Choose other country to get service

Notice

 

TCL Industries Holdings Co., Ltd. (the “Company”) has recently been made aware of certain scams fraudulently using the name of the Company and its subsidiaries or associated companies, and fraudsters faking identities as the staff of the Company or the authorized distributors to carry out the following fraudulent activities: Learn More

Close

Rajoitettu takuu

Sinulla on kuluttajana laillisia (lakisääteisiä) oikeuksia tässä valmistajan vapaaehtoisesti myöntämässä rajoitetussa takuussa määritettyjen oikeuksien lisäksi. Tällainen laki on mm. asuinmaasi kuluttajansuojalaki (”kuluttajan oikeudet”). Tässä rajoitetussa takuussa määritellään tietyt tilanteet, joissa valmistaja tarjoaa korjauskeinon (tai ei tarjoa) TCL-laitteelle. Tämä rajoitettu takuu ei rajoita tai kumoa TCL-laitteisiin liittyviä kuluttajan oikeuksia.

Valmistajan takuun kattavuus

Valmistajan rajoitettu takuu määrittää valmistajan takuuvelvollisuudet TCL-merkkisille laitteille ja lisävarusteille, jotka valmistaja on valmistanut tai jotka on valmistettu sen puolesta.

Valmistaja takaa uuden TCL-laitteen alkuperäiselle loppukäyttäjäostajalle (”sinä”), että TCL-laitteessa ei esiinny materiaali- eikä valmistusvikoja normaalissa käytössä ajanjaksona, joka alkaa alkuperäisestä ostopäivästä ja jatkuu määritellyn ajan kunkin soveltuvan TCL-laitetyypin kohdalla (”takuuaika”).

Et voi siirtää tätä rajoitettua takuuta.

Soveltuva takuuaika on merkitty alle:

TCL-laite ja kiinteä akku (1)

24 kuukautta (2)     

TCL-lisävarusteet (3) : USB-kaapeli, laturi, kuulokkeet (3)                                           

12 kuukautta (2)

Jos puhelimen vika estää sen normaalin käytön, asiakkaan on heti ilmoitettava myyjälle ja esitettävä laite yhdessä ostotodistuksen kanssa.

Jos valmistaja tai sen valtuuttama huolto vahvistaa vian, puhelimesi tai sen osa joko korjataan tai vaihdetaan riippuen siitä, kumpi on sopivaa. Korjaus tai vaihto voidaan toteuttaa käyttämällä korjattuja osia, jotka toimivat uudenveroisesti.

Tämä takuu kattaa korjaus- tai vaihtokulut (osien ja työn hinnan) mutta ei muita kustannuksia.

Tätä takuuta ei sovelleta puhelimeen ja/tai lisävarusteisiin, jos vian syy on (rajoituksetta) jokin seuraavista:

- Käyttö- tai asennusohjeiden noudattamatta jättäminen tai puhelimen maantieteellisellä käyttöalueella sovellettavien teknisten standardien tai turvallisuusstandardien laiminlyönti.

- Yhdistäminen johonkin muuhun laitteeseen, jota valmistaja ei ole toimittanut tai jota se ei suosittele.

- Jonkun muun kuin valmistajan valtuuttaman henkilön suorittama korjaus.

- Sellaisten henkilöiden ohjelmistoon tai laitteistoon tekemät muutokset, säädöt tai muunnokset, joita valmistaja ei ole valtuuttanut.

- Ankarat sääolot, salamointi, tulipalo, kosteus, nesteiden tai ruokien imeytyminen, kemialliset tuotteet, haittatiedostojen/-ohjelmistojen tunkeutuminen tai lataaminen, kaatuminen, suuri jännite, korroosio tai hapettuminen

Lain suurimmassa sallimassa määrin valmistaja tai mikään sen tytäryhtiöistä ei ole missään tapauksessa korvausvelvollinen mistään epäsuorista, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta kaupalliset ja taloudelliset menetykset, tietojen menetykset ja imagon menetykset.

Jotkin valtiot eivät salli epäsuorien, satunnaisten tai välillisten vahinkojen vahingonkorvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista tai vihjatun takuun voimassaoloajan rajoittamista, joten edellä mainitut rajoitukset tai poissulkemiset eivät ehkä koske sinua.

Jos TCL-laite palautetaan takuuaikana mutta rajoitettu takuu ei kata sitä, korjaukseen tai käsittelyyn saatetaan soveltaa veloituksia.

Jos et asu maassa, jossa TCL-laite sinulle alunperin myytiin,

(a) takuukorjaus tai -huolto ei ehkä ole mahdollista,

(b) sinun on ehkä hyväksyttävä ehdot ja/tai maksettava tietyt kustannukset (mukaan lukien mm. toimitus- ja käsittelykulut),

(c) jos takuukorjaus tai -huolto on mahdollinen, se voi viedä normaalia pitempään.

• Varmuuskopioi tietosi

Varmuuskopioi säännöllisesti tietosi, tiedostosi, sovelluksesi ja asetuksesi suojaksi mahdollisia toimintahäiriöitä vastaan ennen kuin palautat TCL-laitteesi. Tietojen varmuuskopiointi on sinun vastuullasi, eikä vastuu siitä lankea valmistajalle, jälleenmyyjälle, jolta ostit TCL-laitteen, eikä valmistajan valtuuttamalle huollolle, josta saat palveluita (TCL-laitteen huolto tai vaihto).

Jos sinun on lähetettävä/vietävä TCL-laite huoltoon, suosittelemme poistamaan laitteesta kaikki oheislaitteet (muistikortti, SIM-kortti) ja henkilö- ja luottamukselliset tiedot, ennen kuin lähetät/viet sen TCL-huoltoon.

Huollon (korjaus tai vaihto) aikana TCL-laitteen sisältö saatetaan poistaa, alustaa tai palauttaa alkuperäiseen muotoon (sen hetkisistä ohjelmistopäivityksistä riippuen), eikä irrotettuja oheislaitteita välttämättä palauteta sinulle.

Tämä rajoitettu takuu ei kata TCL-laitteen tietojen, tiedostojen tai sovellusten varmuuskopiointia, palautusta tai uudelleenasennusta.

 

 

(1) Puhelimen ladattavan akun kestoaika puheaikana, valmiusaikana ja kokonaiskäyttöaikana määräytyy käyttöolosuhteiden ja verkon kokoonpanon mukaan.

(2) Takuuaika saattaa riippua ostomaasta ja/tai -kanavasta.

(3) Jos sisältyy.