Această notificare de confidențialitate este eficientă începând cu 20 decembrie 2021.

 

Această Notificare privind confidențialitatea descrie modul în care TCL și/sau afiliații și filialele sale (colectiv „TCL” sau „noi”) protejează datele personale pe care le procesăm referitoare la dvs. („datele dvs. personale”), ce tipuri de date personale colectăm despre dvs., ce facem cu ele, cum le dezvăluim și ce drepturi aveți în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Vă mulţumim pentru că aţi ales TCL!

 

Când se aplică această Notificare de Confidențialitate?

Această Notificare privind confidențialitatea se aplică atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal ca urmare a accesului și utilizării dvs. a site-ului web TCL (www.tcl.com), a produselor TCL smart TV, a dispozitivelor cu marca SEMP, a aplicațiilor de servicii inteligente TCL (inclusiv Contul dvs. TCL, Canalul TCL, Aplicația TCL Home, a browserului BrowserHere/T-Browser, a aplicaţiilor TCL Live, TV Guard, MagiConnect, Chatează Acum, Galeria inteligentă, Memento, Vremea, Centrul de jocuri, Control gestual și Diagnostic de la distanță) și a altor dispozitive TCL, site-uri web sau aplicații care pot face referire la această Notificare privind confidențialitatea (colectiv „Materiale TCL”).

 

Vă rugăm să consultați [Politica de confidențialitate TCL privind comunicarea] pentru informații mai specifice despre modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal atunci când accesați și utilizați site-urile web Alcatel (inclusiv www.alcatelmobile.com), telefoane, tablete, ceasuri, brățări, dispozitive portabile, routere de marca TCL și Alcatel și alte aplicații sau servicii furnizate de TCL Communication Technology Holdings Limited.

 

TRUSTe

 

Această Notificare privind confidențialitatea se aplică inclusiv prelucrării noastre a datelor personale a contractelor de afacere între clienții, partenerii de afacere și furnizorii noștri și a altor altor organizații cu care TCL are sau are în vedere o relație de afaceri.

 

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să faceți clic pe oricare dintre secțiunile de mai jos:

 

·  Datele personale pe care le colectăm despre dvs.

·  Utilizările datelor dvs. personale

·  Divulgarea informațiilor dvs. personale către terți

·  Link-uri terță parte

·  Transferuri internaționale de date cu caracter personal

·  Securitatea datelor dvs. personale

·  Păstrarea datelor dvs. personale

·  Drepturile dvs.

·  Termeni specifici produsului

·  Utilizarea cookie-urilor

·  Contactându-ne

 

Putem actualiza această Notificare privind confidențialitatea în mod regulat pentru a reflecta modificările felului în care colectăm și folosim datele dvs. personale sau modificările din legile relevante. Orice actualizare a acestei Notificări de confidențialitate va fi de asemenea actualizată postarea sa pe site-ul nostru web la https://www.tcl.com/ro/ro . În plus, este posibil să vă trimitem și un mesaj pentru a vă informa despre modificările aduse acestei Notificări privind confidențialitatea în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

VIZITÂND SITE-URILE NOASTRE WEB, OFERIND INFORMAȚIILE DVS. SAU UTILIZÂND MATERIALELE TCL, CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT ȘI AȚI ÎNȚELES PRACTICILE DESCRISE ÎN ACEASTĂ NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE.

 

Datele personale pe care le colectăm despre dvs.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi, așa că vă explicăm aici ce date personale colectăm despre dvs. Vă rugăm să rețineți că, dacă nu furnizați anumite informații personale, este posibil ca TCL să nu poată îndeplini anumite scopuri prezentate în această Notificare privind confidențialitatea și este posibil ca dvs. să nu puteți utiliza sau accesa anumite Materiale TCL.

 

Putem colecta și prelucra următoarele date personale despre dvs.

 

Informațiile pe care ni le furnizați. Aceasta include informații despre dvs. pe care ni le dați prin completarea formularelor, introducerea de informații pe site-ul nostru web, crearea de conturi de utilizator sau comunicarea cu noi, fie față în față, telefonic, online, prin e-mail sau prin ori care altă formă, prin care este posibil să fiți identificat sau să deveniți identificabil în funcție de context. Aceasta informații include, fără limitare, următoarele:

 

·  Informații personale de contact: numele dvs., informații despre livrare, facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon;

·  Pentru a ne respecta obligațiile legale impuse de legile aplicabile, este posibil să colectăm și numărul dvs. de identificare fiscală (CPF);

·  Informații de conectare: nume de utilizator, parolă, poreclă;

·  Informații demografice: data nașterii, sex;

·  Informații de plată: detaliile cardului dvs. de debit sau de credit, detalii bancare sau alte informații de plată și financiare;

·  Alte informații despre dvs., cum ar fi ocupația dvs. (de exemplu, atunci când participați la sondajul nostru), date despre limbă, sănătate și activitate fizică; și

·  Informații despre materialele TCL pe care le dețineți și le utilizați și dovada că le-ați achiziționat, atunci când este cazul.

 

Informații pe care le colectăm sau le generăm despre dvs.

Colectăm în mod automat activitatea de navigare pe internet, activitatea electronică și alte informații de pe dispozitivele și browserele pe care le utilizați. Aceasta include, fără limitare, următoarele:

 

·  Detalii despre utilizarea dvs. a materialelor TCL;

·  Locația dispozitivului dvs. și fusul orar;

·  Detalii despre utilizarea dvs. de către produsele pe care vi le furnizăm, cum ar fi istoricul de navigare, istoricul căutărilor, clicurile pe pagină și activitățile dvs. atunci când folosiți produsele sau serviciile noastre (de exemplu, putem colecta timpul de rulare a aplicației atunci când utilizați Canalul TCL);

·  Adresa IP, adresa MAC, ID-ul dispozitivului, ID-ul terminalului, numărul de serie, numărul IMEI, numărul IMSI, ID-ul de publicitate (un ID de utilizator unic atribuit dispozitivelor dvs. în scopuri publicitare) și orice alt identificator de dispozitiv sau informații specifice dispozitivului despre Materialele dvs. TCL; informații de geolocalizare furnizate de semnalul GPS al dispozitivului dvs. sau comunicate prin punctele de acces Wi-Fi și prin antenele celulare în apropiere în timp ce utilizați servicii specifice și porniți funcția de geolocalizare;

·  Jurnale de erori, coduri de erori și descrieri de erori și alte informații pe care le furnizați referitoare la defecțiuni sau defecte experimentate cu oricare dintre materialele dvs. TCL;

·  Atunci când vă oferim servicii post-vânzare, colectăm e-mailurile dvs., numărul de telefon, adresa, numărul de fax, istoricul chat-ului sau înregistrările conversațiilor telefonice dintre dvs. și personalul nostru de asistență.

 

Informații pe care le obținem din alte surse.

Este posibil să colectăm informații despre dvs. de la parteneri terți. Aceasta include, fără limitare, următoarele:

 

·  Informații din rețelele de socializare;

·  adresa, face curte· Informații obținute de la alți furnizori de produse, servicii, site-uri web și aplicații;

·  Alte surse disponibile comercial sau public (conform legii); și

·  Dacă luați parte la programe de sondaje de piață organizate și / sau sponsorizate de / în numele TCL, putem colecta și informații de pe site-uri web terțe sau rețele de socializare, în conformitate cu politicile de confidențialitate ale respectivelor site-uri web și a rețelelelor de social media.

 

De asemenea, putem colecta alte informații despre dvs., dispozitivul dvs. sau utilizarea Materialelor TCL în modul informat în momentul colectării și/sau cu consimțământul dvs. în conformitate cu legile aplicabile.

 

Nu vom colecta cu bună știință nicio informație personală despre copiii cu vârsta sub 13 ani fără a clarifica faptul că aceste informații ar trebui furnizate numai cu consimțământul părinților sau al tutorelui, dacă acest lucru este cerut de legile aplicabile. Dacă credeți că copilul dvs. ne-a consemnat datele sale personale fără acordul părintelui sau tutorelui, vă rugăm să ne contactați prin adresa de e-mail furnizată în secțiunea Informații de contact de mai jos. TCL va utiliza datele personale referitoare la sau de la copii numai în măsura în care acest lucru este permis de legile aplicabile și, dacă este necesar, numai cu acordul părintelui sau tutorelui. Dacă copilul dvs.

folosește serviciile Învăţare pentru copii sau Modalitatea Copil, ceasul de familie TCL sau alte produse sau servicii TCL pentru copii, vă vom oferi o Notificare privind confidențialitatea separată cu mai multe detalii despre modul în care protejăm datele personale ale copiilor.

 

Utilizarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale pot fi colectate, stocate, prelucrate sau utilizate în alt mod de către noi în următoarele moduri și în următoarele scopuri:

 

·  Pentru a livra, activa, verifica și gestiona produsele și serviciile noastre achiziționate de dvs.;

·  Pentru a oferi actualizări software, servicii de mentenanță, asistență tehnică și servicii post-vânzare pentru Materialele TCL;

·  Pentru a vă ajuta să vă înregistrați și să vă gestionați contul TCL;

·  Pentru a vă permite să descărcați și să achiziționați produsele și serviciile noastre, cum ar fi aplicațiile noastre și site-urile conexe și / sau să vă ofere acces la aplicații terțe instalate pe dispozitiv;

·  Să proceseze tranzacții de plăți sau comenzi pentru materiale TCL;

·  Pentru a vă contacta în legătură cu Materialele TCL, de exemplu, în cazul în care orice Materiale TCL s-au modificat sau prezintă probleme;

·  Pentru a vă contacta în legătură cu Materialele TCL, de exemplu, în cazul în care vreun Materiale TCL a fost modificat sau prezintă probleme;

·  Pentru a proteja și preveni riscurile de fraudă și cele legate de securitatea informațiilor, precum și pentru a menține Materialele TCL în siguranță, cum ar fi verificarea conturilor și identificării dvs., detectarea incidentelor de securitate și combaterea activităților răuvoitoare;

·  Pentru a răspunde la orice reclamații sau întrebări pe care le puteți avea în legătură cu Materialele TCL și pentru a apăra și exercita drepturile noastre legale;

·  Pentru a personaliza Materialele TCL la cererea dvs.;

·  Pentru a depana funcționalitatea sau alte probleme legate de Materialele TCL;

Pentru a evalua și a dezvolta noi funcționalități, tehnologii și îmbunătățiri ale Materialelor TCL;

·  Să administreze concursuri, promoții, evenimente, studii de piață, sondaje în legătură cu materialele TCL;

·  Pentru a facilita scopuri interne TCL, cum ar fi auditul, analiza datelor și cercetarea pentru a ne îmbunătăți produsele, serviciile, experiența utilizatorului și comunicările cu clienții;

·  Pentru a respecta toate legile, reglementările, directivele și hotărârile judecătorești aplicabile, precum și deciziile autorităților competente;

·  Să vă trimită informații despre materialele TCL și să vă ajute să faceți aceste informații mai relevante pentru dvs. Este posibil să avem nevoie de consimțământul dvs. pentru anumite activități de marketing. Vă oferim diverse modalități de a renunța la primirea anumitor comunicări de la noi. Dacă doriți să renunțați la primirea comunicărilor de marketing prin e-mail de la noi, puteți face clic pe linkul „Dezabonare” ( Unsubscribe)din partea de jos a e-mailului și urmați instrucțiunile.

 

Pentru a afișa publicitate personalizată a produselor și serviciilor noastre pe site-ul web TCL și pentru a afișa publicitate nepersonalizată pe alte Materiale TCL. Partenerii noștri publicitari pot afișa, de asemenea, publicitate nepersonalizată în cadrul unora dintre produsele sau serviciile noastre. Dacă vor afișa publicitate personalizată, vom obține acordul dvs. explicit în prealabil, în conformitate cu cerințele legilor aplicabile; și

Alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

 

În măsura în care datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm sunt considerate date aparținând categoriilor speciale de date cu caracter personal sau date cu caracter personal sensibile în conformitate cu legile aplicabile, prelucrăm astfel de date pe baza acordului dvs. explicit pe care îl puteți retrage în orice moment în ceea ce priveşte o astfel de prelucrare. Cu toate acestea, trebuie să știți că, dacă alegeți să faceți acest lucru, este posibil să nu vă putem oferi în continuare anumite servicii. Dacă alegeți să vă retrageți consimțământul, vă vom spune mai multe despre posibilele consecințe; Dacă legile aplicabile o permit, este posibil să prelucrăm, de asemenea, categorii speciale de date cu caracter personal pe care le-ați făcut publice în mod specific sau pentru a stabili, exercita sau apăra revendicări legale.

 

Secțiunea „Termeni specifici produsului” de mai jos oferă informații mai în detaliu despre datele cu caracter personal pe care le colectăm și scopurile pentru care folosim datele cu caracter personal în legătură cu Smart TV-ul TCL, MagiConnect, aplicația TCL Home și Canalul TCL.

 

Dacă acționați ca persoană de contact de afaceri a organizației dvs pentru a cumpăra sau utiliza Materiale TCL în numele organizației dvs., vă putem colecta numele, detalii despre livrarea, facturarea și/sau adresa companiei, adresa de e-mail, numărul de telefon și vă putem utiliza datele personale în măsura necesară pentru desfășurarea operațiunilor comerciale obișnuite, în scopuri administrative asociate sau în alte scopuri specificate mai sus în secțiunea „Utilizarea datelor cu caracter personal”.

 

Divulgarea informațiilor dvs. personale către terți

Nu vindem sau dezvăluim altfel informațiile personale pe care ni le-ați furnizat, cu excepția celor descrise în această Notificare de confidențialitate, așa cum v-a fost dezvăluită în momentul colectării datelor sau așa cum este descris în orice notificare de confidențialitate specifică, după caz.

 

Putem dezvălui informațiile dvs. personale afiliaților și filialelor TCL într-una sau mai multe dintre circumstanțele descrise mai jos:

 

·  Pentru a ne ajuta să vă oferim materiale TCL;

·  În cazul în care comercializăm produse și servicii furnizate de filialele și / sau filialele TCL; și

Atunci când este necesar pentru unul dintre scopurile pentru care TCL prelucrează datele dvs. personale în conformitate cu această Notificare privind confidențialitatea.

 

Putem, de asemenea, să partajăm datele dvs. personale cu terți pentru a realiza scopurile menționate în secțiunea „Utilizarea datelor cu caracter personal” de mai sus, inclusiv:

 

·  În cazul vânzării activității sau activelor oricărei afacere TCL către o altă societate, fuziune sau alte tranzacții semnificative, inclusiv la finalizarea tranzacției, este posibil să dezvăluim datele dvs. personale în scopuri de diligență necesară;

·  Este posibil să partajăm ID-ul dvs. de publicitate (un ID de utilizator unic atribuit dispozitivelor dvs. în scopuri publicitare) partenerilor noștri de publicitate pentru ca aceștia să afișeze publicitate nepersonalizată;

·  Dacă vă comercializăm produse sau servicii de la terți, putem partaja informațiile dvs. personale cu aceste terțe părți;

·  Când vă dați consimțământul pentru a dezvălui informațiile dvs. personale unor terțe persoane sau categorii de terți specifice și identificate;

·  Către agenții sau contractanții terți (de exemplu, furnizorii serviciilor noastre de stocare electronică a datelor) pe care îi angajăm pentru a ne sprijini în furnizarea serviciilor și produselor noastre către dvs. Vom lua măsuri pentru a solicita unor astfel de terțe părți să vă proceseze datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile prezentate în această Notificare privind confidențialitatea și sub o obligație de confidențialitate;

·  Partenerilor de afaceri care furnizează produse și / sau servicii care sunt încorporate sau servesc ca o componentă a materialelor TCL pe care vi le oferim. Acești terți vor fi responsabili pentru modul în care utilizează informațiile dvs. personale în legătură cu serviciile și produsele lor, așa cum este descris într-o notificare separată privind confidențialitatea furnizată de aceștia; și

·  În măsura cerută de lege, dacă avem obligația de a dezvălui datele dvs. cu caracter personal pentru a ne conforma oricărei obligații legale, stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale și/sau a părților terțe implicate

Pe lângă divulgarea datelor cu caracter personal descrise în această Notificare privind confidențialitatea, putem partaja datele dvs. personale cu terți ori de câte ori dvs. autorizați partajarea.

 

Vă rugăm să rețineți că, dacă accesați servicii terțe - cum ar fi servicii de social media, instrumente de conectare simplă de terță parte, aplicații terțe, platforme mobile și operatori de telecomunicații ale dispozitivelor dvs. - prin serviciile noastre, este posibil ca aceste servicii terțe să colecteze informații despre dvs., inclusiv informații despre activitatea dvs. privind produsele și serviciile, și este posibil ca aceștia să furnizeze informații despre conexiunile dvs. la serviciile terțe cu privire la utilizarea dvs. a produsului și serviciilor, în conformitate cu propriile politici de confidențialitate.

 

Link-uri terță parte

Site-ul nostru web poate conține linkuri către site-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau pentru conținutul acestor alte site-uri, iar această Notificare de confidențialitate nu se aplică acestora. Este datoria dvs. să citiți cu atenție Notificările privind confidențialitatea legate de serviciile terților, contactând direct acele părți în caz de nevoie.

 

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

TCL partajează datele dvs. personale la nivel global cu companiile din grupul său corporativ pentru a desfășura activitățile specificate în această Notificare privind confidențialitatea. TCL poate, de asemenea, să subcontracteze prelucrarea sau partajarea datelor dvs. personale către terți aflați în afara țării dvs. Atunci când utilizați vreun Material TCL, putem transfera, stoca și prelucra informațiile dvs. în și în afara țării dvs. de reședință, în conformitate cu această Notificare privind confidențialitatea. Prin urmare, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi supusă și altor legi decât cele din țara dvs.

 

TCL ia măsurile corespunzătoare pentru a se asigura că transferul de date cu caracter personal se va face în conformitate cu legile privind confidențialitatea aplicabile și, în special, că vor fi puse în aplicare măsuri contractuale, tehnice și cu caracter organizativ, cum ar fi, fără nicio limitare, Clauzele contractuale standard aprobate de Comisia Europeană.

 

Securitatea datelor dvs. personale

Am adoptat măsuri organizatorice, fizice și tehnice de securitate care sunt în conformitate cu standardele din industrie pentru a proteja informațiile personale pe care le furnizați și pentru a preveni orice acces, divulgare, utilizare, modificare, deteriorare sau pierdere a datelor neautorizate. Vom lua toate măsurile rezonabile și practice pentru a vă proteja informațiile personale, inclusiv următoarele:

 

Vom folosi SSL și alte măsuri tehnice pentru a asigura criptarea cu privire la serviciile și produsele noastre. Vom examina în mod regulat practica noastră de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor (inclusiv măsuri de securitate fizică) pentru a preveni accesul neautorizat la sistem.

Vom autoriza angajații noștri și personalul terților să acceseze datele dvs. cu caracter personal pe baza necesității de a ști, pentru a ne ajuta să procesăm datele dvs. cu caracter personal și pentru a vă oferi serviciile. Acești angajați și inclusiv personalul extern (al unor terți autorizați de noi) sunt supuși la obligații de confidențialitate contractuală.

 

Securitatea informațiilor dvs. personale este extrem de importantă pentru noi. Vom continua eforturile noastre de a vă proteja informațiile personale și de a implementa măsuri de protecţie, cum ar fi furnizarea unei protecții criptografice pentru stocarea și transmiterea informațiilor, pentru a proteja datele dvs. personale de accesul, utilizarea sau divulgarea lor neautorizată.

 

Vom selecta cu prudență partenerii de afaceri și furnizorii de servicii și vom implementa cerințele pentru protecția datelor cu caracter personal la contractele de afaceri stipulate între ambele părți.

 

Vom desfășura cursuri de instruire în domeniul securității și protecției vieții private, testare și activități de publicitate pentru a spori conștientizarea angajaților cu privire la importanța protejării datelor cu caracter personal.

 

Cu toate acestea, vă rugăm să înțelegeți că nicio transmisie de date pe internet nu poate fi garantată 100% în siguranță. În cazul în care aflăm de o încălcare a sistemului nostru de securitate, vom acționa în timp util, în conformitate cu orice lege aplicabilă.

 

PĂSTRAREA datelor cu caracter personal

TCL păstrează datele dvs. cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru scopurile descrise în prezenta Notificare privind confidențialitatea și ele vor fi șterse după un timp rezonabil conform următoarelor criterii:

 

TCL păstrează datele dvs. cu caracter personal atât timp cât are nevoie de acestea în scopurile menționate în secțiunea „Utilizarea datelor cu caracter personal”, perioadă care poate coincide cu perioada pentru care TCL are o relație continuă cu dvs.; și

 

TCL păstrează datele dvs. cu caracter personal atâta timp cât trebuie să respecte o obligație legală la care este supusă sau pentru a apăra revendicările aduse împotriva noastră.

 

Drepturile dvs.

Legile privind protecția datelor vă pot oferi o serie de drepturi legale în legătură cu informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Nu toate legile privind protecția datelor sunt aceleași, deci nu toate aceste drepturi se aplică în toate locurile. Puteți consulta anexele la această Notificare privind confidențialitatea pentru mai multe detalii despre drepturile dumneavoastră în anumite jurisdicții specifice.

 

Cu toate acestea, recunoaștem că informațiile dvs. personale vă aparțin numai și vă permit să controlați modul în care le folosim. Drepturile dvs. pot include:

 

·  Dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le prelucrăm despre dvs., inclusiv dreptul de a obține informații și de a copia aceste date;

·  Dreptul de a cere ca informațiile dvs. personale să fie rectificate în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete;

·  Dreptul de a solicita ștergerea sau eliminarea informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe. Vă rugăm să rețineți că pot exista circumstanțe în care ne cereți să ștergem informațiile dvs. personale, în timp ce noi avem dreptul legal să le păstrăm;

 

Dacă este permis de legile aplicabile, dreptul de a depune o plângere la agenția guvernamentală competentă dacă credeți că vreunul dintre drepturile dvs. a fost încălcat de noi.

 

Vă puteți exercita drepturile contactându-ne folosind detaliile prevăzute în secțiunea „Contactați-ne” de mai jos.

 

Este posibil să trebuiască să confirmăm solicitarea dvs. verificabilă a consumatorului înainte de a vă completa solicitarea și, de exemplu, vă putem cere să confirmați punctele de date pe care le avem deja despre dvs. Vom folosi informațiile personale furnizate doar într-o solicitare verificabilă a consumatorului pentru a verifica identitatea sau autoritatea solicitantului de a face cererea.

 

Termeni specifici produsului

Această Notificare de confidențialitate se aplică în general modului în care utilizăm informațiile dvs. personale în legătură cu produsele și serviciile noastre. De asemenea, putem procesa informații personale suplimentare cu privire la anumite produse sau servicii.

 

Televizor inteligent

Noi și partenerii noștri terți colectăm informații personale despre utilizarea dvs. sau produsele Smart TV, cum ar fi numele și durata videoclipurilor redate, preferințele utilizatorilor, paginile vizualizate și timpul petrecut pe aceste pagini. Aceasta este astfel încât să putem înțelege mai bine modul în care clienții noștri utilizează produsul și să ne asigurăm că putem continua să îmbunătățim și să ne adaptăm serviciile.

 

Este posibil să colectăm date cu caracter personal atunci când utilizați camera sau microfonul produselor dvs. Smart TV. De exemplu, atunci când utilizați camera (fie încorporată, fie externă) pentru a efectua chaturi video live pe produsele dvs. Smart TV, pentru a furniza serviciile de chat video live, este posibil să colectăm date despre conturile dvs. TCL, istoricul chaturilor dvs. video și audio, datele de asistență legate de depanare și feedback-uri legate de utilizarea serviciilor.

 

Putem colecta date cu caracter personal suplimentare pentru a oferi diagnosticarea la distanță a problemelor legate de produsele dvs. Smart TV. De exemplu, putem colecta capturi de ecran în timp real și informații despre datele stocate pe produsele dvs. Smart TV. Aceasta este pentru a vă asigura că problemele cu produsele dvs. Smart TV pot fi rezolvate cât mai eficient posibil.

 

Produsele Smart TV captează date ale funcției de asistență vocală Amazon Alexa sau Google Action pe produsele dvs. Smart TV. Aceste informații includ o descriere a dispozitivului, vocea dvs. , indicativul de abilitate și comanda vocală. Când utilizați funcția de control vocal, datele dvs. vocale vor fi procesate direct de Google sau Amazon. Datele dvs. vor fi transferate direct către Google sau Amazon. Vă rugăm să consultați Notificările privind confidențialitatea Google sau Amazon pentru informații despre prelucrarea ulterioară a datelor dvs. vocale de către aceste companii.

 

Este posibil ca partenerii noștri de publicitate terță parte să utilizeze recunoașterea automată a conținutului (ACR) și alte tehnologii pentru a colecta informații despre dvs. vizionarea și utilizarea dvs. a televizorului pentru a crea profiluri specifice utilizatorilor și pentru a selecta reclamele personalizate pe care le vor primi dispozitivele dvs. Aveți posibilitatea să alegeți dacă ne permiteți să activăm colectarea datelor prin ACR, după metoda furnizată pe pagina de setări a televizorului dvs. inteligent.

 

MagiConnect

Noi și partenerii noștri terți vom colecta detalii despre utilizarea dvs. a aplicației MagiConnect , inclusiv volumul de utilizare pe care îl aveți în legătură cu aplicația MagiConnect (măsurat prin numărul de clicuri pe care le faceți), precum și alegerea serviciilor prin intermediul aplicației MagiConnect. Facem acest lucru astfel încât să înțelegem mai bine modul dvs. de utilizare al aplicației MagiConnect și pentru a putea adapta aspectul aplicației la preferințele dumneavoastră.

 

Acasă TCL

Noi și partenerii noștri terți vom colecta detalii despre utilizarea dvs. de către aplicația TCL Home, cum ar fi volumul de utilizare pe care îl faceți în aplicația TCL Home, informațiile pe care le-ați furnizat prin chat live și opțiunile de servicii pe care le faceți prin TCL Aplicație la domiciliu. Facem acest lucru astfel încât să înțelegem mai bine utilizarea dvs. a aplicației TCL Home și să îmbunătățim serviciile noastre și să adaptăm aspectul aplicației în funcție de preferințele dumneavoastră.

 

Pentru a vă oferi servicii care vă permit să vă conectați și să gestionați mai multe dispozitive TCL, inclusiv dispozitive ale altor producători deținute de dvs., noi și partenerii noștri terți vom colecta, de asemenea, următoarele informații despre dvs.: Informații despre Wi-Fi sau despre bluetooth, informații de locație, informații despre contul TCL, informațiile dispozitivului despre telefonul dvs. și informații despre dispozitivele TCL care urmează să fie conectate.

 

CANALUL TCL

Canalul TCL permite utilizatorilor să caute conținutul disponibil în Canalul TCL prin inițierea funcției de control vocal în Roku TV. Când utilizați funcția de control vocal, datele dvs. vocale vor fi procesate direct de Roku TV. Vă rugăm să consultați notificările de confidențialitate Roku TV pentru informații despre prelucrarea ulterioară a datelor dvs. vocale.

 

Este posibil să colectăm și să prelucrăm date în legătură cu dispozitivul dvs. Roku TV sau dispozitivul dvs. TCL (spre exemplu, modelul dispozitivului, identificatorul unic al dispozitivului, marca, adresa MAC, versiunea sistemului de operare Roku, regiunea geografică, adresa IP, versiunea aplicației) și utilizarea dvs. a Canalului TCL (spre exemplu, înregistrările clicurilor dvs. și istoricul de navigare). Putem angaja procesoare terțe părți pentru a analiza astfel de date și a construi profiluri pe baza utilizării și preferințelor dvs. Facem acest lucru, astfel încât să putem înțelege mai bine modul în care clienții noștri folosesc Canalul TCL și pentru a vă oferi recomandări cu privire la alt conținut care v-ar putea interesa.

 

Utilizarea cookie-urilor

Noi și partenerii noștri de publicitate terță parte și de analiză a datelor folosim „cookie-uri” și tehnologii web similare, inclusiv etichete pixel sau semnalizatoare web („instrumente de colectare automată”) pentru a suporta anumite caracteristici ale contului TCL, TV-ului inteligent și a altor site-uriweb și aplicațiioperate de către noi. Instrumentele de colectare automată sunt bucăți de cod implementate pe dispozitivul dvs. Instrumentele de colectare automată permit site-ului web să vă recunoască browserul sau dispozitivul în timpul vizitei dvs. a site-ului web/aplicației TCL sau când reveniți la site-ul web/aplicația TCL. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile pe care le folosim, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile care poate fi găsită aici: https://www.tcl.com/ro/ro/legal/cookies-policy

 

Folosim două tipuri de instrumente de colectare automată: „Cookie-uri de sesiune” și „cookie-uri persistente”.

 

Un cookie de sesiune expiră după ce închideți browserul. Un cookie de sesiune vă va identifica în timpul sesiunii de navigare prin atribuirea unui număr unic de identificare generat aleatoriu dispozitivului dvs. Folosim cookie-uri de sesiune pentru:

 

A ne permiteți să vă oferim produse și servicii și să gestionăm tranzacțiile. De exemplu, este posibil să implementăm un cookie pentru a ne aminti ce articole ați stocat într-un coș de cumpărături online; și

 

În anumite scopuri de gestionare și editare a conținutului.

 

Cookie-urile persistente nu expiră când închideți browserul. Folosim cookie-uri persistente:

 

·  Să înregistreze dacă un vizitator este conectat la contul TCL;

·  Pentru înregistra când un vizitator al contului TCL sau al altui site web/aplicație TCL acordă consimțământul său pentru utilizarea noastră de cookie-uri;

·  În scopuri de performanță și proiectare. De exemplu, am putea folosi cookie-uri pentru a urmări ce părți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre sunt populare și pentru a afla cum să le îmbunătățim funcționalitatea;

·  Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a personaliza ceea ce vedeți. De exemplu, am putea folosi cookie-uri pentru a înregistra preferințele utilizatorilor și pentru a ne asigura că conținutul mai relevant al site-ului web / al aplicației (inclusiv conținut publicitar) este livrat utilizatorilor;

·  Să ne permită nouă și partenerilor terți cu care colaborăm să livrăm reclame sau să adaptăm mesaje de marketing pe care ați consimțit să le primiți. De exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a înregistra produsele și serviciile pe care le cumpărați sau pentru care vă arătați interes și pentru a utiliza servicii terțe pentru a permite afișarea reclamelor relevante pe site-urile noastre web și alte aplicații pe baza acestor informații; și

·  În anumite scopuri de gestionare și editare a conținutului.

 

Cum să gestionați instrumentele de colectare automate

Dacă nu doriți să primiți cookie-uri, vă puteți seta browserul să respingă cookie-urile sau să vă avertizeze când un cookie este plasat pe dispozitivul dvs. De asemenea, puteți șterge cookie-urile imediat ce părăsiți contul TCL sau alt site / aplicație TCL. Deși nu vi se cere să acceptați cookie-uri atunci când vizitați contul TCL, dacă setați browserul să respingă cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza toate caracteristicile și funcționalitatea contului TCL sau a altor site-uri / aplicații TCL.

 

Spre exemplu, secțiunea Ajutor a barei de instrumente de pe mai marea majoritate a browserelor web vă oferă informații despre cum să împiedicați browserul dvs. să accepte cookie-uri noi, despre cum să fiți anunțat atunci când primiți un nou instrument de colectare automată și despre cum să dezactivați complet instrumentele de colectare automată . În ceea ce privește unele dintre browserele cele mai utilizate, veți afla mai multe informații făcând clic pe următoarele linkuri relevante:

 

Google Chrome 

(https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en);

Microsoft Edge 

(https://support.microsoft.com/en-us/windows/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-bb8174ba-9d73-dcf2-9b4a-c582b4e640dd);

Mozilla Firefox

(https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop?redirectslug=enable-and-disable-cookies-website-preferences&redirectlocale=en-US);

Microsoft Internet Explorer 

(https://support.microsoft.com/en-gb/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d);

Opera (https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/) et

Apple Safari (https://support.apple.com/zh-cn/guide/deployment/depf7d5714d4/web).

 

Acolo legile aplicabile o cer, vă vom prezenta un banner cookie în momentul în care vizitați site-ul/aplicația noastră pentru prima dată, unde se va explica ce tip de instrumente de colectare automată folosim și unde vi se va solicita consimțământul pentru unele dintre instrumentele de colectare automată pe care le folosim.

 

Datele personale colectate prin intermediul instrumentelor de colectare automată

Utilizăm datele personale colectate prin instrumente de colectare automată în scopurile specificate mai sus (inclusiv în secțiunea „Utilizarea datelor cu caracter personal”). Pentru acele cookie-uri în care vă cerem acordulpentru a le putea folosi pe dispozitivele dvs., ne bazăm și pe acordul dvs. ca bază legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul acestor cookie-uri.

 

Pentru utilizatorii SUA Network Advertising Initiative oferă, de asemenea, un mijloc de a renunța la un număr de cookie-uri publicitare. Vă rugăm să vizitați https://www.networkadvertising.org pentru a afla mai multe. Rețineți că renunțarea nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online. Înseamnă că compania sau companiile de la care ați renunțat nu vor mai difuza anunțuri adaptate preferințelor și tiparelor dvs. de utilizare.

 

În acest moment, site-ul nostru web nu recunoaște semnalele automate ale browserului cu privire la mecanismele de urmărire, care pot include instrucțiuni „Nu urmăriți”.

 

Contactându-ne

Dacă doriți informații suplimentare cu privire la colectarea, utilizarea, divulgarea, transferul sau prelucrarea datelor dvs. personale sau exercitarea oricăruia dintre drepturile enumerate mai sus, vă rugăm să ne contactați prin canalele specifice indicate mai jos.

 

Pentru rezidenții din SEE, reprezentantul nostru în Uniunea Europeană este TCL Europe, care își are birourile la 9-15 rue Rouget de L'Isle- 92130 Issy- Les-Moulineaux, Franța.  Vă rugăm să ne contactați prin privacy_dpo@tcl. com.

 

Pentru cetățenii Regatului Unit, reprezentantul nostru este TCL Electronics UK Limited, care are sediul principal la etajul 2, biroul 201, clădirea Porter, Strada Brunel Way nr. 1, Slough, Berkshire, Regatul Unit, SL1 1FQ. Vă rugăm să ne contactați prin privacy_dpo@tcl. com.

 

Pentru utilizatorii din India, ofițerul nostru pentru plângeri din India este domnul Sudhansu Sahu și poate fi contactat la privacyqueryindia@tcl.com.

 

Pentru utilizatorii din Statele Unite, filialele TCL sunt TTE Technology, Inc. ale căror adrese și contacte sunt indicate mai jos:

 

T TE Technology, Inc.

1860 Compton Ave. Corona

CA 92881

Contactați-ne trimițând un e-mail la consumerdata@tcl. com sau apelând numărul nostru gratuitnumăr la 1-877-300-8837 "

 

Pentru utilizatorii din Brazilia, filiala TCL este Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A. (număr de identificare fiscală 24.227.491/0001-76), a cărui adresă și contactul aferent sunt indicate mai jos:

 

Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.

Avenida Arnaldo Rojek, nr. 01, Rua 4, Galpão C - parte 2, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP: 07.786-900

Contactați-ne trimițând un e-mail la privacidade@semptcl.com.br sau apelând la +55 (11) 3004-7570.

Pentru utilizatorii din China și din alte regiuni ale lumii, operatorul de date este Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, cu adresa la clădirea 9F D4, International E-City, nr. 1001 Zhongshanyuan Road, strada Xili, districtul Nanshan, Shenzhen Oraș, provincia Guangdong, China.

 

Dacă aveți o problemă nerezolvată privind confidențialitatea sau utilizarea datelor pe care nu am abordat-o în mod satisfăcător, vă rugăm să contactați furnizorul nostru terț de soluționare a litigiilor din SUA (gratuit) la https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

 

ANEXĂ BRAZILIA

(Această secțiune va intra în vigoare de la data intrării în vigoare a LGPD)

 

Privire de ansamblu

Prevederile expuse în prezenta anexă se aplică exclusiv activităților de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate sub legislațiabrazilienă, în special a Legii nr. 13.709/2018 cu modificările ulterioare („LGPD”). În caz de contradicție între dispozițiile prevăzute în textul principal al Notificării privind confidențialitatea globală TCL și prezenta anexă, dispozițiile prezentei anexe vor prevala exclusiv în legătură cu activitățile de prelucrare supuse legii braziliene.

 

Bazele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată numai în conformitate cu una dintre următoarele temeiuri juridice principale: (i) respectarea unei obligații legale sau de reglementare a TCL; (ii) necesitate de contract; (iii) exercitarea drepturilor legale în procedurile judiciare, administrative sau de arbitraj; (iv) protecția vieții și a sănătății; (v) interesul legitim al TCL sau al terților; și (vi) protecția creditului.

 

Angajament

Când vizitați site-urile noastre, furnizați datele dvs. personale sau utilizați Materiale TCL, declarați că sunteți în cunoștință cu privire la colectarea, utilizarea, transmiterea, transferul, clasificarea, accesul, stocarea, modificarea, comunicarea, divulgarea, eliminarea sau orice altă activitate de prelucrare în legătură cu la datele dvs. personale, așa cum este descris în Notificarea privind confidențialitatea.

 

Confidențialitatea datelor cu caracter personal și responsabilitățile dvs.

TCL depune toate eforturile pentru a vă proteja datele personale. Sunteți responsabil pentru toate activitățile efectuate și legate de Materialele TCL după conectarea dvs. prin parolă. Dacă, din întâmplare, credeți că informațiile contului dvs. sunt accesate în mod neautorizat, vă rugăm să ne contactați așa cum este descris în secțiunea „Informații de contact”.

 

Drepturile dvs.

Normele și legislația aplicabilă vă acordă următoarele drepturi: (i) Dreptul de a confirma existența activităților de prelucrare asupradatelor dvs. cu caracter personal; (ii) dreptul de acces la aceste date; (iii) dreptul de a corecta datele personale incorecte, incomplete sau expirate; (iv) dreptul de anonimizare, blocare sau excludere a datelor cu caracter personal inutile sau excesive sau a datelor cu caracter personal procesate încălcând legislațiileaplicabile; (v) dreptul de portabilitate; (vi) dreptul de a exclude datele cu caracter personal care nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, cu excepția cazurilor în care păstrarea acelor date cu caracter personal este în continuare necesară și admisibilă în condițiile legii; (vii) dreptul de a obține informații despre entitățile private și publice cărora le-au fost partajate datele dvs. cu caracter personal; (viii) informații despre consecințele negării acordului; (ix) dreptul de a retrage consimțământul; (x) dreptul de a adresa petiții Autorității Naționale pentru Protecția Datelor din Brazilia („ANPD”) în ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal; și (xi) dreptul de a nega procesarea datelor cu caracter personal datorită nerespectării legislației aplicabile.

 

Decizii automatizate și profilare

Deciziile automatizate sunt decizii bazate pe utilizarea de algoritme și programe informatice fără intervenția umană.

 

Pe de altă parte, profilarea implică analize ale anumitor aspecte personale, cum ar fi interesele, preferințele, comportamentul, locația dvs., printr-o prelucrare automată a datelor personale cu procese statistice. Ca urmare a acestei procesări, este posibil să vă trimitem comunicare targetată, să vă prezentăm informații mai relevante pe platformele noastre, care credem că ar putea fi de interesul dvs.

 

Aveți dreptul de a solicita revizuirea unei decizii efectuate într-o prelucrare automată a informațiilor.

 

Cine controlează datele

Operatorul de date este Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, cu adresa la clădirea 9F D4, International E-City, nr. 1001 Calea Zhongshanyuan, Strada Xili, districtul Nanshan, orașul Shenzhen, provincia Guangdong, China, cu excepția cazului în care se informează altfel într-o Notificare privind confidențialitatea specifică.

 

Pentru a contacta responsabilul cu protecția datelor TCL, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacidade@semptcl.com.br sau apelând linia noastră gratuită la +55 (11) 3004-7570.

 

De asemenea, aveți dreptul de a solicita ANPD în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră. Pentru aceasta, vă rugăm să contactați direct ANPD.

ANEXĂ SPAȚIUL ECONOMIC EUROPEAN

(SEE) ȘI REGATUL UNIT (UK)

Utilizarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personal pot fi colectate, stocate, prelucrate sau folosite de către noi în următoarele moduri și în următoarele scopuri, pe bază legală:

 

1. Pentru a încheia un contract cu dvs. și pentru a vă furniza Materiale TCL;

Pentru a livra, activa, verifica și gestiona produsele și serviciile noastre achiziționate de dvs.;

Pentru a oferi actualizări de software, servicii de întreținere, asistență tehnică și servicii post-vânzare pentru Materiale TCL;

Pentru a vă ajuta să vă înregistrați și să vă gestionați contul TCL;

Pentru a vă permite să descărcați și să achiziționați produsele și serviciile noastre, cum ar fi aplicațiile noastre și site-urile conexe și / sau să vă ofere acces la aplicații terțe instalate pe dispozitiv;

Să proceseze tranzacții de plăți sau comenzi pentru materiale TCL;

Pentru a vă contacta în legătură cu Materialele TCL, de exemplu, în cazul în care orice Materiale TCL s-au modificat sau prezintă probleme;

 

2. Pentru a respecta o obligație legală la care suntem supuși;

Pentru a respecta toate legile, reglementările, directivele și hotărârile judecătorești aplicabile, precum și deciziile autorităților competente;

Pentru a proteja și preveni riscurile de fraudă și cele legate de securitatea informațiilor, precum și pentru a menține Materialele TCL în siguranță, cum ar fi verificarea conturilor și identificării dvs., detectarea incidentelor de securitate și combaterea activităților răuvoitoare;

 

3. TCL are un interes legitim în colectarea și prelucrarea datelor dvs. personale;

Pentru a vă contacta în legătură cu Materialele TCL, de exemplu, în cazul în care vreun Materiale TCL a fost modificat sau prezintă probleme;

Să răspundă la orice reclamații sau întrebări pe care le puteți pune în legătură cu materialele TCL și să apărați și să vă exercitați drepturile legale;

Pentru a personaliza Materialele TCL la cererea dvs.;

Pentru a depana funcționalitatea sau alte probleme legate de Materialele TCL;

Pentru a evalua și a dezvolta noi funcționalități, tehnologii și îmbunătățiri ale Materialelor TCL;

Să administreze concursuri, promoții, evenimente, studii de piață, sondaje în legătură cu materialele TCL;

Pentru a facilita scopuri interne TCL, cum ar fi auditul, analiza datelor și cercetarea pentru a ne îmbunătăți produsele, serviciile, experiența utilizatorului și comunicările cu clienții;

Pentru a dezvolta procesul și sistemele noastre de formare; și

Pentru a conduce planificarea afacerii, a întocmi rapoarte și a formula previziuni;

Pentru a respecta obligațiile contractuale datorate terților;

Să vă trimită informații despre materialele TCL și să vă ajute să faceți aceste informații mai relevante pentru dvs. Este posibil să avem nevoie de consimțământul dvs. pentru anumite activități de marketing. Vă oferim diverse modalități de a renunța la primirea anumitor comunicări de la noi. Dacă doriți să renunțați la primirea comunicărilor de marketing prin e-mail de la noi, puteți face clic pe linkul „Dezabonare” ( Unsubscribe)din partea de jos a e-mailului și urmați instrucțiunile; și

Pentru a afișa reclame nepersonalizate.

 

4. Alte scopuri cu consimțământul dvs. informat.

TCL poate utiliza datele dvs. personale în scopuri compatibile cu scopurile menționate mai sus. Atunci când estimăm dacă un scop este compatibil, vom lua în considerare criteriile prevăzute de legile aplicabile, inclusiv așteptările dvs. rezonabile. Cu alte cuvinte, datele cu caracter personal pot fi utilizate în scopuri secundare neconflictuale și/sau nonexcesive luând în considerare scopurile menționate mai sus.

 

Drepturile dvs.

Este posibil ca legile privind protecția datelor din statele membre SEE și din Regatul Unit să vă ofere o serie de drepturi legale în legătură cu informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Aceste drepturi ale dvs. pot include:

 

Dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le procesăm despre dvs. și de a ne solicita să corectăm părțile inexacte din acele informații.

Dreptul de a solicita o copie și de a transfera datele personale pe care le prelucrăm despre dvs.;

Dreptul de a solicita ștergerea sau eliminarea informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe. Vă rugăm să rețineți că pot exista circumstanțe în care ne cereți să ștergem informațiile dvs. personale, în timp ce noi avem dreptul legal să le păstrăm;

Dreptul de a vă opune și dreptul de a solicita restricționarea procesării informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe. Din nou, pot exista circumstanțe în care vă opuneți sau ne cereți să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. personale, dar avem dreptul legal să prelucrăm în continuare informațiile dvs. personale și / sau să refuzăm solicitarea respectivă

Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea informațiilor dvs. personale în orice moment.

 

Dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea de Supraveghere (detaliile se găsesc aici: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en pentru SEE și https://ico.org.uk/make-a-complaint/ pentru Regatul Unit dacă credeți că vreunul dintre drepturile dvs. a fost încălcat de noi.

 

Minori

Dacă aveți între 13 și 16 ani, locuiți în SEE sau Marea Britanie și vă cerem consimțământul, asigurați-vă că, în conformitate cu legile privind protecția datelor din țara dvs., puteți furniza consimțământul valabil fără autorizarea părinților sau tutorelui. Vă vom verifica vârsta și este posibil să vă solicităm consimțământul părinților/tutorelui.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Atunci când transferăm informațiile dvs. personale din SEE sau Regatul Unit în afara SEE sau a Regatului Unit, ne vom asigura că acestea sunt protejate într-un mod care să fie în concordanță cu modul în care informațiile dvs. personale ar fi protejate de noi în SEE sau în Regatul Unit și se va asigura un nivel adecvat de protecție, printr-unul dintre următoarele mecanisme:

Țara terță în care transferăm informațiile dvs. personale a fost recunoscută ca fiind capabilă să asigure un nivel adecvat de protecție printr-o decizie a Comisiei Europene sau a Secretarului de Stat a Regatului Unit, după caz;

Importatorul și exportatorul au semnat „Clauzele contractuale standard” aprobate de Comisia Europeană sau de Secretarul de Stat al Regatului Unit, după caz; sau

În funcție de caz, este posibil ca TCL să partajeze, de asemenea, datele în conformitate cu derogări relative la situații specifice prevăzute de legile aplicabile, spre exemplu pentru furnizarea de servicii solicitate de dvs., pentru încheierea sau executarea unui contract în interesul dvs., cu acordul dvs. explicit, după cum este necesar pentru motive de interes public și, dacă este necesar, pentru a stabili, exercita sau apăra revendicări legale.

 

Puteți solicita detalii suplimentare despre modul în care datele dvs. cu caracter personal sunt protejate de noi în cazul transferului în afara unei țări din SEE sau din Regatul Unit (inclusiv o copie a Clauzelor contractuale standard încheiate cu importatorii din țara terță) contactându-ne așa cum este descris în secțiunea „Informații de contact” de mai jos.

 

ANEXĂ CALIFORNIA

Drepturile dvs. de confidențialitate din California

În ultimele 12 luni, este posibil ca noi să fi colectat categorii de date cu caracter personal descrise în Notificarea globală privind confidențialitatea a TCL.

 

Numai pentru rezidenții din California, Statele Unite, pe lângă drepturile menționate mai sus în secțiunea „Drepturile dvs.”, de la 1 ianuarie 2020, veți avea la următoarele drepturi:

 

·  Dreptul de a ști. Puteți solicita informații despre categoriile și piesele specifice ale informațiilor personale pe care le-am colectat despre dvs. , precum și categoriile de surse din care sunt colectate aceste informații, scopul colectării acestor informații și vânzarea sau divulgarea în scopuri comerciale a informaţiilor dvs. personale către terți;

·  Dreptul de a nu fi discriminat pentru exercitarea oricăruia dintre drepturile menționate mai sus; și

·  Sub rezerva anumitor excepții legale, aveți dreptul de a solicita ștergerea informațiilor dvs. personale.

 

Odată ce primim solicitarea dvs., o vom controla verificând dacă adresa de e-mail a cererii este aceeași cu adresa de e-mail utilizată pentru înregistrarea contului dvs. Este posibil să cerem informații suplimentare (cum ar fi IMEI sau numărul de serie al dispozitivului) dacă trebuie să verificăm în continuare identitatea dvs. pentru a promova securitatea sau pentru a vă proteja împotriva fraudei. Este posibil să aveți dreptul, în conformitate cu legile în vigoare , să depuneți o solicitare prin intermediul unui agent autorizat. Pentru a desemna un agent autorizat pentru a exercita drepturile și alegerie în numele dvs., este posibil să solicităm dovezi că ați furnizat împuternicirea unui astfel de agent sau că agentul are în vreun mod autoritate scrisă valabilă pentru a exercita drepturile în numele dumneavoastră.

 

În plus, Secțiunea 1798. 83 din Codul civil din California permite utilizatorilor care sunt rezidenți în California să solicite anumite informații cu privire la divulgarea informațiilor personale către terți în scopurile lor de marketing direct. Pentru a face o astfel de solicitare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să introduceți „Shine the Light” în subiectul cererii dvs.

 

Vă puteți exercita drepturile contactându-ne folosind detaliile prevăzute în secțiunea „Informații de contact” de mai sus. Puteți desemna un agent autorizat pentru a face o cerere în numele dvs. Un astfel de agent autorizat trebuie să fie înregistrat la secretarul de stat din California. Putem respinge o cerere din partea unui agent care nu prezintă dovada că a fost autorizat de dvs. să acționeze în numele dvs.