Μπορείτε να αλλάξετε τα «δικαιώματα εφαρμογής» μεταβαίνοντας στις «Ρυθμίσεις» -> «Εφαρμογές» -> «Προβολή όλων των εφαρμογών» -> επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να ρυθμίσετε -> «Δικαιώματα» -> επιλέξτε μια κατηγορία και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το αντίστοιχο πλαίσιο επιλογής για να επιτρέψετε ή να απορρίψετε μεμονωμένα δικαιώματα.