Vyberte inú krajinu na získanie služby

 

Najnovšie televízory TCL MiniLED a sounbary TCL boli ocenené za výnimočný a vysokokvalitný dizajn

 

Hongkong/Bratislava 7. apríla 2022 – spoločnosť TCL Electronics (1070.HK), jeden z dominantných hráčov v globálnom odvetví výroby televízorov a popredná značka spotrebnej elektroniky, dostala ocenenie Red Dot Awards za produktový dizajn. Cena sa týka troch televízorov a dvoch soundbarov (vrátane úplne nových modelových radov, ktoré budú uvedené na trh v priebehu roku 2022). 

 

 

Medzinárodná porota udeľuje ocenenie Red Dot produktom, ktoré sa vyznačujú výnimočným a vysoko kvalitným dizajnom. Tento rok bolo toto veľmi cenené uznanie udelené týmto produktom TCL pre domáce kino:

 

TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO

 

TCL Mini LED 4K TV C93 Series

 

TCL Mini LED 4K TV C83 Series

 

TCL Soundbar C935U

 

TCL Soundbar P733W

 

Nové produktové rady televízorov TCL C93 a C83 zdvíhajú latku atraktívneho dizajnu televízorov. Oba ocenené rady televízorov C93 a C83 majú štíhly, tenký dizajn, ktorý im umožní stať sa neoddeliteľnou súčasťou všetkých domácností. Televízory tak poskytujú nielen pohlcujúci zážitok z domácej zábavy, ale stávajú sa podstatným prvkom v riešení interiéru a tvoria neprehliadnuteľný estetický doplnok. Tieto dva produktové rady budú uvedené na trh v priebehu roku 2022.

 

Ďalší z radu televízorov TCL, ktoré dostali ocenenie Red Dot, je TCL Mini LED 8K TV X925 PRO s technológiou OD Zero Mini LED v ultratenkom profile a v jedinečnom dizajne. Ocenenie Red Dot podtrhuje odhodlanie spoločnosti TCL stať sa kľúčovým hráčom v segmente televízorov s technológiou Mini LED a ponúkať digitálne prepojenú zábavu pomocou najlepších technológií.

 

Najnovšie soundbary TCL C935U a P733W, ktoré budú uvedené na trh v priebehu roku 2022, získali ocenenie Red Dot ako uznanie jedinečného dizajnu a využitie inovatívnej technológie akustického odrazu.

 

„TCL je nadšená o veľmi poctená tým, že získala niekoľko ocenení Red Dot za výnimočný produktový dizajn. Naše ambície inšpirovať k dokonalosti sa riadia sloganom ‚Inspire Greatness‘ a misia spoločnosti TCL ostáva stále rovnaká. Chceme uľahčiť ľuďom život a učiniť ho smart pomocou vysokokvalitných produktov za dostupnú cenu, s dôrazom na zákazníka, ktorý je vždy na prvom mieste,“ komentuje Shaoyong Zhang, CEO spoločnosti TCL Electronics.

 

Ocenenia Red Dot sa udeľujú za vysokú kvalitu dizajnu. Tento rok sa posudzovali produkty prihlásené z viac než šesťdesiatich krajín sveta. Medzinárodná porota profesionálnych dizajnérov hodnotila kvalitu dizajnu aj rozsah inovácií.

 

Rok 2022 je druhým v rade, kedy získali produkty TCL ocenenie Red Dot. Je to pozoruhodný úspech v dobe, kedy značka TCL expanduje na nové trhy a pokračuje vo výskume a vývoji nových možností vo všetkých aspektoch ľudského života. Spoločnosť TCL sa bude v súlade s heslom ocenenia Red Dot “Víťazstvo je len začiatok ” snažiť inšpirovať k dokonalosti vďaka ďalším inovatívnym produktom a pokročilým technológiám.

 

O spoločnosti TCL Electronics

 

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločností v oblasti spotrebnej elektroniky a popredný hráč v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a teraz pôsobí na viac než 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky, od televízorov cez audio zariadenia až po inteligentné domáce spotrebiče.

 

Apr, 07, 2022

Späť na prvý deň v IFA 2018

Späť na prvý deň v IFA 2018

Sep, 05, 2018

Technológie
Pohľad späť na prvé dni IFA 2018

Pohľad späť na prvé dni IFA 2018

Sep, 05, 2017

Technológie