Advarsel: Denne handling sletter alle dine personlige oplysninger og downloadede apps.
Vi anbefaler stærkt, at du sikkerhedskopierer dine personlige oplysninger for at hindre tab af personlige oplysninger. (Se “Hvordan sikkerhedskopierer jeg data på min enhed?” i modulet Sikkerhedskopiering og nulstilling)
Kontroller, at der er mere end 30 % batteri tilbage.
Fjern din Google-konto fra enheden, inden du genskaber fabriksindstillingerne. (Se “Hvordan fjerner jeg en Google-konto fra min enhed?” i modulet Sikkerhed)
Du kan nulstille enheden, mens den er tændt, ved at følge disse trin.
1) Gå til Indstillinger.
2) Tryk på “System”
3) Tryk på “Indstillinger for nulstilling”.
4) Tryk på Slet alle data (genindstil til fabriksindstilling) for at starte.
5) Tryk på Slet alle data i det åbne vindue.
6) Tryk på Slet alle data.
Gendannelse af fabriksindstillinger, mens enheden er slukket.
a) Sluk enheden. Hold tænd/sluk-knappen og lydstyrke op-knappen nede i 4 sekunder, når mærkelogoet vises, og slip derefter knapperne. Vent et øjeblik, indtil Android-systemets gendannelsestilstand åbnes.
b) Brug lydstyrkeknappen til at vælge “Wipe data / factory reset”, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen for at bekræfte.
c) Brug lydstyrkeknappen til at vælge “Factory data reset”, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen for at bekræfte sletningen af alle brugerdata.
d) Når fabriksnulstillingen er fuldført, skal du bruge lydstyrkeknappen til at vælge “Reboot system now” og derefter trykke på tænd/sluk-knappen for at bekræfte.