Παγκόσμια Πολιτική Απορρήτου της TCL

 

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει από τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η TCL ή/και οι θυγατρικές της (συλλογικά «TCL» ή «εμείς») προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και ελέγχουμε σχετικά με εσάς («τα προσωπικά σας δεδομένα»), ποιους τύπους προσωπικών δεδομένων συλλέγουμε για σας, τι κάνουμε με αυτά, πώς το αποκαλύπτουμε και ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι σημαντική για εμάς. Σεβόμαστε το απόρρητό σας κατά το χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων.

Η TCL προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί απορρήτου και τις πολιτικές απορρήτου μας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου παρέχει μια επισκόπηση των πιο κοινών δραστηριοτήτων επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την TCL. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες συγκεκριμένες δραστηριότητες επεξεργασίας ενδέχεται να υπόκεινται σε ξεχωριστές και προσαρμοσμένες δηλώσεις απορρήτου που θα ισχύουν επιπλέον της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Πότε εφαρμόζεται αυτή η Πολιτική Απορρήτου?

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει κάθε φορά που συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία από εσάς ή σχετικά με εσάς όταν έχετε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε από τους ιστότοπούς μας, για τις TCL και τις σχετικές Alcatel συσκευές, τις υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών ροής, διαδικτυακών υπηρεσιών και αυτών που παρέχονται μέσω του TCL λογαριασμού σας), εφαρμογές, λογισμικό, τεχνολογίες και οποιοδήποτε άλλο υλικό ("υλικά TCL") ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για ιδιώτες καταναλωτές και άλλα άτομα εκ των πελατών μας, των συνεργατών μας, του προμηθευτή και άλλων οργανισμών με τους οποίους η TCL έχει ή εξετάζει μια επιχειρηματική σχέση. Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ενότητες:

· Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς

· Χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων

· Αποκάλυψη των πληροφοριών σας σε τρίτους

· Σύνδεσμοι τρίτων μερών

· Διεθνείς μεταφορές προσωπικών δεδομένων

· Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

· Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

· Τα δικαιώματά σας

· Ειδικοί όροι προϊόντος

· Χρήση cookie

· Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενδέχεται να ενημερώσουμε αυτήν τη Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων ή αλλαγές στους σχετικούς νόμους. Οποιαδήποτε ενημέρωση αυτής της Πολιτικής Απορρήτου θα είναι αποτελεσματική μετά την ανάρτησή της στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://www.tcl.com//el/gr/privacy-notices-smart-tv-services.html. Επιπλέον, ενδέχεται επίσης να σας στείλουμε ένα μήνυμα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Επισκεπτόμενοι τις ιστοσελίδες μας ή χρησιμοποιώντας τις συσκευές και τις υπηρεσίες μας ή / και παρέχοντας τις πληροφορίες σας, αποδέχεστε και συναινείτε στις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς.

Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα για εσάς:

· Πληροφορίες που μας παρέχετε. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με εσάς που μας δίνετε συμπληρώνοντας φόρμες, εισάγοντας πληροφορίες στον ιστότοπό μας, δημιουργώντας λογαριασμούς χρηστών ή επικοινωνώντας μαζί μας, είτε πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου, διαδικτυακά, μέσω e-mail ή με άλλο τρόπο. «Προσωπικές πληροφορίες» σημαίνει: (i) οποιαδήποτε δεδομένα που ταυτοποιούν, σχετίζονται, περιγράφουν, είναι εύλογα ικανά να συσχετιστούν, ή θα μπορούσαν εύλογα να συνδεθούν, άμεσα ή έμμεσα, με έναν συγκεκριμένο καταναλωτή ή κατοικία, σύμφωνα με τον Νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA) όποτε ισχύει και (ii) οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετίζονται με ένα ταυτοποιημένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο (το «υποκείμενο των δεδομένων») όποτε εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων («GDPR»). Τα Προσωπικά Στοιχεία περιλαμβάνουν χωρίς περιορισμό τα ακόλουθα:

· Προσωπικά ή / και στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης: το όνομά σας, η διεύθυνησ αποστολής, χρέωσης κα/ή η διεύθυνση της επιχείρησής σας, η διεύθυνση email, ο αριθμός τηλεφώνου

· Πληροφορίες σύνδεσης: όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, ψευδώνυμο.

· Δημογραφικές πληροφορίες: ημερομηνία γέννησης, φύλο ·

· Στοιχεία πληρωμής: τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, τα τραπεζικά σας στοιχεία ή άλλες πληρωμές και οικονομικά στοιχεία.

· Άλλες πληροφορίες για εσάς, όπως το επάγγελμά σας, τη γλώσσα, το φωνητικό μοτίβο.

· Πληροφορίες σχετικά με τα υλικά και τις υπηρεσίες TCL που σας ανήκουν και χρησιμοποιείτε, την τοποθεσία της συσκευής σας και τη ζώνη ώρας και την απόδειξη αγοράς.

Εκτός από ορισμένες πληροφορίες που απαιτούνται από το νόμο, η απόφασή σας να παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία στην TCL είναι προαιρετική. Επομένως, δεν θα υποστείτε αρνητικές συνέπειες εάν δεν επιθυμείτε να παρέχετε στην TCL τα προσωπικά σας στοιχεία. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι, εάν δεν παρέχετε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες, η TCL ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επιτύχει ορισμένους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου και ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες συσκευές ή υπηρεσίες που απαιτούν τη χρήση τέτοιων Προσωπικών Πληροφοριών.

· Πληροφορίες που συλλέγουμε ή δημιουργούμε για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, τα ακόλουθα:

· Λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του λογαριασμού TCL, των εφαρμογών TCL, των ιστότοπων και των συσκευών TCL και Alcatel ·

· Λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων που σας παρέχουμε, όπως το περιεχόμενο που προβάλλεται μέσω της συσκευής και οι συνήθειες χρήσης ·

· Τη διεύθυνση IP, τη διεύθυνση MAC, το αναγνωριστικό συσκευής, το αναγνωριστικό τερματικού, τον σειριακό αριθμό, τον αριθμό IMEI, τον αριθμό IMSI και οποιαδήποτε άλλα αναγνωριστικά συσκευών ή συγκεκριμένες πληροφορίες για τη συσκευή σχετικά με το υλικό σας TCL · πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας που παρέχονται από το σήμα GPS της συσκευής σας ή κοινοποιούνται μέσω κοντινών σημείων πρόσβασης Wi-Fi και πύργων κινητής τηλεφωνίας ενώ χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες και ενεργοποιείτε τη λειτουργία τοποθεσίας.

· Αρχεία καταγραφής σφαλμάτων, κωδικοί σφαλμάτων και περιγραφές σφαλμάτων και άλλες πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με σφάλματα ή ελαττώματα που παρουσιάστηκαν σε οποιαδήποτε υλικά TCL. και

· Όπου σας παρέχουμε υπηρεσίες μετά την πώληση, ηχογραφήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ εσάς και του προσωπικού μας.

· Πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, τα ακόλουθα:

· Πληροφορίες από δίκτυα κοινωνικών μέσων ·

· Πληροφορίες που λαμβάνονται από άλλους παρόχους προϊόντων, υπηρεσιών, ιστότοπων και εφαρμογών.

· Άλλες πηγές που διατίθενται στο εμπόριο ή στο κοινό · και

· Εάν λάβετε μέρος σε προγράμματα έρευνας αγοράς που οργανώνονται ή / και χρηματοδοτούνται από / για λογαριασμό της TCL, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων ή δίκτυα κοινωνικών μέσων, σύμφωνα με τις πολιτικές απορρήτου αυτών των αντίστοιχων ιστότοπων και δικτύων κοινωνικών μέσων.

Κάθε φορά που συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς από τρίτα μέρη, θα διασφαλίσουμε ότι επιτρέπεται σε αυτά τα τρίτα μέρη να μοιράζονται τέτοιες πληροφορίες μαζί μας και ότι η χρήση των Προσωπικών Πληροφοριών που συλλέγονται από αυτά συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Δεν θα συλλέξουμε εν γνώσει μας Προσωπικές Πληροφορίες για παιδιά κάτω των 13 ετών χωρίς να καταστήσουμε σαφές ότι τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να παρέχονται μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα, εάν αυτό απαιτείται από τυχόν ισχύοντες νόμους. Η TCL θα χρησιμοποιεί Προσωπικές Πληροφορίες που σχετίζονται με παιδιά μόνο εφόσον επιτρέπεται από το νόμο όπου έχει επιτευχθεί η απαιτούμενη συναίνεση του γονέα ή του κηδεμόνα.

Χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται, να αποθηκεύονται, να υποβάλλονται σε επεξεργασία ή να χρησιμοποιούνται με άλλο τρόπο από εμάς με τους ακόλουθους τρόπους και για τους ακόλουθους σκοπούς:

· Να διαχειριστούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τη χρήση του υλικού TCL από εσάς

· Να παρέχουμε ενημερώσεις λογισμικού, υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξη για υλικά TCL ·

· Να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας TCL ·

· Να σας επιτρέψουμε να κατεβάσετε και να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες μας, όπως τις εφαρμογές μας και οι σχετικοί ιστότοποι ή/και να σας δοθεί πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή.

· Για επεξεργασία συναλλαγών πληρωμών ή παραγγελιών υλικού TCL ·

· Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα υλικά και τις υπηρεσίες TCL, για παράδειγμα, σε περίπτωση που οποιοδήποτε υλικό TCL έχει αλλάξει ή παρουσιάσει προβλήματα ·

· (Ιδιαίτερα κατά τη χρήση των στοιχείων της επιχείρησής σας) για τη διεξαγωγή συνήθων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και για σχετικούς διοικητικούς σκοπούς

· Για την προστασία από και την πρόληψη της απάτης και άλλων νομικών κινδύνων ή κινδύνων για την ασφάλεια των πληροφοριών.

· Να διατηρήσει τα υλικά TCL ασφαλή και να αποτρέψει το έγκλημα και την απάτη ·

· Να απαντήσει σε τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις που μπορεί να εγείρετε σε σχέση με το υλικό TCL, να υπερασπιστεί και να ασκήσει νομικά δικαιώματα ·

· Βελτίωση ή εξατομίκευση υλικών TCL ή ανάπτυξη νέων ·

· Να διοργανώνει διαγωνισμούς, προωθήσεις, εκδηλώσεις, έρευνα αγοράς, έρευνα σε σχέση με το υλικό TCL ·

· Για τη διευκόλυνση εσωτερικών σκοπών, όπως ο έλεγχος, η ανάλυση δεδομένων και η έρευνα για τη βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών μας, της εμπειρίας χρήστη και των επικοινωνιών πελατών ·

· Να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς, οδηγίες και δικαστικές αποφάσεις ·

· Να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με το υλικό TCL και να βοηθήσετε να κάνετε αυτές τις πληροφορίες πιο σχετικές για εσάς. Ενδέχεται να χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για ορισμένες δραστηριότητες μάρκετινγκ. Σας προσφέρουμε διάφορους τρόπους για να εξαιρεθείτε από τη λήψη συγκεκριμένων επικοινωνιών από εμάς. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Κατάργηση εγγραφής" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του e-mail και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε και να ενημερώνετε την προτίμησή σας ανά πάσα στιγμή με τη μέθοδο που σας παρέχεται.

Δεν πουλάμε ή αποκαλύπτουμε με άλλο τρόπο Προσωπικά Στοιχεία που μας έχετε παράσχει, εκτός από αυτά που περιγράφονται στην παρούσα Σημείωση Απορρήτου, όπως σας γνωστοποιήθηκαν κατά τη στιγμή της συλλογής δεδομένων ή όπως περιγράφεται σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ειδοποίηση απορρήτου, κατά περίπτωση. Δεν θα αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία σε τρίτους, εκτός εάν η αποκάλυψη αυτή θα είναι απαραίτητη σε σχέση με τον νόμιμο σκοπό της επεξεργασίας, όπως περιγράφεται καλύτερα στην ακόλουθη ενότητα «Αποκάλυψη των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε τρίτα μέρη».

Επιτρέπεται η επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Σημείωση απορρήτου, επειδή ισχύει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

· Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκτέλεση συμβολαίου μαζί σας και για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.

· Η TCL υποχρεούται να το πράξει σύμφωνα με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται ·

· Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την TCL να θεσπίσει, να ασκήσει ή να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά της ή για σκοπούς νομικής διαδικασίας ·

· Η TCL έχει νόμιμο συμφέρον να συλλέγει και να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία, για παράδειγμα, με αναφορά στα ακόλουθα:

· Διεξαγωγή έρευνας αγοράς σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, βάσει των οποίων επιτρέπεται από νομική άποψη ·

· Βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε ·

· Να κάνουμε τις επικοινωνίες μας ή το περιεχόμενο που σας παρέχουμε πιο σχετικό για εσάς ·

· Ελαχιστοποίηση των κινδύνων μας, για παράδειγμα, σε σχέση με την πίστωση ή την απάτη · και

· Ανάπτυξη της διαδικασίας και των συστημάτων εκπαίδευσης · και

· Έχετε δώσει την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για συγκεκριμένους τύπους επεξεργασίας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε συναινέσει να λαμβάνετε μηνύματα μάρκετινγκ από εμάς ή από τρίτους για λογαριασμό της TCL.

Αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτους

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τις θυγατρικές και τις θυγατρικές της TCL σε μία ή περισσότερες από τις περιστάσεις που περιγράφονται παρακάτω:

· Για να μας βοηθήσετε να σας παρέχουμε υλικά TCL ·

· Όπου εμπορευόμαστε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από συνεργάτες της TCL ή / και θυγατρικές της TCL · και

όταν είναι απαραίτητο για έναν από τους σκοπούς για τους οποίους η TCL επεξεργάζεται νόμιμα τα Προσωπικά σας Στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα Σημείωση απορρήτου. Σε περίπτωση αποκάλυψης των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε οποιαδήποτε θυγατρική της TCL υπό τους παραπάνω όρους, θα υιοθετήσουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι η πρόσβαση στα Προσωπικά σας Στοιχεία θα παρέχεται μόνο στους υπαλλήλους αυτών των θυγατρικών της TCL που χρειάζονται προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της επεξεργασίας δεδομένων βάσει της παρούσας ανακοίνωσης απορρήτου και σύμφωνα με την αρχή της ελαχιστοποίησης δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία σε τρίτους, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα σε ορισμένες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

· Σε περίπτωση πώλησης οποιασδήποτε επιχείρησης ή περιουσιακών στοιχείων της TCL ή συγχώνευσης με άλλη εταιρεία, ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία στον υποψήφιο αγοραστή για λόγους δέουσας επιμέλειας και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης ή της συγχώνευσης.

· Εάν διαθέτουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων σε εσάς, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία σε αυτά τα τρίτα μέρη.

· Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για αποκάλυψη των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε συγκεκριμένα και αναγνωρισμένα τρίτα μέρη ή κατηγορίες τρίτων,

· Σε τρίτους πράκτορες ή εργολάβους (για παράδειγμα, τους παρόχους των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων) που προσλαμβάνουμε για να μας υποστηρίξουν στην παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σε εσάς. Θα διασφαλίσουμε ότι τέτοια τρίτα μέρη θα επεξεργάζονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στην παρούσα Σημείωση Απορρήτου και υπό την επιφύλαξη εμπιστευτικότητας.

· Σε επιχειρηματικούς συνεργάτες που παρέχουν προϊόντα ή / και υπηρεσίες που είναι ενσωματωμένα ή εξυπηρετούν ως συστατικό του υλικού TCL που σας παρέχουμε. Αυτά τα τρίτα μέρη θα είναι υπεύθυνα για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, όπως περιγράφεται σε ξεχωριστή ειδοποίηση απορρήτου που παρέχeται από αυτούς. καi

· Στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο, εάν έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση, να θεσπίσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νομικά μας δικαιώματα.

Σύνδεσμοι τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο τέτοιων άλλων ιστότοπων και αυτή η Σημείωση απορρήτου δεν ισχύει για αυτούς. Εάν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτοί οι άλλοι ιστότοποι χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία, ανατρέξτε στις πολιτικές τους και επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους.

Διεθνείς μεταφορές προσωπικών πληροφοριών

Η από μέρους σας χρήση του λογαριασμού TCL ή άλλου υλικού TCL ενδέχεται να περιλαμβάνει τη μεταφορά, αποθήκευση και επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών εντός και εκτός της χώρας διαμονής σας, σύμφωνα με την παρούσα Σημείωση απορρήτου. Οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων των χωρών στις οποίες ενδέχεται να διαβιβαστούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μην εγγυώνται το ίδιο επίπεδο προστασίας με τη χώρα σας.

Μεταφορά προσωπικών πληροφοριών εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) όταν ισχύει ο GDPR.

Όταν μεταφέρουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία από τον ΕΟΧ σε εξωτερικό ΕΟΧ, θα διασφαλίσουμε ότι προστατεύονται με τρόπο που συνάδει με τον τρόπο προστασίας των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς στον ΕΟΧ και θα διασφαλιστεί επαρκές επίπεδο προστασίας , μέσω ενός από τους ακόλουθους μηχανισμούς:

· Η τρίτη χώρα στην οποία μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία έχει αναγνωριστεί ως ικανή να διασφαλίσει επαρκές επίπεδο προστασίας με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ·

· Ο εισαγωγέας και ο εξαγωγέας υπέγραψαν τις «τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες» που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την απόφασή της στις 5 Φεβρουαρίου 2010, θεσπίζοντας υποχρεώσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ · ή

· Σε περίπτωση μεταβίβασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενδέχεται να ισχύει η Ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ και ο εισαγωγέας υποχρεούται να πιστοποιήσει μόνος του τη συμμόρφωση με τις αρχές της Ασπίδας προστασίας προσωπικών δεδομένων.

· Ελλείψει επαρκούς επιπέδου προστασίας, ο υπεύθυνος επεξεργασίας και ο επεξεργαστής παρέχουν επαρκείς διασφαλίσεις και εκτελέσιμα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων και διατίθενται αποτελεσματικές νομικές λύσεις για τα υποκείμενα των δεδομένων.

Μπορείτε να ζητήσετε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προστασίας των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς σε περίπτωση μεταφοράς εκτός χώρας του ΕΟΧ (συμπεριλαμβανομένου αντιγράφου των τυπικών συμβατικών ρητρών που έχουν συναφθεί με εισαγωγείς στην τρίτη χώρα) επικοινωνώντας μαζί μας όπως περιγράφεται στην ενότητα «Επικοινωνία μαζί μας Παρακάτω ενότητα.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Έχουμε υιοθετήσει οργανωτικά, φυσικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας που είναι σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα για την προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών που παρέχετε και για την αποτροπή τυχόν μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης, χρήσης, τροποποίησης, ζημιάς ή απώλειας δεδομένων. Θα λάβουμε όλα τα εύλογα και πρακτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

· Θα χρησιμοποιήσουμε SSL και άλλα τεχνικά μέτρα για να διασφαλίσουμε την κρυπτογράφηση όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Θα εξετάζουμε τακτικά την πρακτική της συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των μέτρων φυσικής ασφάλειας) για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο σύστημα.

· Θα εξουσιοδοτήσουμε τους υπαλλήλους μας και το προσωπικό τρίτων να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με βάση την ανάγκη να γνωρίζουν, προκειμένου να μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες. Αυτοί οι εργαζόμενοι και το εξωτερικό προσωπικό (τρίτων εξουσιοδοτημένων από εμάς) υπόκεινται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας. Σε περίπτωση που δεν εκπληρώσουν αυτές τις υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας, ενδέχεται να θεωρηθούν υπεύθυνοι για παραβίαση του απορρήτου και η σχέση τους με εμάς ενδέχεται να τερματιστεί.

· Η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών και για την εφαρμογή μέτρων διασφάλισης, όπως η παροχή πλήρους κρυπτογράφησης για αποθήκευση και μετάδοση πληροφοριών, για την αποτροπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, χρήσης ή αποκάλυψης των Προσωπικών σας Πληροφοριών. Κανείς εκτός από τον χρήστη δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένα περιεχόμενα συγκεκριμένων κρυπτογραφημένων δεδομένων.

· Θα υιοθετήσουμε κρυπτογράφηση και άλλα μέτρα ασφαλείας για τη μετάδοση και αποθήκευση των Προσωπικών σας Πληροφοριών συγκεκριμένων τύπων και θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικά μέτρα για την επεξεργασία των προσωπικών σας βιομετρικών πληροφοριών προτού τα αποθηκεύσουμε, π.χ. θα αποθηκεύσουμε μόνο τα βασικά στοιχεία τέτοιων προσωπικών βιομετρικών πληροφοριών.

· Θα επιλέξουμε με σύνεση επιχειρηματικούς εταίρους και παρόχους υπηρεσιών και θα εφαρμόσουμε τις απαιτήσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις επιχειρηματικές συμβάσεις ή τους ελέγχους και τις αξιολογήσεις μεταξύ των δύο μερών.

· Θα διεξαγάγουμε μαθήματα κατάρτισης, προστασίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, δοκιμές και δραστηριότητες διαφήμισης για να βελτιώσουμε την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σχετικά με τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Κατανοήστε, ωστόσο, ότι καμία μετάδοση δεδομένων μέσω Διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής. Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των Προσωπικών Πληροφοριών που μας διαβιβάζετε και καταλαβαίνετε ότι τυχόν Προσωπικές Πληροφορίες που μας μεταφέρετε γίνονται με δική σας ευθύνη. Εάν μάθουμε για παραβίαση συστήματος ασφαλείας, θα ενεργήσουμε έγκαιρα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Διατήρηση προσωπικών πληροφοριών

Η TCL διατηρεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο και θα διαγραφούν μετά από εύλογο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

· Η TCL διατηρεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία εφόσον διατηρεί μια συνεχή σχέση μαζί σας.

· Η TCL διατηρεί τα Προσωπικά σας Στοιχεία, εφόσον είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεινται και ηόπου είναι σκόπιμο να διασφαλίσετε ή να βελτιώσετε τη νομική θέση της TCL (π.χ. σε σχέση με διαφορές, και κανονιστικές έρευνες).

Τα δικαιώματά σας

Οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να σας παρέχουν ορισμένα νομικά δικαιώματα σε σχέση με τις Προσωπικές Πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς. Δεν είναι όλοι οι νόμοι για την προστασία των δεδομένων ίδιοι, έτσι δεν ισχύουν όλα αυτά τα δικαιώματα σε όλα τα μέρη. Επίσης, ορισμένα από αυτά τα δικαιώματα υπόκεινται σε προσόντα και περιορισμούς και η άσκηση αυτών των δικαιωμάτων ενδέχεται να επηρεάσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που σας παρέχουμε. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ανήκουν μόνο σε εσάς και αυτό σας δίνει το δικαίωμα να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε.

Τα δικαιώματά σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

· Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις Προσωπικές Πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος λήψης πληροφοριών και αντιγραφής τέτοιων δεδομένων,

· Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ενδέχεται να εξακολουθούμε να έχουμε το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν έχουμε άλλο νόμιμο λόγο (εκτός από τη συγκατάθεση) για να το πράξουμε.

· Σε ορισμένες περιπτώσεις, το δικαίωμα λήψης ορισμένων Προσωπικών Πληροφοριών σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και μηχνογραφημένη μορφή και / ή να ζητήσουμε τη διαβίβαση αυτών των δεδομένων σε τρίτο μέρος όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει.

· Το δικαίωμα να ζητήσουμε να διορθώσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή ·

· Το δικαίωμα να ζητήσουμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ορισμένες περιπτώσεις. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιστάσεις όπου μας ζητάτε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να τα διατηρήσουμε.

· Το δικαίωμα ένστασης και το δικαίωμα να ζητήσουμε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε ορισμένες περιπτώσεις. Και πάλι, μπορεί να υπάρχουν περιστάσεις όπου αντιτάσσετε ή μας ζητάτε να περιορίσουμε, την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών, αλλά έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να συνεχίσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών ή / και να απορρίψουμε αυτό το αίτημα. και

· Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Εποπτική Αρχή (λεπτομέρειες της οποίας παρέχονται παρακάτω) εάν πιστεύετε ότι κάποιο από τα δικαιώματά σας έχει παραβιαστεί από εμάς.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην ενότητα "Επικοινωνία" παρακάτω.

Ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε το επαληθεύσιμο αίτημα καταναλωτή πριν ολοκληρώσετε το αίτημά σας και, για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε τα σημεία δεδομένων που έχουμε ήδη για εσάς. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχονται σε επαληθεύσιμο αίτημα καταναλωτή για να επαληθεύσουμε την ταυτότητα ή την αρχή του αιτούντος για την υποβολή του αιτήματος.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας ή να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών από εμάς παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία. Τα στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις εποπτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να βρείτε εδώ: https: //edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.

Τα δικαιώματα απορρήτου σας στην Καλιφόρνια

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, πρέπει να παρέχουμε τις ακόλουθες πληροφορίες. Συλλέξαμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα τους τελευταίους 12 μήνες:

 

Κατηγορία προσωπικών δεδομένων

 

Πηγές

 

Σκοπός(οί)

 

Γνωστοποίηση σε τρίτους

 

Αναγνωριστικά, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονικό αναγνωριστικό, διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή όνομα λογαριασμού

 

Άμεσα από εσάς

Έμμεσα από εσάς (π.χ. από την παρατήρηση των ενεργειών σας στον ιστότοπό μας)

Από τρίτο φορέα παροχής υπηρεσιών, όπως κοινωνικά μέσα

 

Για να εκπληρώσετε ή να ικανοποιήσετε τον λόγο που παρείχατε τις πληροφορίες, π.χ. για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας TCL, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή να επεξεργαστείτε μια παραγγελία

 

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικούς σκοπούς σε: εταιρείες του ομίλου εταιρειών TCL, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, επεξεργαστές πληρωμών

 

Κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που περιέχονται σε αρχεία πελατών, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, απασχόληση, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, αριθμό πιστωτικής κάρτας, αριθμό χρεωστικής κάρτας ή οποιαδήποτε άλλη πληρωμή και οικονομική πληροφόρηση

 

Απευθείας από εσάς

 

Για να εκπληρώσετε ή να ικανοποιήσετε τον λόγο που παρείχατε τις πληροφορίες, π.χ. για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας TCL, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή να επεξεργαστείτε μια παραγγελία

 

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικούς σκοπούς σε: εταιρείες του ομίλου εταιρειών TCL, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, επεξεργαστές πληρωμών

 

Εμπορικές πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν αρχεία προϊόντων ή υπηρεσιών που αγοράστηκαν, αποκτήθηκαν ή εξετάστηκαν ή άλλα ιστορικά αγορών ή τάσεων

 

Απευθείας από εσάς

 

Για να εκπληρώσετε ή να ικανοποιήσετε τον λόγο που παρείχατε τις πληροφορίες, π.χ. για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας TCL, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή να επεξεργαστείτε μια παραγγελία

 

 

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικούς σκοπούς σε: εταιρείες του ομίλου εταιρειών TCL, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, επεξεργαστές πληρωμών

 

Διαδίκτυο ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα δικτύου, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση ενός καταναλωτή με έναν ιστότοπο, εφαρμογή ή διαφήμιση

 

Έμμεσα από εσάς (π.χ. από την παρατήρηση των ενεργειών σας στον ιστότοπό μας)

 

 

Για την εκπλήρωση ή την ικανοποίηση του λόγου που παρείχατε τις πληροφορίες, π.χ. για τη βελτίωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας ή για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων

 

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικούς σκοπούς σε: εταιρείες του ομίλου εταιρειών TCL, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου

 

Δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν φυσική τοποθεσία ή κινήσεις

 

Απευθείας από εσάς

 

Για να εκπληρώσετε ή να ικανοποιήσετε τον λόγο που παρείχατε τις πληροφορίες, π.χ. για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας TCL, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να απαντήσετε σε μια ερώτηση, να επεξεργαστείτε μια παραγγελία ή για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων

 

 

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικούς σκοπούς σε: εταιρείες του ομίλου εταιρειών TCL, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου

 

Συμπεράσματα που προέρχονται από άλλες προσωπικές πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προφίλ που αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις, τα χαρακτηριστικά, τις ψυχολογικές τάσεις, τις προθέσεις, τη συμπεριφορά, το χαρακτήρα, τη νοημοσύνη, τις ικανότητες και τις δεξιότητες ενός ατόμου

 

 

Έμμεσα από εσάς (π.χ. από την παρατήρηση των ενεργειών σας στον ιστότοπό μας)

Από τρίτο φορέα παροχής υπηρεσιών, όπως κοινωνικά μέσα

 

Για να εκπληρώσετε ή να εκπληρώσετε τον λόγο που παρείχατε τις πληροφορίες, π.χ. για την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων

 

Γνωστοποίηση για επιχειρηματικούς σκοπούς σε: εταιρείες του ομίλου εταιρειών TCL, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου

 

Μόνο για κατοίκους της Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από τα προαναφερθέντα δικαιώματα στην ενότητα "Τα δικαιώματά σας", από την 1η Ιανουαρίου 2020, θα έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

· Το δικαίωμα γνώσης. Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια των Προσωπικών Πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς, καθώς και τις κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγονται αυτές οι πληροφορίες, τον σκοπό συλλογής αυτών των πληροφοριών και την πώληση ή αποκάλυψη για επαγγελματικούς σκοπούς των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε τρίτους ·

· Το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από την πώληση των Προσωπικών σας Πληροφοριών σε τρίτους. Εάν τα Προσωπικά Στοιχεία που πρόκειται να πωληθούν είναι τα Προσωπικά Στοιχεία ενός παιδιού ηλικίας μεταξύ 13 και 16 ετών, του παρέχεται το δικαίωμα συμμετοχής. Εάν το παιδί είναι 12 ετών και κάτω, απαιτείται εξουσιοδότηση του γονέα/κηδεμόνα.

· Το δικαίωμα να μην υφίστανται διακρίσεις λόγω άσκησης οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα δικαιώματα · και

· Με την επιφύλαξη ορισμένων νομικών εξαιρέσεων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων.

Επιπρόσθετα, η ενότητα Civil Code California 1798.83 επιτρέπει σε χρήστες που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να ζητήσουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους για τους σκοπούς του άμεσου μάρκετινγκ. Για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και τοποθετήστε το "Shine the Light" στη γραμμή θέματος του αιτήματός σας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην ενότητα "Επικοινωνία" παρακάτω. Μπορείτε να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να υποβάλλετε ένα αίτημα εκ μέρους σας. Αυτός ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος πρέπει να είναι εγγεγραμμένος με τον Υπουργό Εξωτερικών της Καλιφόρνια. Μπορούμε να απορρίψουμε ένα αίτημα από έναν αντιπρόσωπο που δεν υποβάλλει απόδειξη ότι έχει εξουσιοδοτηθεί από εσάς να ενεργήσει εκ μέρους σας.

Ειδικοί όροι προϊόντος

Αυτή η Σημείωση απορρήτου ισχύει γενικά για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε πρόσθετες Προσωπικές Πληροφορίες σε σχέση με συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

· Εξυπνη τηλεόραση

· Εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων σας ή της Smart TV, όπως το όνομα και τη διάρκεια των βίντεο που παίζονται, τα αγαπημένα του χρήστη, τις σελίδες που προβλήθηκαν και το χρόνο που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας χρησιμοποιούν το προϊόν και να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώσεις και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας.

· Ενδέχεται να συλλέξουμε επιπλέον προσωπικά δεδομένα για να παρέχουμε απομακρυσμένη διάγνωση προβλημάτων με τα προϊόντα της Smart TV σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέξουμε στιγμιότυπα οθόνης σε πραγματικό χρόνο και πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στα προϊόντα Smart TV. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι τα προβλήματα με τα προϊόντα της Smart TV σας μπορούν να επιλυθούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

· Συλλέγουμε επίσης προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της λειτουργίας φωνητικού βοηθού Amazon Alexa ή Google Action στα προϊόντα Smart TV. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν μια περιγραφή συσκευής, τη φωνή σας, το Skill Token και τη φωνητική εντολή. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία βοηθού φωνής, τα δεδομένα φωνής σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Google ή την Amazon. Τα δεδομένα σας θα μεταφερθούν απευθείας στο Google ή στο Amazon. Ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις απορρήτου Google ή Amazon για πληροφορίες σχετικά με την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από αυτές τις εταιρείες.

·  T-Cast

· Εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας θα συλλέξουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής T-Cast από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του όγκου χρήσης που κάνετε για την εφαρμογή T-Cast (μετρούμενος από τον αριθμό των κλικ που κάνετε) καθώς και για την επιλογή των υπηρεσιών που κάνετε μέσω της εφαρμογής T-Cast. Το κάνουμε αυτό ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση της εφαρμογής T-Cast και να προσαρμόσουμε τη διάταξη της εφαρμογής στις προτιμήσεις σας.

· Αρχική σελίδα TCL

· Εμείς και οι τρίτοι συνεργάτες μας θα συλλέξουμε λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής TCL Home, όπως τον όγκο χρήσης που κάνετε από την εφαρμογή TCL Home, τις πληροφορίες που παρείχατε μέσω ζωντανής συνομιλίας και τις επιλογές των υπηρεσιών που κάνετε μέσω της εφαρμογής TCL Home. Το κάνουμε αυτό ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση της εφαρμογής TCL Home και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσαρμόσουμε τη διάταξη της εφαρμογής στις προτιμήσεις σας.

· Εάν χρησιμοποιείτε λογαριασμό τρίτου μέρους (Facebook ή Twitter) για να συνδεθείτε στην εφαρμογή TCL Home, συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό τρίτων. Ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις απορρήτου Facebook ή Twitter για σχετικές πληροφορίες.

·   T-Channel

· Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό χρήστη Roku TV (για παράδειγμα, τη διεύθυνση email σας) ή/και οποιονδήποτε λογαριασμό τρίτου μέρους (Facebook ή Google) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα T-Channel. Ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις απορρήτου των σχετικών τρίτων για μελλοντικές πληροφορίες σχετικά με το πώς μοιράζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας.

· Το T-Channel επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν περιεχόμενο διαθέσιμο στο T-Channel ξεκινώντας τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου στην τηλεόραση Roku. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου, τα δεδομένα φωνής σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία απευθείας από το Roku TV. Ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις απορρήτου της τηλεόρασης Roku για πληροφορίες σχετικά με την περαιτέρω επεξεργασία των φωνητικών σας δεδομένων.

· Ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε δεδομένα σε σχέση με τη συσκευή Roku TV που κατέχετε (π.χ. το μοντέλο της συσκευής της, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής, την επωνυμία, τη διεύθυνση MAC, την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Roku, την περιοχή, τη διεύθυνση IP, την έκδοση εφαρμογής) και τη χρήση του T -Channel (π.χ. εγγραφές κλικ και ιστορικό περιήγησής σας). Μπορούμε να εμπλέξουμε τρίτους επεξεργαστές για να αναλύσουμε τέτοια δεδομένα και να δημιουργήσουμε προφίλ ανάλογα με τη χρήση και τις προτιμήσεις σας. Το κάνουμε αυτό ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες μας το T-Channel και να σας προτείνουν σχετικά με άλλο περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

· Κινητά, Tablet και Wearable Συσκευές TCL

· Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, όπως δεδομένα βιομετρικών δεδομένων και δεδομένα υγείας, όταν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες εφαρμογές σε κινητά, tablet ή Wearable συσκευές TCL. Αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα για τις λειτουργίες αυτών των εφαρμογών που σχετίζονται με την υγεία. Επεξεργαζόμαστε τις ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σας με βάση τη ρητή συγκατάθεσή σας και μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τέτοια επεξεργασία ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν το επιλέξετε, ενδέχεται να μην μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες σε εσάς. Εάν επιλέξετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, θα σας πούμε περισσότερα για τις πιθανές συνέπειες.

· Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε δεδομένα συσκευών και πληροφορίες καταγραφής, όπως διεύθυνση URL παραπομπής, διευθύνσεις IP και λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας, τις υπηρεσίες cloud, το κατάστημα εφαρμογών, το ιστορικό περιήγησης, τα ερωτήματα αναζήτησης, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και τη συχνότητα συνεδρίας, εκτός από μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών.

· Ορισμένες κινητές συσκευές TCL ανήκουν στην επωνυμία Alcatel, αλλά αυτή η Σημείωση απορρήτου ισχύει και για αυτές τις συσκευές.

Λάβετε υπόψη ότι όταν αποκτάτε πρόσβαση στο περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτο μέρος στα προϊόντα της TCL, το εν λόγω τρίτο μέρος μπορεί να συλλέξει ή να λάβει πληροφορίες σχετικά με το υλικό της TCL (π.χ. τη διεύθυνση IP και τα αναγνωριστικά συσκευών του) και τυχόν ζητούμενη συναλλαγή από εσάς (π.χ. το αίτημά σας για αγορά ή ενοικίαση τέτοιου περιεχομένου). Η TCL δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές απορρήτου ή ασφάλειας τέτοιων τρίτων παρόχων.

Χρήση των cookies

Χρησιμοποιούμε «cookies» και παρόμοιες τεχνολογίες ιστού για να υποστηρίξουμε ορισμένες δυνατότητες του λογαριασμού TCL και άλλων ιστότοπων και εφαρμογών που διαχειριζόμαστε. Ένα cookie είναι ένα κομμάτι κώδικα που έχει αναπτυχθεί στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούμε δύο τύπους cookies: «cookies συνεδρίας» και «μόνιμα cookies».

Ένα cookie περιόδου λειτουργίας λήγει αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα cookie συνεδρίας θα σας αναγνωρίσει κατά τη διάρκεια της περιόδου περιήγησής σας, εκχωρώντας έναν τυχαία δημιουργημένο μοναδικό αριθμό αναγνώρισης στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούμε cookies συνεδρίας για:

· να μας επιτρέψετε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε εσάς και να διαχειριστούμε συναλλαγές. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αναπτύξουμε ένα cookie για να θυμόμαστε ποια είδη έχετε αποθηκεύσει σε ένα καλάθι αγορών στο διαδίκτυο. και

· για συγκεκριμένους σκοπούς διαχείρισης και επεξεργασίας περιεχομένου.

Τα μόνιμα cookies δεν λήγουν όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιούμε μόνιμα cookies:

· για να καταγράψουμε εάν ένας επισκέπτης είναι συνδεδεμένος στον λογαριασμό TCL ·

· για να καταγράψουμε πότε ένας επισκέπτης του λογαριασμού TCL ή άλλου ιστότοπου / εφαρμογής TCL δίνει τη συγκατάθεσή μας για τη χρήση των cookies ·

· για σκοπούς απόδοσης και σχεδιασμού. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για να παρακολουθήσουμε ποια μέρη των ιστότοπων ή των εφαρμογών μας είναι δημοφιλή και για να μάθουμε πώς να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητά τους.

· για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη και να εξατομικεύσυμε αυτό που βλέπετε. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για την καταγραφή των προτιμήσεων των χρηστών και για να διασφαλίσουμε ότι παραδίδεται στους χρήστες πιο σχετικό περιεχόμενο ιστότοπου/εφαρμογής (συμπεριλαμβανομένου του διαφημιστικού περιεχομένου).

· για να δώσετε τη δυνατότητα σε εμάς και σε τρίτους συνεργάτες μας να παρέχουμε διαφημίσεις ή προσαρμοσμένα μηνύματα μάρκετινγκ που έχετε συναινέσει να λαμβάνετε. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies για να καταγράψουμε ποια προϊόντα και υπηρεσίες αγοράζετε ή δείχνετε ενδιαφέρον και να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για να επιτρέψουμε την εμφάνιση σχετικών διαφημίσεων στους ιστότοπους και σε άλλους ιστότοπους/εφαρμογές με βάση αυτές τις πληροφορίες. και

· για συγκεκριμένους σκοπούς διαχείρισης και επεξεργασίας περιεχομένου.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν τοποθετείται ένα cookie στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies μόλις αποχωρήσετε από τον λογαριασμό TCL ή από άλλο ιστότοπο/εφαρμογή TCL. Παρόλο που δεν απαιτείται η αποδοχή cookies όταν επισκέπτεστε τον λογαριασμό TCL, εάν ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα του λογαριασμού TCL ή άλλου ιστότοπου/εφαρμογής TCL.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics, το οποίο είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού που μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον λογαριασμό TCL ή άλλο ιστότοπο / εφαρμογή TCL. Το Google Analytics παρακολουθεί την κίνησή σας μέσω του ιστότοπού μας (δηλαδή τις σελίδες που έχετε δει και τους συνδέσμους στους οποίους έχετε κάνει κλικ) και μας βοηθά να μετρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο που παρέχουμε. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη σύνταξη αναφορών και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον λογαριασμό TCL ή άλλο ιστότοπο / εφαρμογή TCL. Οι αναφορές αποκαλύπτουν τάσεις ιστότοπου χωρίς να προσδιορίζουν μεμονωμένους επισκέπτες. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics χωρίς να επηρεάσετε τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαίρεση από το Google Analytics σε όλους τους ιστότοπους που χρησιμοποιείτε μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Google στη διεύθυνση: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.tcl.com/el/gr/legal-notice.html

Μόνο για κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών

· Η Πρωτοβουλία Διαφήμισης Δικτύου προσφέρει επίσης ένα μέσο για να εξαιρεθείτε από ορισμένα cookies διαφήμισης. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.networkadvertising.org για να μάθετε περισσότερα. Λάβετε υπόψη ότι η εξαίρεση δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε πλέον διαδικτυακές διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία ή οι εταιρείες από τις οποίες επιλέξατε την εξαίρεση δεν θα προβάλλουν πλέον διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τα μοτίβα χρήσης σας.

Προς το παρόν, ο ιστότοπός μας δεν αναγνωρίζει αυτοματοποιημένα σήματα προγράμματος περιήγησης σχετικά με μηχανισμούς παρακολούθησης, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν οδηγίες "Μην παρακολουθείτε".

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη, μεταφορά ή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή την άσκηση οποιουδήποτε από τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μας όπως ορίζεται παρακάτω.

Για τους κατοίκους του ΕΟΧ, ο εκπρόσωπός μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η TCL Europe, η οποία έχει τα γραφεία της στην οδό Rouget de L'Isle 9-1530, 92130 Issy-Les-Moulineaux, Γαλλία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω privacy_dpo@tcl.com.

Για χρήστες στην Ινδία, ο Υπεύθυνος Παραπόνων στην Ινδία είναι ο κ. Sarbajit Bhattacharjee και μπορείτε να το επισκεφτείτε στο privacyqueryindia@tcl.com.

Για χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι θυγατρικές της TCL είναι η TTE Technology, Inc. και η TCT Mobile Inc. των οποίων οι σχετικές διευθύνσεις και επαφές αναφέρονται παρακάτω:

TTE Technology, Inc. (για τηλεοράσεις TCL και service)
1860 Compton Ave. Corona
CA 92881
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στο consumerdata@tcl.com, ή καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση στο 1-877-300-8837

TCT Mobile, Inc. (για κινητό τηλέφωνο / tablet / wearable συσκευές TCL και service)
25 Edelman, σουίτα 250
Irvine, CA 92618
Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στο privacy.na@tcl.com, ή καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση στο 1-855-368-0829

Για χρήστες στην Κίνα και σε άλλες περιοχές του κόσμου, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η Shenzhen TCL New Technology Co., Ltd, με διεύθυνση στο 9F Building D4, International E-City, No. 1001 Zhongshanyuan Road, Xili Street, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία με την TCL, παρακαλούμε μεταβείτε στο επικοινωνία μαζί μας.