtésében és feldolgozásában;

Törvényes jogaik megállapítása, gyakorlása vagy védelme, vagy bírósági eljárás céljából;

A TCL anyagokkal kapcsolatban felmerülő panaszok vagy kérdések megválaszolása, valamint a törvényes jogok védelme és gyakorlása;

A TCL anyagok személyre szabása az Ön kérésére;

A TCL-anyagokkal kapcsolatos funkciókkal vagy más elemekkel kapcsolatos problémák megoldása;

Új funkciók, új technológiák és a TCL Anyagok fejlesztésének elemzése és fejlesztése;

Versenyek, promóciók, események, piackutatás, kérdőívek adminisztrálásához TCL felületeknek;

Hozzájárulás a TCL belső céljainak eléréséhez, mint például a monitorozás, az adatok elemzése és a kutatás, a termékeink, szolgáltatásaink, felhasználói élményünk és az ügyfélkommunikáció fejlesztése érdekében;

Képzési folyamataink és rendszereink fejlesztése;

Üzleti tervezés, jelentéskészítés és előrejelzés végrehajtása;

Harmadik felek szerződéses kötelezettségeinek teljesítése;

Hogy információt küldjön a TCL felületekről, és segítsen az információt még fontosabbá tenni ön számára. Szükségünk lehet az engedélyére bizonyos marketingtevékenységek kapcsán. Több lehetőséget is nyújtunk arra, hogy bizonyos tőlünk érkező üzenetekről leiratkozzon. Ha le szeretne leiratkozni az e-mail marketing üzeneteinkről, kattintson a „Leiratkozás” linkre, ami az e-mail alján található, és kövesse az utasításokat; és

Nem személyre szabott hirdetések megjelenítése.

 

4. Az ön beleegyezése más célokra.

A fent említett célokhoz hasonló okokból a TCL felhasználhatja az Ön személyes adatait. A célkitűzések következetességének megítélésekor figyelembe vesszük a vonatkozó jogszabályokban meghatározott normákat, beleértve az ésszerű elvárásokat. Más szavakkal, a fenti célokra a személyes adatokat nem megfelelő és / vagy túlzott másodlagos célokra lehet felhasználni.

 

A jogai

Az EGT és az Egyesült Királyság tagállamainak adatvédelmi törvényei számos törvényes jogot biztosíthatnak Önnek az Önről tárolt személyes adatokkal kapcsolatban. Ezek a jogok a következőket foglalhatják magukban:

 

·  A személyes adatokhoz való hozzáférés kérésének és az esetleges hibák kijavításának joga.

Az általunk kezelt személyes adatok másolatának kéréséhez és továbbításához való jog;

Jogunk arra, hogy bizonyos körülmények között töröljük az Ön személyes adatait. Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhatnak olyan körülmények, amikor Ön személyes adatainak törlését kéri tőlünk, de törvényileg jogosultak vagyunk ezek megőrzésére;

·  Az Ön személyes adatainak kezelésével szembeni tiltakozás joga, valamint az, hogy korlátozzuk, bizonyos körülmények között. Ismételten előfordulhatnak olyan körülmények, amikor Ön tiltakozik személyes adatainak feldolgozásával szemben, vagy arra kér bennünket, hogy korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását, de törvényileg jogosultak vagyunk az Ön személyes adatainak feldolgozására és/vagy a kérés elutasítására;

·  Jogában áll bármikor visszavonni az Ön személyes adatainak feldolgozásához adott hozzájárulását;

·  Panasz benyújtásának joga a Felügyeleti Hatósághoz (amelynek részletei itt találhatók: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en az EGT esetében és  https://ico.org.uk/make-a-complaint/ panasz benyújtása/ az Egyesült Királyság számára), ha úgy gondolja, hogy jogait megsértettük..

 

Kiskorúak

Ha Ön 13 és 16 év közötti, és az EGT vagy az Egyesült Királyságban él, engedélyre van szüksége. Győződjön meg róla, hogy törvényes engedélyt adott-e az országa adatvédelmi jogszabályainak megfelelően, szülő vagy gondviselő engedélye nélkül. Ellenőrizhetjük életkorát, és engedélyt kaphatunk a szüleitől.

 

Személyes adatok továbbítása

Személyes adatainak az EGT -n vagy az EK kívüli továbbításával biztosítani fogjuk, hogy azok az Ön személyes adatainak az EGT -ben vagy az EK történő feldolgozásának módjával összhangban legyenek védve, és megfelelő szintű védelmet biztosítsunk az alábbi módszerek egyikével:

 

·  A harmadik országot / régiót, ahová személyes adatait továbbítja, jóváhagyta az Európai Bizottság vagy az Egyesült Királyság államtitkára (ha van ilyen) a megfelelő védelem biztosítása érdekében;

·  Az importőr és az exportőr aláírja az Európai Bizottság vagy az Egyesült Királyság külügyminiszterének által jóváhagyott „standard szerződéseket” (adott esetben); vagy

Adott esetben a TCL eltérhet a vonatkozó jogszabályokban előírt sajátos körülményektől, például az általa kért szolgáltatások nyújtásától a javára szóló szerződések megkötése céljából, valamint ha fontos közérdek és a megfelelő körülményeket alkalmaztak, védve a jogi igényeket.

·  További részleteket kérhet arról, hogyan védjük személyes adatait az EGT-országon vagy az Egyesült Királyságon kívülre történő továbbítás esetén (beleértve a harmadik országbeli importőrökkel kötött szabványos szerződési feltételek másolatát is), ha kapcsolatba lép velünk a „ Kapcsolatfelvétel” fülnél.

 

Kaliforniai kiegészítés

A Kaliforniai Adatvédelmi Jogai

Az elmúlt 12 hónap során gyűjtöttük a TCL globális adatvédelmi nyilatkozatában felsorolt típusú személyes adatokat.

 

Az Egyesült Államokban található Kaliforniai polgárok részére, az „Ön jogai” részben említett jogok mellett, 2020. január 1.-től a következő jogok illetik meg:

 

·  A tudás joga. Megteheti, hogy információt kérvényez a Személyes Információ kategóriáiról és speciális részeiről, melyeket önről gyűjtöttünk össze, emellett a források kategóriájáról, melyekről ezeket összegyűjtöttük, az információ gyűjtésének célja és a Személyes Információi eladása vagy közzététele üzleti célokból harmadik fél számára;

·  Az a jog, hogy a fent említett jogok gyakorlása miatt ne érje hátrányos megkülönböztetés; és

Bizonyos jogi kivételektől eltekintve Ön jogosult kérni személyes adatainak törlését.

 

Miután megkaptuk a kérését, ellenőrizni fogjuk, hogy e-mail címe megegyezik-e e-mail címével. Ha a biztonság javítása vagy a csalások megelőzése érdekében igazolnunk kell személyazonosságát, akkor további információkat kérhetünk (például az IMEI vagy az eszköz sorozatszáma). Az alkalmazandó törvények szerint meghatalmazott ügynökön keresztül pályázhat. Ahhoz, hogy az Ön nevében minősített ügynököt válasszunk a jogainak és opcióinak gyakorlásához, írásbeli engedély igazolását kérhetjük attól az ügynökötől vagy ügynökötől, akit kijelölt a jogainak az Ön nevében történő gyakorlására.

 

Emellett a Kaliforniai Polgárkönyv 1798.83 része engedélyezi Kaliforniai polgárok számára, hogy bizonyos információkat lekérjenek a Személyes Információk közzétételét illetően, melyeket harmadik fél számára teszünk közzé közvetlen marketingcélokra. Ezen kérvény megtételéhez kérjük, keressen fel minket az alul található elérhetőségen, és a kérvény tárgyának a „Shine the Light” sort adja meg.

 

A fenti “Kapcsolatfelvétel” részben található információk felhasználásával felveheti velünk a kapcsolatot jogainak gyakorlása érdekében. Egy megbízott ügynököt alkalmazhat arra, hogy a kérvényt az ön megbízottjaként beadja. A megbízott ügynököt a Kalifornia Állami Titkárságon regisztrálni kell. Megtagadhatjuk a kérvényt egy olyan ügynöktől, amely nem rendelkezik bizonyítékkal arról, hogy ön meghatalmazta azzal, hogy az ön helyében cselekedjen.