Παγκόσμια Πολιτική Απορρήτου της TCL

 

 

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου ισχύει από τις 20 Δεκεμβρίου 2021.

 

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου ορίζει τον τρόπο με τον οποίο η TCL ή/και οι θυγατρικές της (συλλογικά «TCL» ή «εμείς») προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς (τα «προσωπικά σας δεδομένα»), ποιους τύπους προσωπικών δεδομένων συλλέγουμε για σας, τι κάνουμε με αυτά, πώς τα αποκαλύπτουμε και ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την TCL!

 

Πότε εφαρμόζεται αυτή η Πολιτική Απορρήτου;

 

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου ισχύει όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή αποκτήσατε πρόσβαση και χρησιμοποιήσατε την ιστοσελίδα της TCL (www.tcl.com), τα TCL smart TV προϊόντα, τις συσκευές με την επωνυμία SEMP, τις TCL εφαρμογές έξυπνων υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού TCL, του καναλιού TCL, της εφαρμογής TCL Home, του BrowserHere/T-Browser, του TCL Live, του TV Guard, του MagiConnect, του Chat Now, της έξυπνης γκαλερί, της υπενθύμισης, του καιρού, του κέντρου παιχνιδιών, του ελέγχου χειρονομιών και της απομακρυσμένης διάγνωσης) και άλλες συσκευές της TCL, ιστοσελίδες ή εφαρμογές που ενδέχεται να αναφέρονται σε αυτή τη Δήλωση Απορρήτου (συλλογικά «Υλικά TCL»).

 

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην [Πολιτική Απορρήτου της TCL Communication] για περισσότερες συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αποκτάτε πρόσβαση και χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες Alcatel (συμπεριλαμβανομένης της www.alcatelmobile.com), τα τηλέφωνα με επωνυμίες TCL και Alcatel, tablet, ρολόγια, βραχιόλια, wearable συσκευές, routers και άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες που παρέχονται από την TCL Communication Technology Holdings Limited.

 

Αυτή η Δήλωση Απορρήτου ισχύει για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επιχειρηματικών επαφών των πελατών μας, των συνεργατών μας, του προμηθευτή και άλλων οργανισμών με τους οποίους η TCL έχει ή εξετάζει μια επιχειρηματική σχέση.

 

TRUSTe

 

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ενότητες:

 

·  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΑΙ ΕΣΑΣ.

 

·  ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

·  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

 

·  ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

 

·  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

·  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

·  ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

·  ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 

·  ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

·  ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES

 

·  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Ενδέχεται να ενημερώσουμε αυτήν τη Δήλωση Απορρήτου ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων ή αλλαγές στους ισχύοντες νόμους σε τακτική βάση. Οποιαδήποτε ενημέρωση αυτής της Πολιτικής Απορρήτου θα είναι αποτελεσματική μετά την ανάρτησή της στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://www.tcl.com/gr/el. Επιπλέον, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αλλαγές σε αυτή τη Δήλωση Απορρήτου όπως απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους.

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ TCL, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

 

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς, έτσι εδώ σας εξηγούμε τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε σχετικά με εσάς. Λάβετε υπόψη ότι, εάν δεν παρέχετε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα, η TCL ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επιτύχει ορισμένους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση απορρήτου και ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα Υλικά TCL.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα για εσάς:

 

Πληροφορίες που μας παρέχετε. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με εσάς που μας δίνετε συμπληρώνοντας φόρμες, εισάγοντας πληροφορίες στον ιστότοπό μας, δημιουργώντας λογαριασμούς χρηστών ή επικοινωνώντας μαζί μας, είτε πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω email ή με άλλο τρόπο που μπορεί να σας ταυτοποιήσει ή μπορεί να σας καταστήσει ταυτοποιήσιμους ανάλογα με το περιεχόμενο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, τα ακόλουθα:

 

◦ Προσωπικές πληροφορίες επικοινωνίας: το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας·

 

◦ Για τη συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας που απαιτούνται από τους ισχύοντες νόμους, ενδέχεται να συλλέξουμε επίσης τον φορολογικό αριθμό σας (CPF)·

 

◦ Πληροφορίες σύνδεσης: όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, ψευδώνυμο·

 

◦ Δημογραφικές πληροφορίες: ημερομηνία γέννησης, φύλο ·

 

◦ Στοιχεία πληρωμής: τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, τα τραπεζικά σας στοιχεία ή άλλες πληρωμές και οικονομικά στοιχεία.

 

◦ Άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως το επάγγελμά σας (π.χ. όταν συμμετέχετε στην έρευνά μας), τη γλώσσα, τα δεδομένα υγείας και άσκησης· και

 

◦ Πληροφορίες σχετικά με τα Υλικά TCL που διαθέτετε και χρησιμοποιείτε και την απόδειξη αγοράς τους, όταν χρειάζεται.

 

◦ Πληροφορίες που συλλέγουμε ή δημιουργούμε για εσάς.

 

Συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες διαδικτύου, ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων και άλλες πληροφορίες από τις συσκευές σας και τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, τα ακόλουθα:

 

◦ Λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των Υλικών TCL·

 

◦ Τοποθεσία της συσκευής σας και ζώνη ώρας·

 

◦ Λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων που σας παρέχουμε όπως ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, κλικ σελίδας και οι δραστηριότητές σας όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας (π.χ. ενδέχεται να συλλέξουμε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας την ώρα όταν χρησιμοποιείτε το Κανάλι TCL)·

 

◦ Τη διεύθυνση IP, τη διεύθυνση MAC, το αναγνωριστικό συσκευής, το αναγνωριστικό τερματικού, τον σειριακό αριθμό, τον αριθμό IMEI, τον αριθμό IMSI, τον αναγνωριστικό αριθμό διαφημίσεων (έναν μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό χρήστη που ορίζεται στις συσκευές σας για λόγους διαφήμισης) και οποιαδήποτε άλλα αναγνωριστικά συσκευών ή συγκεκριμένες πληροφορίες για τη συσκευή σχετικά με τα Υλικά σας TCL· πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας που παρέχονται από το σήμα GPS της συσκευής σας ή κοινοποιούνται μέσω κοντινών σημείων πρόσβασης Wi-Fi και πύργων κινητής τηλεφωνίας ενώ χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες και ενεργοποιείτε τη λειτουργία τοποθεσίας·

 

◦ Αρχεία καταγραφής σφαλμάτων, κωδικοί σφαλμάτων και περιγραφές σφαλμάτων και άλλες πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με σφάλματα ή ελαττώματα που παρουσιάστηκαν σε οποιαδήποτε υλικά TCL. και

 

◦ Όπου παρέχουμε υπηρεσίες μεταπώλησης σε εσάς, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στη διεύθυνσή σας, στον αριθμό φαξ, στο ιστορικό συνομιλίας ή σε εγγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ εσάς και του προσωπικού εξυπηρέτησης που διαθέτουμε.

 

Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τα τρίτα μέρη μας. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, τα ακόλουθα:

 

◦ Πληροφορίες από δίκτυα κοινωνικών μέσων ·

 

◦ Πληροφορίες που λαμβάνονται από άλλους παρόχους προϊόντων, υπηρεσιών, ιστότοπων και εφαρμογών.

 

◦ Άλλες εμπορικά ή δημόσια διαθέσιμες πηγές (όπως επιτρέπεται από τον νόμο)· και

 

◦ Εάν λάβετε μέρος σε προγράμματα έρευνας αγοράς που οργανώνονται ή/και χρηματοδοτούνται από/για λογαριασμό της TCL, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων ή δίκτυα κοινωνικών μέσων, σύμφωνα με τις πολιτικές απορρήτου αυτών των αντίστοιχων ιστότοπων και δικτύων κοινωνικών μέσων.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς, τη συσκευή σας ή τη χρήση των Υλικών TCL με τον τρόπο που ενημερώνονται κατά το διάστημα της συλλογής ή/και με τη συναίνεσή σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

 

Δεν θα συλλέξουμε εν γνώσει μας οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα από ή σχετικά με παιδιά κάτω των 13 ετών ή ελάχιστης επιτρεπόμενης ηλικίας από τη δικαιοδοσία σας, χωρίς να καταστήσουμε σαφές ότι τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να παρέχονται μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα, εάν αυτό απαιτείται από ισχύοντες νόμους. Αν πιστεύετε ότι το παιδί σας μας έχει χορηγήσει τα προσωπικά του δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται στην ενότητα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Η TCL θα χρησιμοποιεί μόνο προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με ή από τα παιδιά εφόσον επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους και αν απαιτείται, μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα. Αν το παιδί σας χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Kids Learning ή Kids Mode, TCL family watch ή άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της TCL για παιδιά, θα σας παράσχουμε μια χωριστή δήλωση απορρήτου με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προστασίας των προσωπικών δεδομένων του παιδιού.

 

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται, να αποθηκεύονται, να υποβάλλονται σε επεξεργασία ή να χρησιμοποιούνται με άλλο τρόπο από εμάς με τους ακόλουθους τρόπους και για τους ακόλουθους σκοπούς:

 

·   Για την παράδοση, την ενεργοποίηση, την επαλήθευση και τη διαχείριση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας που έχετε αγοράσει·

 

·   Για την παροχή ενημερώσεων λογισμικού, υπηρεσιών συντήρησης, υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και μεταπώλησης για Υλικά TCL·

 

·   Να σας βοηθήσει να εγγράψετε και να διαχειριστείτε τον TCL λογαριασμό σας·

 

·   Να σας επιτρέψουμε να κατεβάσετε και να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες μας, όπως τις εφαρμογές μας και οι σχετικοί ιστότοποι ή/και να σας δοθεί πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή.

 

·   Για επεξεργασία συναλλαγών πληρωμών ή παραγγελιών υλικού TCL ·

 

·   Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα Υλικά TCL, για παράδειγμα, σε περίπτωση που οποιαδήποτε Υλικά TCL έχουν αλλάξει ή παρουσιάσει προβλήματα·

 

·   Για να θεσπίσει, να ασκήσει ή να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά της ή για σκοπούς νομικής διαδικασίας·

 

·   Για να προστατευτούμε και να αποφύγουμε απάτες και κινδύνους προστασίας πληροφοριών, όπως επίσης και για να κρατήσουμε ασφαλή τα Υλικά TCL, όπως επαλήθευση των λογαριασμών σας και ταυτοποίηση, ανίχνευση συμβάντων προστασίας και καταπολέμηση κακόβουλων δραστηριοτήτων·

 

·   Να απαντήσουμε σε τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις που μπορεί να εγείρετε σε σχέση με τα Υλικά TCL, να υπερασπιστούμε και να ασκήσουμε νομικά δικαιώματα·

 

·   Να εξατομικεύσουμε Υλικά TCL κατόπιν αιτήματός σας·

 

·   Να αντιμετωπίσουμε προβλήματα λειτουργικότητας ή άλλα προβλήματα για τα Υλικά TCL·

 

·   Να αξιολογήσουμε και να αναπτύξουμε νέες λειτουργικότητες, τεχνολογίες και βελτιώσεις στα Υλικά TCL·

 

·   Να διοργανώνει διαγωνισμούς, προωθήσεις, εκδηλώσεις, έρευνα αγοράς, έρευνα σε σχέση με το υλικό TCL ·

 

·   Για τη διευκόλυνση εσωτερικών σκοπών όπως ο έλεγχος, η ανάλυση δεδομένων και η έρευνα για τη βελτίωση των προϊόντων μας, των υπηρεσιών μας, της εμπειρίας χρήστη και των επικοινωνιών πελατών·

 

·   Για τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς, οδηγίες και δικαστικές αποφάσεις όπως επίσης και αποφάσεις από αρμόδιες αρχές·

 

·   Να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με το υλικό TCL και να βοηθήσετε να κάνετε αυτές τις πληροφορίες πιο σχετικές για εσάς. Ενδέχεται να χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες δραστηριότητες μάρκετινγκ. Σας προσφέρουμε διάφορους τρόπους για να εξαιρεθείτε από τη λήψη συγκεκριμένων επικοινωνιών από εμάς. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Κατάργηση εγγραφής" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του e-mail και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

 

·   Για την παρουσίαση εξατομικευμένων διαφημίσεων των προϊόντων και υπηρεσιών μας στην ιστοσελίδα TCL και την παρουσίαση μη εξατομικευμένων διαφημίσεων σε άλλα Υλικά TCL. Οι διαφημιστικοί συνεργάτες μας μπορεί να παρουσιάσουν επίσης μη εξατομικευμένες διαφημίσεις σε μερικά από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Αν παρουσιάσουν εξατομικευμένες διαφημίσεις, θα αποκτήσουμε την αποκλειστική προγενέστερη συγκατάθεσή σας όπως απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους· και

 

·   Άλλοι σκοποί με τη συγκατάθεσή σας.

 

Στο βαθμό που τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς θεωρούνται ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων ή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων υπό τους ισχύοντες νόμους, επεξεργαζόμαστε τέτοια δεδομένα με βάση τη ρητή συγκατάθεσή σας και μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν το επιλέξετε, ενδέχεται να μην μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες σε εσάς. Εάν επιλέξετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας πούμε περισσότερα για τις πιθανές συνέπειες. Αν επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους, ενδέχεται να επεξεργαστούμε επίσης ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που καταστήσατε ρητά δημόσιες ή να θεσπίσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε νόμιμες αξιώσεις.

 

Η Ενότητα «Ειδικοί όροι προϊόντων» παρακάτω παρέχουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σε σχέση με την έξυπνη τηλεόραση TCL, το MagiConnect, την εφαρμογή TCL Home και το Κανάλι TCL.

 

Αν ενεργείτε ως επιχειρηματική επαφή του οργανισμού σας για αγορά ή χρήση των Υλικών TCL εκ μέρους του οργανισμού σας, ενδέχεται να συλλέξουμε το όνομα, τη διεύθυνση αποστολής, χρέωσης ή/και τη διεύθυνση της επιχείρησης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου σας και να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μέχρι εκεί που χρειάζεται ώστε να διεξάγουμε τακτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, για σχετικούς διοικητικούς σκοπούς ή για άλλους σκοπούς που ορίζονται παραπάνω στην Ενότητα «Χρήσεις προσωπικών δεδομένων».

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

 

 

Δεν πουλάμε ή αποκαλύπτουμε με άλλο τρόπο Προσωπικά Δεδομένα που μας έχετε παράσχει, εκτός από αυτά που περιγράφονται στην παρούσα Σημείωση Απορρήτου, όπως σας γνωστοποιήθηκαν κατά τη στιγμή της συλλογής δεδομένων ή όπως περιγράφεται σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ειδοποίηση απορρήτου, κατά περίπτωση.

 

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις θυγατρικές της TCL σε μία ή περισσότερες από τις περιστάσεις που περιγράφονται παρακάτω:

 

·   Για να μας βοηθήσετε να σας παρέχουμε υλικά TCL ·

 

·   Όπου εμπορευόμαστε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από συνεργάτες της TCL ή / και θυγατρικές της TCL · και

 

·   Για έναν από τους σκοπούς για τους οποίους η TCL επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

 

·   Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη προκειμένου να επιτύχουμε τους σκοπούς που αναφέρονται στην Ενότητα «Χρήση προσωπικών δεδομένων» παραπάνω, συμπεριλαμβανομένου:

 

·   Σε περίπτωση πώλησης οποιασδήποτε επιχείρησης ή περιουσιακού στοιχείου της TCL, συγχώνευσης ή άλλων σημαντικών συναλλαγών, ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς συνέπειας και για την ολοκλήρωση της συναλλαγής·

 

·   Ενδέχεται να μοιραστούμε τον αναγνωριστικό αριθμό διαφημίσεών σας (έναν μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό χρήστη που ορίζεται στις συσκευές σας για διαφημιστικούς σκοπούς) με τους διαφημιστικούς συνεργάτες μας ώστε να παρουσιάζουν μη εξατομικευμένες διαφημίσεις·

 

·   Εάν διαθέτουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων σε εσάς, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία σε αυτά τα τρίτα μέρη.

 

·   Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για αποκάλυψη των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε συγκεκριμένα και αναγνωρισμένα τρίτα μέρη ή κατηγορίες τρίτων,

 

·   Σε τρίτους πράκτορες ή εργολάβους (για παράδειγμα, τους παρόχους των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων) που προσλαμβάνουμε για να μας υποστηρίξουν στην παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σε εσάς. Θα λάβουμε βήματα για να ζητήσουμε από τέτοια τρίτα μέρη να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου και υπό την επιφύλαξη εμπιστευτικότητας·

 

·   Σε επιχειρηματικούς συνεργάτες που παρέχουν προϊόντα ή / και υπηρεσίες που είναι ενσωματωμένα ή εξυπηρετούν ως συστατικό του υλικού TCL που σας παρέχουμε. Αυτά τα τρίτα μέρη θα είναι υπεύθυνα για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, όπως περιγράφεται σε ξεχωριστή δήλωση απορρήτου που παρέχεται από αυτούς. την οποία σας ενθαρρύνουμε να επαληθεύσετε· και

 

·   Στο βαθμό που απαιτείται από τον νόμο ή εάν έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση, να θεσπίσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νομικά μας δικαιώματα ή/και τρίτων μερών.

 

Πέραν των αποκαλύψεων προσωπικών δεδομένων που ενημερώνονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη όποτε εξουσιοδοτείτε την κοινοποίηση.

 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι αν αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων μερών – όπως σε υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εργαλεία μεμονωμένης σύνδεσης τρίτων, εφαρμογές τρίτων, πλατφόρμες κινητών και φορείς τηλεπικοινωνιών των συσκευών σας - μέσω των υπηρεσιών σας, τότε αυτές οι υπηρεσίες τρίτων ενδέχεται να μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και ενδέχεται να ενημερώσουν τις συνδέσεις σας στις υπηρεσίες τρίτων σχετικά με τη χρήση του προϊόντων και των υπηρεσιών από εσάς, σύμφωνα με τις δικές τους πολιτικές απορρήτου.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

 

 

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο τέτοιων άλλων ιστότοπων και αυτή η Σημείωση απορρήτου δεν ισχύει για αυτούς. Πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις πολιτικές απορρήτου σχετικά με τις υπηρεσίες τρίτων, επικοινωνώντας απευθείας με εκείνα τα μέρη σε περίπτωση ανάγκης.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 

Η TCL μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα παγκοσμίως με τις εταιρείες εντός του εταιρικού ομίλου της για να διεξάγει τις δραστηριότητες που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Η TCL ενδέχεται να θέσει σε υπεργολαβία την επεξεργασία ή την κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας σε τρίτα μέρη που βρίσκονται εκτός της χώρας σας. Όταν χρησιμοποιείτε το Υλικό TCL, ενδέχεται να μεταφέρει, να αποθηκεύσει και να επεξεργαστεί τις πληροφορίες σας εντός και εκτός της χώρας στην οποία κατοικείτε, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί, συνεπώς, να υπόκειται σε νόμους πέραν αυτών της χώρας σας.

 

Η TCL λαμβάνει κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι η μεταφορά προσωπικών δεδομένων θα γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί απορρήτου και συγκεκριμένα εκείνα τα συμβατικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα θα είναι στη θέση τους, όπως, χωρίς περιορισμούς, τις Πρότυπες Συμβατικές Ρήτρες που εγκρίνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 

Έχουμε υιοθετήσει οργανωτικά, φυσικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας που είναι σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα για την προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών που παρέχετε και για την αποτροπή τυχόν μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης, χρήσης, τροποποίησης, ζημιάς ή απώλειας δεδομένων. Θα λάβουμε εύλογα και πρακτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 

·   Θα χρησιμοποιήσουμε SSL και άλλα τεχνικά μέτρα για να διασφαλίσουμε την κρυπτογράφηση όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Θα εξετάζουμε τακτικά την πρακτική της συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των μέτρων φυσικής ασφάλειας) για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο σύστημα.

 

·   Θα εξουσιοδοτήσουμε τους υπαλλήλους μας και το προσωπικό τρίτων να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με βάση την ανάγκη να γνωρίζουν, προκειμένου να μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες. Αυτοί οι εργαζόμενοι και το εξωτερικό προσωπικό (τρίτων εξουσιοδοτημένων από εμάς) υπόκεινται σε συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.

 

·   Η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για την εφαρμογή μέτρων διασφάλισης, όπως η παροχή κρυπτογράφησης προστασίας για αποθήκευση και μετάδοση πληροφοριών, για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, χρήσης ή αποκάλυψης των προσωπικών σας δεδομένων.

 

·   Θα επιλέξουμε με σύνεση επιχειρηματικούς εταίρους και παρόχους υπηρεσιών και θα εφαρμόσουμε τις απαιτήσεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων στις επιχειρηματικές συμβάσεις μεταξύ των δύο μερών.

 

·   Θα διεξαγάγουμε μαθήματα κατάρτισης, προστασίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, δοκιμές και δραστηριότητες διαφήμισης για να βελτιώσουμε την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σχετικά με τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

Κατανοήστε, ωστόσο, ότι καμία μετάδοση δεδομένων μέσω Διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής. Εάν μάθουμε για τυχόν παραβίαση του συστήματος ασφαλείας μας, θα ενεργήσουμε έγκαιρα σύμφωνα με οποιουσδήποτε ισχύοντες νόμους.

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 

Η TCL διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και θα διαγραφούν μετά από εύλογο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 

·   Η TCL διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που αναφέρονται στην Ενότητα «Χρήση προσωπικών δεδομένων», που ενδέχεται να συμπίπτουν με την περίοδο για την οποία η TCL έχει συνεχιζόμενη σχέση μαζί σας· και

 

·   Η TCL διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα χρειάζεται με στόχο τη συμμόρφωση με κάποια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται ή υπερασπίζεται αξιώσεις που παρουσιάζονται εναντίον μας.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 

 

Οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να σας παρέχουν ορισμένα νομικά δικαιώματα σε σχέση με τις Προσωπικές Πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς. Δεν είναι όλοι οι νόμοι για την προστασία των δεδομένων ίδιοι, έτσι δεν ισχύουν όλα αυτά τα δικαιώματα σε όλα τα μέρη. Μπορείτε να ανατρέξετε στα Παραρτήματα της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματά σας σε ειδικά συγκεκριμένες δικαιοδοσίες.

 

Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ανήκουν μόνο σε εσάς και αυτό σας δίνει το δικαίωμα να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε. Τα δικαιώματά σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

·   Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις Προσωπικές Πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος λήψης πληροφοριών και αντιγραφής τέτοιων δεδομένων,

 

·   Το δικαίωμα να ζητήσουμε να επανορθώσουμε ή να διορθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή·

 

·   Το δικαίωμα να ζητήσουμε να σβήσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιστάσεις όπου μας ζητάτε να σβήσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αλλά έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να τα διατηρήσουμε·

 

·   Αν επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους, το δικαίωμα να ασκήσετε μια αγωγή με την αντίστοιχη κυβέρνηση αν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας έχουν καταπατηθεί από εμάς.

 

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην ενότητα "Επικοινωνία" παρακάτω.

 

Ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε το επαληθεύσιμο αίτημα καταναλωτή πριν ολοκληρώσετε το αίτημά σας και, για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε τα σημεία δεδομένων που έχουμε ήδη για εσάς. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχονται σε επαληθεύσιμο αίτημα καταναλωτή για να επαληθεύσουμε την ταυτότητα ή την αρχή του αιτούντος για την υποβολή του αιτήματος.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

 

Αυτή η Σημείωση απορρήτου ισχύει γενικά για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε πρόσθετες Προσωπικές Πληροφορίες σε σχέση με συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

 

SMART TV

 

Εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων σας ή της Smart TV, όπως το όνομα και τη διάρκεια των βίντεο που παίζονται, τα αγαπημένα του χρήστη, τις σελίδες που προβλήθηκαν και το χρόνο που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν το προϊόν και να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώσεις και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα ή το μικρόφωνο των προϊόντων έξυπνης τηλεόρασης που διαθέτετε. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα (είτε ενσωματωμένη είτε εξωτερική κάμερα) για τη διεξαγωγή ζωντανών βίντεο συνομιλιών στα προϊόντα έξυπνης τηλεόρασης που διαθέτετε για να παρέχουμε υπηρεσίες ζωντανής βίντεο συνομιλίας, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με τους TCL λογαριασμούς σας, το ιστορικό βίντεο συνομιλίας και φωνητικής συνομιλίας, τα δεδομένα υποστήριξης που σχετίζονται με την αντιμετώπιση προβλημάτων και των σχολίων που σχετίζονται με τη χρήση υπηρεσιών.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε επιπλέον προσωπικά δεδομένα για να παρέχουμε απομακρυσμένη διάγνωση προβλημάτων με τα προϊόντα της Smart TV σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέξουμε στιγμιότυπα οθόνης σε πραγματικό χρόνο και πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στα προϊόντα Smart TV. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι τα προβλήματα με τα προϊόντα της Smart TV σας μπορούν να επιλυθούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

 

Τα Smart TV προϊόντα συλλέγουν δεδομένα από τη λειτουργία φωνητικής βοήθειας της Amazon Alexa ή Google Action στα προϊόντα Smart TV που διαθέτετε. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν μια περιγραφή συσκευής, τη φωνή σας, το Skill Token και τη φωνητική εντολή. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία βοηθού φωνής, τα δεδομένα φωνής σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Google ή την Amazon. Τα δεδομένα σας θα μεταφερθούν απευθείας στο Google ή στο Amazon. Ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις απορρήτου Google ή Amazon για πληροφορίες σχετικά με την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από αυτές τις εταιρείες.

 

Οι τρίτοι διαφημιστικοί συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν αυτόματη αναγνώριση περιεχομένου και άλλες τεχνολογίες για να συλλέξουν τις πληροφορίες προβολής και χρήσης της τηλεόρασής σας για τη δημιουργία προφίλ χρηστών και να προσδιορίσουν τις εξατομικευμένες διαφημίσεις που θα λάβουν οι συσκευές σας. Μπορείτε να ελέγξετε αν θα μας επιτρέψετε να ενεργοποιήσουμε τη συλλογή δεδομένων μέσω της αυτόματης αναγνώρισης δεδομένων ακολουθώντας τη μέθοδο που παρέχεται στη σελίδα ρυθμίσεων της έξυπνης τηλεόρασής σας.

 

MagiConnect

 

Εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας θα συλλέξουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής MagiConnect από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του όγκου χρήσης που κάνετε για την εφαρμογή MagiConnect (μετρούμενος από τον αριθμό των κλικ που κάνετε) καθώς και για την επιλογή των υπηρεσιών που κάνετε μέσω της εφαρμογής MagiConnect. Το κάνουμε αυτό ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση της εφαρμογής MagiConnect και να προσαρμόσουμε τη διάταξη της εφαρμογής στις προτιμήσεις σας.

 

TCL HOME

 

Εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας θα συλλέξουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής TCL Home, όπως τον όγκο χρήσης που κάνετε από την εφαρμογή TCL Home, τις πληροφορίες που παρείχατε μέσω ζωντανής συνομιλίας και τις επιλογές των υπηρεσιών που κάνετε μέσω της εφαρμογής TCL Home. Το κάνουμε αυτό ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση της εφαρμογής TCL Home και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε τη διάταξη της εφαρμογής στις προτιμήσεις σας.

 

Για να παρέχουμε υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να συνδέσετε και να διαχειριστείτε πολλαπλές συσκευές TCL και συσκευές άλλων κατασκευαστών που ανήκουν σε εσάς, εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας θα συλλέξουμε επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες για εσάς: Πληροφορίες Wi-Fi ή Bluetooth, τοποθεσία, TCL λογαριασμός, πληροφορίες συσκευής σχετικά με το τηλέφωνό σας και πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές TCL που πρόκειται να συνδεθούν.

 

ΚΑΝΑΛΙ TCL

 

Το Κανάλι TCL επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν περιεχόμενο διαθέσιμο στο Κανάλι TCL ξεκινώντας τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου στην τηλεόραση Roku. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου, τα δεδομένα φωνής σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία απευθείας από το Roku TV. Ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις απορρήτου της τηλεόρασης Roku για πληροφορίες σχετικά με την περαιτέρω επεξεργασία των φωνητικών σας δεδομένων.

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε δεδομένα σε σχέση με την τηλεόραση Roku ή τη συσκευή TCL που κατέχετε (π.χ. το μοντέλο της συσκευής της, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής, την επωνυμία, τη διεύθυνση MAC, την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Roku, την περιοχή, τη διεύθυνση IP, την έκδοση εφαρμογής) και τη χρήση του Καναλιού TCL (π.χ. εγγραφές κλικ και το ιστορικό περιήγησής σας). Μπορούμε να εμπλέξουμε τρίτους επεξεργαστές για να αναλύσουμε τέτοια δεδομένα και να δημιουργήσουμε προφίλ ανάλογα με τη χρήση και τις προτιμήσεις σας. Το κάνουμε αυτό ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες μας το TCL Channel και να σας προτείνουν σχετικά με άλλο περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

 

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES

 

 

Εμείς και οι διαφημιστικοί συνεργάτες μας και οι συνεργάτες μας ανάλυσης δεδομένων χρησιμοποιούν «cookies» και παρόμοιες τεχνολογίες δικτύου συμπεριλαμβανομένων pixel tags ή web beacons, («εργαλεία αυτόματης συλλογής») για την υποστήριξη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών του TCL λογαριασμού, smart TV και άλλες ιστοσελίδες και εφαρμογές που λειτουργούν από εμάς. Τα εργαλεία αυτόματης συλλογής είναι κομμάτια κώδικα που έχουν αναπτυχθεί στη συσκευή σας. Τα εργαλεία αυτόματης συλλογής επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να αναγνωρίζει το πρόγραμμα περιήγησής σας ή τη συσκευή σας κατά την επίσκεψή σας σε ιστοσελίδα/εφαρμογή TCL ή όταν επιστρέφετε στην ιστοσελίδα/εφαρμογή TCL. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies που μπορείτε να βρείτε εδώ:https://www.tcl.com/gr/el/legal/cookies-policy

 

Χρησιμοποιούμε δύο τύπους εργαλείων αυτόματης συλλογής: «cookies συνεδρίας» και «επίμονα cookies».

 

Ένα cookie περιόδου λειτουργίας λήγει αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα cookie συνεδρίας θα σας αναγνωρίσει κατά τη διάρκεια της περιόδου περιήγησής σας, εκχωρώντας έναν τυχαία δημιουργημένο μοναδικό αριθμό αναγνώρισης στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούμε cookies συνεδρίας:

 

·   Για να μας επιτρέψετε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε εσάς και να διαχειριστούμε συναλλαγές. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αναπτύξουμε ένα cookie για να θυμόμαστε ποια είδη έχετε αποθηκεύσει σε ένα καλάθι αγορών στο διαδίκτυο. και

 

·   Για συγκεκριμένους σκοπούς διαχείρισης και επεξεργασίας περιεχομένου.

 

·   Για να καταγράψουμε εάν ένας επισκέπτης είναι συνδεδεμένος στον λογαριασμό TCL ·

 

·   Για να καταγράψουμε πότε ένας επισκέπτης του λογαριασμού TCL ή άλλου ιστότοπου / εφαρμογής TCL μας δίνει συγκατάθεση για τη χρήση των cookies, όταν χρειάζεται·

 

·   Για σκοπούς απόδοσης και σχεδιασμού. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για να παρακολουθήσουμε ποια μέρη των ιστότοπων ή των εφαρμογών μας είναι δημοφιλή και για να μάθουμε πώς να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητά τους.

 

·   Για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη και να εξατομικεύσυμε αυτό που βλέπετε. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για την καταγραφή των προτιμήσεων των χρηστών και για να διασφαλίσουμε ότι παραδίδεται στους χρήστες πιο σχετικό περιεχόμενο ιστότοπου/εφαρμογής (συμπεριλαμβανομένου του διαφημιστικού περιεχομένου).

 

·   Για να δώσετε τη δυνατότητα σε εμάς και σε τρίτους συνεργάτες μας να παρέχουμε διαφημίσεις ή προσαρμοσμένα μηνύματα μάρκετινγκ που έχετε συναινέσει να λαμβάνετε. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για να καταγράψουμε ποια προϊόντα και υπηρεσίες αγοράζετε ή δείχνετε ενδιαφέρον και να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για να επιτρέψουμε την εμφάνιση σχετικών διαφημίσεων στους ιστότοπους και σε άλλους ιστότοπους/εφαρμογές με βάση αυτές τις πληροφορίες. και

 

·   Για συγκεκριμένους σκοπούς διαχείρισης και επεξεργασίας περιεχομένου.

 

Τρόπος διαχείρισης εργαλείων αυτόματης συλλογής

 

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν τοποθετείται ένα cookie στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies μόλις αποχωρήσετε από τον λογαριασμό TCL ή από άλλο ιστότοπο/εφαρμογή TCL. Παρόλο που δεν απαιτείται η αποδοχή cookies όταν επισκέπτεστε τον λογαριασμό TCL, εάν ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα του λογαριασμού TCL ή άλλου ιστότοπου/εφαρμογής TCL.

 

Για παράδειγμα, το τμήμα Βοήθεια στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης διαδικτύου θα σας ενημερώσει για το πώς να αποφύγετε την αποδοχή νέων cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, για το πώς να ενημερώνεστε από το πρόγραμμα περιήγησης όταν λαμβάνετε νέα εργαλεία αυτόματης συλλογής και το πώς να απενεργοποιείτε πλήρως τα εργαλεία αυτόματης συλλογής. Όσον αφορά μερικά από τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στους ακόλουθους σχετικούς συνδέσμους:

 

Google ChromeMicrosoft EdgeMozilla FirefoxMicrosoft Internet Explorer

Google Chrome (https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en);

Microsoft Edge (https://support.microsoft.com/en-us/windows/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-bb8174ba-9d73-dcf2-9b4a-c582b4e640dd);

Mozilla Firefox (https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop?redirectslug=enable-and-disable-cookies-website-preferences&redirectlocale=en-US);

Microsoft Internet Explorer (https://support.microsoft.com/en-gb/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d);

Opera (https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/) και Apple Safari (https://support.apple.com/zh-cn/guide/deployment/depf7d5714d4/web).

 

Όταν απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους, θα σας παρουσιάσουμε ένα διαφημιστικό banner την πρώτη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα/εφαρμογή μας, το οποίο εξηγεί τον τύπο εργαλείων αυτόματης συλλογής που χρησιμοποιούμε και ποια ζητούν τη συγκατάθεσή σας για μερικά από τα εργαλεία αυτόματης συλλογής που χρησιμοποιούμε.

 

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω εργαλείων αυτόματης συλλογής

 

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω εργαλείων αυτόματης συλλογής για τους σκοπούς που ορίζονται παραπάνω (συμπεριλαμβανομένης της Ενότητας «Χρήσεις προσωπικών δεδομένων»). Για τα cookies για τα οποία ζητάμε τη συγκατάθεσή σας για να τα αναπτύξουμε και πάλι στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως τη νόμιμη βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω αυτών των cookies.

 

Για χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών, η Πρωτοβουλία Διαφήμισης Δικτύου προσφέρει επίσης ένα μέσο για να εξαιρεθείτε από ορισμένα cookies διαφήμισης. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.networkadvertising.org για να μάθετε περισσότερα. Λάβετε υπόψη ότι η εξαίρεση δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε πλέον διαδικτυακές διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία ή οι εταιρείες από τις οποίες επιλέξατε την εξαίρεση δεν θα προβάλλουν πλέον διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τα μοτίβα χρήσης σας.

 

Προς το παρόν, ο ιστότοπός μας δεν αναγνωρίζει αυτοματοποιημένα σήματα προγράμματος περιήγησης σχετικά με μηχανισμούς παρακολούθησης, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν οδηγίες "Μην παρακολουθείτε".

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη, μεταφορά ή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή την άσκηση οποιουδήποτε από τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των συγκεκριμένων καναλιών που υποδεικνύονται παρακάτω.

 

Για τους κατοίκους του ΕΟΠ, ο εκπρόσωπός μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η TCL Europe, η οποία έχει τα γραφεία της στην οδό Rouget de L'Isle 9-15, 92130 Issy-Les-Moulineaux, Γαλλία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω privacy_dpo@tcl.com

 

Για κατοίκους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο αντιπρόσωπός μας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η TCL Electronics UK Limited, η οποία έχει την έδρα της στη διεύθυνση 2nd Floor, Office 201, The Porter Building, 1 Brunel Way, Slough, Berkshire, United Kingdom SL1 1FQ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω privacy_dpo@tcl.com

 

Για χρήστες στην Ινδία, ο Υπεύθυνος Παραπόνων στην Ινδία είναι ο κ. Sudhansu Sahu και μπορείτε να το επισκεφτείτε στο privacyqueryindia@tcl.com

 

Για χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, η θυγατρική της TCL είναι η TTE Technology, Inc., της οποίας οι σχετικές διευθύνσεις και επαφές αναφέρονται παρακάτω:

 

TTE Technology, Inc.

 

1860 Compton Ave. Corona

 

CA 92881

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στο consumerdata@tcl.com ή καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση στο 1-877-300-8837

 

Για χρήστες στη Βραζιλία, η θυγατρική της TCL είναι η Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A. (Φορολογικός αριθμός 24.227.491/0001-76), της οποίας η διεύθυνση και η σχετική επαφή υποδεικνύεται παρακάτω: address and related contact is indicated below:

 

Semp TCL Indústria e Comércio de Eletroeletrônicos S.A.

 

Avenida Arnaldo Rojek, nº 01, Rua 4, Galpão C - parte 2, Altos de Jordanésia, Cajamar/SP - CEP: 07.786-900

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στο privacidade@semptcl.com.br ή καλώντας στο +55 (11) 3004-7570.

 

Για χρήστες στην Κίνα και σε άλλες περιοχές του κόσμου, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, με διεύθυνση στο 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China.

 

Εάν έχετε ανεπίλυτες ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο ή τη χρήση δεδομένων που δεν έχουμε απαντήσει ικανοποιητικά, επικοινωνήστε με τον τρίτο πάροχο επίλυσης διαφορών που εδρεύει στις ΗΠΑ (δωρεάν) στη διεύθυνση https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

 

(Η παρούσα ενότητα θα τεθεί σε ισχύ από την ημερομηνία που θα τεθεί σε ισχύ ο Γενικός Νόμος περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)

 

Γενική εικόνα

 

Οι διατάξεις που ορίζονται στο παρόν Παράρτημα ισχύουν αποκλειστικά για προσωπικές δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων που υπόκεινται στη νομοθεσία της Βραζιλίας, ιδίως στον Νόμο αριθ. 13.709/2018 όπως τροποποιήθηκε («Γενικός Νόμος περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»). Σε περίπτωση αντίθεσης ανάμεσα στις διατάξεις που ορίζονται στο κύριο κείμενο της TCL Δήλωσης Απορρήτου, οι διατάξεις του παρόντος Παραρτήματος θα υπερισχύουν αποκλειστικά σε σχέση με τις δραστηριότητες επεξεργασίας που υπόκεινται στον Βραζιλιάνικο Νόμο.

 

Νόμιμες βάσεις για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 

Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορεί να διεξαχθεί σύμφωνα με μια από τις ακόλουθες κύριες νόμιμες βάσεις: (i) συμμόρφωση με μια νομική ή ρυθμιστική υποχρέωση της TCL· (ii) αναγκαιότητα συμβολαίου· (iii) άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων σε δικαστικές, διοικητικές ή διαδικασίες διαιτησίας· (iv) προστασία ζωής και υγείας· (v) έννομο συμφέρον της TCL ή τρίτων· και (vi) προστασία πίστωσης.

 

Ανάληψη

 

Όταν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή χρησιμοποιείτε Υλικά TCL, δηλώνετε ότι γνωρίζετε για τη συλλογή, τη χρήση, τη μετάδοση, τη μεταφορά, την ταξινόμηση, την πρόσβαση, την αποθήκευση, την τροποποίηση, την επικοινωνία, την αποκάλυψη, την εξάλειψη ή για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα επεξεργασίας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφεται στη Δήλωση Απορρήτου.

 

Εμπιστευτικότητα προσωπικών δεδομένων και οι ευθύνες σας

 

Η TCL καταβάλει βέλτιστες προσπάθειες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Είστε υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που γίνονται με τη σύνδεσή σας και τον κωδικό πρόσβασή σας σχετικά με τα Υλικά TCL. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, πιστεύετε ότι οι πληροφορίες του λογαριασμού σας έγιναν γνωστές χωρίς εξουσιοδότηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας».

 

Τα δικαιώματά σας

 

Οι ισχύοντες κανόνες και η ισχύουσα νομοθεσία σας παραχωρούν τα ακόλουθα δικαιώματα: (i) το δικαίωμα να επαληθεύσετε την ύπαρξη δραστηριοτήτων επεξεργασίας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα· (ii) δικαίωμα πρόσβασης· (iii) δικαίωμα διόρθωσης εσφαλμένων, ανολοκλήρωτων ή απαρχαιωμένων προσωπικών δεδομένων· (iv) δικαίωμα ανωνυμοποίησης, παρεμπόδισης ή εξαίρεσης μη απαραίτητων ή περιττών προσωπικών δεδομένων ή προσωπικών δεδομένων που έχουν τεθεί υπό επεξεργασία κατόπιν παραβίασης της ισχύουσας νομοθεσίας· (v) δικαίωμα φορητότητας· (vi) δικαίωμα να εξαιρούνται προσωπικά δεδομένα τα οποία δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν αλλά για περιπτώσεις κατά τις οποίες η διατήρηση προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη και επιτρέπεται από τον νόμο· (vii) δικαίωμα απόκτησης πληροφοριών στις ιδιωτικές και δημόσιες οντότητες στις οποίες είχαν κοινοποιηθεί τα προσωπικά σας δεδομένα· (viii) πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες άρνησης της συγκατάθεσης· (ix) δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης· (x) δικαίωμα αναφοράς στην Βραζιλιανική Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων («ANPD») σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων· και (xi) δικαίωμα άρνησης της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων λόγω έλλειψης συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Αυτόματη απόφαση και δημιουργία προφίλ

 

Η αυτόματη απόφαση είναι απόφαση που βασίζεται στη χρήση αλγόριθμων και προγραμμάτων υπολογιστών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

 

Από την άλλη πλευρά, η δημιουργία προφίλ περιλαμβάνει αναλύσεις συγκεκριμένων προσωπικών πτυχών, όπως τα συμφέροντα, τις προτιμήσεις, τη συμπεριφορά, την τοποθεσία σας μέσω μιας αυτόματης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με στατιστικές διαδικασίες. Ως αποτέλεσμα της παρούσας επεξεργασίας, ενδέχεται να σας στείλουμε στοχευμένη επικοινωνία, να παρουσιάσουμε πιο σχετικές πληροφορίες στις πλατφόρμες μας που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

 

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αναθεώρηση μιας απόφασης που εκτελέσατε σε μια αυτόματη επεξεργασία πληροφοριών.

 

Ελεγκτής

 

Ο ελεγκτής δεδομένων είναι η εταιρεία Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, με διεύθυνση στο 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China, εκτός και αν έχει ενημερωθεί διαφορετικά σε συγκεκριμένη δήλωση απορρήτου.

 

Για να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της TCL, παρακαλούμε στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση privacidade@semptcl.com.br ή καλέστε στην γραμμή μας χωρίς χρέωση +55 (11) 3004-7570.

 

Επίσης έχετε το δικαίωμα να κάνετε αναφορά στο ANPD σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας. Γι’ αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το ANPD.

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 

(ΕΟΠ) ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (ΗΒ)

 

ΧΡΗΣΕΙΣ προσωπικών δεδομένων

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται, να αποθηκεύονται, να υποβάλλονται σε επεξεργασία ή να χρησιμοποιούνται με άλλο τρόπο από εμάς με τους ακόλουθους τρόπους και για τους ακόλουθους σκοπούς και νομική βάση:

 

1. Για να κάνουμε μια σύμβαση μαζί σας και για να σας παρέχουμε Υλικά TCL·

 

·   Για την παράδοση, την ενεργοποίηση, την επαλήθευση και τη διαχείριση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας που έχετε αγοράσει·

 

·   Για να σας παρέχουμε ενημερώσεις λογισμικού, υπηρεσίες συντήρησης, τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες μεταπώλησης για Υλικά TCL·

 

·   Να σας βοηθήσει να εγγράψετε και να διαχειριστείτε τον TCL λογαριασμό σας·

 

·   Να σας επιτρέψουμε να κατεβάσετε και να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες μας, όπως τις εφαρμογές μας και οι σχετικοί ιστότοποι ή/και να σας δοθεί πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή.

 

·   Για επεξεργασία συναλλαγών πληρωμών ή παραγγελιών υλικού TCL ·

 

·   Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα Υλικά TCL, για παράδειγμα, σε περίπτωση που οποιαδήποτε Υλικά TCL έχουν αλλάξει ή παρουσιάσει προβλήματα·

 

 

 

·   Για τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς, οδηγίες και δικαστικές αποφάσεις όπως επίσης και αποφάσεις από αρμόδιες αρχές·

 

·   Για να προστατευτούμε και να αποφύγουμε απάτες και κινδύνους προστασίας πληροφοριών, όπως επίσης και για να κρατήσουμε ασφαλή τα Υλικά TCL, όπως επαλήθευση των λογαριασμών σας και ταυτοποίηση, ανίχνευση συμβάντων προστασίας και καταπολέμηση κακόβουλων δραστηριοτήτων·

 

3. Η TCL έχει έννομο συμφέρον στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων·

 

·   Για να θεσπίσει, να ασκήσει ή να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά της ή για σκοπούς νομικής διαδικασίας·

 

·   Να απαντήσει σε τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις που μπορεί να εγείρετε σε σχέση με το υλικό TCL, να υπερασπιστεί και να ασκήσει νομικά δικαιώματα ·

 

·   Να εξατομικεύσουμε Υλικά TCL κατόπιν αιτήματός σας·

 

·   Να αντιμετωπίσουμε προβλήματα λειτουργικότητας ή άλλα προβλήματα για τα Υλικά TCL·

 

·   Να αξιολογήσουμε και να αναπτύξουμε νέες λειτουργικότητες, τεχνολογίες και βελτιώσεις στα Υλικά TCL·

 

·   Να διοργανώνει διαγωνισμούς, προωθήσεις, εκδηλώσεις, έρευνα αγοράς, έρευνα σε σχέση με το υλικό TCL ·

 

·   Για τη διευκόλυνση εσωτερικών σκοπών όπως ο έλεγχος, η ανάλυση δεδομένων και η έρευνα για τη βελτίωση των προϊόντων μας, των υπηρεσιών μας, της εμπειρίας χρήστη και των επικοινωνιών πελατών·

 

·   Ανάπτυξη των διαδικασιών και των συστημάτων εκπαίδευσης ·

 

·   Διεξαγωγή επιχειρηματικού προγραμματισμού, εκθέσεων και θέσπιση προβλέψεων·

 

·   Για τη συμμόρφωση με τις συμβατικές υποχρεώσεις που οφείλονται σε τρίτους·

 

·   Να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με το υλικό TCL και να βοηθήσετε να κάνετε αυτές τις πληροφορίες πιο σχετικές για εσάς. Ενδέχεται να χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες δραστηριότητες μάρκετινγκ. Σας προσφέρουμε διάφορους τρόπους για να εξαιρεθείτε από τη λήψη συγκεκριμένων επικοινωνιών από εμάς. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Κατάργηση εγγραφής" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του e-mail και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

 

·   Για την παρουσίαση μη εξατομικευμένης διαφήμισης.

 

4. Άλλοι σκοποί με την ενημερωμένη συγκατάθεσή σας.

 

Η TCL μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς συμβατούς με τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Κατά την αξιολόγηση σχετικά με το αν ένας σκοπός είναι συμβατός, θα λάβουμε υπόψη τα κριτήρια που ορίζονται από τους ισχύοντες νόμους, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων προσδοκιών σας. Με άλλα λόγια, τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για μη αντικρουόμενους σκοπούς ή/και περιττούς δευτερεύοντες σκοπούς σε σχέση με τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

 

Τα δικαιώματά σας

 

Οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων σε κράτη μέλη της ΕΟΠ και του ΗΒ ενδέχεται να σας παρέχουν ορισμένα νομικά δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Τα δικαιώματά σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

·   Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς και να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ανακρίβειες σε αυτές τις πληροφορίες.

 

·   Το δικαίωμα να ζητήσετε ένα αντίγραφο και να μεταφέρετε προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς·

 

·   Το δικαίωμα να ζητήσουμε να σβήσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιστάσεις όπου μας ζητάτε να σβήσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα αλλά έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να τα διατηρήσουμε·

 

·   Το δικαίωμα ένστασης και το δικαίωμα να ζητήσουμε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε ορισμένες περιπτώσεις. Και πάλι, μπορεί να υπάρχουν περιστάσεις όπου αντιτάσσετε ή μας ζητάτε να περιορίσουμε, την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών, αλλά έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να συνεχίσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών ή / και να απορρίψουμε αυτό το αίτημα.

 

·   Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών ανά πάσα στιγμή.

 

·   Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Εποπτική Αρχή (λεπτομέρειες της οποίας παρέχονται εδώ: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en για ΕΟΠ, και https://ico.org.uk/make-a-complaint/ για Ηνωμένο Βασίλειο) εάν πιστεύετε ότι κάποιο από τα δικαιώματά σας έχει παραβιαστεί από εμάς.

 

Ανήλικοι

 

Αν είστε μεταξύ 13 με 16 ετών, ζείτε στην ΕΟΠ ή στο ΗΒ και ζητάμε τη συγκατάθεσή σας, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε υπό τους νόμους περί προστασίας δεδομένων της χώρας σας, ότι μπορείτε να χορηγήσετε έγκυρη συγκατάθεση χωρίς εξουσιοδότηση του γονέα ή του κηδεμόνα σας. Θα επαληθεύσουμε την ηλικία σας και μπορεί να ζητήσουμε τη συγκατάθεση γονέα/κηδεμόνα.

 

Μεταφορά προσωπικών δεδομένων

 

Όταν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από την ΕΟΠ ή το ΗΒ, θα διασφαλίσουμε ότι προστατεύονται με τρόπο που συνάδει με τον τρόπο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς στην ΕΟΠ ή το ΗΒ και θα διασφαλιστεί ένα επαρκές επίπεδο προστασίας, μέσω ενός από τους ακόλουθους μηχανισμούς:

 

·   Η τρίτη χώρα στην οποία μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έχει αναγνωριστεί ως ικανή να διασφαλίσει επαρκές επίπεδο προστασίας με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή της Γραμματείας του Κράτους του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ισχύει·

 

·   Ο εισαγωγέας και ο εξαγωγέας έχει υπογράψει τις «πρότυπες συμβατικές ρήτρες» που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή από την Γραμματεία του Κράτους του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ισχύει· ή

 

·   Όπως ισχύει, η TCL μπορεί επίσης να μοιραστεί τα δεδομένα σύμφωνα με παρεκκλίσεις για ειδικές περιπτώσεις που ορίζονται από τους ισχύοντες νόμους, όπως να παρέχουν υπηρεσίες που ζητούνται από εσάς, διεξαγωγή ή εκτέλεση ενός συμβολαίου προς το συμφέρον σας, με τη ρητή συγκατάθεσή σας, όπως κρίνεται απαραίτητο για σημαντικούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, και αν κρίνεται απαραίτητο για τη θέσπιση, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

 

Μπορείτε να ζητήσετε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς σε περίπτωση μεταφοράς εκτός χώρας της ΕΟΠ ή του ΗΒ (συμπεριλαμβανομένου αντιγράφου των τυπικών συμβατικών ρητρών που έχουν συναφθεί με εισαγωγείς στην τρίτη χώρα) επικοινωνώντας μαζί μας όπως περιγράφεται στην παρακάτω ενότητα «Επικοινωνία μαζί μας» .

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

 

Τα δικαιώματα απορρήτου σας στην Καλιφόρνια

 

Τους τελευταίους 12 μήνες, ενδέχεται να συλλέξουμε κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται στην Παγκόσμια Δήλωση Απορρήτου TCL.

 

Μόνο για κατοίκους της Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από τα προαναφερθέντα δικαιώματα στην ενότητα "Τα δικαιώματά σας", από την 1η Ιανουαρίου 2020, θα έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

 

·   Το δικαίωμα γνώσης. Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια των Προσωπικών Πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς, καθώς και τις κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγονται αυτές οι πληροφορίες, τον σκοπό συλλογής αυτών των πληροφοριών και την πώληση ή αποκάλυψη για επαγγελματικούς σκοπούς των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε τρίτους ·

 

·   Το δικαίωμα να μην υφίστανται διακρίσεις λόγω άσκησης οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα δικαιώματα · και

 

·   Με την επιφύλαξη ορισμένων νομικών εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων.

 

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα το επαληθεύσουμε ελέγχοντας αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αιτήματος είναι ίδια με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή του λογαριασμού σας. Ενδέχεται να σας ζητήσουμε επιπρόσθετες πληροφορίες (όπως το ΙΜΕΙ σας ή τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας) αν χρειαστεί να επαληθεύσουμε περαιτέρω την ταυτότητά σας για να προωθήσουμε την ασφάλεια ή προστασία ενάντια σε απάτες. Μπορεί να αποκτήσετε το δικαίωμα, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, να υποβάλετε κάποιο αίτημα μέσω ενός εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου. Για να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο για να ασκήσει τα δικαιώματά σας και τις επιλογές σας εκ μέρους σας, μπορεί να ζητήσουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι εσείς έχετε χορηγήσει σε αυτόν τον εκπρόσωπο πληρεξουσιότητα ή διαφορετικά ότι ο εκπρόσωπος διαθέτει έγκυρη γραπτή εξουσιοδότηση για την άσκηση δικαιωμάτων εκ μέρους σας.

 

Επιπρόσθετα, η ενότητα Civil Code California 1798.83 επιτρέπει σε χρήστες που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να ζητήσουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους για τους σκοπούς του άμεσου μάρκετινγκ. Για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και τοποθετήστε το "Shine the Light" στη γραμμή θέματος του αιτήματός σας.

 

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα "Επικοινωνήστε μαζί μας". Μπορείτε να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να υποβάλλετε ένα αίτημα εκ μέρους σας. Αυτός ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος πρέπει να είναι εγγεγραμμένος με τον Υπουργό Εξωτερικών της Καλιφόρνια. Μπορούμε να απορρίψουμε ένα αίτημα από έναν αντιπρόσωπο που δεν υποβάλλει απόδειξη ότι έχει εξουσιοδοτηθεί από εσάς να ενεργήσει εκ μέρους σας.