Upozorenje: ova radnja će izbrisati sve vaše podatke i preuzete aplikacije.
Preporučujemo vam da napravite rezervnu kopiju ličnih podataka da ih ne biste izgubili. (Pogledajte „Kako napraviti rezervnu kopiju podataka na uređaju u modulu za pravljenje rezervnih kopija i resetovanje”)
Proverite da li je procenat baterije veći od 30%.
Uklonite svoj Google nalog sa uređaja pre nego što vratite uređaj na fabrička podešavanja. (Pogledajte „Kako ukloniti Google nalog sa uređaja u bezbednosnom modulu)
Možete da pratite sledeće korake da biste resetovali uređaj tokom pokretanja.
1) Idite na „Podešavanja”
2) Dodirnite „Sistem”.
3) Dodirnite „Resetuj opcije”.
4) Dodirnite „Obriši sve podatke (vraćanje na fabrička podešavanja)” da biste pokrenuli tu funkciju.
5) Dodirnite „Obriši sve podatke” u otvorenom prozoru.
6) Dodirnite „Obriši sve podatke”.
Vraćanje na fabrička podešavanja dok je uređaj u stanju isključivanja.
a) Isključite uređaj. Kada se pojavi logotip brenda, istovremeno pritisnite i držite dugme za uključivanje i dugme za pojačavanje zvuka 4 sekunde, a zatim otpustite oba dugmeta. Sačekajte neko vreme, a zatim uđite u režim oporavka Android sistema;
b) Pritisnite taster za „jačinu zvuka” da biste izabrali „Obrišite podatke / fabrička podešavanja”, a zatim pritisnite taster za „uključivanje” da potvrdite fabrička podešavanja;
c) Pritisnite taster za „jačinu zvuka” da biste izabrali „Vraćanje na fabrička podešavanja”, a zatim pritisnite taster za „uključivanje” da potvrdite brisanje svih podataka;
d) Kada je vraćanje na fabrička podešavanja završeno, pritisnite taster za „jačinu zvuka” da izaberete „Ponovo pokreni sistem sada”, a zatim pritisnite taster za „uključivanje” da potvrdite.