TCL Global personvernerklæringen

Denne personvernet er effektivt per 6. august, 2021.

 

Denne personvernerklæringen skisserer hvordan TCL og/eller dets tilknyttede selskaper og datterselskaper (samlet kalt "TCL" eller "vi") beskytter personopplysningene vi behandler relatert til deg (dine "personopplysninger"), hvilke typer personopplysninger vi samler inn om deg, hva vi gjør med dem, hvordan vi avslører dem og hvilke rettigheter du har i forbindelse med behandling av personopplysninger.

 

Takk for at du valgte TCL!

 

Når gjelder denne personvernerklæringen?

 

Denne personvernerklæringen brukes når vi behandler personopplysningene dine på grunn av din tilgang til og bruk av TCL-nettstedet (www.tcl.com), TCL smart-TV-produkter, SEMP-merkede enheter, TCL-smarttjenesteprogrammer (inkludert TCL-konto, TCL-kanal, TCL Home App, BrowserHere/T-Browser, TCL Live, TV Vakt, MagiConnect, Chat Nå, Smart Gallery, Reminder, vær, Spillsenter, Bevegelseskontroll og ekstern diagnose) og andre TCL-enheter, nettsteder eller programmer som kan referere til denne personvernerklæringen (samlet kalt "TCL-materialer").

 

Vennligst Se [Personvernerklæring for TCL-kommunikasjon] for mer spesifikk informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine når du får tilgang til og bruker Alcatel-nettstedene (inkludert www.alcatelmobile.com), TCL- og Alcatel-merkede telefoner, nettbrett, klokker, armbånd, bærbare enheter, rutere og andre applikasjoner eller tjenester levert av TCL Communication Technology Holdings Limited.

 

Denne personvernerklæringen gjelder også for vår behandling av personopplysninger om forretningskontakter i våre kunder, forretningspartnere, leverandører og andre organisasjoner som TCL har eller vurderer et forretningsforhold med.

 

For å finne ut mer, vennligst klikk på en av seksjonene nedenfor:

· Personopplysningene vi samler inn om deg.

· Bruk av dine personlige data

· Utlevering av din personlige informasjon til tredjepart

· Koblinger med tredjeparter

· Internasjonal overføring av personopplysninger

· Sikkerhet for dine personopplysninger

· Lagring av dine personlige data

· Dine rettigheter

· Produktspesifikke forhold

· Bruk av informasjonskapsler

· Kontakt oss

 

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i hvordan vi samler inn og bruker personopplysningene dine eller endringer i gjeldende lover regelmessig Enhver oppdatering til denne personvernerklæringen trer i kraft så snart den er publisert på vår hjemmeside https://www.tcl.com/no/nb. I tillegg kan vi også varsle deg om endringene i denne personvernerklæringen i henhold til gjeldende lover.

 

VED Å BESØKE NETTSTEDENE VÅRE, GI INFORMASJONEN DIN ELLER BRUKE TCL-MATERIALE, BEKREFTER DU AT DU HAR LEST OG FORSTÅTT PRAKSISEN SOM ER BESKREVET I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN.

 

Personopplysningene vi samler inn om deg.

 

Personvernet ditt er svært viktig for oss, så vi vil her forklare hvilke personopplysninger vi samler inn om deg. Vær oppmerksom på at hvis du ikke oppgir visse personopplysninger, kan det hende at TCL ikke kan oppnå noen formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen, og at du kanskje ikke kan bruke eller få tilgang til noe TCL-materiale.

 

Vi kan samle inn og behandle følgende personopplysninger om deg:

 

Informasjonen du gir oss. Dette inkluderer informasjon om deg som du gir oss ved å fylle ut skjemaer, legge inn informasjon på nettstedet vårt, opprette brukerkontoer eller ved å kommunisere med oss, enten ansikt til ansikt, via telefon, online, via e-post eller på annen måte, som er i stand til å identifisere deg eller for å gjøre deg identifiserbar avhengig av konteksten. Denne informasjonen inkluderer, uten begrensning, følgende:

 

o Personlig kontaktinformasjon: ditt navn, frakt, faktureringsadresse, e-postadresse, telefonnummer;

o For å overholde våre juridiske forpliktelser som kreves i henhold til gjeldende lover, kan vi også samle inn skattebetalernummeret ditt (CPF);

o Tilkoblingsinformasjon: brukernavn, passord, kallenavn;

o Demografisk informasjon: fødselsdato, kjønn;

o Betalingsinformasjon: dine debeteller kredittkortdetaljer, bankinformasjonen din eller annen finansiell og betalingsinformasjon;

o Annen informasjon om deg, for eksempel yrket ditt (f.eks. når du deltar i undersøkelsen vår), språk-, helse- og treningsdata; og

o Informasjon om TCL-materialer som du har og bruker, og bevis på at du kjøpte dem, når det er aktuelt.

 

Informasjon som vi samler inn eller genererer om deg.

 

Vi samler inn Internett, elektronisk aktivitet og annen informasjon automatisk fra enhetene og nettleserne du bruker. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:

 

o Detaljer om din bruk av TCL-Materialene;

o Nettstedet til enheten og tidssonen;

o Detaljer om din bruk av produktene vi leverer til deg, for eksempel nettleserhistorikk, søkehistorikk, sideklikk og aktiviteter når du bruker produktene eller tjenestene våre (f.eks. kan vi samle inn appen ved hjelp av tid når du bruker TCL Channel);

o IP-adressen, MAC-adressen, enhets-ID, terminal-ID, serienummer, IMEI-nummer, IMSI-nummer, reklame-ID (en unik bruker-ID tilordnet enhetene dine for reklameformål) og andre enhetsidentifikatorer eller enhetsspesifikk informasjon om TCL-materialene dine; geografisk posisjonsinformasjon levert av enhetens GPS-signal eller kommunisert gjennom et Wi-Fi-tilgangspunkt og celletårn i nærheten mens du bruker noen tjenester og aktiverer posisjonsfunksjonen;

o feillogger, feilkoder og feilbeskrivelser og annen informasjon du gir om feil eller feil oppstått med et av TCL-utstyrene dine; og

o Steder der vi tilbyr ettersalgstjenester til deg, e-postene dine, telefonnummeret ditt, adressen, faksnummeret, chathistorikken eller opptak av telefonsamtaler mellom deg og supportpersonalet vårt.

 

Informasjon vi innhenter fra andre kilder.

 

Vi kan samle inn informasjon om deg fra tredjeparter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende:

 

o informasjon fra sosiale medienettverk;

o informasjon innhentet fra andre leverandører av produkter, tjenester, nettsteder og applikasjoner;

o Andre kommersielt eller offentlig tilgjengelige kilder (som tillatt i henhold til loven); og

o hvis du deltar i markedsundersøkelsesprogrammer organisert og / eller sponset av / på vegne av TCL, kan vi også samle informasjon fra tredjeparts nettsteder eller sosiale medienettverk i samsvar med personvernreglene på disse nettstedene respektive nettog sosiale medienettverk.

 

Vi kan også samle inn annen informasjon om deg, enheten din eller bruken av TCL-materiale på den måten som ble rapportert på tidspunktet for innsamling og / eller med din godkjenning i samsvar med gjeldende lover.

 

Vi vil ikke bevisst samle inn personopplysninger fra eller om barn under 13 år, eller minimumsalder tillatt i din jurisdiksjon, uten å gjøre det klart at slik informasjon bare skal gis godkjenning fra foreldre eller foresatte, hvis dette kreves av gjeldende lover. I tilfelle du mener at barnet ditt har gitt oss personopplysningene sine uten samtykke fra en forelder eller foresatt, kan du kontakte oss via e-postadressen som er beskrevet i Kontakt oss-delen nedenfor. TCL vil bare bruke personopplysninger som er relevante for eller fra barna så langt det er tillatt i henhold til gjeldende lover, og om nødvendig, bare med foreldres eller foresattes godkjenning. Hvis barnet ditt bruker tjenestene våre for barnelæring eller barnemodus, TCL-familieklokke eller andre TCL-produkter eller -tjenester for barn, gir vi deg en egen personvernerklæring med mer informasjon om metoden for beskyttelse av barns personopplysninger.

 

BRUK AV personopplysninger

Dine personopplysninger kan bli samlet inn, lagret, behandlet eller på annen måte brukt av oss på følgende måte og til følgende formal:

 

· For å levere, aktivere, verifisere og administrere våre produkter og tjenester du har kjøpt;

 

· For levering av programvareoppdateringer, vedlikeholdstjenester, teknisk støtte og ettersalgstjenester for TCL-materialer;

 

· For å hjelpe deg med å registrere og administrere TCL-kontoen din;

 

· For å tillate deg å laste ned og kjøpe våre produkter og tjenester som våre applikasjoner og tilknyttede nettsteder og / eller for å gi deg tilgang til tredjepartsapplikasjoner installert på enheten;

 

· å behandle betalingstransaksjoner eller ordrer for TCL-utstyr;

 

· For å kontakte deg i forhold til TCL-materialer, for eksempel i tilfelle TCL-materialer har endret eller presentert problemer;

 

· Å etablere, praktisere eller forsvare sine juridiske rettigheter eller med det formål å rettssaker;

 

· For beskyttelse mot og forebygging av svindel- og informasjonssikkerhetsrisikoer, og for å holde TCL-materiale sikkert, for eksempel å verifisere kontoene dine og identifisere, oppdage sikkerhetshendelser og bekjempe ondsinnede aktiviteter;

 

· For å svare på eventuelle klager eller spørsmål du kan reise i forbindelse med TCL-materialer, og for å forsvare og utøve våre juridiske rettigheter;

 

· For personlig tilpasning av TCL-materiale på forespørsel;

 

· Slik reparerer du funksjonalitet eller andre problemer for TCL-materialene.

 

· For evaluering og utvikling av nye funksjoner, teknologier og forbedringer på TCL-materialer;

 

· håndtere konkurranser, kampanjer, arrangementer, markedsundersøkelser, undersøkelser relatert til TCL-dokumenter;

 

· For å lette de interne formålene med TCL som revisjon, dataanalyse og forskning for å forbedre våre produkter, tjenester, brukeropplevelse og kundekommunikasjon;

 

· Å overholde alle gjeldende lover, forskrifter, pålegg og rettsavgjørelser og beslutninger fra kompetente myndigheter;

 

· å sende deg informasjon om TCL-materiale og hjelpe deg med å gjøre den informasjonen mer relevant for deg. Vi kan trenge ditt samtykke for visse markedsføringsaktiviteter. Vi har flere måter for deg å velge bort å motta visse kommunikasjoner fra oss. Hvis du ønsker å slutte å motta kommersiell kommunikasjon via e-post fra oss, kan du klikke på koblingen "Avmeld abonnement" nederst i e-posten og følge instruksjonene.

 

· For å vise personlig tilpasset annonsering av våre produkter og tjenester på TCL-nettstedet og vise personlig tilpasset annonsering på andre TCL-materialer. I tillegg kan våre annonseringspartnere vise ikke-personlig tilpasset annonsering på noen av våre produkter eller tjenester. Hvis de viser personlig tilpasset annonsering, får vi din eksplisitte forhåndsgodkjenning i henhold til gjeldende lover; og

 

· Andre formål med din godkjenning.

 

I den grad personopplysningene vi samler inn om deg anses som spesielle kategorier av personopplysninger eller sensitive personopplysninger i henhold til gjeldende lover, behandler vi slike data på grunnlag av din eksplisitte godkjenning, og du kan når som helst trekke tilbake din godkjenning til slik behandling. Imidlertid bør du være klar over at hvis du velger å gjøre det, kan det hende at vi ikke kan fortsette å tilby deg visse tjenester. Hvis du velger å trekke tilbake ditt samtykke, vil vi informere deg om de mulige konsekvensene; Hvis det er tillatt i henhold til gjeldende lover, kan vi også behandle spesielle kategorier av personopplysninger som du uttrykkelig offentliggjør eller for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav.

 

Delen "Produktspesifikke vilkår" nedenfor gir mer detaljert informasjon om personopplysningene vi samler inn og formålene vi bruker personopplysningene til i forbindelse med TCL's smart-TV, MagiConnect, TCL Home-applikasjon og TCL kanal.

 

I tilfelle du fungerer som et forretningskontaktpunkt for organisasjonen din for å kjøpe eller bruke TCL-materiale på vegne av organisasjonen din, kan vi samle inn navn, frakt, fakturering og / eller forretningsadresse, e-postadresse, telefonnummer og bruke personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å utføre ordinær forretningsdrift, for tilknyttede administrative formål eller til andre formål som er beskrevet ovenfor i avsnittet "Bruk av personopplysninger".

 

Utlevering av din personlige informasjon til tredjepart

Vi selger eller avslører ikke på annen måte den personlige informasjonen du har gitt oss, bortsett fra i tilfellene beskrevet i denne personvernerklæringen, slik de ble kommunisert til deg på tidspunktet for datainnsamling eller som '' de er beskrevet i eventuelle spesifikke personvernvarsler.

 

Vi kan røpe din personlige informasjon til TCL datterselskaper og datterselskaper under en eller flere av omstendighetene beskrevet nedenfor:

 

· for å hjelpe oss med å gi deg TCL-dokumenter;

 

· når vi markedsfører produkter og tjenester levert av TCL datterselskaper og / eller TCL tilknyttede selskaper; og

 

· For et av disse formålene som TCL behandler dine personopplysninger i kraft av denne personvernerklæringen.

 

Vi kan også dele dine personopplysninger med tredjeparter for å oppnå formålene i avsnittet "Bruk av personopplysninger" ovenfor, inkludert:

 

· I tilfelle salg av TCL virksomhet eller eiendeler med et annet selskap, fusjon eller andre betydelige transaksjoner, kan vi utlevere dine personopplysninger for due diligence og ved gjennomføring av transaksjonen;

 

· Vi kan dele annonserings-ID-en din (en unik bruker-ID gitt til enhetene dine for annonseringsformål) med våre annonseringspartnere for dem for å vise ikke-personlig tilpasset annonsering;

 

· hvis vi markedsfører produkter eller tjenester fra tredjepart, kan vi dele din personlige informasjon med disse tredjepartene;

 

· når du gir ditt samtykke til utlevering av din personlige informasjon til spesifikke og identifiserte tredjeparter eller kategorier av tredjeparter;

 

· tredjepartsagenter eller underleverandører (for eksempel leverandører av våre elektroniske datalagringstjenester) som vi leier for å hjelpe oss med å tilby våre tjenester og produkter til deg. Vi vil iverksette tiltak for å forplikte slike tredjeparter til å behandle dine personopplysninger i samsvar med bestemmelsene som er beskrevet i denne personvernerklæringen og i kraft av en konfidensialitetsplikt;

 

· til forretningspartnere som leverer produkter og / eller tjenester integrert eller utgjør en integrert del av TCL-dokumentene som vi gir deg. Disse tredjepartene vil være ansvarlige for hvordan du bruker personopplysningene dine i forhold til deres tjenester og produkter som beskrevet i en egen personvernerklæring gitt av dem, som du oppfordres til å bekrefte; og

 

· I den grad loven krever det, eller hvis vi er pålagt å utlevere personopplysningene dine for å overholde juridiske forpliktelser, etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter og/eller tredjeparter.

 

I tillegg til personopplysningene som finnes i denne personvernerklæringen, kan vi dele personopplysningene dine med tredjeparter når du tillater delingen.

 

Vær oppmerksom på at hvis du får tilgang til tredjepartstjenester – for eksempel sosiale medietjenester, tredjeparts enkeltpåloggingsverktøy, tredjepartsapplikasjoner, mobilplattformer og teleoperatører på enhetene dine – gjennom tjenestene våre, kan disse tredjepartstjenestene kunne samle inn informasjon om deg, inkludert informasjon om din aktivitet på produktene og tjenestene, og de kan varsle tilkoblingene dine om tredjepartstjenestene med hensyn til din bruk av produktet og tjenestene. , i samsvar med sine egne retningslinjer for personvern.

 

Koblinger med tredjeparter

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for personvernerklæringen eller innholdet på disse andre nettstedene, og denne kunngjøringen gjelder ikke dem. Du må lese nøye gjennom personvernreglene som er relevante for tredjeparters tjenester, og kontakte disse partene direkte hvis behovet oppstår.

 

Internasjonal overføring av personopplysninger

TCL deler dine personopplysninger internasjonalt med selskapene i konserngruppen for å utføre aktivitetene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Dessuten kan TCL underkontrahere behandlingen eller delingen av dine personopplysninger til tredjeparter som befinner seg utenfor ditt land. Når du bruker TCL-materiale, kan vi overføre, lagre og behandle informasjonen din i og utenfor ditt bostedsland, på en måte som samsvarer med denne personvernerklæringen. Din behandling av personopplysninger kan dermed også være underlagt andre lover enn de fra ditt land.

 

TCL tar egnede skritt for å sikre at overføring av personopplysninger skal utføres i samsvar med gjeldende personvernlover, og spesielt at kontraktsmessige, tekniske og organisatoriske tiltak vil være på plass, for eksempel uten begrensning, standard kontraktsklausuler vedtatt av EU-kommisjonen.

 

Sikkerhet for dine personopplysninger

Vi har tatt i bruk organisatoriske, fysiske og tekniske sikkerhetstiltak i samsvar med bransjestandarder for å beskytte den personlige informasjonen du gir og for å forhindre uautorisert tilgang, avsløring, bruk, endring, skade eller tap av data. Vi vil ta rimelige og praktiske skritt for å beskytte dine personopplysninger, inkludert følgende:

 

· Vi vil bruke SSL-protokollen og andre tekniske tiltak for å sikre kryptering av våre tjenester og produkter. Vi vil jevnlig gjennomgå vår informasjonssamling, lagring og behandlingspraksis (inkludert fysiske sikkerhetstiltak) for å forhindre uautorisert tilgang til systemet.

 

· Vi vil autorisere våre ansatte og personell fra tredjeparter til å få tilgang til dine personopplysninger på grunnlag av nødvendig kunnskap for å hjelpe oss med å behandle dine personopplysninger og levere tjenestene til deg. Disse ansatte og eksternt personell (av tredjeparter autorisert av oss) er underlagt kontraktsmessige konfidensialitetsforpliktelser.

 

· Sikkerheten til din personlige informasjon er ekstremt viktig for oss. Vi vil fortsette arbeidet med å beskytte personopplysningene dine og iverksette sikkerhetstiltak, for eksempel å gi krypteringsbeskyttelse for lagring og overføring av informasjon, for å forhindre at personopplysningene dine blir uautorisert tilgang, bruk eller avsløring.

 

· Vi vil på en forsvarlig måte velge forretningspartnere og tjenesteleverandører, og utføre kravene til beskyttelse av personopplysninger til forretningskontraktene mellom begge parter.

 

· Vi vil organisere opplæringskurs om sikkerhet og beskyttelse av personvern, tester og annonseringsaktiviteter for å gjøre ansatte oppmerksom på viktigheten av beskyttelsen av personopplysninger.

 

Vær imidlertid oppmerksom på at ingen dataoverføring over Internett kan garanteres å være 100%. Hvis vi blir oppmerksomme på brudd på sikkerhetssystemet vårt, vil vi handle i tide i samsvar med gjeldende lover.

 

OPPBEVARING AV PERSONOPPLYSNINGER

TCL beholder dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, og de vil bli slettet etter rimelig tid i samsvar med følgende kriterier:

 

· TCL beholder dine personopplysninger så lenge de trenger dem til formålene i avsnittet "Bruk av personopplysninger", som kan falle sammen med perioden som TCL har et kontinuerlig forhold til deg; og

 

· TCL beholder personopplysningene dine så lenge de må overholde en juridisk forpliktelse som de er underlagt eller forsvare krav mot oss.

 

Dine rettigheter

Lov om personvern kan gi deg en rekke juridiske rettigheter med hensyn til den personlige informasjonen vi har om deg. Lovene om databeskyttelse er ikke alle de samme, så disse rettighetene gjelder ikke overalt. Du kan se vedleggene om denne personvernerklæringen for mer informasjon om rettighetene dine i enkelte spesifikke jurisdiksjoner.

 

Vi anerkjenner imidlertid at din personlige informasjon kun er din, og at dette lar deg kontrollere hvordan vi bruker den. Dine rettigheter kan omfatte:

 

· retten til å be om tilgang til den personlige informasjonen som vi behandler om deg, inkludert retten til å innhente informasjon og en kopi av disse dataene;

 

· Retten til å be oss om å korrigere eller korrigere personopplysningene dine hvis de er unøyaktige eller ufullstendige;

 

· Retten til å be oss om å slette eller slette personopplysningene dine under visse omstendigheter. Vær oppmerksom på at det kan være omstendigheter der du ber oss om å fjerne eller slette personopplysningene dine, men vi har juridisk rett til å beholde dem;

 

· I tilfelle det er tillatt i henhold til gjeldende lover, har du rett til å sende inn en klage til det kompetente myndighetsorganet hvis du mener at noen av rettighetene dine har blitt krenket av oss.

 

Du kan utøve dine rettigheter ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen i seksjonen "Kontakt oss" nedenfor.

 

Det kan hende vi må bekrefte den verifiserbare forbrukerforespørselen din før du fullfører forespørselen din, og for eksempel kan det hende vi ber deg om å bekrefte datapunktene vi allerede har om deg. Vi vil bare bruke den personlige informasjonen som er gitt i en verifiserbar forbrukerforespørsel bare for å bekrefte identiteten til rekvirenten eller myndigheten som er tilgjengelig for dem for å sende forespørselen.

 

Produktspesifikke forhold

Denne personvernerklæringen gjelder generelt for hvordan vi bruker din personlige informasjon i forbindelse med våre produkter og tjenester. Vi kan også behandle ytterligere personlig informasjon om bestemte produkter eller tjenester.

 

Smart TV

Vi og våre tredjepartspartnere samler inn personlig informasjon om din bruk av Smart TV-produkter, for eksempel navn og varighet på videoene som er spilt, brukerfavoritter, de viste sidene og tidsbruken på disse sidene. Dette gjør at vi bedre kan forstå hvordan kundene våre bruker produktet og for å sikre at vi kan fortsette å gjøre forbedringer og tilpasse våre tjenester.

 

Vi kan samle inn personopplysninger i tilfelle du bruker kameraet eller mikrofonen til Smart TV-produktene dine. Når du for eksempel bruker kameraet (enten innebygd eller eksternt kamera) til å utføre direktesendte videochatter på Smart TV-produktene dine, kan vi samle inn data om TCL-kontoene dine, video- og lydchatloggen din, støtte data som er relevante for feilsøking og tilbakemeldinger som er relevante for bruken av tjenester.

 

Vi kan samle inn ytterligere personopplysninger for å tillate ekstern diagnose av problemer som oppstår med Smart TV-produktene dine. For eksempel kan vi samle inn sanntidsskjermbilder og informasjon om dataene som er lagret på Smart TV-produktene dine. Dette for å sikre at problemer med Smart TV-produktene dine kan løses så effektivt som mulig.

 

Smart TV-produktene fanger opp data om Amazon Alexa- eller Google Action-taleassistentfunksjonen på Smart TV-produktene dine. Denne informasjonen inneholder en beskrivelse av enheten, stemmen din, et ferdighetstoken og en talekommando. Når du bruker taleassistentfunksjonen, behandles stemmedataene dine av Google eller Amazon. Dataene dine blir direkte overført til Google eller Amazon. Ta kontakt med personvernerklæringen til Google eller Amazon for informasjon om videre behandling av dine personopplysninger av disse selskapene.

 

Våre tredjeparts annonseringspartnere kan bruke automatisk innholdsgjenkjenning (ACR) og annen teknologi for å samle inn TV-visnings- og bruksinformasjon for å opprette profiler av brukere og spesifisere de personlige annonsene som enhetene dine vil motta. Du kan kontrollere om du vil gi oss tillatelse til å aktivere datainnsamlingen av ACR ved å følge metoden på innstillingssiden til smart-TV-en din.

 

MagiConnect

Vi og våre tredjepartspartnere vil samle inn detaljer om din bruk av MagiConnect-applikasjonen, inkludert bruksvolumet du gjør av MagiConnect-applikasjonen (målt gjennom antall klikk du gjør) og valg av tjenester du gjør gjennom MagiConnect-applikasjonen. Vi gjør dette slik at vi forstår bedre din bruk av MagiConnect-applikasjonen og kan skreddersy utformingen av applikasjonen i henhold til dine preferanser.

 

TCL Home

Vi og våre tredjepartspartnere vil samle informasjon om din bruk av TCL Home-appen, for eksempel hvor mye bruk du bruker på TCL Home-appen, informasjon du har gitt gjennom live chat, og tjenestevalgene du tar gjennom TCL Home-appen. Vi gjør dette for å bedre forstå din bruk av TCL Home-applikasjonen, for å forbedre tjenestene våre og tilpasse presentasjonen av applikasjonen til dine preferanser.

 

For å gi deg tjenester som gjør det mulig for deg å koble til og administrere flere TCL-enheter og andre produsenters enheter som eies av deg, vil vi og våre tredjepartspartnere også samle inn følgende informasjon om deg: Wi-Fi- eller Bluetooth-informasjon, plassering, TCL-konto, enhetsinformasjon om telefonen din og informasjon om TCL-enhetene som skal kobles til.

 

TCL KANAL

TCL Kanal lar brukere søke etter innhold tilgjengelig på TCL Kanal ved å starte talestyringsfunksjonen på Roku TV. Når du bruker stemmekommandofunksjonen, blir taledataene dine behandlet direkte av Roku TV. Se personvernerklæringen til Roku TV for informasjon om videre behandling av stemmedataene dine.

 

Vi kan samle inn og behandle data relatert til Roku TV eller TCL-enheten du eier (for eksempel Enhetsmodellen, unik identifikator, merke, MAC-adresse, versjon av Roku-operativsystemet, region, IP-adresse, versjon av applikasjonen) og din bruk av TCL-kanalen (for eksempel klikkpostene og nettleserloggen din). Vi kan ansette tredjeparts prosessorer for å analysere disse dataene og etablere profiler på din bruk og preferanser. Vi gjør dette for å bedre forstå hvordan kundene våre bruker TCL Channel og for å gi deg anbefalinger om annet innhold som kan være av interesse for deg.

 

Bruk av informasjonskapsler

Vi, våre tredjeparts annonserings- og dataanalysepartnere bruker "informasjonskapsler" og lignende webteknologier, inkludert pikseltagger eller web beacons, ("automatiserte innsamlingsverktøy") for å støtte noen funksjoner i TCL-kontoen, smart-TV og andre nettsteder og applikasjoner som drives av oss. Automatiserte innsamlingsverktøy er kodestykker distribuert på enheten din. De automatiserte innsamlingsverktøyene gjør det mulig for nettstedet å gjenkjenne nettleseren eller enheten din under du besøker TCL-nettstedet / applikasjonen eller når du går tilbake til TCL-nettstedet / applikasjonen. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst se retningslinjene for informasjonskapsler som kan bli funnet her: https://www.tcl.com/no/nb/cookiespolicy.html

Vi bruker to typer automatiserte innsamlingsverktøy: "øktinformasjonskapsler" og "vedvarende informasjonskapsler".

 

En økt informasjonskapsle utløper etter at du har lukket nettleseren. En økt informasjonskapsle identifiserer deg under surfeøkten din ved å tilordne et tilfeldig generert unikt identifikasjonsnummer til enheten din. Vi bruker øktinformasjonskapsler:

 

· For å tillate oss å levere produkter og tjenester til deg og administrere transaksjoner. Vi kan for eksempel distribuere en informasjonskapsel for å huske varene du har lagret i en online handlekurv; og

 

· for visse formål med innholdsstyring og redigering.

 

Vedvarende informasjonskapsler utløper ikke når du lukker nettleseren. Vi bruker vedvarende informasjonskapsler:

 

· å registrere om en besøkende er koblet til TCL-kontoen;

 

· Å registrere tidspunktet når en besøkende på TCL-kontoen eller et annet TCL-nettsted eller en applikasjon gir sitt samtykke til vår bruk av informasjonskapsler;

 

· for ytelse og designformål. Vi kan for eksempel bruke informasjonskapsler for å finne ut hvilke deler av nettstedene eller applikasjonene våre som er populære, og for å finne ut hvordan du kan forbedre funksjonaliteten deres;

å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse det du ser. Vi kan for eksempel bruke informasjonskapsler for å registrere brukerpreferanser og for å sikre at mer relevant nettstedeller applikasjonsinnhold (inkludert annonseinnhold) blir gitt til brukerne;

 

· å tillate oss, så vel som tredjepartspartnere som vi jobber med, å kringkaste reklame eller tilpasse markedsføringsmeldingene du har avtalt å motta. Vi kan for eksempel bruke informasjonskapsler for å registrere produktene og tjenestene du kjøper eller er interessert i, og bruke tredjeparts tjenester for å tillate levering av relevante annonser på vår hjemmeside eller applikasjoner og på d andre nettsteder eller applikasjoner basert på denne informasjonen; og

 

· for visse formål med innholdsstyring og redigering.

 

Metoden for å administrere automatiserte innsamlingsverktøy

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du konfigurere nettleseren din til å avvise informasjonskapsler eller varsle deg når en cookie er plassert på enheten din. Du kan også slette informasjonskapsler så snart du forlater TCL-kontoen eller andre TCL-nettsteder eller applikasjoner. Selv om du ikke trenger å godta informasjonskapsler når du besøker TCL-kontoen, hvis du konfigurerer nettleseren din til å avvise informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke alle funksjonene og funksjonaliteten til TCL-kontoen eller et annet TCL-nettsted / -program.

 

For eksempel vil Hjelp-delen av verktøylinjen i de fleste nettlesere informere deg om metoden for å forhindre at nettleseren din godtar nye informasjonskapsler, hvordan du får nettleseren til å varsle deg når du mottar et nytt automatisert innsamlingsverktøy, og hvordan du helt deaktiverer automatiserte innsamlingsverktøy. Når det gjelder noen av de populære nettleserne, kan du finne mer informasjon ved å klikke på følgende relaterte lenker: Google ChromeMicrosoft EdgeMozilla FirefoxMicrosoft Internet ExplorerOpera och Apple Safari.

 

Der det kreves av gjeldende lover, vil vi gi deg et cookie-banner første gang du besøker nettstedet/applikasjonen vår som tolker hvilken type automatiserte innsamlingsverktøy vi bruker, og som ber om din godkjenning for noen av de automatiserte innsamlingsverktøyene vi bruker.

 

personopplysninger som samles inn av automatiserte innsamlingsverktøy

Vi bruker personopplysningene som samles inn gjennom automatiserte innsamlingsverktøy for formålene som er beskrevet ovenfor (inkludert i avsnittet "Bruk av personopplysninger"). For de informasjonskapslene der vi ber om din godkjenning for å distribuere dem, avhenger vi også av din godkjenning som det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger som samles inn gjennom disse informasjonskapslene.

 

For amerikanske brukere tilbyr Initiativ for nettverksannonsering også et middel til å velge bort en rekke informasjonskapsler for annonsering. Vennligst se https://www.networkadvertising.org for mer informasjon. Vær oppmerksom på at bortmelding ikke betyr at du ikke lenger vil motta online-annonsering. Dette betyr at virksomheten eller bedriftene du har gitt opp, ikke lenger vil publisere annonser som samsvarer med dine preferanser og bruksmønstre.

Nettstedet vårt gjenkjenner for øyeblikket ikke automatiserte signaler fra nettlesere angående sporingsmekanismer, som kan inneholde "Ikke spor" instruksjoner.

 

Kontakt oss

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om innsamling, bruk, utlevering, overføring eller behandling av dine personopplysninger eller praksisen til noen av rettighetene som er oppført ovenfor, kan du kontakte oss gjennom de spesifikke kanalene som er angitt nedenfor.

 

For EEA-innbyggere er vår representant i Den europeiske union TCL Europe, hvis kontorer ligger i 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy-Les-Moulineaux, Frankrike.  Kontakt oss via privacy_dpo@tcl. com.

For innbyggere i Storbritannia er vår representant i Storbritannia TCL Electronics UK Limited, som har hovedkontor i andre etasje, kontor 201, The Porter Building, 1 Brunel Way, Slough, Berkshire, Storbritannia, SL1 1FQ. Kontakt oss via privacy_dpo@tcl. com.

For brukere i India er vår klagesjef i India Mr. Sudhansu Sahu og kan kontaktes på privacyqueryindia@tcl. com.

For brukere i USA er TCL datterselskaper TTE Technology, Inc. hvis adresser og kontakter er oppført nedenfor:

TTE Technology, Inc.

 

1860 Compton Ave. Korona

 

CA 92881

 

Kontakt oss via e-post til consumerdata@tcl. com, eller ved å ringe vårt avgiftsfrie nummer på 1-877-300-8837

 

Når det gjelder brukere i Brasil, er TCL datterselskap Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A. (Tax Payer Number 24.227.491/0001-76), hvis adresse og relevant kontakt er skissert nedenfor:

Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.

 

Avenida Arnaldo Rojek, nº 01, Rua 4, Galpão C - parte 2, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP: 07.786-900

 

Kontakt oss via e-post til privacidade@semptcl.com.br, eller ved å ringe +55 (11) 3004-7570.

 

For brukere i Kina og andre regioner i verden er datakontrolleren selskapet Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd. , hvis adresse er 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road , Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong-provinsen, Kina.

 

VEDLEGG TIL BRASIL

(Denne økten trer i kraft fra datoen for ikrafttredelse av LGPD)

 

Generell oversikt

Bestemmelsene i dette vedlegget gjelder utelukkende for behandling av personopplysninger som aktiveres i henhold til brasiliansk lovgivning, spesielt lov n. 13.709/2018 som endret ("LGPD"). I tilfelle motsetning mellom bestemmelsene som er beskrevet i hovedteksten i TCL Global Privacy Notice og dette vedlegget, skal bestemmelsene i dette vedlegget ha enerett som utelukkende gjelder for behandlingsaktivitetene som er underlagt brasiliansk lov.

 

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

Behandlingen av personopplysninger kan utføres i samsvar med ett av følgende hovedrettslige grunnlag: (i) overholdelse av en juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse fra TCL; (ii) kontraktsbehov; (iii) utøvelse av juridiske rettigheter i rettslige, administrative eller voldgiftssaker; (iv) beskyttelse av liv og helse; (v) legitim interesse for TCL eller tredjeparter; og (vi) beskyttelse av kreditt .

 

Oppgave

Når du besøker nettstedene våre, presenterer personopplysningene dine eller bruker TCL-materiale, erklærer du din kunnskap om innsamling, bruk, overføring, overføring, klassifisering, tilgang, lagring, endring, kommunikasjon, avsløring, sletting eller annen behandlingsaktivitet i forbindelse med dine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

 

Konfidensialitet av personopplysninger og ditt ansvar

TCL utøver det best for å beskytte dine personopplysninger. Du er ansvarlig for alle aktivitetene under innlogging og passord som er relevante for TCL Materiale. Hvis du ved et uhell tror at kontoinformasjonen din er uautorisert, kan du kontakte oss som beskrevet i avsnittet "Kontakt oss".

 

Dine rettigheter

Gjeldende regler og lovgivning gir deg følgende rettigheter: (i) rett til å bekrefte eksistensen av behandlingsaktiviteter som er relevante for dine personopplysninger; (ii) rett til innsyn; (iii) rett til å korrigere uriktige, ufullstendige eller utdaterte personopplysninger; (iv) rett til å være anonym, blokkere eller ekskludere unødvendige eller overdrevne personopplysninger, eller av personopplysninger behandlet i strid med gjeldende lovgivning; (v) rett til bærbarhet; (vi) rett til å ekskludere personopplysninger som ikke lenger er nødvendige for formålene som samles inn, men for tilfeller der oppbevaring av personopplysningene er nødvendig og tillatt i henhold til loven; (vii) rett til å få informasjon om de private og offentlige enhetene som personopplysningene dine ble delt med; (viii) informasjon om konsekvensene av å avvise godkjenning; (ix) rett til å trekke tilbake godkjenning; (x) rett til å fremlegge begjæring til den brasilianske nasjonale databeskyttelsesmyndigheten (ANPD) som er relevant for behandlingen av personopplysninger; og (xi) rett til å nekte behandling av personopplysninger på grunn av manglende samsvar med gjeldende lovgivning.

 

Automatisert beslutning og profilering

Automatisert beslutning er beslutninger som er basert på bruk av algoritmer og dataprogrammer uten menneskelig innblanding.

 

Andre den andre hånden, profilering innebærer analyser av noen personlige aspekter, for eksempel interesser, preferanser, atferd, beliggenhet, gjennom automatisert behandling av personopplysninger med statistiske prosesser. Som et resultat av denne behandlingen kan vi sende deg målrettet kommunikasjon, gi mer relatert informasjon på plattformene våre som vi tror kan være av interesse.

 

Du har rett til å be om gjennomgang av en beslutning som utføres i automatisert behandling av informasjon

 

Kontrolleren

Behandlingsansvarlig er Shenzhen TCL New Technology Co, Ltd, med sin adresse på 9F Bygning D4, Internasjonal E-By, No. 1001 Zhongshanyuan Vei, Xili Gate, Nanshan Distrikt, Shenzhen By, Guangdong-provinsen, Kina, med mindre annet finnes i en bestemt personvernerklæring.

 

For å kontakte TCL's DPO, vennligst send en e-post til privacidade@semptcl.com.br eller ved å ringe vår gratis linje på +55 (11) 3004-7570.

 

Du har også rett til å fremlegge en begjæring til ANPD i forbindelse med din databehandling For det, vennligst kontakt ANPD direkte.

 

VEDLEGG TIL DET EUROPEISKE ØKONOMISKE SAMARBEIDSOMRÅDET

(EEA) OG STORBRITANNIA (STORBRITANNIA)

 

BRUK AV personopplysninger

Dine personopplysninger kan samles inn, lagres, behandles eller på annen måte brukes av oss på følgende måter og for følgende formål og rettslig grunnlag:

 

1. For å utføre en kontrakt med deg og for å gi deg TCL-materialer;

 

· For å levere, aktivere, verifisere og administrere våre produkter og tjenester du har kjøpt;

 

· For levering av programvareoppdateringer, vedlikeholdstjenester, teknisk støtte og ettersalgstjenester for TCL-materialer;

 

· For å hjelpe deg med å registrere og administrere TCL-kontoen din;

 

· for å tillate deg å laste ned og kjøpe våre produkter og tjenester som våre applikasjoner og tilknyttede nettsteder og / eller for å gi deg tilgang til tredjepartsapplikasjoner installert på enheten;

 

· å behandle betalingstransaksjoner eller ordrer for TCL-utstyr;

 

· For å kontakte deg i forhold til TCL-materialer, for eksempel i tilfelle TCL-materialer har endret eller presentert problemer;

 

2. Å overholde en juridisk forpliktelse som vi er underlagt;

 

· Å overholde alle gjeldende lover, forskrifter, pålegg og rettsavgjørelser og beslutninger fra kompetente myndigheter;

 

· For beskyttelse mot og forebygging av svindel- og informasjonssikkerhetsrisikoer, og for å holde TCL-materiale sikkert, for eksempel å verifisere kontoene dine og identifisere, oppdage sikkerhetshendelser og bekjempe ondsinnede aktiviteter;

 

3. TCL har legitim interesse i innsamling og behandling av dine personopplysninger;

 

· Å etablere, praktisere eller forsvare sine juridiske rettigheter eller med det formål å rettssaker;

 

· å svare på enhver klage eller spørsmål du måtte stille i forbindelse med TCL-dokumenter, og å forsvare og utøve juridiske rettigheter;

 

· For personlig tilpasning av TCL-materiale på forespørsel;

 

· Slik reparerer du funksjonalitet eller andre problemer for TCL-materialene.

 

· For evaluering og utvikling av nye funksjoner, teknologier og forbedringer på TCL-materialer;

 

· håndtere konkurranser, kampanjer, arrangementer, markedsundersøkelser, undersøkelser relatert til TCL-dokumenter;

 

· For å lette de interne formålene med TCL som revisjon, dataanalyse og forskning for å forbedre våre produkter, tjenester, brukeropplevelse og kundekommunikasjon;

 

· Å utvikle våre opplæringsprosesser og systemer;

 

· For gjennomføring av forretningsplanlegging, rapporter og etablering av spådommer;

 

· For å overholde kontraktsforpliktelser som skyldes tredjeparter;

 

· å sende deg informasjon om TCL-materiale og hjelpe deg med å gjøre den informasjonen mer relevant for deg. Vi kan trenge ditt samtykke for visse markedsføringsaktiviteter. Vi har flere måter for deg å velge bort å motta visse kommunikasjoner fra oss. Hvis du ønsker å slutte å motta kommersiell kommunikasjon via e-post fra oss, kan du klikke på koblingen "Avmeld abonnement" nederst i e-posten og følge instruksjonene; og

 

· for visning av ikke-personlig tilpasset annonsering.

 

4. Andre formål med din informerte godkjenning.

 

TCL kan bruke dine personopplysninger til formål som er i samsvar med formålene nevnt ovenfor. Når vi vurderer om et formål er kompatibelt, vil vi ta hensyn til kriteriene som er beskrevet i gjeldende lover, inkludert dine rimelige forventninger. Med andre ord kan personopplysninger brukes til ikke-motstridende og/eller overdrevne sekundære formål i forhold til ovennevnte formal

 

Dine rettigheter

 

Databeskyttelseslover i medlemsstatene i EEA og Storbritannia kan gi deg en rekke juridiske rettigheter i forhold til personopplysningene vi har om deg. Disse rettighetene kan omfatte:

 

· Retten til å be om tilgang til personopplysningene vi behandler angående deg og be oss om å korrigere unøyaktigheter i denne informasjonen.

 

· Retten til å be om en kopi og overføre personopplysninger som vi behandler om deg;

 

· Retten til å be oss om å slette eller slette personopplysningene dine under visse omstendigheter. Vær oppmerksom på at det kan være omstendigheter der du ber oss om å fjerne eller slette personopplysningene dine, men vi har juridisk rett til å beholde dem;

 

· retten til å gjøre innvendinger mot behandlingen av din personlige informasjon og retten til å be om at vi begrenser dem under visse omstendigheter. Igjen, det kan være omstendigheter der du tar til motmæle mot vår behandling av din personlige informasjon, eller ber om at vi begrenser den, men vi har lovlig autorisasjon til å fortsette å behandle din personlige informasjon og / eller å avslå denne forespørselen;

 

· retten til når som helst å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av din personlige informasjon.

 

· Retten til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten (detaljer som du finner her: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en for EØS, og https://ico.org.uk/make-a-complaint/ for Storbritannia) hvis du tror at noen av dine rettigheter har blitt krenket av oss.

 

Mindreårige

Hvis du er mellom 13 og 16 år gammel, bor du i EØS eller Storbritannia, og vi ber om ditt samtykke, sørg for at du i henhold til landets databeskyttelseslover kan gi gyldig samtykke uten autorisasjon fra dine foreldrene eller vergen. Vi vil bekrefte alderen din og kan be om samtykke fra foreldre/foresatte.

 

Overføring av personopplysninger

Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EEA eller Storbritannia, vil vi sørge for at de er beskyttet på en måte som er i samsvar med hvordan personopplysningene dine vil bli beskyttet av oss i EEA eller Storbritannia, og et passende beskyttelsesnivå vil bli sikret, gjennom en av følgende mekanismer:

 

· Det tredje landet der vi overfører dine personopplysninger har blitt anerkjent som i stand til å sikre et passende beskyttelsesnivå ved en beslutning fra EU-kommisjonen eller Storbritannias utenriksminister, der det er aktuelt;

Importøren og eksportøren har signert "standard kontraktsklausuler" godkjent av EU-kommisjonen eller Storbritannias utenriksminister, der det er aktuelt; eller

 

· Når det er aktuelt, kan TCL også dele dataene i samsvar med unntak av unntak for spesifikke situasjoner som er beskrevet i henhold til gjeldende lover, for eksempel levering av tjenester forespurt av deg, for å inngå eller gjennomføre en kontrakt i din interesse, med din eksplisitte godkjenning, som nødvendig av viktige grunner av offentlig interesse, og om nødvendig for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav.

 

Du kan be om ytterligere detaljer om hvordan personopplysningene dine er beskyttet av oss i tilfelle overføring utenfor et EEA-land eller Storbritannia (inkludert en kopi av standard kontraktsklausuler utført med importører i det tredje landet) ved å kontakte oss som beskrevet i avsnittet "Kontakte oss" nedenfor.

 

ANNEX AV CALIFORNIA

Dine personvernrettigheter i California

 

I løpet av de siste 12 månedene har vi samlet inn kategorier av personopplysninger som er beskrevet i TCL Global personvernerklæring.

 

For bare innbyggere i California, i tillegg til rettighetene nevnt ovenfor i delen "Dine rettigheter", fra 1. januar 2020, har du rett til rettighetene nedenfor:

 

· retten til å vite. Du kan be om informasjon om kategoriene og spesifikke personopplysninger vi har samlet om deg, samt kildekategoriene denne informasjonen er samlet inn fra, formålet som den blir samlet inn i og hvilke salg eller utlevering til tredjepart av din personlige informasjon til kommersielle formål;

 

· retten til ikke å bli diskriminert for utøvelse av en av rettighetene nevnt ovenfor; og

 

· med forbehold om visse juridiske unntak, har du rett til å be om sletting av dine personlige opplysninger.

 

Når vi har mottatt forespørselen din, vil vi bekrefte den ved å sjekke om e-postadressen til forespørselen er den samme som e-postadressen som brukes til å registrere kontoen din. Vi kan be om ytterligere informasjon (for eksempel IMEI-nummeret ditt eller serienummeret til enheten din) hvis vi trenger å bekrefte identiteten din ytterligere for å fremme sikkerhet eller beskyttelse mot svindel. Du kan ha rett til, i samsvar med gjeldende lov, å sende inn en forespørsel gjennom en autorisert agent. For å utnevne en autorisert agent til å praktisere dine rettigheter og valg på dine vegne, kan vi be om et bevis på at du har gitt en slik agent fullmakt eller på annen måte agenten har gyldig skriftlig tillatelse til å utøve rettigheter på dine vegne.

 

I tillegg tillater seksjon 1798. 83 i California Civil Code brukere som er bosatt i California å be om visse opplysninger om utlevering av deres personopplysninger til tredjepart for direkte markedsføringsformål. For å komme med en slik forespørsel, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor og skrive "Shine the Light" i emnelinjen i forespørselen din.

 

Du kan praktisere rettighetene dine ved å kontakte oss ved å bruke detaljene som er beskrevet i delen "Kontakte oss" ovenfor. Du kan utpeke en autorisert agent til å sende en forespørsel på dine vegne. Denne autoriserte agenten må være registrert i California utenriksminister. Vi kan avslå en forespørsel fra en agent som ikke fremlegger bevis for at han er autorisert av deg til å handle på dine vegne.